Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Casio FX-9750G II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Casio Kalkylatorer (118)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nu har jag ägt Casio FX-9750G II i ett år och kan säga att jag är nöjd.

  Det vanligaste alternativet till den här räknaren i den här prisklassen är Texas Instruments TI-82 STATS. Men trots att TI-82 STATS är mycket mer populär än Casios FX-9750G II är den sämre på flera sätt.

  TI-82 har lägre upplösning, sämre processor, väger mer och är större. Funktionsmässigt är dock dessa räknare väldigt lika. Den stora skillnaden är att FX-9750G II går att uppgradera med programvaran från en FX-9860G II (finns mer info på nätet om detta), vilket ger den många användbara funktioner som t.ex. CAS, Vektorer och natural display (så att bråktal skrivs med horisontellt tecken och allt ser ut som det ser ut när man skriver på papper).

  Det bör dock tilläggas att det inte riktigt finns någon poäng att köpa någon av de här räknarna om inte skolan kräver det, då program på en dator eller till och med en mobil slår dessa räknare med hästlängder.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Många funktioner, energisnål och användarvänlig. Ägt denna i 2,5 år nu och är helnöjd!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar mycket bra. Mycket mycket mer logisk och användarvänlig än TI-82 / 84 som de flesta blir pålurade. Väldigt många funktioner också, långt fler än man använder.

  Men hade gärna sett bättre möjligheter att skapa program i valfri editor på datorn och sedan föra över dem till miniräknaren. + stöd för "bättre" språk som C. :P
  Dokumentationen för Basic språket kunde också ha varit bättre.
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag har ägt min i ungefär 1,5år nu och den fungerar felfritt, gedigen och tål lite hårdare tag gör den. Lättförståelig och genomtänkta menyer och knappar är det, lite störande är dock att den kan klaga på dåligt batteri lite då och då kanske 1 gång varannan månad. En liten sak jag tycker är tråkig är at skyddsskalet till åker väldigt lätt av efter en tids användnign. Skalet sjukts på underifrån.