Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Tuned by AKG EO-IG955B

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Hörlurar (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köp inte såvida du inte har en mobil som klarar att driva dem!

  Dessa lurar har både prisas och råhatats på internet. Vissa menar att de är de bästa lurar de haft, medan andra menar att de är totalt värdelösa.

  Båda har rätt.

  Lurarna verkar vara tillverkade för att drivas av Samsung S8, som har en kraftigare DAC än i princip alla smartphones äldre än 2016. Detta medför att ljudet blir lite ojämnt på äldre mobiler - i hälften av låtarna är basen är lite för svag och i andra hälften är mellanregistret lite klent.

  Drar jag däremot upp volymen till ~80% eller kopplar in lurarna i datorn med ett bra ljudkort så låter lurarna kanske inte exceptionellt, men ändå ruskigt bra för att kosta 300kr, speciellt med tanke på att de dessutom har treknappars kontroll.

  I övrigt är det också lite jobbigt att höger och vänster hörlur är designade för att endast passa i höger och vänster öra. Tur är iaf att vänster hörlur har en diskret knopp som går att känna utan att titta på luren.

  Ett annat problem är att de inte går att föra in ordentligt i öronen, vilket gör att basen försvinner till 40% så fort jag inte har stängd käke = jobbigt när man tränar och inte andas med näsan. Dock går detta att åtgärda genom att sätta vänster lur i höger öra samt vända uppochner på dem. Då når de länge in och håller basen trots öppen mun. Dock ser det lite dumt ut och är ju en uppenbar miss i designen.

  Det som är riktigt bra med lurarna är dock:
  - den vävtäckta kabeln som inte trasslar.
  - Att kabeln inte leder ljud från stötar när man rör på sig.
  - Att kabeln är täckt av väv istället för gummi och därmed inte fastnar lika mycket i kläderna på grund av friktionen.
  - Att lurarna är utformade så att de vid cykling brusar åtminstone 30% mindre I vinden jämfört med andra lurar jag testat.

  Kontentan blir att du kanske inte vill köpa hörlurarna ifall du är en riktig audiofil och inte har en smartphone som klarar att driva hörlurarna à la Samsung S8, LG V20, HTC 10, LG G6 eller liknande. För oss andra så är de dock fortfarande ett bra val när de går att få tag på för 300kr.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Låter riktigt bra i min Huawei P10. Hållbarhet för mig har varit 1-2 år, borde hålla längre.
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  Not the best experience you would expect, specially when they come with Samsung phones.
  They don't sit comfortably in ears, the Bass is below average in all types of music.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ohyggligt bra ljud för den pengen, passar dessutom mina öron perfekt.
  Spelar skiten av mångdubbelt dyrare lurar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa hörlurarna jag haft! Köper mitt andra par nu.
  Jag har använt dem till min S8 & även som hörlurar till tv. Jag har använt dem minst 10 timmar/dag, de har blivit tufft behandlade & de har hållit i drygt 1 år, alla andra hörlurar jag haft brukar hålla max 6 månader, då jag som sagt inte är snäll mot dem. Bra ljud, sitter skönt i örat, trasselfri & "isolerad" sladd som inte låter när den kommer i kontakt med något.
  En annan recesent skrev att de kräver en S8 eller likvärdig telefon & det är inget jag tvivlar på då de är gjorda för den telefonen. Så har du tänkt anv dem till en annan telefon så kanske de inte är rätt för dig, men till S8, dator eller tv så är de ett bra köp, för 149kr ett mycket bra köp!