Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Star Wars: Battlefront II (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.24)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Pay2win lootbox system...
 • Usel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Pay to win + vanligt EA money grab.
 • Usel

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Förutom de oundvikliga buggarna och den kassa storyn så är multiplayer progressionen helt urusel. Det är byggt på så vis för att uppmana folk köpa sig hela vägen till toppen för undvika oändlig grind. Literally ett "Premium spel" fast utklätt till ett mobilspel som bara är ute efter att sätta klorna i lättlurade spelares plånböcker. EA må ha tagit bort funktionen att köpa och gambla sig till toppen men de har själv sagt att det kommer tillbaka "vid ett senare datum" de väntar helt enkelt tills folk och media börjar glömma innan de kan gräva sig ned i människors plånböcker igen.

  Det är inte första gången EA försöker lura konsumenter på pengar och de kommer fortsätta så länge männisor går på deras vidriga affärsideér. De bryr sig inte om spelare och kommer aldrig göra det. Det enda de vill är att se sina investerare nöjda. Det är bara synd att EA äger DICE annars hade detta spelet säkerligen kunnat vara ett mindre fiasko än vad det är nu. Undvik detta spel till varje pris och håll er borta från spel som är ute efter att få er dra fram kortet för köpa mer efter ni redan betalt fullpris för spelet. Uppmana istället devs och publishers som inte håller med rent ut sagt lurendrejeri.
 • Alla omdömen

 • Usel
  8 mån sedan
  EA och deras snuskiga marknadsstrategier kombinerat med halvfärdiga spel är en skam för hela spelmarknaden. Detta gäller alla deras titlar under de 5 senaste åren.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Riktigt kul starwars multiplayer samt bra kampanj.

  Helt värt priset för 200SEK eller mindre.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Köpte det på rea på origin för halva priset för jag var sugen på köra kampanjen i single player!

  Och kampanjen håller iallafall hittills, men har inte spelat klart hela än. Kanske gör en uppdatering av detta sen.

  Har inte testat multiplayer än och jag ogillar verkligen allt det där med mikrotransaktioner, men vad jag förstår efter alla nyheter så ska det vara bortplockat eller det värsta bortplockat ang den biten. Jag tillhör skaran som sågade mikrotransaktioner och blev bortskrämd att köpa spelet.

  Något som är grymt dåligt är att om du dör i ett uppdrag så måste du ladda om hela leveln, trots du kanske bara dog några sekunder efter du startade en level! Hur uselt som helst och det kan ta flera minuter att ladda om ett uppdrag!

  Sen har jag haft problem om jag bytt grafikinställningar så kraschar spelet! (Händer endast i detta spel och inga andra).

  Vågar inte ge det mer än en fyra i nuläget innan jag kört klart single player kampanjen.

  Köp det om ni ser det på rea..

  I nuläget skulle jag sätta runt en 7:a för endast singleplayer kampanjen.

  Positivt
  + Bra singleplayer kampanj
  + Bra grafik och ljud

  Negativt
  - Långa laddtider
  - Ostabilt
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppdatering 20 April 2018:

  Efter ca 6 månader har spelet fått 2 större uppdateringar som också innehållit 2 större förbättringar av spelet. Kort sagt är spelet skitkul enligt mig, men varför?

  1. Jo den största anledningen till att spelet nu inte bara är spelbart utan underhållande är att hela sättet som soldats- och rymdskeppsklasserna uppgraderas har byggts om från grunden. Istället för att belönas med slumpade Star Cards i lottolådor (lootcrates), belönas man med 1 skillpoint för den klass man levlar upp. Dvs levlar du upp Yoda 3 levlar får du 3 skillpoints till Yoda. Dessa används sen för att köpa och uppgradera Star Cards till din gröna lilla vän. Samma system gäller för resterande hjältar, soldat- och rymdskeppsklasser.

  2. Hur är det då med lootcrates och microtransaktioner? Jo, som du kanske vet så togs mikrotransaktionerna ur spelet efter lootcrate dramat. För att finansiera framtida innehåll till spelet har microtransaktionerna återvänt, men inte på ett dåligt "pay 2 win" sätt. Man kan med riktiga pengar köpa "crystals" som kan användas till att köpa kosmetiska uppgraderingar till karaktärer. I den senaste speluppdateringen lades 50 nya karaktärsutseenden till varav 8 av dem är hjälteutseenden (Kylo Ren utan mask och Han Solo med fulgubbekappa är två av dem). Dessa kan även köpas med Credits som man tjänar genom att bara spela spelet och finns i dagliga lootcrates.

  Just nu ger jag spelet 7/10 då det har förbättrat avsevärt och är mycket roligare eftersom jag själv kan välja hur jag ska uppgradera mina karaktärer och att ingen kan köpa till sig de bästa uppgraderingarna med riktiga pengar. Fixade buggar har också förbättrat spelkänslan. Själv känner jag att det som spelet behöver är mer innehåll, ett sätt att välja vilken bana man vill köra (kan endast välja gamemode just nu) ett mer öppet gamemode (ett gamemode likt Conquest från Battlefield serien hade varit guld värt), mer innehåll till Arcade (offlineläget är inget att hurra för, små banor och inga rymdstrider) och ett nytt squad system (som just nu är på gång, hurra!).

  För 300 kr är spelet ett måste för Star Wars fans, men också värt att testa om dramat kring spelets release avskräckte dig från köp.

  ---------------------------------

  Spelet i sig är en enorm förbättring från föregångaren. Det känns som att gameplayen belönar spelarfärdighet vilket var ett problem med förra spelet. Det krävs en blandning av taktik, lagarbete och erfarenhet för att klara sig bra i spelet. Ljuddesignen och grafiken är i toppklass och förmodligen den bästa i ett onlinespel just nu. Det känns verkligen som en genuin Star Wars upplevelse! MEN----

  Vad jag är riktigt besviken på är framstegselementet i spelet som är dumt designat för spelare som inte vill spendera ytterligare pengar på spelet via så kallade Lootboxes. En varning till föräldrar: Det finns en Casino funktion i spelet som låter ditt/dina barn köpa Lootcrates (lådor som innehåller diverse vapen, samt spelar- och rymdskeppsuppgraderingar). Lådornas innehåll varierar och om man har tur får man en bra vapenuppgradering. Håll koll på ert barns spelande om ni har kreditkort kopplat till PSN, XBOX LIVE eller Origin!

  Om man inte köper Lootboxes behöver man lägga ner omänskligt mycket tid på spelet. Någon har räknat ut det till ca 3000 timmar eller ca 2000kr via lootboxes.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nu när dem har fixat det mesta är det ett riktigt bra spel!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  bra numera, lite tunna uppdateringar annars är det kul faktiskt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att ha lyssnat på communityt har EA nu ställt om och jag tycker spelet hittills har levererat mycket bra underhållning. Singleplayer håller mig uppe sent om kvällarna och jag vill spela mer!

  Rekommenderas numera!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Single player kampanjen tycker jag var grym. Stor variation och otroligt snygg både grafisk och ljudmässigt. Som att vara med i en halv Star Wars film. Har bara prövat multiplayer kort så jag sätter framförallt mitt betyg på kampanjen.

  Tycker kritiken är rejält överdriven. Tiotusentals timmar av utveckling. Det är billigt för all den underhållningen man får.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag måste faktiskt säga att jag har tyckt om spelet och när de tog bort mikro-transaktionerna blev det en stor skillnad. Spelet känns mer välgjort med dess bättre grafik och de olika klasserna gör spelet mer likt det ursprungliga spelet. Lootboxes är inte perfekt, men jag tycker det funkar sådär som då drar ner betyget. Det finns få game-modes, men det gör ingenting. Jag tycker att de är väldigt roliga, så det behövs inte fler just nu, men skulle gärna välkomna nya. Man får gratis DLC t.ex den nya ”The Last Jedi” som då inkluderade Finn & Phasma plus en ny mapp, Crait. Skaparna av spelet håller faktiskt kontakt med spelarna på twitter och lyssnar på de, vilket också är bra. Det kan bara bli bättre!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Måste säga att jag var en aningens tveksam först men efter att ha testat det en period nu kan jag inte annat en att gå mot strömmen. Jag gillar det ett fantastiskt spel som bjuder på lika mycket äventyr om inte mer en föregångaren. Mer variation och mer hjältar. Ett snyggt upplägg. Kampanjen var underhållande och spännande om visst lite väl kort bara. Man får tycka vad man vill om loot system. Personligen tycker jag att man kan lägga upp det så att man får köpa valfria pack utanför spelet. För spelet i sig ska inte bli påverkat för du har ändå betalat en dyr slant för en upplevelse. Sedan är det ett väl man gör om man vill lägga mer pengar .Men ett payt 2 win må så vara men man har alltid makten att själv spela spelet som en Riktig Gamer utan Boost win. Vilket jag föredrar. Att kämpa för mina skills och sedan få kred för dom är en helt annan upplevelse. Spelet i sig är makalöst snyggt på sina ställen och snyggt i sin helhet. Minimum kraven är hårda men är förståeligt för att driva denna Action buffé . Rekommenderas starkt om du är Starwars fantast. Och gillar du verkligen fps av denna typ bör du med ta dig en titt för det här vågar jag påstå ändå är ett välarbetat spel . Känslan att svinga ljusabel som hero , pampud musik. Underbar grafik. Och så där lagom svårt. Ett mycket bra spel om du frågar mig. Utmaningen ligger nu i flitiga motståndare som precis som jag arbetat sig hårt för att uppnå den skicklighet dom förtjänar eller?????
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  EAs andra utgåva av det klassiska Battlefront.
  + Sanslöst snyggt, imponerande ljud. Det är som att vara med i filmerna!
  - Fortfarande bara en bråkdel av vad det ursprungliga Battlefront II innehåller
  - Full pris + mikrotransaktioner
  - Innehåller egentligen inget nytt jämfört med EAs första utgåva av Battlefront, annat än ett massivt stöd för mikrotransaktioner
  - Pay 2 Win stöd

  Undvik köp till fullpris, spelet är max värt 49:- så länge det har mikrotransaktioner.
  Köp hellre det ursprungliga Battlefront II
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Suck! Kunde blivit så bra men de valde pay2win.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Spelindustrin går åt fel riktning. Stötta inte dessa giriga utvecklare med deras p2w system
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Pay2Win
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag säger bara pay2win... Uselt
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  500-700kr spel som är fyllt med mikrotransaktioner. 4 timmars kampanj och pay to win. Gjorde återköp på Origin. Tragiskt att EA och DICE förstörde ett spel som kunde ha blivit bra. Undvik!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Stödj inte EA med deras freemium modell för ett "helt spel"
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Pay2win-misär för flera hundra, nej tack.

  Ja mikrotransaktionerna är inaktiverade men gå inte på den bluffen, de kommer aktiveras igen tids nog "när fiaskot är bortglömt". Internet glömmer aldrig.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  KÖP INTE DETTA. Spelet innehåller in-game köp som aldrig tidigare. Dyrare än någonsin och med mindre innehåll för köpet än vad jag någonsin sett.

  Spelet baseras även på att du antingen betalar extra för delar av spelet alternativt lägger BOKSTAVLIGEN tusentals timmar av spelande för att låsa upp allt.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Pay2win...
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Pay 2 win ska aldrig stödjas
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Pay 2 Win och EA i samma mening har aldrig bådat gott, även denna gång är det så sant som det är sagt.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Pay to win...
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köp inte detta spel. EA har gjort ett gäng skumma drag kring detta spelet. Visa EA att de inte kan göra vad de vill med spelcommunityn genom att INTE KÖPA DETTA SPEL. Om du vill ha mer koll om vad som försegår, kolla in "reddit EA controversy".
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Grymt spel.

  Kasst med microtransaktioner och dåligt progress system.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Play2win - skämt!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Otroligt att man ska vara tvungen att lägga ut pengar för att få spela ett sånt här pay2win spel. Sånt här hör hemma i gratis-spel på mobilen. Skäms
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tråkigt att ett spel man redan köpt är pay2win.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har spelet, men tyvärr kan jag inte ge det högt betyg eftersom det har lootboxes som gör spelet pay2win. Tyvärr Ea, inte denna gången.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ea har tagit beslutet att för en ospecificerad tid stänga av alla former av micro transaktioner så i nu läget är detta en punkt som inte behöver förstöra spel upplevelsen för någon så ta recensionerna nedan med en nypa salt.

  Priset på alla hjältar har även sänkts med 75%, så nu krävs det istället för 40 timmar 10 timmar att låsa upp de allra dyraste karaktärer. Vilket är rimligare och mer Överkomligt men många skulle nog tycka att alla hjältar redan från början skulle vara tillgängliga.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  KÖP EJ

  Spelföretaget EA vilseleder konsumenterna genom att låsa halva spelets innehåll bakom ett sorts "pay2win" system, eller gambling som Belgien utreder saken som.

  Dvs att först betalar du dryga 600 kronor för spelet, därefter måste du antingen köpa ytterligare sk lootboxes för x antal hundra kronor eller spela x antal tusen timmar för att låsa upp resterande innehåll.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Detta spel är endast pay2win

  KÖP EJ
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Toppen FPS, bättre tempo än 1:an, mycket bättre miljöer och fler banor. Tycker e.g inget är negativt.

  Och detta är inte ett Pay to Win spel, läs på hur det fungerar innan ni ger dåligt betyg eller uttrycker era felaktiga åsikter.

  Du kan välja att spela typ 2 veckor eller betala nån 50-lapp, det är alla fria att välja det som passar bäst. Även om du betalar för att låsa upp ALLT betyder ABSOLUT INTE att du har någon direkt fördel mot de som börjar spela imorgon utan att betala en krona, det är rent skitsnack. Tråkigt att ett så pass välgjort spel ska få dålig kritik för att vissa inte fattar hur det är tänkt att fungera.

  Kort sammanfattat: Gilla du 1:an kommer du gilla denna med! Jag rekommenderar detta spel!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enormt roligt! Vad Battlefront 1 borde varit.

  Bra att vi med lite tid man kan köpa loss de bättre karaktärerna så man slipper sitta och grinda i 40+ timmar för att få en chans att spela som Darth Vader, etc.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  stor skit
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Betala 2 vinst. Loot lådor och en massiv slipa. Jippie! Detta borde ha släppts i framtiden gratis när telefoner kan ru
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  fullt prissatt spel med dyra mikrotransaktioner? Skriv upp mig!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  EA förstör Star Wars Battlefront.