Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer MRX-3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pioneer Mobilhögtalare (9)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det är ganska stor låda och har ett bra ljud även om diskanten inte är riktigt på topp och tal kan låta lite burkigt. Skruvar man upp ljudet så blir helhetsbilden betydligt bättre - i synnerhet när man lyssnar på musik. Den var lite klurig att ställa in - man fick göra det med Pioneers egen app och sedan koppla 3,5mm audio-kabel mellan smartphone och högtalaren och efter lite trixande så var den en del av hemmanätverket. Som Bluetooth-högtalare är den som alla andra. Att den har en audio-chromecast är däremot en smidig funktion som gör att man kan skicka en radiokanal (t.ex. SR play) direkt till högtalaren och du behöver inte använda dig av Pioneer-appen. Tyvärr går den inte att använda som en vanlig internet-radio utan vad man än gör så måste man alltid ha en smartphone till hands. Skulle vilja kunna lagra 3-4 favorit-radiokanaler på knapparna på högtalaren men det går inte. Har inte testat andra funktioner.
  Den är ganska seg att växla mellan chromecastsändningar och väljer man bluetooth så är ljudet helt ur synk med bilden på t.ex. youtube. Det går inte att casta enbart ljudet från youtube till högtalaren utan då är det BT eller AUX som gäller..
  För 997kr på Blackfriday är den riktigt bra men aldrig i livet för ~3200 som verkar vara ordinarie pris.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Det här kan vara en av de sämsta produkterna jag träffat på i närtid.

  För det första är appen, som ska konfigurera högtalaren riktigt dålig och ologisk i vissa steg. Tex. finns valet att "konfigurera högtalaren med din android-telefon" som inte alls fungerar eller förklaras vad den eg. gör.

  Sedan har vi metod nr 2 att konfigurera, men audio-kabel. Det fungerar inte heller.

  Metod nr 3, med nätverkskabel "fungerar". Men bara så länge kabeln sitter i.

  Det är uppenbarligen något med båda mina wifi-nätverk (2.4Ghz och 5Ghz) som mrx-3 inte är kompatibel med!

  Den används just nu som en stor BT-högtalare till min Home Mini! Ska kanske helt enkelt köra min Chronecast Audio till denna, så kan man även gruppera i högtalargrupper i Google Home, det går inte med bara "Google Cast" -enablade högtalare verkar det som!

  Ljudet då. Det är ok, men inte så mycket mer. Diskaten är vääldigt låg, och basen finnas där men låter inte så bra som högtalaren är stor i min mening.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Prisvärd stationär högtalare med bra ljud. Snygg och stilren, inget man skäms över att ha framme synligt i köket/vardagsrummet. Köpte den vita varianten strax under tusenlappen för någon vecka sedan. Har de vanliga funktionerna som AUX och Bluetooth, men även Spotify connect samt Cromecast-stöd, vilket är helt suveränt och något som många betydligt dyrare högtalare saknar. Uppkopplingen mot wifi var inte lika smidigt som jag önskade (kanske bara strulade för mig?) men sedan har allt fungerat smärtfritt.