Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Gear VR SM-R324

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung VR-glasögon (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.31)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter mycket velande fram och tillbaka slog jag till på ett VR-headset till slut.
  Det är en fantastisk upplevelse som i ärlighetens namn inte kan beskrivas i ord fullt ut. Ej heller YouTube-recentioner kan återge den upplevelsen som VR innebär.
  Att ta på sig headsetet och se en långfilm eller serie med appen SkyBox är en magnefik upplevelse. Det känns bokstavligen som om jag klivit in i SF Scandinavias iMAX-salong. Bildkvaltién på filmer upplevs som 720p pga av att S8:ans skärm.
  Oculus Store är källan till alla appar och det finns gott om material att installera. Tyvärr är det mycket som kostar och mycket är övergivet sen ett par år tillbaka. Däremot finns det fortfarande en hel del nya saker att uppleva.
  SkyBox, Facebook 360, Oculus 360 Photos och Amazed 3D är några appar jag varmt rekommenderar för att uppleva olika typer av VR-världens funktioner. 3DVR-filmer är otroligt häftigt då man får ett djupseende i alla riktningar.

  Headsetet är för övrigt bekvämt att ha på sig. Man har en touchkontroller på höger sida och några fysiska knappar. Samtidigt har man även en handkontroller som har allt man behöver för att navigera den moderna VR-världen.

  Summa sumarum så är VR-världen här för att stanna. Svårt att svara på hur det kommer gå för mobil-VR men förmodligen kommer det bli rejäl fart den dagen vi får 4K-skärmar i mobilerna. Just nu är det nämligen upplösningen som upplevs lite för låg men ändå acceptabel med tanke på upplevelsen.
  Det har blivit ett par timmar VR varje dag senaste veckan och mer kommer det bli. Lika imponerad varje dag av att detta faktiskt är Galaxy S8 mobil som genererar hela VR-världen. Vilket är helt otroligt när man tänker närmare på det.

  Det som drar ner betyget lite är att bilden är ur fokus i ytterkanterna.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick köpa denna för 399 och tänkte ge VR en ny chans och testa då jag har testat några billigare typer utan att varit något WOW.
  Men ser att det har hänt en del sen dess.

  När det gäller själva Enheten så är den av Hög kvalite! Och det märks redan när man packar upp denna i dess fina kartong! Följer med en Touch fjärr dessutom som andas kvalite.
  Är super nöjd med den än så länge och bestämde mig direkt för att behålla den.
  Oculus store funkar bra och har en hel del utbud utöver det man kan hitta på google play.

  Har testat en del spel och filmer och utbudet är upp och ner! En del appar/spel är väldigt roliga med bra grafik medans andra är rena skämtet!
  Så slutsatsen är: VR är en rolig grej och denna är nog det Mest prisvärda enheten med en väldigt fin bygge och funkar jätte bra med min S8a.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  EDIT:
  Köpt en egen nu med S8+

  Ska förtydliga detta med skärpa då någon tror jag jobbar för samsung. Jag hade förväntat mig att se fenomenet screen door något enormt, men jag såg det inte alls. Mitt synfel är 0,5 och lite brytning, så får fortfarande köra bil utan. Sen att upplösningen är "dålig" är inte samma sak som screen door. Klart det kommer bli bättre med en 4K mobil.

  Med kontrollen är det ännu roligare att spela, sikta med kanoner och kasta snöbollar är en fröjd jämfört med att som tidigare mest bara titta och klicka.

  Har även kollat lite vuxnare underhållning nu och ville egentligen komma hit för att öka betyget. Blir svårt att gå tillbaka till 2D nu. För sitt pris är nya Gear VR värt mera än maxbetyg!

  End Edit, gamla reviewen:
  Testade hos en kompis och det var så mycket bättre än jag trott. Skräckspel fick mig att skrika rakt ut och hoppa till rejält. Att plötsligt bli huvudpersonen i en skräckupplevelse är helt annat än att vara passiv åskådare.

  För priset för headsetet måste det bli högsta betyg.

  Testade med en Galaxy S7 utan Edge och det fungerade utmärkt och skärpan var mycket bra, såg inget rutnät.

  Att förflytta sig till en annan värld som är dig helt omsluten går inte att beskriva, så läser du detta, prova! Det är riktigt kul!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Förtydligande (info från Samsungs kundtjänst):

  325 passar Galaxy Note8, S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6, S6 edge

  324 har endast stöd för Galaxy S8, S8+, S7, S7 edge, Note5, S6 edge+, S6 and S6 edge.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tycker att upplevelsen och kvaliten är helt ok med tanke på det priset. Inga problem att installera gick smidigt. Dock blir telefonen väldigt varm och slukar batteri när man kör den. Men nöjd på det stora hela.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Håller med QrokPL. Bildkvalitet är under all kritik. Om ni vill veta så körde jag med en Note 8 - så det finns ingen bättre skärm till detta vad jag förstått.
  Men vilken jävla skit! Halvsuddig bild som inte går att justera till ens "godkänt" samt pixligt utan dess like. Detta är helt värdelöst som teknologin är IDAG.

  Med det sagt.. VR ÄR VERKLIGEN SUPERCOOLT OCH FRAMTIDEN!
  Riktigt cool upplevelse i några minuter trots att det suger. När "cool" känslan går över blir bara "suger" kvar tyvärr. Men om några år när skärmarna har typ 8K upplösning i VR och man kan ställa in suddigheten bättre (gärna automatiskt) ojojoj...vilken grej.

  Som ni förstår ångrar jag de 600 kr som detta kostade mig. Men jaja, aldrig testat gear VR (var nyfiken) så det var väl värt erfarenheten - säger vi, så jag kan sova bättre. NI som läser detta kan dock med fördel spara era pengar. Jag LOVAR er ni kommer inte använda detta till mer än dammsamlare efter någon timme.

  P.S Dem som ger det 10 av 10 som typ Fredag: "Testade med en Galaxy S7 utan Edge och det fungerade utmärkt och skärpan var mycket bra, såg inget rutnät."

  Skojar du, grovt nedsatt syn, eller jobbar åt Samsung!? WTF?!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket dålig bildkvalitet! För tidigt för VR, kanske i 5 år när telefonerna kommer att ha 1000 dpi.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung VR Headset with Controller levereras med handböcker som presenteras i en elegant svart låda med VR-komponenterna som enkelt kan särskiljas. Identifierbara manualer med tydliga och noggranna instruktioner direkt genom installationen. I lådan ingår flera kontakter som gör det möjligt att ansluta till en rad Samsung-enheter från S6 uppåt. När jag använde min S8 uppmanades jag automatiskt för första gången att ladda ner den nödvändiga programvaran till min S8, så jag kunde använda VR-headsetet. Detta är ett bra plus eftersom det betyder att ingen tid är bortkastad och försöker lista ut vilken programvara som krävs och undviker att försöka installera programvaran en efter en. Oculus Store erbjuder ett brett utbud av fördjupande upplevelser. Butiken erbjuder ett brett utbud av videor, spel och andra AR-upplevelser, som gör att du kan prova nya saker samtidigt som du förbättrar din kunskap om intressen och hobbies. Dessa uppslukande upplevelser är fantastiska, eftersom de transporterar dig till nya platser samtidigt som du är i bekvämligheten av ditt eget hem. Dessutom kan VR-headsetet uppleva dina videoklipp som tagits på Gear 360 i en ny uppslukande upplevelse, och tillsammans med Facebook Gear 360-appen som låter dig titta på dina och andra uppladdade videoklipp på ett nytt sätt. Spelupplevelsen är fantastisk för alla. Spelområdet varierar från en stor mix av spel för barn till vuxna. Barnens spel syftar till att hålla dem underhållna, utbildade och engagerade i timmar och möjliggör enkel navigering genom spelet. VR är förenklat och lätt att använda och tar upp vad som krävs. Spelen för de äldre generationerna erbjuder upplevelser från körsimulering till skjutning till pussel och en variation och blandning av det mellanliggande. Håller dig som engagerad i timmar som det gör med barn. Att vara en spelare och gillade simuleringsspelet tyckte jag verkligen om att vara i förarsätet och delta i tävlingsspelet. Motion Controller är så fördelaktig som det hjälper till med rörelsen genom de omtänksamma spelupplevelserna om rörelsen är restriktiv. Dessutom kan VR-headsetet anslutas till en TV via den smarta vyn på Samsung-enheterna till en Samsung TV, så det som händer på headsetet kan bevittnas av alla i rummet. Sammantaget är VR-headsetet en fantastisk enhet som låter dig se videor och spel i en uppslukande upplevelse som skulle vara en värdefull investering för Samsung S6 och upp användare. Möjligheterna och potentialen är oändliga med Samsung VR. Rekommendera definitivt!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den här gadgeten är fantastisk! Från den smarta svarta förpackningen till den skarpa svarta finishen och den bekväma designen till den verkliga VR-funktionen! Bildkvaliteten är oöverträffad; klart och som om du är kuvert i bilden. Ett måste om du är i spel, tittar på HD-sport eller bara Netflix. Det enda negativa är att det dödar ditt telefonbatteri.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung Gear VR fortsätter att vara dominerande kraft i virtuella verklighetshuvuden.
  Helt svart headset av robust plast. Polstret möter pannan och en stark justering av banden gör det väldigt snyggare.
  Det enda jag ser i denna fantastiska teknik är att det är mycket tyngre än dagdrömmen i Google och uppenbarligen är din erfarenhet av denna teknik beroende av vilken smartphone du använder och den kan bara användas med endast 8 mobiltelefoner, vilket egentligen gör ont.
  Det faktiska tillägget till den här versionen är elegant svart fjärrkontroll vilket gör det lättare att använda.
  Jag tror att Samsung Gear VR har potential för massor av första person shooter typ spel som jag ser fram emot.
  Kort sagt, Samsung Gear VR verkar oöverträffad eftersom det är det bästa prisvärda virtuella headsetet på marknaden och jag hoppas att saker bara kommer att bli bättre med senaste iteration av headsetet.
  Slutsats: Gear VR är en bra plattform för dem som inte vill investera i dyrare Virtual Reality techs.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag lovade mig själv, jag kommer att testa Gear VR som en "vardaglig person" med normala undantag. Jag vill inte ha mycket men åtminstone roliga upplevelser. Låt oss börja!

  Paket:

  Massiv svart låda med massor av Samsung-stycken inuti. Två olika USB-uttag till din telefon plus en adapter för laddare, remmar och en extra för att hålla fjärrkontrollen på ett ställe med Gear VR när den inte används.
  Batterier ingår i regulatorn och ett rem för din handled.

  Hopsättning:

  Ganska rakt framåt, om du har grundläggande erfarenheter, borde det inte vara ett problem. Bara tillbringa tillräckligt med tid för att sätta remmarna, det är värt det senare, vilket kan vara obekväma att ha på Gear VR.

  Bär redskapet:

  Efter den bästa och sista justeringen är det fortfarande obekväma för min näsa. Kanske har jag en större näsa dem normala, kanske är mitt ansikte inte tillräckligt stort men jag kunde inte ställa in remmarna och skumlinjen på ramen för att bli bekväma, så jag andas som Darth Vader.
  Ibland börjar du svettas bakom headsetet - det beror verkligen på innehållet du ser - men om du fortsätter att få bromsar kan detta lätt förhindras.

  Anslut till VR:

  Eftersom jag aldrig hade några erfarenheter med VR, var det inte så svårt att ställa in Gear VR. Hade några svårigheter men om du använder dina reflexer kan du komma ut ur någon fälla.
  Så många nya ikoner, appar och funktioner. Behöver några minuter för att förstå Gear VR-galleriet är inte lika med ditt telefongalleri. Har egen webbläsare, YouTube etc, försök inte söka någon av dina appar från telefonen, det här är en separat enhet med egna funktioner.

  Kontroller:

  Nästan perfekt. Kanske bara jag, men jag hittade illogisk platsen för två knappar, hemknappen till höger och bakåtknappen på vänster sida. Om du tittar på din Samsung-telefon eller till och med sidan av Gear VR hittar du dem motsatt sätt. Behöver inte säga hur många gånger jag tryckte på fel knapp!
  Styrenhetens storlek är långt för liten för mig. Jag kan inte använda den stora cirkelknappen och avtryckarknappen samtidigt. Dessutom styrs regulatorn efter en kort period ut från min handflata. Helt enkelt för liten.

  Virtuell värld:

  Wow! Det ser bra ut! Flytande fönster, panoramautsikt, kontrollerar allt med din lightsaber och många många nya upplevelser! Jag var så upphetsad och tillbringade tre dagar i rad på VR tills ....

  Verkligheten:

  ....Jag tröttnade. Och irriterad.
  Jag var irriterad i första hand. Alla tekniska problem, startar från telefonen värms upp och stängs av VR-enheten ganska ofta, eller saknar funktion som kan svara på ett telefonsamtal. Den mest negativa sidan av hela Gear VR är upplösningen. Jag vet att det är telefonen, men lite innehåll är ganska roligt, mestadels spel eller menyn med appar, men de flesta medier, som onlinevideoer, 360 ° -videoer eller bilder är suddiga, pixelerade. Så obekväma för dina ögon, vilket orsakar huvudvärk efter en tidsperiod.

  Sammanfattning:

  Samsung ger den förväntade kvaliteten och högteknologin men kvalitetsinnehållet är ännu inte framme för mig.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung dabbling i saker som de inte behöver ...

  Jag är inte säker på om det är en stor fluga med VR just nu, precis som 3D-glasfasen med tv-apparater etc. Samsung driver säkert det men speciellt som du får en gratis med sin senaste S8-telefon också. Första google erbjöd gratis kartongglasögon, så skickade Guardian-pappret mig en gratis också nyligen också. Det är uppenbarligen att det är elegantare att ha ett märkt "Samsung" -kit för att visa sig. Hur mycket bättre är det att en kartongmocka är diskutabel.

  Den 3D-nedsänkta upplevelsen är bra, men är briljant ENDAST om du har en av de 4D-rörliga platserna med denna VR-sats på.
  Medan i Dubai gick jag in i Samsung Store, och de hade 4D-sätet och fick mig att sätta på denna VR. Att titta på en bergskursresa var fantastisk som om jag verkligen var där. Men tyvärr har den normala konsumenten inte ett tusen pund sits i sitt vardagsrum. Följaktligen kommer den här kiten att underhålla din familj och förvåna dig i en vecka men då kommer det tyvärr att sitta där bara samla damm.

  När du ställer in VR på din telefon är det ganska överväldigande hur många olika appar som hämtas - samsung vr en, samsung internet vr, oculus app etc. Efter att ha ställt upp det hela, skulle du spendera ett tag på att hitta ut vad som helst men med en handkontroll som styrs via dina telefoner bluetooth. jag hoppades från VR ett bibliotek med turer för att se saker runt om i världen som jag aldrig skulle se. Skamligt är det svårt att ta reda på vad som är lätt i de många olagliga biblioteken så att du hamnar igenom en massa videofilmer som nästan är som bara små släpvagnar men ingenting som är faktiskt anmärkningsvärt. Det finns en netflix app också men jag är inte säker på varför någon skulle använda detta för att titta på en film. Oavsett vad du tittar, värmer din telefon överhögt! och som ett resultat kommer ett meddelande att dyka upp efter ca 10-15 minuter för att säga att du måste stänga av det för att ha en paus (antingen för ögonsäkerhet eller eftersom telefonen faktiskt kan explodera på grund av att det är så varmt). Innehållet att visa är av dålig kvalitet. Theres mycket lite HD-videor att titta på och det tillgängliga innehållet är skräp. Det finns en Disney-app där du spelar runt och tittar på några saker, men det är verkligen bara okej, det är inte det, och du vill fortsätta och aldrig återvända.

  VR är faktiskt obekväma. Du ska chuckle men jag kunde inte andas genom min näsa med den här saken på, eftersom tyngden på den pressar på näsan så mycket och om du inte tittar igenom den korrekta delen av linserna så blir det suddigt . Dess först efter att jag spelat runt med alla band som du bara kan klara av att lätta på frontvikt. För mig skulle jag dock hålla fast med kartongen VR: dess ljus, perfekt att skratta och se saker, och sedan lägger du bort det. Annars är Samsungs VR verkligen en dyr leksak som har en mycket kort "bästa före slutet".
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  För någon nykomling till VR-marknaden är den nya Gear VR från Samsung och Oculus ett konsumentens bästa alternativ och förmodligen en av de mest prisvärda. Jag har provat olika VR-glasögon nyligen. Från de som levereras till mig som ett sätt att marknadsföra, till de jag faktiskt har köpt, inklusive dem från high-end-spektret. Gear VR är definitivt den mest balanserade från min erfarenhet.

  + För: Lätt, Bekvämt, Pris, Controller är intuitivt, Hög kvalitet och lätt att använda.
  - Mot: Endast stödjer Samsung-telefoner

  Från min lilla sammanfattning av Fors and Against, med dess enda negativa, är det begränsat stöd för endast Samsung-telefoner. Jag kan med säkerhet rekommendera det och säga, om du äger en av de senaste Samsung-smarttelefonerna på 2 år, saknar du mycket ursäkt för att du inte äger en. Om du inte gör det, säger det självklart VR-priset går upp, men du kan argumentera med Samsungs starka dominans och allt större kraft i smartphone världen, du får två presenter snarare än en. Med den nya Gear VR-enheten kommer den ihopkopplad med en rörelsekontroller och som bara driver sin ledning på sin rankning i bästa telefontillbehör. Styrenheten, som headsetet, är väldigt enkelt och intuitivt att använda. Uppsättningsförfarandet för båda är relativt enkelt och när du startar vill du inte låta gå. Gear VR är lättare från sina föregångare och bekvämare att bära.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung Gear VR 2017 har sina bra och dåliga poäng men det är definitivt ett bra köp IFF du har en Samsung-telefon.

  De goda:
  - Jämfört med generiska VR-huvuduppsättningar är det enkelt att installera och sitter bekvämt på huvudet. Det har också ett bra synfält så att du är mycket nedsänkt i vad du tittar på.
  - Inställningen är lätt och Oculus- och Samsung-appbutikerna är välfyllda med gratisappar för att testa funktionerna i VR-headsetet och kontrollenheten.
  - Kontrollenheten är en gudsändning jämfört med att använda kontrollerna på sidan av headsetet, vilket är lätt att använda, är inte idealiskt för vissa spel / appar. Vad som är bra är att du enkelt recenterar regulatorn (dvs där du pekar) där som andra mindre versioner inte tillåter det härmed får du "image creep"
  - Headsetet har en användbar laddningsport, vilket innebär att du kan ladda din telefon utan att behöva koka upp en ellaborate setup.

  Det dåliga:
  - Fokusering kan enkelt uppnås genom att rotera en ratt, men det låter dig inte fokusera för varje öga, så du kan inte hitta dig själv inte helt fokuserad i ett öga om det finns olika styrkor.
  - Bakplåten som tas bort när du sätter i telefonen kan lätt gå förlorad om du inte sätter den noggrant
  - Några av programmen är ganska dyra.

  Sammantaget om du har en Samsung-telefon som är kompatibel med headsetet, är det här ingen bra att köpa trots de mindre bristerna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Öppnar min väntade leverans för denna kampanj Jag var verkligen upphetsad! Samsung Gear VR-headsetet är ett fantastiskt paket. Headsetet var väldigt enkelt och enkelt att installera. Efter installationen av appen på min telefon och parning av kontrollen var jag redo att gå. Visningserfarenheten är fantastisk utan att någon lätt slår in i bilden. "Out of the Box" finns det många saker du kan hoppa rakt in utan att behöva ladda ner ytterligare innehåll. Jag försökte meditationskärmarna, prospekteringsscener och bläddra i mitt galleri från min telefon. Det är som om du är på bio men omgiven i en annan värld! Jag laddade ner 2 spel som ett pokerspel och ett annat flygande / skjutspel. Båda gav en fantastisk upplevelse. Styrning av karaktärens rörelse genom att helt enkelt flytta huvudet och kontrollen gav en nästan livlig reaktion. Jag är verkligen imponerad av headsetet och det finns många fler saker du kan göra med dem. En av de goda sakerna var att kunna se min 360-videor och bilder som tagits på växeln 360 på headsetet och återuppliva dem om och om igen. Den enda nackdelen jag har är att min telefon värmdes upp betydligt efter användning. Detta gjorde emellertid inte effekten av spelet. Rekommenderad produkt. 10/10
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  När du har ställt in appen på din telefon och kalibrerar regulatorn kan Oculus Home-appen visa dig några minuter för att börja njuta av dina VR-upplevelser. Inte bara appar och spel, men hela webbläsarupplevelsen har uppgraderats och du kan interagera på ett mer naturligt sätt med regulatorn jämfört med förra årets modell.

  VR-regulatorn är tillverkad av en mjuk svart plast som ger den en högkvalitativ känsla och avtryckaren och knapparnas position är väldigt smart och bekväm att använda.
  Och det här är den största anledningen att vara upphetsad när det gäller att interagera med VR-världen, eftersom det öppnar nya möjligheter i spel, där användaren tidigare var begränsad om att använda kontrollen på sidan av visiret. Rörelsespårningen, när den är korrekt kalibrerad, fungerar bra och svarar snabbt.

  Det är klart att linserna i VR inte tillåter en kristallklar innehållskvalitet ännu, men det är en riktigt anständig upplevelse och ett billigt sätt att komma in i den virtuella verkligheten.

  Jag skulle rekommendera att prova detta om möjligt och fatta ditt eget beslut beroende på hur ofta du planerar att använda det!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag vill inte vara orättvis i min recension av Gear VR, så vill förord ​​min recension genom att säga att jag kanske har haft förväntningar som var högre än de borde ha varit. Jag har sett några VR-funktioner i det förflutna, men på professionell nivå enheter (inte kör via telefoner). Detta kan ha lett till min låt ned när du använder den här enheten. Apparaten känns robust, som att den inte kommer att bryta lätt. Den är väldigt lätt att montera och bekväm att bära. Polstret runt ögonen betyder att du inte hamnar med linjer över hela ditt ansikte efter en session. Kontrollerna är enkla och personligen hittade jag pekplattan på sidan av enheten lättare att använda än fjärrkontrollen som verkar gå av sig själv. Trots att du har perfekt syn och ständigt justerar fokuset kände jag mig aldrig som att jag fick en riktigt klar bild, särskilt när du tittar på videor. Jag hittade en video som jag kände mig mycket nedsänkt i kallad "Fistful of Stars" där du är i yttre rymden - det var ganska imponerande! Andra videor, som "Epic Rollercoasters" fick mig att känna sig illamående på grund av den dåliga kvaliteten, men jag tror att det här är nere till videoproducenterna snarare än VR-headsetet. Mina två störningar var överhettning och anslutningsproblem. Jag skulle säga att 50% av tiden när jag försökte ansluta, det skulle inte fungera, och jag skulle behöva ta av det och börja om igen. Jag verkar bara kunna använda den i högst 10 minuter innan jag får ett meddelande på skärmen som säger att det måste svalna, vilket är mycket störande. Sammantaget tror jag inte att det här är något jag verkligen skulle vilja använda mycket, men det är verkligen ett intressant sätt att interagera med videoklipp på ett mer fördjupande sätt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung var trogen mot sin föregångares designlinje så att du inte ser några radikala förändringar i denna 2017-modell. Den har fortfarande sitt Sifi-look med en all plastdesign. Det finns inte längre ett lock som går över telefonen i framsidan. Det är ett konstigt beslut från Samsung och gör designen oavslutad, med din uppmärksamhet dras bakom telefonen när den är där.

  När det gäller komfort är det verkligen inget att klaga på, även om jag skulle rekommendera att använda den medföljande remmen som det verkligen förhindrar att headsetet hänger för mycket.

  Den viktigaste nya funktionen är den nya följeslagaren. Den här är mycket bättre varierad och utformad jämfört med den registeransvarige som finns i google dagdrömmen. För det första finns det en utlösare framåt som gör att den känns mer naturlig när det gäller att skjuta vapen i ett spel och därigenom lägga till nedsänkning. Det finns också en pekskänslig kudde som erbjuder extra funktionalitet, men fungerar också som en annan knapp när den är nedtryckt. Även om jag ville att det kom med ett laddningsbart batteri eller ett bättre sätt att stoppa bort det. Det kommer med en liten bilaga som gör det möjligt att stanna på bandet men kan se lite ut ur platsen.

  Den nya Samsung Gear VR stöder alla Samsungs flaggskeppstelefoner, går långt tillbaka till S6-linjen. När telefonen är på plats, startar VR-appen med klockväxeln automatiskt och hjälper dig att ansluta regulatorn. Med hjälp av en galax S8 kan displaylinserna tillåta 101 graders visning, så det känns aldrig för smalt. Du vill konfigurera S8-skärmen till WQHD plus upplösning som är 2960 X 1440 pixlar, så du kan garantera att du får bästa möjliga bild. Detta förändrar dock inte den övergripande erfarenheten. Det finns fortfarande ingen speciell spårning här, så sitter du fortfarande och tittar runt. Men det är vad man kan förvänta sig när man pratar om mobil VR för nu.

  Svaret på kraftig huvudrörelse är alltid perfekt och kan enkelt fortsätta. Dess kopplade på ett sätt som regulatorn inte kan spåras självständigt i rymden men igen att förväntas med den nuvarande tekniken för mobil VR. För dem med den gamla Gear VR kan du ändå hämta en kontroller separat till ett bra pris.

  Slutsats:

  I sin nuvarande iteration erbjuder Samsung Gear VR konsumenterna en av de rikaste mobila VR-upplevelserna där ute. Tillägget av regulatorn är ett logiskt beslut, men inte spelet förändras, fortfarande en väldigt välkommen förbättring av den övergripande erfarenheten.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung Gear VR är utmärkt kul! Du är i åtgärden och kan vända dig och se hela historien. Headsetet ser elegant ut i svart och är bekvämt att bära. Det finns gott om vaddering där headsetet möter pannan, och det starka urvalet av band, ett runt och ett över toppen av ditt huvud, håller det ordentligt på plats. Den har ett bredare synvinkel jämfört med äldre modeller som ger användarna en större känsla av nedsänkning. Till skillnad från den äldre modellen är den här utformad bättre så att människor som jag som bär mina glasögon kan använda detta i komfort med glasögon på. Den har en USB-C-kontakt men levereras också med en Micro USB-adapter som gör den bakåtkompatibel med äldre Samsung-telefoner.

  Den levereras med en troll-liknande controller som jag absolut älskar. Det är en spelväxlare för Gear VR, inte bara för spelet utan också för navigering via huvudmenyn. Det är mycket lättare och bekvämt att bara använda en kontroller istället för att försöka svettas på pekplattan på ditt huvud, vilket kan vara frustrerande, men med en fysisk fjärrkontroll som du kan peka och snurra åtgärdar problemet helt. Precis som headsetet är fjärrkontrollen snygg, svart och packar mycket funktionalitet. Det finns en responsiv pekplatta längst upp, tillsammans med knappen Hem och bakåt ovanför en volymvippare. Vänd den över och det finns en port för laddning och en bakre utlösare som ska vara till nytta i mer actionorienterade titlar. Jag fann att den svarade korrekt på mina handlingar och kände mig intuitiv att använda. Det är ett måste vara kompis för Gear VR.

  När du kopplar din telefon för första gången, kommer headsetet att ge dig en skärmdump för att ta telefonen tillbaka igen och installera den relevanta programvaran. Det finns massor av fantastiska appar och spel både gratis och för köp. Varje dag hittar jag något nytt att kolla in. Om du äger en Samsung Gear 360-kamera, låter Gear VR dig se ditt eget innehåll på ett helt annat sätt. Jag tycker att jag själv tittar på mina videoklipp flera gånger och märker nya saker som jag saknade tidigare. Alla ögonblick som jag missade för att jag inte stod i rätt riktning, får jag nu se allt. NetflixVR är en av mina favoriter, det skapar din egen vardagsrum med virtuell verklighet. Du sitter på en stor röd soffa med en stor TV-skärm framför dig, och om du vänder dig till vänster har du panoramautsikt över snöiga berg genom fönstret. Att titta på en film eller TV-show på Netflix är fantastisk, när jag går på resan nu om det är i en bil, tåg eller flygplan tar jag alltid min Gear VR.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Först måste vi prata om enhetens byggkvalitet. Huvudskillnaden här är det faktum att den här enheten levereras med modulär anslutningsmekanism som gör det möjligt att byta anslutningar från USB, USB-typ C eller eventuellt andra standarder genom att byta anslutningsmodul. Även telefonplatsen är justerbar för att rymma telefoner av olika storlekar. Konstruktionen är plast, självklart för att hålla vikt och pris lågt, men det kommer med en stor del av kudden för att leverera parallell komfort. Linserna har ett fokusjusteringshjul som är mycket välkomnande, särskilt för oss som bär glasögon. Nu behöver vi inte ha headsetet över våra glasögon. Ett annat slag av geni är införandet av kontroller ombord. Du kan styra uppspelning, menyer etc även utan separat styrenhet. Detta är särskilt användbart om man förlorar, felplacerar eller helt enkelt inte har Bluetooth-kontrollenheten. Självkontrollen själv är en välgjord produkt som passar snyggt i handen, väl placerade knappar med en pistolutlösare som knapp som fungerar som OK / Välj-knappen. Det faktum att du också kan recentera eller ändra dess standardriktning betyder att den kan användas av personer med olika handikapp eller naturlig handorientering. Nu måste vi prata om själva operationen. Dess tröstande att veta att man inte behöver vara en techguru för att driva detta headset. Allt är enkelt. Det viktigaste är att du bara behöver släppa in din telefon och VR-programvaran / plattformen kommer in i livet. Slå bara in din Samsung-telefon i glasögonen och se till att kontakten är ordentligt ansluten till telefonen, och Oculus-systemet startar automatiskt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har provat några olika VR-googler de senaste åren och dessa Samsung Gear VR-modeller är en av de bästa. De har varit bäst för tydlighet och komfort. Lätt att sätta upp och gå igång. I inbyggda kontroller och en bluetooth controller hjälper till mycket. Strax ut den professionella rutan ser de bra ut, väl utformade och ser premie. Efter att jag satt upp bandet och installerade telefonen var jag redo att försöka på några minuter. Jag hittade dem bekväma och mycket lättare än andra headset. Anslutningen till telefonen via micro usb möjliggör mycket mer kontroll över enheten än andra modeller. Jag kunde enkelt flytta mellan innehåll och styra ljudet och andra funktioner. Om något jag skulle säga att koncentrera sig på ljudet för framtida utgåvor. Jag slutade med att använda mina Bluetooth-hörlurar för den helt nedsänkta upplevelsen. Genom att använda växeln VR med min växel 360 kunde jag komma direkt in i mina videor. Föll lite obekväma först men kom in efter en stund. Ljusklara bilder, jag försökte samma telefon och innehåll på mina andra billigare skyddsglasögon och skillnaden var dramatisk i bildkvalitet. Jag hittade några bra apps att använda och några roliga spel på spelbutiken för att få en riktigt bra användning av skyddsglasögonen. Jag tycker att dessa är ett bra komplement till en Samsung telefon och du behöver inte ett tredje part headset eller ens några av de dyra versionerna där ute. Skulle det vara bättre om de skulle kunna öka skyddsglasögonens kompatibilitet så att de också innehåller fler telefoner, speciellt av olika märken än bara Samsung, men det är som jag använder olika telefoner i vårt hus från Android till IOS. Endast vår Samsung telefon monterad i växeln VR. Överallt en bra huvuduppsättning och jag tycker att kvaliteten är lysande. Förbättra ljudkvaliteten och det här är en vinnare!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag hade aldrig någonsin upplevt ett VR-headset tidigare och om jag är ärlig, förväntade jag mig inte att det skulle uppgå till mycket. Hur var jag fel. Min första timme med det var fantastiskt, jag älskade hur jag kunde utforska under havet, rida en gondala genom Venedig och på grund av att känna lite motion sjukdom var jag tvungen att komma från bergbanan. Det är hur verkligt livet det är. Det här läget är den senaste 2017 som först tog den ur lådan så lätt att använda. Ögonmasken ser besvärlig ut, men en gång på den är mycket bekväm. Det finns gott om vaddering runt ögonen så det sitter fint. Alla remmar är justerbara och min Samsung s7 en gång ut ur sitt lock bara klippt in med lätthet. De relevanta programmen startar automatiskt automatiskt när telefonen är laddad. Glaset själv är gjord av oculus (jag tror att de gör binolkyler) och de justeras på samma sätt av hjulet i mitten. Jag hade inga problem att anpassa mig till en klar bild, även om min mans syn alltid sa att det var suddigt. Jag gillade sidokontrollkontrollen som för mig var det enklare än den kontroller som behövde behöva installeras och justeras. Men för en spelare skulle handhållaren vara enklare. Jag fann att jag skulle använda headsetet i ca 1 timme innan min telefon skulle överhettas och föreslå en paus, som sa att det var tillräckligt med tid för mig också, och det kan bli lite för mycket att spinna runt. Jag älskade att ge möjlighet att prova detta och mina vänner och familj åtnjutit det också. Det var bra att se bilder från 360-kameran som spelades upp på den. Kul att titta på det brett urvalet av vr-filmer och bara läget för escapism där du kan välja vilken miljö som helst. Ett läge du kan sitta i filmen och titta på dina egna videor. För mig var pluspoängen: - Komfort, fantasivärld, enkelt alternativ och negativen var du telefon uppvärmd och regulatorn behöll behövde ställa in varje gång. Stor bit av kit. Älskar att vara ett barn igen :-)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  I öppenhetens intresse fick jag min Gear VR till ett reducerat pris i motsats till att granska enheten

  Jag måste erkänna att jag är lite cynisk med hela VR-saken. Jag anser att det är väldigt mycket att "låta oss göra något som vi kan". Jag har använt Gear VR nu i flera dagar nu och hade jättekul - och gott om rörelsesjukdom! Det är briljant kul. Jag har särskilt haft de skräck-tema VR-spelen som handlar om Halloween och mer aptitligt, njöt av att titta på andra (min fru!) Använda dem. Hennes reaktion - speciellt när hon är medveten om att något är "bakom henne" var en syn att se. Jag skulle filma henne, men hon vägrar att göra igen! Du bör definitivt använda hörlurar för att slutföra den nedsänkande känslan annars, du får bara hälften av effekten. Jag är fortfarande i tankesättet att det är ett fall att "låta det göra så gott vi kan" utan några * riktiga * ansökningar bakom det ännu, men det är inte så hur alla stora innovationer har hänt. För vad det är och det roliga du kan ha, skulle jag säga, för kostnaden, det är väl värt det. Underbart kul. Åh .... och headsetet är anmärkningsvärt bekvämt att bära när du har justerat remmarna så att de passar ditt huvud korrekt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att ha ägt och älskat 2016-modellen GearVR var jag exalterad att prova den nya 2017-modellen med sin trådlösa rörelsekontroll.
  Vid unboxing är den verkliga växeln VR mycket lik den tidigare modellen, någonsin så lite större för att rymma samsungs senaste telefoner, men när jag kastade min pålitliga S7 ege in i det spelade det ingen roll för mig. Skillnaderna i form är marginella, och den nya modellen känns lika bekväm i mitt ansikte som 2016-modellen gjorde. Medan 2017-modellen har en något bredare betraktningsvinkel, är skillnaderna igen subtila och inte märkbara i avslappnad användning.
  Oculus-gränssnittet är nedsänkt och huvudspårningen är väldigt jämn. Det finns ett brett utbud av appar och 360 filmer att hålla underhållningen av. tTe absolut spelväxlare med den nya modellen är inkludering av rörelsekontrollern. Den tidigare modellen måste styras via knappar på sidan av enheten, eller av tredje part controllers (som jag kom nära att köpa flera gånger). Motion Controller tar GearVR till nästa nivå, vilket gör det mycket lättare och intuitivt att navigera i menyerna och spela spel. Min vän och jag började spela "Keep Talking and Nobody Explodes", efter att ha spelat det tidigare utan en dedikerad controller, och det gjorde spelet så mycket lättare att spela, fick mig att önska att jag hade tagit upp en kontroller för månader sedan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  När du öppnar rutan har du det vanliga detta "ser fantastiska" ögonblick från Samsung lyckas du alltid få dig att känna att du äger en premiumprodukt. Så skyddar du sig i fönstret, huvudbandet medföljer (mycket enkelt att göra) Anslut telefon ...... Meddelandet visas ..... Koppla bort telefonen och ladda ner appen. En minut eller två senare och borta går du alla frustrerande tankar om apphämtning bortglömd! Första tankar är det här fantastiskt! Skyddsglasögonen själva är lätta att använda och mår bra, även om din telefon är kopplad finns det ingen riktig vikt för dem. Jag har använt en Galaxy S6 och S7 med dem och bildkvaliteten förbättrar en rättvis bit mellan de två telefonerna, kan inte vänta med att prova S8 när jag uppgraderar nästa månad! Det finns väldigt lite ljusläckage med någon telefon som verkligen hjälper till med nedsänkt känsla. Jag är förvånad över hur mycket jag har använt dem gränssnittet är riktigt bra och de är bra för att visa dina egna foton och videoklipp samt ladda ner / streaming från nätet. Den största frågan jag har haft med dem är att bryta dem tillbaka från mina pojkar! Det finns en fjärrkontroll i rutan som fungerar riktigt bra och hjälper till i spel, men kontrollerna på sidan av skyddsglasögonen är mycket lätta att använda när du surfar eller tittar på en video eller film. Hela upplevelsen är jättekul och jag skulle gärna rekommendera dem till alla som har en Samsung smartphone (S6 till S8) det enda lilla problemet jag har (och bara tiden kommer att berätta) är S6 blir väldigt väldigt varmt att röra vid användningen med skyddsglasögon. Till och med uppmanar en varningsmeddelande skärm att avbryta mig att visa bilder varning om överhettning av telefonen. Detta är utan att omslaget är fastsatt också. Förhoppningsvis är detta problem löst med de senaste telefonerna. Sammantaget har detta varit en fantastisk bit av kit och jag kan inte vänta med att se vad Samsung gör med det därpå, VR är äntligen här ......... Nu kan inte vänta på en full på glasögon version av AR !
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har använt några av de billigare VR-headseten på Amazon och förväntade mig inte att det skulle bli mycket bättre, men det här är fenomenalt! De billigare tenderar att ha hög latens vilket innebär att när du tittar lite där, skärmen ligger bakom en hel del kan detta vara ganska off putting. Detta headset har inget av det med skärmen perfekt synkroniserad. Apparna och spelen på detta är också mycket bättre med en mer färdig känsla för dem jämfört med de som finns på appbutikerna. Att ha en kontroller är också bra med att det är mycket lättare att interagera med menyerna än att bara titta på alternativen. En sak som jag var särskilt imponerad av var padden på sidan av headsetet, du kan använda en liten styrplatta för att interagera med menyer och spel även om du inte har kontrollenheten och det fungerar precis som en bärbar styrplatta med förmågan att dra och klicka. Jag har använt detta med växeln 360 och det är briljant, jag har tagit bilder med växeln 360 på natursköna platser och kan sedan visa mina vänner och familj sevärdheterna utan att behöva ta dem. Det kan fungera bra för helgdagar som är pittoreska. Övergripande skulle jag rekommendera det som det är väl värt pengarna och kommer att få mycket att använda.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung Gear VR 2017 är inte så annorlunda än den tidigare enheten, den stora skillnaden är att den här är kompatibel med micro USB och USB-C smartphones. Samsung Gear VR är en enhet som kan ta dig till en resa runt om i världen (eller till och med galaxen) utan att lämna ditt husets komfort! Från landmärken till de mest kända platser på jorden, är nästan som om du är där i kött och ben, bara saknar lukten (kanske en funktion för framtida enheter lol). Spel är också en fantastisk upplevelse, och med ett stort bibliotek med alternativ för alla slags personliga preferenser! Headsetet är mycket bekvämt att använda, och den medföljande fjärrkontrollen bidrar till att skapa en mycket intuitiv och imersiv upplevelse! Jag föreslår användningen av högkvalitativa hörlurar. Den negativa frågan jag hittade är den yrsel som orsakats av vissa upplevelser som rollercoasters.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gear VR - folkens val av VR?

  Med Gear VR-headsetet har Samsung slagit en godisbit, där den till och med har begränsats till att använda vissa samsungstelefoner och har blivit allmänt tillgänglig av en rad människor. Några av detta beror på det relativt låga priset, som är bundet gratis med nya telefoner och också på grund av att det skapas ett ekosystem som gör att nybörjare enkelt kan hitta övertygande innehåll, men fortsätter att lägga till nya upplevelser för de vanliga användarna. Om du har använt en "kartong" -vr-tittare kommer Gear VR att vara en märkbart bättre upplevelse (notera att kartonginnehållet är mycket vanligare, dock varierbart i kvalitet), medan "high end" Vr-användare kommer att finna att det inte matchar upp till vad de är vana vid, men på mindre än en fjärdedel av priset är det mer än en fjärdedel av kvaliteten. Tillägget av fjärrkontrollen är en spelväxlare, eftersom den svåraste delen av headsetet tidigare navigerade med kontrollerna på sidan av enheten. Den nya fjärrkontrollen visas i Vr och gör det så lättare att peka, välj och bläddra. VR är ett spännande och snabbt rörande medium, och jag tror att Gear VR ger användare av inträdesnivån en överraskande högkvalitativ upplevelse, och användarna i mellanklassen ett djupare och utvecklande ekosystem att utforska. En sista anteckning för kontext-jag arbetar i NHS och vi har använt dessa headset för att pionjär ta potentiella vårdpersonal i morgon till tidigare otillgängliga kliniska områden för att ge en smak av vad livet är som på NHS-frontlinjen. Detta är viktigt eftersom möjligheter som detta är sällsynta, och Gear VR tillåter oss att göra det relativt billigt och med en kvalitet som har inspirerat många människor till NHS-karriär. Sammanfattningsvis är detta ett bra headset, stansar över sin vikt i sin förmåga att fördjupa användaren och bör försökas av någon som är intresserad av teknik eller förmågan att uppleva en annan synvinkel.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har länge gillat Samsung-produkter och jag var glada att få det här. Lådan såg högt slut och det gjorde Gear VR när jag öppnade den. Jag kunde inte vänta med att komma in och använda den för första gången. Jag hade alltid velat en så jag var som ett barn i julen. Då kom verkligheten och jag var tvungen att ladda ner cirka 3 olika appar som alla tog upp mer lagringsutrymme än jag någonsin sett i 1 app. Så småningom var jag redo att gå allt jag behövde göra var att slänga in min telefon, en annan del som inte var en rak framåt som jag skulle ha velat. Först måste du byta den bilaga som går in i telefonen då måste du trycka och skjuta en knapp över (för min S6). Jag öppnade appen och fick den slutligen ansluten till Gear VR. Strax bort märkte jag texten var suddig och med all justering i världen blev det inte bättre. Bortsett från orden var kvaliteten fantastisk, så imponerande. Jag kopplade kontrollenheten som passar snyggt i handen och började navigera genom menyn. Jag gick under havet och på bergskustfartyg och jag var imponerad. En sak som jag märkte är att du måste fortsätta omjustera regulatorn för att peka på den där du vill ha den. Det är lätt att göra men bara en nackdel. Navigering genom alternativen är väldigt enkelt och eftersom du har en bred bild är det allt du kan se. Jag läste anvisningarna och märkte att det kan få dig att känna dig lite disorienterad och jag blir inte normalt påverkad av saker men efter det kände jag mig lite lätt och mina ögon kände mig lite ansträngda. Jag är glad att jag huvudsakligen använde den på kvällen när jag inte behövde köra. Efter att ha försökt mängden pre-loaded spel och upplevelser ville jag se vad mina egna bilder och videor såg ut på den. Så laddar jag upp dem och sätter på headsetet, vilket jag måste lägga till är väldigt comfy. Nu vet jag inte om detta är ett problem med mina ögon men jag kunde inte se en bild det var som 2 bilder ovanpå varandra. Om jag stängde ett öga kunde jag se en sak och om jag stängde den andra kunde jag se något annat. Detta var mycket nedslående. Sammantaget är det en bra bit av kit men det fungerar inte hur jag skulle vilja det som är synd. Pro: Ser bra ut och känns bekväm när det är på ditt huvud. Styrenheten passar fint i handen. Menyn är väldigt lätt att navigera. Det finns gott om innehåll. Nackdelar: Tar upp mycket telefonminne, kan få dig att känna dig lite ljust, fungerar inte så bra med bilder som tagits med Gear 360, obehagligt att behöva byta delar på den till telefonen.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gör allt ser så realistiskt ut och gör det till liv
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Förväntan mot virtuell verklighet

  PROS- * Bekväm att bära * Överraskande lätt för ett så stort objekt * Prisvärd introduktion till Virtual Reality för Samsungs ägare CONS- * Telefonen går extremt het efter användning * Saknar rörelsespårningsfunktioner för andra VR-headsets * Verkar inte integreras korrekt med Gear 360 * Controller verkar ofta vara felaktig För alla med en Samsung-telefon som vill hoppa in i en värld av Virtual reality, är Gear VR för dig! Först och främst måste jag betona att detta är ett tillbehör till en telefon. Telefonen är det hårda arbetet och headsetet inte riktigt mycket mer än en sökare. Med detta sagt, underskattar jag erfarenheten eftersom det är som att gå in i en annan värld när du upplever vad VR har att erbjuda! Estetiskt, med tanke på det skrymmande utseendet på detta headset, känns det extremt behagligt att bära och är relativt lätt. Lufthål prickade runt masken hjälper ditt ansikte att andas (Eventuellt måste du bekämpa problem med dimma som dammar upp på din telefonskärm när Gear VR används?) Och tryck på kontrollerna på sidan för att hjälpa navigera runt skärmarna. Om du inte läser handboken kan du inte inse att Gear VR kan styras på så sätt att det finns väldigt få ledtrådar att se eller känna för när man försöker använda denna kontrollmetod. I stället har fokus flyttats till den lilla småkontrollen. Fjärrkontrollen är kul att använda och lägger till ett nytt element av kontrollen till upplevelseshändelserna och klick från pekaren lägger nu till enklare kontrollmetoder och saker som utlösningsknappen på baksidan ger förmodligen ett nytt spelelement till saker som skyttespel (Något jag fortfarande behöver försöka). Med detta sagt verkar det inte alltid fungera ordentligt och kontrollen kändes som att det ofta behövdes omkalibrering vilket gjorde det mot intuitivt. Samsung har samarbetat med Oculus för att leverera VR-upplevelsen, genom att ansluta telefonen till VR-enheten, som du omedelbart transporteras till en virtuell värld. Även om Oculus erbjudanden är rika med innehåll och vanligtvis roligt att använda är det väldigt mycket en fristående upplevelse. Jag blev besviken över att min Gear 360-kamera inte verkade ha någon support / integration. Med tanke på headsetets natur saknar det kameror för rörelsespårning som andra nuvarande VR-headset har så erfarenhet jag känner som om det finns mer som kan uppnås med VR än vad som erbjuds här. Gear VR är en riktigt fin introduktion till Virtual Reality men en där nyhetsfaktorn kommer att slita av snabbt.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Annat än virtuella verklighetsturer osv hade jag aldrig haft chansen att prova ett VR-headset tills det här fantastiska paketet kom genom dörren med #theinsidersuk och Samsung #InsidersGearVR. Jag blev omedelbart imponerad av förpackningens kvalitet, Samsung har bestämt att alla sina redskap är förpackade i samma svartformade lådor vilket ger ett bra skydd, men också en viss kvalitetskänsla. Efter att ha packat upp headsetet satte jag på att försöka installera min Galaxy S7-kant i utrustningen. Inledningsvis, efter att ha varit en man och inte tog rätt tid att läsa instruktionerna, kunde jag inte förstå varför det inte skulle passa, men insåg att headsetet kommer med 2 olika telefonkontakter, en för de nyare S8 och micro usb kontakt för min gammaldags S7. Så småningom kopplade jag allt in och fick sedan vänta lite för att ladda ner och installera programvaran på min telefon. Det här är ganska installerat och då är det klart att det inte är slutet på dina data och minnesanvändning! Jag rekommenderar starkt att du inte försöker installera detta utan Wi-Fi. OK, så allt slutfördes och jag provade det för första gången, min allra första rollercoaster ride i mitt kök! WOW! Okej så det var en datorgenererad tur men spänningen var definitivt riktig. Du får känslan av att du svävar och rullar, vrider och vrider och du kan titta i alla riktningar för mer detaljer eller upplevelse. Lysande. Jag försökte senare ut 360 videor, 360 rollspel och till och med bredbilds 300 "filmer. Enligt min mening spelarna är lite korta och varje episod innebär vanligtvis en väntan medan du laddar ner (eller raderar utrymme på din telefon för att passa mer information om det). Om du använder headsetet i mer än cirka 30 minuter får telefonen att överhettas och du får då ett meddelande som berättar att du tillåter det dags att svalna och det klarar självfallet batteriet! Detta kan övervinnas något av den externa laddningsporten på headsetet. Ljudet kommer direkt från din telefon, men för att förbättra 360-känslan, föreslår de flesta apparater användningen av hörlurar, vilket ger en utmärkt känsla av kapsling, speciellt under skrämmande apps. Du kan se dina telefonanmälningar markerade längst ner i din vy, men så långt jag kan berätta så länge kan du inte interagera med dina "riktiga" appar och meddelanden från med VR-headsetvärlden. Det är jättekul och bra att se andra använda det, speciellt för första gången och se deras reaktioner, men att vara en åskådare har sin tid. Det är synd att du inte på något sätt kan ansluta två eller flera tillsammans för att få en gemensam upplevelse, vilket kan vara roligt. Kontrollenheten är ett bra tillägg och ger kontroll över dina handlingar och interaktion med appar. Min enda gripe är att det spelar ingen roll hur många gånger du justerar pekaren, det verkar aldrig som att peka exakt var du vill att den ska! Detta headset har definitivt varit en fantastisk introduktion till VR och jag överväger ett andra köp att använda med min spelkonsol i framtiden, det är synd att de inte på något sätt kan bli kompatibla! Tack Samsung för en annan bra bit av kit .. ser fram emot att få det på oldies i jul för ett bra skratt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppfyllda drömmar om en virtuell värld

  Detta är en perfekt enhet som kompletterar ditt hemunderhållningscenter. Inspelade 360 ​​graders filmer blir bättre kvalitet. De kan ge användarupplevelsen från olika ställen i världen, men också från den skapade verkligheten, t ex av skaparna av applikationen. Gear VR kombinerat med en kompatibel Samsung-smartphone är det bästa valet för att titta på filmer, musikvideor och foton. Det är på dessa nivåer att användaren har tillgång till en rad material som gör honom fast i långa timmar i virtuell verklighet. Som nyfikenhet, möjligheten att spela in material via en Samsung-kamera - Gear 360 (2017). Då kan användaren spela in filmer och foton att spela på uppsättningen (smartphone + skyddsglasögon) och återuppleva till exempel semestermoment.

  Fördelar:

  - Bekväm att använda - Enheten håller sig vid ansiktet väl, det är inte för tungt
  - Omfattande, fullständiga detaljer och färggränssnitt
  - Appar med 360 graders video- och musikbibliotek
  - Möjlighet att samtidigt spela online med vänner
  - Titta på filmer inspelade med Samsung Gear 360-videokameran
  - Styrenhet som medföljer apparaten
  - Smidig bild utan förseningar - både när du navigerar via gränssnittet, som att använda Oculus-resursresurser
  - Fler och fler spel och spel tillgängliga i dedikerade butiker

  minuses:

  - Samsung Galaxy S8 + är extremt het när du använder Gear VR
  - Det fullt laddade Galaxy S8 + batteriet är tillräckligt för ca 4 timmars användning av skyddsglasögon
  - Resurser för Play Store är inte tillgängliga när du använder Gear VR
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung Gear VR 2017 med controller är den bästa mobila VR för tillfället. I lådan är headsetet väl presenterat med en liten låda för tillbehören. Även om tunn plast, kan förpackningen mycket väl användas som bildskärmsstativ.

  Det är ganska enkelt att ställa in VR. Jag lade ursprungligen tillbaka remmen på fel håll, men det var enkelt byt över. Jag rekommenderar att du använder överbandet för extra komfort, men inte helt nödvändigt. Kontrollenheten levereras med 2 AAA-batterier och hittills är jag mycket imponerad av batterilivslängden.

  Först måste du docka din telefon, antingen med den redan installerade USB-typ C-kontakten, eller byt den till micro USB i tillbehörslådan. Vid dockning installeras VR-apparaten. Att ställa in ett oculus-konto var lite besvärligt för mig eftersom jag länkade min Facebook och registrerade mig med ett annat email.

  När allt är klart måste du ställa in regulatorn genom att göra siffror på åtta och ställa ner den på en plan yta.

  Menysystemet är fantastiskt, det är som om du är i ett rum med en futuristisk HUD framför dig. Du kan ändra din omgivning men det ursprungliga jag hittade var bäst. På höger sida finns din vänlista där du kan bjuda till fester att chatta eller spela spel tillsammans.

  Styrenheten är väldigt bekväm och det känns väldigt naturligt att trycka på avtryckaren eller använda pekplattan. Regulatorn skulle ofta drifta sig ibland ibland, men håller hemknappen på nytt. Lätt.

  Det finns ett brett utbud av spel tillgängliga, men var beredd att betala för de goda. Ett litet urval av gratis spel och appar finns tillgängliga och är tillfredsställande ibland, men i sista hand betalar de med längre speltid att spela. Inte ett stort problem, men titta bara på släpvagnarna och läs recensionerna för att hitta rätt spel eller app för dig.

  Eftersom du använder din telefon så nära ansiktet är tydlighet inte bäst ibland. Jag kunde ofta se varje enskild pixel, men när jag kom in i rörelsen för att spela spel var pixlarna inte märkbara. Det finns mycket blödning runt text, men du kan läsa mycket tydligt när fokuset är rätt.

  Genomsnittlig speltid före trötthet var ca 1 timme. Vissa appar dra mer ström från telefonen än andra, vilket orsakar snabbare batteriet och telefonen blir varm. För att bekämpa detta kan du enkelt ansluta laddaren till VR och telefonen med dragkraft från både sig själv och laddaren.

  Den enda stora nackdelen, som kan förväntas från en mobiltelefon VR, är rörelsespårning. För att kunna böja ner eller luta sig framåt för att få en bättre bild av någonting, eller till och med undvika något i spelet, skulle göra en värld av skillnad. Men just nu görs alla rörelser med regulatorn. Detta tar inte bort från nedsänkningen, eftersom en fullständig 360 ° -vy är uppenbarligen möjligt.

  Sammantaget, för en budget VR-upplevelse, skulle jag mycket väl rekommendera den här produkten till den som är intresserad av att ta en dabble. Jag säger budget i betydelsen av priset på andra helt nedsänkande VR-apparater med kontroller är ganska höga. Till en bråkdel av priset, detta huvudkontakt med controller (styrenheten verkligen gör en stor skillnad från generisk "kartong" VR) kan konkurrera med högre än VR-headset.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Med den ursprungliga Gear VR visste jag vad jag förväntade mig men såg fram emot att använda den med Bluetooth-fjärrkontrollen! Gear VR är lätt att installera och använda och fjärrkontrollen gör sakerna mycket roligare och intressantare. Enheten förbättras mycket på det ursprungliga VR-headsetet. Samsung har gjort det bekvämare och det ser bättre ut i alla svarta också! Återigen, 100% rekommendation från mig!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Utmärkt headset. Enheten är lätt att installera och enkel att använda. Styrenheten gör det enkelt att navigera och samverka med ett brett utbud av spel och andra appar att välja mellan. När du är nedsänkt i VR och tittar på en film i en personlig biograf, gör något fiske eller utforskar olika delar av planeten glömmer du nästan att du bär ett virtuellt verklighetshuvud. Det är bekvämt nog med lättjusterbara band och du märker verkligen inte att du har på dig det efter ett tag. Sammantaget är det en rolig upplevelse och mycket bra för det prisklass. Jag har provat de billiga headseten innan du kan få ganska mycket överallt och medan de är bra för vad de är, det här är mycket överlägsen och att ha en egen appbutik speciellt för headsetet betyder att du vet vad du än använder kommer att fungera med det. Billigare kan vara en mardröm för att komma i fokus, men jag har hittat det här är så enkelt med bara en vrid av ratten. Jag brukar ha glasögon men jag har funnit att det inte finns något behov av att få dem på med det här. Telefonens pixlar är synliga om du tittar noga, även på högupplösningen på s8 eller s8 + men de är knappast märkbara när du är faktiskt upptagen med att använda den så det är inte ett problem som sådant. Jag skulle definitivt rekommendera detta till alla med en kompatibel telefon som är intresserad av VR.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Wow wow wow The Gear VR har varit en riktig ögonöppnare. Kvaliteten på VR-upplevelsen och den roliga faktorn att visa din egen 360-video ska inte underskattas. Vad verkligen förvånad mig är det nya sättet att visa annat innehåll som inte är 360. Med VR kan du se dina vanliga gamla 2D-bilder i 360-läget, det här är fantastiskt. Föreställ dig ett massivt tryck, rullat in i ett rör och du står i mitten, hade jag ingen aning om att detta skulle vara så nedsänkt. Om jag skulle identifiera en negativ skulle det vara att det enda som egentligen är lämpligt för användning i korta sprickor, det är inte hemskt sällskapligt men det är verkligen fantastiskt. Min S6 tenderar att överhettas och pojken använder den kraften - men det är så kul.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har läst om Virtual Reality-produkter tidigare och jag har alltid varit lite skeptisk till idén om jag är ärlig. Jag trodde det bara verkade som en gimmick som inte skulle lyckas som 3D-TV för några år sedan. När jag fick chansen att prova Samsung Gear VR trodde jag nu att jag kunde se om jag hade rätt eller fel på VR. Det första du märker när du släpper upp Gear VR är hur bra och robust det känns, och när du börjar använda det blir du förvånad över att det är ganska bekvämt trots att det är ganska tungt. Den har en justerbar rem och en fjärrkontroll som du använder för att styra din VR-värld. Det första du behöver göra är att ladda ner Samsung VR-appen på din telefon, så lägger du bara telefonen i hållaren av headsetet och du är bra att gå. Om du är som jag och inte har upplevt VR innan det kan tyckas lite konstigt först, men när du inser det stora utbudet av VR-innehåll som är tillgängligt upptäcker du snart hur mycket kul det kan vara. Oavsett om du vill spela VR-spel, titta på filmer eller surfa på nätet finns det gott om att erbjuda. Jag gillade särskilt Netflix-alternativet vilket gör att du känner att du är i en biograf som tittar på filmen. Jag skulle rekommendera att använda hörlurar för den verkliga nedslående upplevelsen. Jag har haft flera timmars användning av Samsung Gear VR och har haft vänner och familj använder det och alla blåses bort på hur bra den här saken är. Det är bekvämt, har ett brett utbud av innehåll och är verkligen nedsänkt. Om du letar efter ett VR-headset skulle jag inte tveka att rekommendera Samsung Gear VR
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag var väldigt exalterad att ta hand om det nya Samsung Galaxy VR Headset med Controller. Det har varit några år sedan konceptet VR slog marknaden och det har varit tillräckligt med tid för att få VR-innehåll online och devlopers att stryka ut problem. Unboxing VR-headsetet kommer i typiskt Samsung-förpackning gjord av kort, emblazoned med Galaxy-typsnittet och en smidig bärkrok på toppen. Inuti lådan finns en plactic-bricka som håller headsetet och en annan liten låda som innehåller kontrollenheten. Det finns också en handledssteg för regulatorn, två remmar för headsetet, en smidig slinga för att sörja regulatorn med headsetet, en massa adaptrar för andra kontakter och 2 AAA-batterier för fjärrkontrollen. Inställning Att fästa de olika komponenterna och banden till headsetet är ett enkelt litet jobb när du ansluter kontrollenheten till Bluetooth. När du laddar telefonen i headsetet kan det vara lite irriterande att ta bort telefonen gång på gång för att installera appar och ändra olika inställningar på telefonen, t.ex. energisparläge och skärmkvalitet, men processen är tydlig och enkel. När allt är installerat finns det en smidig brandmätare på headsetet så att du kan justera bildernas klarhet. Sammantaget tar hela processen dock några minuter. Använda VR Det finns en mängd Apps tillgängliga på marknaden, men bara ett litet avsnitt prissätts resonably och de flesta gratis har extra betalt innehåll. Som tillägg är Samsung VR-headsetet ett helt nedsänkt stycke kit som döljer ditt sinne och kropp till att tro att det är någon annanstans. du vill plocka upp saker som du ser och rör saker runt dig. Det finns knappar på headsetet som skulle användas om du inte hade fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen gör det enklare att använda headsetet utan att behöva hitta och trycka på rätt knapp på sidan. Navigering runt Oculus-menyn är helt enkelt titta och klicka. Den långvariga användningen av VR kan bli illamående och du är tvungen att ta en välkomstbrist, eftersom headsetet och apparaten är avlopp på batteriet, även om det finns en slits för att ansluta en laddare när du använder VR. Översikt En imponerande uppgradering från Samsung med all den kvalitet du förväntar dig av en Samsung-produkt att leverera. Jag kan inte låta bli att känna att det här är en nyhet om du inte är beredd att betala för VR-appar, i så fall blir det en rolig och interaktiv källa för underhållning. Fördelar - Fullt nedsänkande - Ergonomisk och bekväm - Lätt att använda nackdelar - Kostsamma appar - Nausea med lång användning - Batteriet dränering
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung VR-uppsättningen ger en extraordinär uppslukande upplevelse samtidigt som den är bekväm sittande hemma. Först måste man vänja sig på VR och säkerhetsåtgärder för att ta det så att man inte blir skadad att reagera på Virtual Reality-upplevelsen. Erfarenheten är så nedsänkt att vi inte längre får känslan av det verkliga rummet runtom oss. Var säker på att vara på ett säkert ställe, sittande på en soffa och inte vara för nära någon, som jag har sett reaktioner av hoppning och händer i slumpmässigt valfri riktning. Det finns en mängd VR-videor på nätet och den som var en speciell första favorit var Epic-dalbanan. Det var kul att se hur mina vänner och familj reagerar på videon med en mycket överraskande slut på videon. Det är värt att ta en tur. Jag har också upplevt illamående effekter med hjälp av Samsung VR, om den används i lång tid eller medan du tittar på videor som hade massor av stroboskopljus. Samsung VR i sig är bekväm och lätt nog. Det sitter mycket bra och balanseras runt med remmarna. Det finns ingen yttre ljusförorening som påverkar Virtual Reality Experience. Fjärrkontrollen är lätt att använda och särskilt när du spelar spel och gör val. Men jag tycker det är lättare att göra val med hjälp av pekplattan på Samsung Virtual Reality som själv. Samsung Virtual Reality-uppsättningen hjälper dig att få den uppslukande upplevelsen genom Virtual reality-videon som du kan hitta på internet, men också från 360degrees-videon du filmar med 360 Samsung-kameran. Jag njuter speciellt av de virtuella verklighetsvideor som du har på marknaden. Det bästa att försöka först var naturligtvis den episka berg-och dalbanan, men du kan också utveckla publiktalande färdigheter med den uppslukande upplevelsen att ge ett tal i ett auditorium. Jag upplevde också meditation med mycket avkopplande videor som tog mig till tropiska öar, på en strand med havsvågorna som slog försiktigt på stranden. Tja, videoens rikedom gör upplevelsen värt. Samsung VR i sig är utformad för att passa in, göra dig bekväm och hjälpa dig att glömma det under den virtuella verkligheten.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag fick Gear VR när jag köpte min Galaxy Note 7 och använde den för några saker men misslyckades med att få ut det mesta eftersom jag inte hade en fjärrkontroll att använda med den. Så nu med en Samsung S8 och den nya VR med fjärrkontrollen trodde jag att jag skulle ge VR-saken en annan go. Det är en bra idé men det finns gränsvärde tillgängligt till en rimlig kostnad. Jag tittade på några av videon och några av de simuleringar som finns tillgängliga på både Oculus-butiken och Samsung VR-appen och kvaliteten och klarheten är bra. Headsetet är lite på den stora sidan, liksom den tidigare iterationen, och glider ofta ner i näsan, såvida inte headsetet är säkert tätt vilket ibland kan bli obekväma, har huvudstrålen förändrats sedan den senaste versionen som tycks göra det bekvämare att senaste versionen. Fjärrkontrollen tog ett tag att kalibrera och pekar ofta i fel riktning om det inte hölls vid start men det kan vara mer av ett användarfel än en hårdvaruproblem. Jag tror att innehållet blir lättillgängligt och systemets förmåga blir mer avancerad. Dessa headset kommer att användas oftare men för närvarande verkar det fortfarande lite gimmickigt för mig och förblir därför ofta på hyllan. Jag tycker personligen att rörelsen är för disorienting så det finns inte många appar eller nedladdningsbart innehåll för att jag ska kunna njuta av annat än Netflix som ofta ses bättre på huvud-TV. Fördelar: Lättvikt Lätt att använda Fjärr förbättrar funktionalitet Nackdelar: Begränsade fria program Kan bli desorienterande Data och batterilast om det inte är anslutet
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har haft lite erfarenhet av ett slags VR-headset av kartong där du slår din telefon fram och får en ganska anständig VR-upplevelse, men Samsung VR Headset tar saker till en annan nivå och sedan några. Det är praktiskt taget plug-and-play, ladda ner den udda appen (något som alla borde vara vana vid), plats i telefonen och borta. Jag gillar hur Samsung VR levereras med en smidig omvandlare så det kommer att rymma min Galaxy S6. Det kommer även att ta modellerna Galaxty Plus. Handkontrollen som följer med Gear VR är helt cool. De tidigare VR-headseten jag har försökt krävde en knapptryckning på sidan av headsetet för att göra ett val, men har en kontroller i handen med en knapp som trycker på gör livet enklare. Jag måste beklaga dock, även om vi såg på några videoklipp som sköts på Gear 360 har jag främst spelat FPS-spel. Trots att spelen inte ser ut ur denna värld är de mycket nedsänkta och handenheten används en trigger. Spel verkar vara alltför fokuserade på grafik dessa dagar och det är trevligt att ha något givande att spela. Jag kan inte tro på några nackdelar med Gear VR, det här är tekniken som går och Samsung har gjort ett riktigt bra jobb.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vid uppackning av Samsung Gear VR kunde jag se att den var väl gjord, den mjuka surrounden på växeln VR är fin och bred och var lätt att passa på mitt ansikte, var väldigt bekvämt. Den monterade lätt över mina glasögon, om du inte har mycket stora glasögon borde du inte ha några problem. Ladda ner den senaste Gear VR-appen. På montering av min Galaxy Note8 som helt enkelt slits in och är inklämd. När den är korrekt ansluten blöder den och driver upp. Samsung har gjort inställningen väldigt lätt. Du är då i ett VR-rum, justera fokusen, titta uppåt och neråt. Nu är det här där regulatorn kommer in. Den fungerar som en laserpekare och är ett måste, vilket gör det enkelt att välja vad du vill ha. Kvaliteten på skärmen är bra och skarp. Detta representerar mycket bra värde för £ 119 eller mindre och är en utmärkt introduktion till VR med 1000s av appar, film, spel, videor några gratis några betalat för. Prova bergskytten, du känner att du är på den. Tar spel till en helt ny nivå. Du kan också sätta dina bilder på det och det fungerar mycket bra med Samsung Gear 360-kameran. Bäst av allt om du får en samsungS8 kan du få en gratis Gear VR till 2 november 2017
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det är fascinerande hur denna VR-handenhet kan vara underhållande, du kan spendera en hel kväll utan att ens märka tiden som går så fort.
  Programvaran skapar en intressant sidvärld där du enkelt kan stänga dig i, bort från den verkliga världen. Samsung satte ett bra media erbjudande, med en bra blandning av sociala medier, spel och shower. Det som förvånade mig mest var möjligheten att bli inslagna i händelserna som händer omkring oss. Jag finner inte enheten lämplig för en bekväm natt på soffan. För att njuta av upplevelsen måste du kunna röra sig i utrymmet omkring dig (se till att du befinner dig i en säker miljö utan skarpa hörn, även om enheten ger dig möjlighet att se dig omkring i den verkliga världen utan att ta av sig handenheten). Du kan vara på scenen med Chris Martin under en Coldplay-konsert, med en sådan fantastisk känsla att du sträcker ut dina armar och försöker röra honom. Tv-serierna, även om det behövs någon översyn, är en ny rolig upplevelse, kommer du att känna sig inkluderad i tomten på något sätt. Du kan definitivt inte titta på en 360-serie som står stilla på soffan, du måste revolutionera helt, om du vill se vad som händer. Det finns mycket potential där och en stor förbättringsmarginal.
  Kul surfar på internet med den. Det ger dig en konstig känsla av att vara någon annanstans. Det är synd att den virtuella miljön i hemmet inte är mycket anpassningsbar. Med en förbättring kan det ge användaren en bättre upplevelse, vem som kan bestämma sin favoritplats och använda den som en fristad när avslappning behövs. Du har aldrig känslan av att vara i en begränsad värld, det finns alltid något att titta på, och med 360 funktionerna på YouTube och Facebook har du timmar och timmar med videor och bilder. Det är coolt att appen bläddrar i media på din enhet, det är ett trevligt sätt att titta på din bild, även om inte 360 ​​men normala bilder, känner du dig fortfarande med i den här fantastiska multimediala och färgade 3D-världen, och du tror fortfarande att du är någon annanstans.

  Det finns ett bra urval av app, och den allmänna miljön är ganska realistisk och bekväm. Med hjälp av regulatorn har du känslan av att vara en futuristisk värld, som sveper objektet som Tom Cruise i Minority Report, vilket enligt min uppfattning är en ganska trevlig och bekväm känsla. Erfarenheten av användningen är generellt bra, även om bildens upplösning inte är perfekt. Styrenheten är väldigt bra designad, bekväm att hålla i handen och intuitiv att använda. Det ger åtkomst till menyerna, och kan användas som utlösare eller pekare, men inte alltid exakt och måste ställas in igen, från tid till annan. Generellt fungerar det bra.
  Headsetet är inte helt bekvämt att bära, även om fixeringssystemet kan anpassas för att passa huvudet på den som bär det ganska effektivt. Dess vikt tillåter inte en längre användning utan obehag. Packningen runt näsan, försegla inte masken ordentligt (åtminstone för en medelstor kvinna näsa som min) och någon gång upplevde jag irriterande dimma på insidan av masken. Handenheten är stor, utan tvekan, men det skiljer sig inte från alla andra enheter som finns tillgängliga på marknaden.
  Vad jag hittade lite nedslående är dock den begränsade kompatibiliteten med enheterna. Den kommer bara att fungera med Samsungs senaste flaggskeppsenheter, med undantag för ägarna till andra android-enheter. Även om det kommer med två adaptrar.
  Generellt tycker jag att det värt pengarna, det är ett fint headset som kan underhålla ägaren med ett bra erbjudande av funktioner. Jag skulle definitivt föreslå det, ansåg det måttliga priset.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gear VR är ett sätt att använda din telefon som en virtuell verklighetenhet - det binder telefonen till ditt ansikte, använder skärmen för att projicera en värld och du använder huvudets rörelse och en fjärrkontroll för att flytta runt och interagera med en virtuell värld. Du kan spela spel, utforska platser eller bara titta på en film. Jag har använt en tidigare generation av Gear VR, och den nya innovationen med denna enhet är regulatorn. Det ger dig en virtuell laserpekare, utlösare och rullningsplatta som liknar en bärbar muspod. Styrenheten var en bestämd förbättring - på den gamla Gear VR du stirrade på objekt i några sekunder för att aktivera dem, eller tryckte på en knapp på hjälmens sida, är reglersamverkan mycket mer omedelbar och tillfredsställande. När du först låser din telefon i Gear VR, hämtar programvaran över några minuter. medan det pågår kan du göra den minsta hårdvaruuppsättningen som behövs - fästbanden i VR-enheten som håller den fäst på huvudet och installerar batterier i kontrollenheten. Om du kopplar in telefonen till VR och låser den in startar enheten. Fokusering styrs med ett litet hjul på toppen, och överraskande passar glasögon inuti utan problem. Det finns en liten orienteringsdemo för att visa dig hur du använder regulatorn, då kan du utforska gratis och betalat innehåll. Videor som du redan har laddat ner på din telefon kan ses, men det är inte lika bra som att titta på TV - dina ögon är så nära skärmen att även med WQHD-skärmen på Galaxy S8 som jag använde för detta, är pixlar väldigt uppenbart. Dessutom fungerade inte alla video codecs, så de kan vara tysta. Netflix är också tillgänglig, och är en ganska enkel installation. Att titta på video är inte den riktiga punkten för VR självklart, det spelar spel. Det finns en rad Oculus-spel som är kompatibla med VR, men inte alla som stöder den nya regulatorn, så du kan hitta dig själv att mäta kontrollknapparna utan effekt. Ett gratis spel med kontrollerstöd jag försökte var Play with Me - en hemsökt utforskning med skrämmande clowner. Det här är väldigt nedsänkande, för att flytta runt måste du flytta hela din kropp och använda kontrollen, du kan se upp och ner, men Windows och interagera med objekt. En användbar punkt - du vill ansluta hörlurar för bästa upplevelse med denna typ av spel. Tyvärr är spel med kontrollerstöd tunt på marken, men värt att söka efter. Sammanfattningsvis, jättekul att leka med, och en bra utveckling av VR-headset.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Samsung har dabbling i VR i flera år med sin partner Oculus (skapare av Rift VR-headsetet för PC). Den här nuvarande versionen av VR-headsetet (SM-R324) anlände i mars 2017.

  Det nya headsetet är mycket bekvämare än tidigare modeller, som har blivit raffinerade genom åren. Grunderna är dock desamma. Remsorna går över huvudet och hela headsetet sitter bekvämt på ditt ansikte med en skumomgivning mot din hud. Sidorna maskerar något ljus som kommer ganska bra, vilket ger dig en helt nedsänkt upplevelse. Linserna är konstruerade för glasögonfri användning och är specialdesignade så att de kan fokusera på telefonens skärm även för glasögonvändare som behöver ta av dem för att kunna använda enheten.

  Ett hjul på toppen av enheten fokuserar linserna på samma sätt som de gamla sökarleksakerna. En pekplatta på enhetens högra sida gör det möjligt att välja alternativ och flytta med en hem- och bakåt-knapp ovanför vilket gör det möjligt att välja kontextkänsliga alternativ eller snabb åtkomst till hemmenyn. Det är lite fiddly och är fortfarande min minst favorit del av designen.

  Tack och lov har Samsung inkluderat en kontroller bredvid headsetet som ser lite ut som en pekare som används för bildspel. Den passar lätt i ena handen och tillåter rörelse och knapptryck i appar och spel. Det är en spelväxlare när det gäller interaktivitet, där användarna inte längre behöver kämpa med den svarta touchpad på sidan av headsetet.

  Telefonen gör allt tungt och upplevelsen varierar beroende på om du använder en gammal S6 eller nyare modell, som S8. S7 Edge som jag använde för den mesta av denna kampanj var en bra mellanklass.

  Den 360 nedslående upplevelsen gör att huvudet snurrar först, särskilt eftersom det inte finns några kablar för att knyta dig som med PC eller konsol VR-system. Det gör ett bra jobb att sätta dig precis där i åtgärden. Koppla det här med Gear 360-kameran och du kan till och med göra egna VR-videor och foton för att titta på eller dela med andra. Gear 360 är ett utmärkt verktyg som är väldigt lätt att använda för att göra kvalitetsvR-videor, vi var på en cosplay-händelse och jag kunde dela detta med min fru hemma som om hon var där.

  Den enda nackdelen är att varje telefon jag har använt med detta blir het ganska snabbt och sedan vägrar att fungera igen tills det har svalnat. Det är lite av en faff om du är mitt i att titta på något eller spela ett spel och förhoppningsvis kommer framtida mobiltelefoner från Samsung att ha bättre processorer och kylning.

  Detta har varit ett pedagogiskt verktyg för mina barn; lära sig om universum, dyka in i djuphavet och mer, samt för spel och nya upplevelser, som verkligen har imponerat på mig och det nya headsetet och kontrollenheten gör denna upplevelse det bästa och enklaste sättet att komma in i VR
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag är en tidig adopterad gadgetaholic! och genom åren har jag haft Oculus-utvecklaren för PC, Gear VR1, 2 och den senaste versionen är händerna nere så mycket bättre. Använda den med en Galaxy S7 Edge Den är bekväm, lätt och lätt på huvudet. Suede-dämpningen gör så stor skillnad i den övergripande upplevelsen. Tidigare modeller läckte mer ljus i headsetet och kunde bli heta och ånga upp något. Detta lider ingen av dessa frågor. Fokuset är nästan 100% bra nu (baserat på tidigare modeller) Jag tror att de fokusproblem som vissa kan stöta på är mer beroende på att innehållet ses i motsats till den faktiska hårdvaran.

  I övrigt bär min fru glasögon och headsetet hade inga problem att tillgodose dem. Hon rapporterar också att det är en av de mest bekväma VR-upplevelser jag har utsatt henne för! Tillägget av en dedikerad controller är en spelväxlare (pun intended!) Vi spelade nyligen påverkat: The Manor, en överlevnad går runt skräckens VR-upplevelse från Oculus-butiken. Wow, du är verkligen där och regulatorn fungerar som en fackla medan du är på din resa med avtryckaren som promenad-knappen. Mycket otrevlig, mycket effektiv användning av hårdvaran. Det är så mycket bättre än att ha din hand på sidan av ditt huvud för att navigera menyer etc. Styrenheten gör hela upplevelsen mer intuitiv. Jag gillar särskilt det faktum att du kan "se" regulatorn i VR-miljön. Det är en fin touch och tar en del av den verkliga världen in i VR-världen.

  Tillsatsen av en volymkontroll som är bekvämt placerad är också ett stort plus. Den uppdaterade Samsung VR-appen förbättras starkt på tidigare sätt att visa VR & amp; standardinnehåll. Det sätt det hanterar ditt eget bibliotek för att förse dig med en uppslukande upplevelse av dina gamla 2D-bilder utan att det är överväldigande stort. De har storleken precis rätt. Bilder och videoklipp som tagits med Gear 360-kameran (se min andra recension) drar dig längre in i de minnen du skapat, och sätter dig tillbaka till det ögonblicket i tid.

  I ett ord ... Awesome
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Från det ögonblick som jag fick min svarta låda emblazoned med Samsung Gear VR-logotypen visste jag att det här skulle bli en kvalitetsprodukt. Förpackningen var mycket säker och vid öppningen blev jag omedelbart imponerad av vad jag hittade. Samsung Gear VR-headset med kontroller är en väldigt bra tillverkare med utrustning som har elastiska huvudband som är justerbara med kardborreband i varje ände vilket gör det möjligt att passa alla huvudstorlekar och den taktila handhållna trådlösa styrenheten hjälper till att styra på skärmalternativ och är ett steg upp från föregående Gear VR-headset. Den har en hörlursport för en total allroundupplevelse. Jag fördjupade mig genast i virtuella verkligheten av dinosaurier, rymd, fantom och bergsklättrare. Jag har svårt att sätta ner det. Skulle verkligen rekommendera Samsung Gear VR som ett billigt sätt att få en mycket polerad och kvalitativ VR-fix. Som en funktionshindrad användare är Samsung Gear VR med kontrollenhet en mycket lättanvänd peice of technology och efter att ha simat med Sharks och flyter genom jordens atmosfär har jag hittat ett nytt sätt att komma åt världar och världar som jag aldrig trodde att jag skulle.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Innan headsetet anlände var jag inte säker på vad jag skulle förvänta mig och var inte övertygad om att priset skulle motivera upplevelsen. Headsetet packades väldigt bra och levereras också med fjärrkontroll och band för att hålla den i huvudet. Inställningen var ganska enkel även om jag var helt säker på vilket sätt runt remmen gick först - mitt fel som jag borde bara ha läst bruksanvisningen eftersom det är allt detaljerat där. Det finns ett stort antal appar som kan användas med headsetet och jag blåses bort av valet. VR-upplevelsen är verkligen utmärkt - jag hade inte uppskattat hur livlig bilderna och videon skulle vara. Förutom 360-aspekten finns också ett djup på videon som hjälper till med att uppleva upplevelsen. Om jag skulle göra ett klagomål om detta skulle det vara att även 4k-upplösning inte låter sig bra för VR-upplevelsen och 8k skulle göra upplevelsen bättre. Styrenheten som följer med headsetet är riktigt bra. Den är utformad så att du enkelt kan navigera runt den när du har headsetet på och kan inte se vad du trycker på. Batterilivslängden på regulatorn är mycket bra och det finns inga tecken på att den går tom, även om det är ganska mycket. Det finns också knappar på sidan av headsetet men för att vara ärliga kommer de iväg som ibland slår jag dem när du justerar headsetet. Allting i skulle jag definitivt rekommendera detta headset, även om jag är säker på att VR-upplevelsen kommer att förbättras ännu mer eftersom mer innehåll blir tillgängligt och skärmupplösningen förbättras. Jag ser definitivt inte VR som en gimmick och kan se detta ersätta våra TV-apparater en dag.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  EN VIRTUELL NY VERDEN
  Jag var aldrig riktigt intresserad av VR innan Samsung Gear VR Headset med controller och Samsung 360-kamera kom fram till min tröskel och till och med då närmade jag mig den med viss skepticism ungefär som 3D-TV och tittade på vad som hände med dem ... att vara en lite av en technophobe det tog mig ett tag att förstå hur man använde det, men efter lite försök kunde jag snabbt ta tag i det. Nu kan jag inte lägga ner det.

  Efter att ha länkat den till min Samsung S8 kan jag enkelt skriva in egna foton och videor och titta på mig själv och min familj ur ett inifrånperspektiv. Jag trodde aldrig att det var möjligt utanför Star Treks riker (jag är också en Star Wars-fan, så inte en del av det heller läger, älska dem båda). Om jag skulle säga något negativt alls skulle det vara att systemet ibland stallar vilket kan vara lite frustrerande och batterilivslängden minskar avsevärt, men det kan vara bra eftersom jag en gång tyckte mig att jag kände mig lite sjuk, särskilt på bergskusten, så en tvångsbrott är inte så dålig sak trots allt.

  Kommer att vara en dab hand på att flyga men rymd tunnlar bara flytta mitt huvud och skjuta zombies i vilda västern med hjälp av den handhållna regulatorn, detta system är helt enkelt HOURS av underhållning - FARE missbruk är en distinkt möjlighet. Nu, var ställde jag min Oculus ... Oct 20 uppdatering -

  Med VR-videorna trodde jag att jag skulle förlora mitt huvud till en hammerhead haj. Fantastiska detaljer och klarhet. Jag är en dykare och gillar idén om att inte behöva allt som kit för att utforska djupet ...

  I grunden ju mer jag använder det, desto mer beroendeframkallande blir det. Jag upptäckte Walking Dead video igår kväll och hjärtat som pumpade adrenalininducerande erfarenhet hållit mig vaken länge (jag var inte rädd ärlig ... ja, kanske kom en liten bit av wee). Bara fantastiskt. Det är frustrerande när ibland systemet blir mörkt eller säger ingen internetuppkoppling, vilket tvingar en omstart, men det är nog en bra sak eftersom det ger mina ögon och nacke en vila! Gear VR Controller går ibland i centrum, men det är väldigt lätt att centrera det, och det har inte påverkat min zombie-död, videoinspelning (Bobsled är en rush!). Min fru har nu börjat ta ett intresse och undrar varför jag spenderar timmar i studien.