Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Destiny 2 (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Snyggt spel med slipad story och kort och gott väldigt roligt upplägg. Det känns lite som när första halo kom ut, och påminner till viss del om det också, när det gäller hur monster ser ut och agerar, samt miljöer etc. Även flytet när man styr sin egen karaktär påminner till viss del om första halo, och allt det där ser jag som positivt och egentligen inte speciellt konstigt när man tittar på vilka som utvecklat det.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Fantastiskt ! Det mest välpolerade och påkostade spel jag spelat.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Som ny spelare till Destinyserien är det rätt så roligt, i början. För 900kr för spelet och expansioner så kan jag säga på rak arm att det är inte värt det. Inte ens nästan. Hittar du det för sig en 600kr med båda expansionerna så då hade jag nog rekommenderat det.
  Går väldigt fort att få slut på saker att göra. Ca 100h speltid så har jag två karaktärer med nästan top rankad gear. Sen spelar man bara nån dag varje tisdag efter veckoreseten när man får ny chans att få top gearen. Annars så lirar jag knappt alls nåmer.
  Många som har sagt att det egentligen inte är ett nytt spel utan bara en expansion till Destiny 1 och det stämmer nog bra. Inte ens nästan värt pengarna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Skitkul Spel! Raiden blir lite tråkig efter ett tag men det kommer ju nya i DLC. Väldigt likt Desiny