Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marshall Monitor Bluetooth

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Marshall Hörlurar (14)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Köpte Marshall Major III till svärmor, hon blev grymt nöjd och jag med! Så jag ville ha ett par till mig med, valde dock att salta på litet mer och jag landade på Marshall Monitor BT för dubbla priset.

  Det man får med dessa är en bättre isolation från omgivningsljud i och med "around ear" istf "on ear" som på major III. Dessutom tycker jag att djupbasresponsen blev ännu bättre, även bättre balans genom spektrumet (även bra på Major III ska sägas).

  Fin byggkvalitet. Djupbasresponsen, mellan- och high är övertygande, aldrig överstyrt och distat de bara levererar. Aldrig skränigt eller jobbigt för öronen, tvärtom detaljerat.

  Först tänkte jag "fan vad överdrivet mycket bas" men de lät ok ändå. Visade sig att jag ställt en badkarskurva på EQ i spotify för att kompensera tidigare basfattiga Jabra Move... haha! Neutraliserade denna och nu jäklar! Kanonfint balanserat ljud, ett som gör att man vill lyssna igenom samtliga i favoritlistan vilket är ett evighetsjobb som är så jäkla roligt!

  Kört allt möjligt nu litet kvickt under kvällen, LBSB är ju en favorit och det låter ju helt kalas. liksom gamla godingar som Laibach, Kraftwerk, Dimmu Borgir, Infected Mushroom, Thåström, Kjellvander, AC/DC, Dio, Scorpions... jag kan go "on and on". Typ allt jag kan tänka mig låter riktigt jäkla bra!

  "Over ear"-designen på dessa lurar är verkligen minimalistisk. Har man stora öron så kanske det kan bli svårt att få dem att rymmas, mina klarade sig. Fördelen med "Over ear" är att det kan bli mer vilsamt under längre sessioner. Och fördelen med en minimalistisk "over ear"-design typ denna från Marshall är att man inte ser ut som en Tele-tubbie fjant, ser m a o helt normalt ut efter vad jag tycker. Snyggt slimmat intryck.

  Lurarna är bra dämpade både runt öronen och i bygeln över huvudet. Ljuddämpning utifrån är mycket bra men det beror ju på vad man söker. Kasst om man promenerar runt i storstadstrafik tex... uppenbar risk att bli överkörd.

  Kört via en Samsung A5 2017 så det är väl AptX-snittet som används antar jag. Fantastiskt bra ljud iaf, typ vad jag har velat ha under decennier och nu hittade jag det - i BT-lurar till och med och det var klart oväntat! Inget analytiskt skärande Grado-ljud, bara ett behagligt och kraftfullt detaljerat ljud med god power i djupbas såväl som övriga register som fungerar för all musik av intresse som jag lyssnar på.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Efter 6 månaders användning har ena skruven lossnat och Marshall säger att det förväntas efter 6 månaders användning. Köp inte dessa hörlurar!

  + Riktigt bra ljud på alla sätt och vis
  + Design och kvalitetskänsla
  + Komfort, kan dock göra lite ont efter någon timma.
  + Både kunna ansluta via BT och kabel
  + Priset

  - Det är ett svagt surr när man ansluter med Bluetooth vilket är irriterande om man lyssnar på låg volym. Tyckte detta ljud inte existerande på dyrare BT-hörlurar
  - Tog mig ett tag att inse hur jag skulle ansluta dem första gången... Men kanske bara jag som är korkad :)
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Otroligt bra lurar som låter bra och ser bra ut. Sitter bra jämfört med Marshall major II. Köpte mina under blackfriday för jätte bra pris. Tyvär så måste jag ha köpt ett defekt par då bla att Bluetooth knappen inte reagerade längre. Samt att jag upplevde en stenskott liknande ljud som kom och gick. Annars så är de lurar värda pengarna.
 • Ganska dålig
  8 mån sedan
  Bra ljud och behändigt format för att vara over-ear. Batteritiden är riktigt bra.
  Men tyvärr finns det en stor nackdel som jag inte sett att någon annan nämnt: Det är ett svagt vinande missljud från Bluetooth-modulen så fort de slås på. Det märks enklast genom att man sätter musiken på paus. Det hörs även om man spelar på låg volym och i tysta partier exempelvis i ljudböcker.

  Har haft en mejlväxling med Zoundindustries som tillverkar hörlurarna och de verkar känna till problemet. Antagligen en bristfällig konstruktion. Hittade ett klipp där man mäter upp detta och finns även förslag på åtgärd https://www.youtube.com/watch?v=EwE3ZGyUY-A

  Har fem andra BT headsets och upplever inte detta missljud med dem. En av dessa är Marshall Mid och där verkar man ha en bättre konstruktion eftersom de inte har något vinande ljud.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  +Sjukt Bra batteri
  +Bra ljud
  +Sitter bra på mitt huvud
  +Bra räckvidd
  +Nöjd med ljudisoleringen: jag kan höra omgivningen i en lagom nivå.
  +Supernöjd med multifunktions knappen som jag kommer åt med vänstra tumfingret.

  -Ansluts inte i alla lägen automatisk till telefonen. Ibland behöver jag gå in i inställningar för det.
 • Bra
  10 mån sedan
  Bra batteri, ok ljud men de är obekväma och känns sladdriga. Dålig ljudisolering samtidigt som brusreducering saknas. Pröva och se först, istället för att som jag köpa på rea över nätet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Sjukt bra batteri. Passar perfekt på mitt huvud och nu snackar vi hörlurar som är relativt stora over ear modell men sitter tight på huvudet och man ser inte ut som en alien när man går runt.
  Enda lite negativa är att dessa hörlurar är gjorda för rock musik, men jag som gillar metal med lite tyngre bas behöver ställa in egna equalizer inställningar för att få bättre ljud.
  Uppgraderade från Major II och är väldigt nöjd!
  Även då jag inte ger dem 10/10 så kan jag inte tänka mig att skaffa några andra hörlurar. Passformen är så bra!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Tja, jag själv är inget faan av hörlurar alls. Trots detta kikade jag över tidigare användares betyg här och tog till mig modet att köpa dessa lurar. Problemet för min del var att eliminera oljud på arbetsplatsen samt inte behöva uppleva att lurarna tyngde huvet dvs. nacken alltför mycket.

  För att poängtera redan här, dessa lurar har INTE brusreducerande filter ty det förlitar helt på gammaldags isolering ifrån omgivande ljud. På så vis är jag väldigt imponerad av hur lurarna presterar! Ett klarare ljud har jag inte stött på någonsin! Lurarna känns helt klart balanserade och basen känns av väl m tanke på lurarna storlek.

  Batteritiden har jag hittills inte upplevt som något problem liksom telefonsamtal m dess bluetooth funktion mot telefon. En sak som jag kan uppleva är att lurarna trycker en del mot huvudet såhär i början men det tycks släppa en del efter att ha haft dem. Har glasögon på samtidigt som lurarna och det fungerar ok, men kanske puffarna hade kunna varit lite större? Men då hade nog ljudisoleringen inte gjort sitt jobb väl så låter detta stå för just nu.

  Överlag, 10/10 möjliga! Passar såväl stora som små skallar dessa lurar : ).
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag är i stort sett nöjd med lurarna. Använder dem på gymmet, på kontoret på jobbet, vid gräsklippning mm.

  Jag är mycket nöjd med ljudkvaliteten. Basen är tydlig utan att ta över. Mellanregistret är också fint. Saknar ev lite av diskanten. Batteritiden är mycket bra. Har bara laddat dem en gång trots att jag använt dem flitigt. De håller kontakten med telefonen på 10 m utan problem.

  Det enda minuset jag kan komma och tänka på är att kåporna är relativt små så det kan kännas lite trångt över öronen. Jag tycker det blivit bättre ju mer jag använt dem så kanske anpassas de lite efter huvudet. Jag har normalstort huvud och öron tror jag men för någon med väldigt stort huvud kan nog tycka att de är lite små 😊
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt nöjd med hörlurarna!

  Bra isolering mot omgivande ljud - utan ANC.
  Bra ljud, fylligt, klart och bra med bas.
  Bra batteritid(använt dem varje dag några timmar i ca 7 dagar och fortfarande i princip 100 %, enligt batteriindikatorn).
  Bekväma, sitter inte för hårt eller för löst.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nöjd!

  Fantastiskt ljud och kvalitet på lurarna, inte 100% bekväma men det kanske kommer med tiden.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Högg ett par såna här på mellandagsrean.

  Väldigt bra byggkvalitét, bra ljud, bra batteritid, väldigt bekväma.

  Riktigt nöjd faktiskt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd efter att provat i några dagar.
  Ljudet är mycket bra. Bra balanserat upplever jag.
  Sitter skönt på huvudet.
  Räckvidden helt klart över förväntan.
  Knappen på sidan för att byta låt osv känns lite sådär. Har inte riktigt fått in känslan på den än.
  Byggkvaliteten känns väldigt bra.
  Fick tag på dessa för 1272 kr nu med kod på rean hos CDON. För den pengen är det ett riktigt bra köp!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nyligen köpt dessa som blev sjuka i öronen när de reser på bussen på grund av hur obehagligt de fick.

  Det första som slog mig om dessa hörlurar var byggkvaliteten som var enastående. De känner sig väldigt genomtänkt och solida. Den medföljande väskan, mikro USB och hörlurs kabel är bland de trevligaste jag har sett också. Vikningsdesignen är mycket bättre än de flesta andra hörlurar i detta prisklass och gör dem mycket mindre när de är i en ryggsäck. Den lilla vikningsdesignen betyder att det inte finns några stycken som sticker ut som kan bli knackade eller brutna. Det finns gott om flex i de exponerade ledningarna. Jag tror inte att det någonsin är ett problem.

  Ljudkvaliteten är mycket bra. Till skillnad från de flesta andra märken är basen bara mildt förstärkt vilket ger musiken god närvaro. Mids är speciellt tilltalande där de flesta andra hörlurar kan ha ganska hårda mitttoner, dessa är en silkeslen. Ljudprofilen korrigeras enkelt efter dina önskemål med EQ på din enhet.

  Jag har hittat dem väldigt bekväma hittills. Det är också trevligt att känna hörsnäckorna och den medföljande 3,5 mm-kabeln är båda lätt att byta ut från Marshall.

  Den enda lilla nussince jag har är kontrollen är lite besvärlig med en 4-vägs är det inte lätt att känna den riktning du trycker på och ibland är det svårt att hoppa också det känns bakåt och skjuter bakom dig för att hoppa över och framåt för att gå tillbaka men det är något du blir vant med ganska snabbt.

  Bluetooth-kvaliteten är också utomordentligt bra. Jag har bara upplevt väldigt få utfall så långt som var mindre än en sekund vardera. Den första kom när jag var i andra änden av vårt lilla två sovrum hus med multipelväggar däremellan och det var inte förrän jag gick för att böja över att det fanns någon störning.

  Sammantaget är ett utmärkt par hörlurar som gav priset det du förväntar dig. Skulle rekommendera.