Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link Archer C2300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Routrar (93)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Mycket stabil, hög trådlös prestanda mot div klienter både gamla 2.4 GHz 11 g/n och nyare 5 GHz 11ac. Bra bandbredd trådlöst även med en gammal macbook pro som klarar 2.4 GHz 11 n som max, 225/225 mbps 7 ms på den 250/250-fiberanslutning vi har. Genom vägg och bjälklag så minst sagt ok!

  Dessutom en ganska avancerad brandvägg som kan detektera div DoS-attacker. Kan iofs leda till litet oväntade saker som att min nya fina iPad Pro helt plötsligt blev frånkopplad, lögn i helsike att återansluta. Alla andra klienter funkade som vanligt så jag kollade i routern.

  Den hade upptäckt en DoS-attack av typ UDP flooding från min iPad och hade därför portat den från access... insåg att detta hände i samband med att jag körde en hastighetstest mot bredbandskollen med iPaden och poletten trillade därmed ner... :-) Så den skyddar även mot potentiella hot inne i LAN, bra!
  ___
  PS. Efter några månaders ytterligare bruk så är jag fortsatt väldigt nöjd. Det där om brandväggens funktionalitet för att skydda mot DoS-attacker kvarstår... även med lägsta känslighet så triggar den på Bredbandskollen och stänger av aktuell enhet. Händer aldrig annars så medicinen är att inte köra Bredbandskollen helt enkelt :-) Märks på så vis att aktuell maskin i nätverket har noll internetaccess, åtgärdas genom att gå in i routern via annan maskin och köra delete på den host som fiskats upp i "Blocked DoS Host List" i Advanced - Security - Firewall, därefter Save. Klart.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt snabb router som med senaste firmware (uppdatera inifrån routerns egna interface for senaste version) som lagt till stöd för SMBv2 så levererar den även lagringshastighet upp till full Gigabit hastighet över USB 3.0 porten.

  En liten kuriosa-funktion är att routern även kan drivas genom USB 3.0 porten.