Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Super Glandin Anti-Pigment Creme 50ml

 Lägg i lista  Jämför
Super Glandin Anti-Pigment-kräm som är tänkt att motverka pigmentfläckar. Med solskyddsfaktor 15, och utvecklad av Internordic. Förpackning om 50 ml.
Jämför pris på alla Super Glandin Ansiktskräm (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Tyvärr så är den här inte alls bra, speciellt inte med tanke på priset, 300kr-400kr. Det finns mycket mycket bättre till ett lite lite högre pris. Jag har provat flera som jag kan jämföra med och rekommendera, bl.a. Exuviance Skin Brightening Gel och Dermaceutic Yellow Cream och jag tycker yellow cream är bäst.

  Jag provade Super Glandin Anti-Pigment Creme just för att den var billigare, men det var inte värt det. Jag använde den i ca 2 månader, varje dag, mot min melasma, som jag måste behandla kontinuerligt för att den inte ska komma tillbaka och bli värre. Jag använde dessutom extra solskydd med SPF50 och undvek solen så mycket jag kunde. Sol (och solarie) förvärrar pigmentfläckar.

  Men vad hände under tiden jag använde den? Om jag inte inbillar mig så blev min melasma värre. Det hade den säkert blivit om jag inte använde någon kräm alls, och min melasma hade förmodligen blivit sämre ännu snabbare utan den. Men med de andra krämerna jag har provat har min melasma i alla fall blivit bättre. Tyvärr så doftar den här krämen inte alls bra heller.

  Super Glandin Anti-Pigment Creme innehåller (bara) 3 ämnen mot pigment, bl.a. Bearberry extract, det innehåller yellow cream också, men med mycket högre koncentration.
  Både Yellow Cream och Exuviance Skin Brightening Gel innehåller hela 7 ämnen mot pigment och det märks på resultatet.