Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Gear 360 SM-R210

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Videokameror (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag köpte denna kamera inför weekendresa till Barcelona. Äger sedan tidigare Samsung S7 Edge och Oculus VR-glasögon.

  Mitt resultat från ActionDirector för 4k 24 fps finns här:
  https://www.youtube.com/watch?v=Rg-7V3UPwFM

  Fördelar:

  + Ett enkelt sätt att fota / filma på - kräver inte planering, just shoot
  + En bra upplevelse att visa foto / film - både i VR, mobil och dator
  + Fantastiskt nätt format, snygg design, fångar inte så mycket uppmärksamhet
  + Bra kvalitet i bra ljusförhållanden
  + Behöver inte mobilen för att fota eller ställa in fotolägen och inställningar
  + Om inte objekten är för nära kameran fungerar stitchning mycket bra
  + Kameran kan hållas och hängas åt alla håll - i stichning-steget kan bilden rättas upp
  + Bra förhandsgranskning med Gear 360 appen i mobilen, dock batterislukande
  + Livesändning till Youtube och Facebook fungerar via mobil om det är intressant
  + Det går alltid att titta på 360 film på olika sätt, varje upplevelse blir unik
  + I Oculus VR app använder jag Gear VR appen för att spela video som jag lagt på mobilen, upplevelsen blir bra, att stereoljudet panorerar med huvudrörelserna ger en häftig effekt

  Nackdelar:

  - Svår att hålla i kameran utan att få med fingrarna i bild - använd stativ
  - Svårt att ställa kameran på gummiringen utan att få med snöret - använd stativ
  - Grynig bild i mörker, även med nedställd ISO-känslighet
  - Man kommer alltid med på bild om man inte startar kameran och sen gömmer sig (surprise?)
  - Lyckats driftstöra kameran en gång - laddade den först, filmade därefter direkt i varmt klimat cirka 5 minuter i 4k 24 fps då kameran avbröt inspelning med varningsmeddelande om hög temperatur
  - Det inkluderade programmet Gear 360 (Cyberlink) ActionDirector fastnade i installationen (fick manuellt lösa ett beroende till Microsoft VisualC++ genom att luras i windows registry med eftersökt nyckel)
  - Stitching i ActionDirector är inte helt snygg - rör sig ett objekt i skarvarna mellan objektiven kan bilden rycka (kan bero på inställningar?)
  - Utan ActionDirector "angle compensation" får vissa stitchade foton fel orienteringsinformation i EXIF information, och då blir bilderna upp-och-ner i Google Photos. Det blir rätt i Gear 360 appen.
  - ActionDirector hänger sig ibland vid stitchningsprocessen
  - 4k - känns fortfarande inte som det räcker till för att visa fullskärm i dator, men mobil och VR ger bra kvalitet
  - Det kan vara svårt att fånga åskådarens blick på rätt saker i en 360-film

  Såg en recension att man var besviken över att laddare och minne inte ingår. Känns onödigt med en laddare, man får med en USB-C kabel, som kan sättas i mobilladdaren eller en powerbank. Det specificerade interna minnet på 1 Gb är sannolikt cache, det behövs ett micro SD class 10 minne. Jag använder fn ett Samsung 32 Gb minne vilket räcker till nästan 2 timmar 4k 24 fps film och tusentals bilder. Fylldes dock på en tredagars semester. Man kan förstås tanka över till exv mobilen när man vill och frigöra på så sätt.

  Det går bra att göra film med ActionDirector, men det är mycket begränsat i redigeringsmöjligheter och långsamt. Stitching av videon från "dual fisheyes" till "ekvirektangulärt" format är grundläggande. För mer avancerad får man betala dyrt för program som exv "Videostitch Studio" eller "PTGui". Jag vet inte om Samsungs Gear 360 app på mobilen gör ett bättre arbete eller ej.

  Jag försökte använda Premiere Pro CS5, men fastnade i formatstöd både för import och export. Det ska gå, men kräver lite planering. Nyare versioner verkar ha stöd för 360-film.

  Överlag mycket nöjd - kul att filma på nya sätt.
 • Alla omdömen

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Värdelös utan samsungs app som bara funkar på deras nya telefoner eller nya iphone, så har du ingen ny samsung eller ny iphone så är det inget för dig.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klart värt pengarna!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har aldrig blivit utrustad med 360-fotografien innan jag var intresserad av att se om Samsung Gear 360 skulle dra mig in. Enheten är liten, passar mycket bekvämt i handen, står bra på sig själv (med möjlighet att vara fixad till ett separat stativ) och har en snygg och behaglig design med två stora ögon som peering från motsatta sidor och en liten men ljus LED-menyskärm. En sokliknande bärväska finns. Inställningen var enkel, microSD lätt att infoga, och Gear 360 laddas från en typ C USB. Enheten svarade inte under initialavgiften under mycket längre tid än vad du förväntar dig, men efterföljande laddning är relativt snabb och erbjuder cirka 2 timmar batterilivslängd. Du kan ta bilder direkt med enheten och jag antar att tanken är att om du tar en bild av allt som omger dig, är sökarens funktionalitet en lägre prioritet. I praktiken är det dock så enkelt att ansluta detta via Bluetooth till appen på din telefon (jag använder en Samsung Galaxy S8) varför skulle du inte använda appen? En annan anledning till att använda appen är att om du håller enheten när du tar en bild är du inte bara i den, men fin och nära kameran. Detta gäller också att använda ett stativ, faktiskt, om än mycket mindre påträngande. Appen är enkel att använda, mycket intuitiv, och det är enkelt att välja bild, video och direktsändning. Att se vad du tar ser till att du har rätt startposition för din 360 bild, och du kan självklart se till att du inte är i skottet eller åtminstone inte en stor del av det. När en bild har tagits är det en film att dela den med sociala medier. På nackdelen fann jag det väldigt lätt att oavsiktligt ta bilder på grund av placeringen av knappen på "grepp" delen av Gear 360. Den största frågan är dock bildkvaliteten, vilket är enormt besvikande för vad som annonseras som 4k HDR . Sett på telefonen är det rimligt, men gå till en bärbar dator eller en Gear VR och dess brister är mycket uppenbara - särskilt i video. Det är tydligt inriktat på hemmamarknaden och tekniken är relativt ny på denna nivå, men kanske lite bättre bildkvalitet kan förväntas. Som sagt, som ett sätt att fånga och hålla ögonblick på ett annat sätt är det skickligt, och en riktig upplevelse när bilder ses genom VT-headsetet. Sammantaget klämmer det förmodligen bara in i kategorin "rimligt värde för pengarna", men förvänta dig inte högsta kvalitet.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har aldrig använt en kamera så här tidigare och var både upphetsad och nervös att försöka, hjälpte instruktionerna om driften och uppställningen av enheten massivt och riktade sig till vad som ska göras och hur lång tid vissa uppgifter ska ta, t.ex. laddning av enheten. Använda den med min Samsung S8 och mina bröder iPhone SE fungerade perfekt utan problem, vilket möjliggjorde fantastiska bilder och videoklipp som skulle tas. Gear 360 är en fantastiskt välgjord kamera. Den är lätt och vattentålig så att det inte går att skada det. Kommer med härdade linser för att undvika repor och scuffs, har den också en extra påse för lagring som hjälper till med skydd. Med ett lätt grepp och möjlighet att lägga till ett stativ för större stöd, ger Gear 360 en mängd olika objektivoperationer: - Frontlinsen - väljer 180 graders framifrån - Baklinsen - väljer 180 grader bakifrån - Båda linserna - väljer 360 grader runt vyn som möjliggör panoramautsikt som du kan flytta och rotera Förutom de olika kameralinsfunktionerna finns det en mängd olika visningsfunktioner, inklusive: - Sträckt läge - Dubbel vy - Panoramautsikt Med kameran när jag gick ut med föräldrarna för att gå vår hund och när jag gick med vänner till den lokala stranden gjorde det fantastiska videor och foton att fånga och när spelades men Samsung Gear VR-headsetet gjorde det som om du faktiskt var där igen. När du använder kameran är det enkelt att använda Samsung och iPhone apps som gör att du kan styra kameran med telefonen, en fantastisk sak om du ställer kameran upp med stativet och inte vill vara i skottet men fortfarande vill återuppleva ögonblicket! Dessutom har Gear 360 ett LIVE BROADCAST-alternativ! Att låta dig dela stunder lever med vänner och familj och fånga dem för att återuppleva ögonblicket. Batterilivslängden för den här enheten är 3 timmar utan problem när laddningen med laddningsprocessen görs enkelt med en kabel som ansluter till enheten och datorn. Sammantaget är det en fantastisk enhet som gör att minnen kan fångas och låter dem återupplevas i high definition som om du är närvarande igen i ögonblicket med Samsung VR Headset rekommenderar helt! Fantastiskt!
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Estetiskt är denna produkt stor. Det ser trevligt och kompakt ut, det känns som att det är gjord av ganska bra material och det är lätt / bekvämt att hålla. Det ser ut som en avancerad gadget och lockar mycket uppmärksamhet. Bildkvaliteten är dock inte bra när du lägger den på datorn. Det är inte lika tydligt som Samsung S8-kamerans foton (ej heller panoramabilderna). Sammantaget skulle jag säga att det är en rolig gadget att spela med men jag skulle helst föredra att bara hålla fast vid min telefonkamera, vilket skulle rädda mig med att transportera Gear 360-kameran med mig också.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Gear 360 är bara en videokamera. Vad som skiljer sig från andra kameror är det med dubbla kamerainställningar. Det registrerar inte bara världen, det registrerar din värld med dig i den.
  När det gäller pris är växellådan 360 överkomligt, lättare att använda och det är en helt annan upplevelse om du inte har dykt upp i 360 graders video innan.
  Vad jag inte gillar om den här nya 360-växeln är att du bara kan skjuta i 4K med en max bildhastighet på 24 bilder per sekund. Jag föredrar oftast högre fps när det gäller vanliga videor, högre fps är viktiga med 360 graders videor eftersom bilderna täcker mer detaljer och 360 graders video behöver jordbruk mer mängd upplösning så att hela sfäriska bilden ser tillräckligt detaljerad ut för våra ögon och hjärnor att trivas med.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det här är en väldigt användbar kamera och tar ett foto fångar allt runt dig. Det finns en liten blindplats på undersidan och toppen av kameran men det är väldigt liten. Tydligheten i bilderna är stor, nästan lika bra i videofångstläget. Den här kameran är tillverkad för att monteras på en självhäftande sticka, bilmontering eller cykelfäste - det finns en standard 1/4 tum - 20 gängad skruvhål under.

  Observera att allt som kommer över 20 meter börjar bli suddig på zoom, och mycket kortare om du spelar in video medan du flyttar. Jag använde min kamera som ett dash-kamera en stund och videon kommer ut med några intressanta resultat. Lågt ljusfoton och videor kommer alltid att vara svaga naturliga, så belysning är viktigt. Om du tar foton eller videoklipp samtidigt som du håller kamerans skaft visas alltid dina händer i skottet.

  Om du planerar att ta stora mängder videofilmer så rekommenderar jag att du får ett 64 GB micro SD-kort från get-go. Videofilerna är stora så du måste hålla det i åtanke. Ljudinspelning är mycket bra, och det kommer att fånga mer röstljud över högtalarljud. Batterilivslängden är anständig, med cirka 23% var 15: e minut under videoinspelning med båda linserna vid maximal upplösning. Batteriet tar längre tid om det endast används i kameroläge.

  Jag skulle rekommendera den här kameran till någon, eftersom det gör det mycket enkelt att ta 360 graders bilder eller video. Alternativet för live-streaming gör det till ett bra objekt för alla att se vad du kan se i realtid
  .
  #TheInsidersUk
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Om du aldrig har ägt en 360-kamera, låt det här öppna din värld för nya möjligheter. Du kommer verkligen aldrig att kunna se 2D-videoklipp på samma sätt. Med Gear 360 kan du bokstavligen spela in minnen och leva dem igen på ett VR-headset. Borta är de dagar då du vänder på vem som tar bilden för att inkludera alla i. På samma sätt försöker du dags att komma ihåg var ett visst foto togs eller vad som hände. Möjligheterna är verkligen obegränsade. Bilderna kommer ut i extremt hög kvalitet, medan videon kanske har en lägre kvalitet är mycket roligare att spela in och spela efter.

  Sammantaget är jag förvånad över hur billig det här är för en produkt som verkligen inte har något att säga om vad du kan göra med det. Jag skulle med säkerhet rekommendera det till alla som verkligen vill göra minnen, vare sig det är med viktiga som familj och vänner eller med din allmänna dag till liv.

  #TheInsidersUK

  Kraftigt rekommenderat!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den ursprungliga växeln 360 var en bra gadget men var inte riktigt en färdig produkt. 2017-versionen är definitivt ett steg i rätt riktning från Samsung. Som förväntat återspeglar förpackningen premiumkvaliteten på produkten och den allmänna känslan av kameran är enligt min mening mycket mer praktisk. Det är ändå otroligt för mig hur en sådan liten gadget kan fånga och sticka upp en video för att skapa en verklig 360-filmupplevelse för att återuppleva "ögonblicket" som om du verkligen var där.

  De goda:

  1. Den ursprungliga 360 var bokstavligen en golfboll med ett separat fastsättningsstativ, den här versionen är mycket bekvämare att hålla och använda nu.Tripodhål finns fortfarande på botten för att sätta det på rätt sätt.

  2. Inbyggd youtube 360 ​​live broadcast funktion är fantastisk. Utan fiddling, logga bara in på din telefon till youtube via 360 mobil app och klicka broadcast live. Du har en youtube länk att dela med andra genast. Bästa överraskningen var att de som tittar på min sändning på sin vanliga telefon kunde flytta där och ringa telefonen för att se videon helt 360.

  3. Batterilivslängd är anständigt. Jag blev blyg av 1 timme full inspelning.

  4. Det blir inte så varmt som det gamla redskapet 360 men för något som gör så mycket, påverkar det inte dig så mycket.

  Det inte så bra:

  1. Bildkvaliteten är fortfarande inte där ännu. Ja 360-konceptet är riktigt bra - men det ögonblick du zoomar in på någonting medan du tittar på en video eller bild ser du alla darn-pixlarna.

  2. Mobil app och youtube-funktionalitet är fortfarande "arbete under uppbyggnad". Du kan förvänta dig vanliga 360-mobilappuppdateringar på din telefon eftersom det finns ett antal programvaruproblem. Jag har en Samsung S7-telefon och jag kunde inte ladda ner den från Google PlayStore tills jag kontaktade Samsung direkt. Att skriva in på YouTube hade också ett antal buggar.

  3. Det finns verkliga begränsningar att kunna visa vänner och familj 360 stunder - men inte det sätt du skulle anta. Du kan antingen skapa ett amatörskott med någon eller någon "hand" som håller kameran förstörande och kommer i vägen eller du måste ha ett väldigt genomtänkt sätt att skapa en professionell fångst. Hur som helst, det är en dyr "pojke leksak" om du inte vet vad du ska använda detta för.

  4. Den praktiska användningen av en 360 är främst att fånga saker som en gopro inte kan. Så det är perfekt för vandraren som vill fånga en 360-uppfattning om att stå på toppen av ett berg eller för någon på en utomhuskonsert men säg att den inte är vattentät är så synd!

  Övergripande:

  Det känns nästan som att original 360 borde ha varit en prototyp och den här 2017-versionen borde ha varit den första 360-produkten som är offentligt känd men det är ändå inte riktigt de sista bin knänna än! 360-fångskonceptet är fortfarande "wow", men kvaliteten låter det bara nere. Allmänna begränsningar när du kan använda produkten är en enorm undergång om du inte vet när du använder den och utan ett vattentätt och stötskyddat skal, har Samsung fortfarande lite arbete att göra.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Gear 360 (2017) har sina bra och dåliga poäng men det är definitivt ett bra köp!

  De goda:
  - Jämfört med Samsungs första strävan är det mer slimline, lättare och lätt bärbar i fickan
  - Den här nya 360 erbjuder live streaming över flera sociala medieplattformar, vilket är ett bra tillägg
  - Anslutning till IOS-världen utöver Android lägger till dess överklagande och räckvidd
  - Foton och videoklipp är av högkvalitativ singel, dubbel eller 360 och lätt laddad till sociala medier för delning
  - Ansluts enkelt till självpinnar eller till 1/4 skruvfästen för hjälmar för actionbilder och live streaming

  Det dåliga
  - Högre än originalet, så när du monteras på en hjälm måste du vara uppmärksam på din totala höjd
  - Streaming videokvalitet är inte den bästa och mest använda med väl upplysta ämnen
  - Micro SD och laddningsportar är inte täckta och ger därför inträde för vatten / damm

  Sammantaget om du har original 360 kanske du inte hittar direktuppspelningen tillräckligt för att du ska rättfärdiga uppgraderingen, men om du är på marknaden för en 360-kamera, så är det här för dig. Även om du har original 360 kan live streaming vara värt uppgraderingen ensam om det är viktigt för dig.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag brukade äga den ursprungliga Gear 360-kameran, och jag måste säga att jag tyckte om att använda den, men några saker begränsade definitivt min användning och erfarenhet. Den nya designen är inriktad på ergonomi och bärbarhet, är bekvämare att hålla hand om och lägger också till live-sändning.

  Faktumet att kameran har denna förnyade formfaktor gör den mer lommevänlig jämfört med den sfäriska designen från 2016-modellen. Det gör bara dig mer benägna att bära kameran med dig och skapa 360 / VR-innehåll, och det här är inte något att förbise.

  Den enda nackdelen med denna design är att det i jämförelse med 2016-modellen inte kommer med ett litet stativ, så det känns att det är mer instabilt. Det finns ett hål i botten där du kan bifoga ett stativ, och för lugn och ro rekommenderar jag att du använder en för att undvika risk för att kameran skadas. I lådan finns en gummiring som sitter fast på kamerans undersida, och det hjälper i avsaknad av ett stativ, även om det fortfarande inte är så stabilt som du kanske önskar.

  I likhet med 2016-versionen har årets modell en microSD-plats, en monokrom display för att snabbt se och växla mellan bild / videolägen och få en uppfattning om batteriet kvar.

  När vi kommer till kamerans specifikationer kan vi hitta två 8.4MP-sensorer som tillåter att spela in 4K 360-video med en upplösning på 4096x2048 vid 30fps.

  Med hjälp av kompanionsapp på en smartphone kan du enkelt ändra inställningar och förhandsgranska vad kameran spelar in, som förra årets modell.
  Att titta på videon på smarttelefonen är kvaliteten riktigt hög, men som förväntat, spelar den i VR eller större skärmar förloras detaljerna på grund av kompression, men fortfarande bra. Speciellt med en bra mängd ljus finns det inga problem att höja, men i svagt ljus är det lätt att förlora kvalitet och bullret är lite överallt.

  Ljudkvaliteten är riktigt bra även med bakgrundsbrus, om du använder vindljudreduceringsfunktionen. Definitivt en fin touch för vloggers.

  Avslutningsvis tror jag att de förändringar som Samsung gjort var definitivt förbättringar och tar produkten i rätt riktning och det är enkelt en av de bästa 360-kamerorna som finns tillgängliga på marknaden, särskilt vid denna prispunkt.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det här är min första erfarenhet med en 360-kamera och i det närmaste, närmaste jag har kommit för att producera denna typ av bilder använder "surround" -funktionen på min Samsung Galaxy S6. I jämförelse är den här kameran oändligt lättare att använda, bara kräver en enda knapptryckning för att få en hel 360 bild eller video. Med en telefon måste du vara försiktig med att stanna på ett ställe när du fotograferar dussintals bilder och de justerar aldrig rätt så hårt som du kan försöka. En annan fördel för Gear 360 är att du kan inkluderas i bilden. Kameran är extremt lätt, så den är väldigt bärbar. Den medföljande gummiringen ger kameran riktig stabilitet där du inte använder ett stativ. Att rulla igenom funktionerna är väldigt enkelt och jag är säker på att även nybörjare kan hitta kameran ett nöje att använda. Så det är positiva, men varför poängade jag bara 3 stjärnor? Jag älskar att ta bilder och göra det på nästan daglig basis, om det använder min telefon, GoPro eller DSLR. Det finns några saker som saknas i den här lilla gadgeten, som om den förbättras, kan göra det till en vinnare i min bok. Först och främst är kvaliteten på bilderna. Lågt ljus är en kamp och resulterar i en kornig bild som lämnar mycket att önska. Detta verkar särskilt märkbart vid den här tiden av året, eftersom dagarna är kortare och det finns allmänt mer molntäcke. Den andra frustration jag har är bristen på lätthet när det gäller att dela eller spara filerna. Anslut den via USB till din dator och du får bilderna bredvid varandra i stället för den sömda bilden. Om du har laddat ner det på din telefon och överfört det därifrån visas det som ett sträckt landskapsfoto enligt det jag har bifogat. Jag skulle vilja kunna se den i surround, men det verkar som det bara går att göra om jag delar den till Facebook. På samma sätt kan inte videon ses på min dator. Jag skulle rekommendera Gear 360 till personer som vill ha ett lite ovanligt sätt att ta bilder och som spenderar mycket tid utomhus. Om de inte är alltför bekymrade över bildkvaliteten och bara vill ha en rolig kamera, skulle det vara bra för dem. Om de, som jag själv, förväntar sig lite mer när det gäller den färdiga bilden, kan det inte vara en gadget för dem.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gear 360 är företagets andra gen panoramakamera. Det använder ett par motsatta kameror, var och en är utrustad med en extremt vidvinklad kamera för att kunna filma bokstavligen allt runt den, perfekt för delning via rullbar panoramavideo eller som en uppslukande VR-headsetupplevelse. Med ett nytt utseende, ny maskinvara och några nya programvarufunktioner tror jag det här är en värt uppgradering från den tidigare.

  Genom att ersätta det föregående stativet med en fast fastsatt bas, ger kameran ett inbyggt handgrepp och tillåter Samsung att krympa ögonglobstorleken vilket gör det bättre med bärbarheten.
  Gear 360 har en anständig batterilivslängd, 1160 mAh-batteriet är lite mindre än förra året och inte längre utbytbart. Men det fick mig lätt genom en helg med att spela in korta videor, utan att ens slå på batteriets halvvägs. Filmera större bilder eller fler av dem och du kan komma in i lite problem, men kapaciteten verkar verkligen lämplig för tillfällig användning.

  Det har val av fotograferingslägen, det här inkluderar ett helt duell kamera läge eller skjutning från bara en av de två objektiv. Detta bidrar till att skapa en mycket mer poundable, bred skärm, fisköglinsvideo. Den kritiska biten är att det fortfarande ser bra ut utan några uppspelningstryck. Den enda nackdelen är att den råa upplösningen är bara hälften av vad den var på den senaste kameran, trots att den har en högre maxupplösning videoläge, som nu slår 4K men endast vid 24FPS. Alternativ för 2K och lägre körning med mycket högre bildhastighet upp till 120 FPS.

  Det expanderbara interna lagret välkomnas alltid.

  Gear 360-appen ger dig en levande bild av kamerans matning, låter dig byta linser och ställa in fotograferingslägen och fjärrutlösningsinspelningar. Du kan sedan överföra bilder till din telefon, visa den i en mängd olika uppspelningslägen, inklusive ditt VR-headset och dela det med tjänster som YouTube. Det här är allt bekant men i år läggs bonusen till att stödja live-flöde via YouTube, Facebook eller Samsungs egna redskapstjänst.

  Sammanfattningsvis:

  Den nya växeln 360 är övergripande ett steg i rätt riktning för Samsung, är mycket kompaktare än originalen, lättare att använda och erbjuder en övertygande ny funktion som live streaming, jag skulle vara bra om de arbetade lite mer på Android-kompatibilitet men IOS-supporten är ett välkommet framsteg. Flyttningen till en lägre kamera är en nyfiken men kan vara motiverad med den lägre prissättningen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Gear 360 är liten "GIANT" som kan skjuta 4k och 360 graders bilder och videor. Den här kameran tar det här konceptet till en helt ny nivå genom att låta dig se som Willy Wonka skulle säga "sidled, snedstreck och långvägar, backways, squareways och främre vägar och alla andra sätt som du kan tänka på". Tänk nu på alla ögonblick som du inte kommer att sakna eftersom du inte stod i rätt riktning. Du får allt även om du saknade det, gör inte 360-kameran det. Det är regnbeständigt och kan enkelt ta små stänk. Jag har haft kameran i några veckor nu och jag älskar det, det har varit min erfarenhet hittills.

  Ut ur lådan: Kom igång med Gear 360 2017 var väldigt enkelt. Jag unboxed och laddade den, läs snabbstartguiden, laddade ner Samsung Gear 360-appen från PlayStore och jag tog bilder och skådad video direkt. Jag bokade bokstavligen .. min första 360 graders video till Facebook inom 10 minuter för att ansluta kameran till min Android. Det är mycket enkelt och fungerat felfritt. För att komma lite längre såg jag på ett par snabba YouTube-videor för att lära mig mer om live streaming-funktionaliteten, vilket är riktigt coolt och kan se mig själv använda den här funktionen mycket.

  Designen är enkel och elegant och den känns riktigt solid, men den har två stora linser på båda sidor så att du inte vill släppa den.

  Fördelar: Återigen, enkelhet. Med min Samsung S7 Edge Android-telefon kunde jag snabba bilder och video och skicka till Facebook med liten ansträngning. Fotoet / videon konverteras automatiskt från dubbelfiskögsynet till 360-gradersformatet automatiskt, så det är bokstavligen lika enkelt som att ladda upp. Batterilivslängden är mycket bra (hålls en laddning för hela veckan med intermittent användning), och Bluetooth-anslutningen till telefonen fungerade felfritt varje gång. Som en 360 graders kamera är det här mycket lätt att använda. Det fungerar nu med Android och IOS (nyare versioner), även om Live Streaming för närvarande inte arbetar med IOS, och det kan fortfarande vara en lägre upplösning i IOS just nu.

  Nackdelar: Jag har verkligen inte haft en negativ upplevelse med Gear 360 än, men Gear 360 är topp tung. Det faller helt enkelt om det finns minsta instabilitet under basen och gummistabiliseringsringen som medföljer den är användbar (om inte skadlig för att ge en falsk känsla av säkerhet). Men det är en enkel lösning som jag köpte billigt stativ som fungerar en charm.

  Råd: För att få ut mesta möjliga av Gear 360 rekommenderar jag starkt ett stativ och Gear VR är ett måste.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är mycket imponerad av denna 360-kamera.
  Bilder tas nästan direkt efter att kameran är påslagen.
  Jag har tidigare experimenterat med att skapa 360 bilder med en DSLR och måste säga att det här är en mycket snabbare metod med liknande resultat.
  Du kommer förmodligen att kunna se raden över bilderna där bilden har blivit sys men det kan lösas ganska enkelt i Photoshop om du har tagit flera foton på platsen.
  Formfaktorn är perfekt med lätt glidande inloppsfickor, se till att du använder den medföljande skyddsväskan för att förhindra repor av linsen.
  Det bästa med den här modellen är att du inte behöver ringa på dig för att ta bilder, bara slå på och klicka på fotot. Du kan sedan ta bilderna av enheten med micro SD-kortet.
  Menyn kan vara lite svår att navigera men det blir lättare ju mer du blir van vid det.
  Sammantaget skulle jag rekommendera den här enheten.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Först ut ur lådan ser Gear 360 bra ut. Väldesignad och ser ut som en dyr och välgjord gadget som jag gillar. Lätt att använda och konfigurera och ansluta till din smarta telefon. Jag hämtade IOS och Android apps och 360 fungerade bra på båda enheterna. Jag kunde ansluta och styra 360 via smartphone-appen och använda den som en fristående kamera av sig själv. När jag använde det var jag tvungen att tänka på vad jag ville spela in 360. För mig inte mycket 360-innehåll där ute för att spela in. Jag försökte i parken, en idrottsplats och i min trädgård börja med men vanligtvis är en kamera 180 grader eftersom vi bara tittar på ett sätt. Jag slutade med att ta en massa bilder av andra människor och öppna utrymmen. Om du vill ha en 360-upplevelse men växeln 360 är en bra kamera. Jag rekommenderar att du ställer upp det på ett stativ med universalstativet i botten. Kameran justerar automatiskt videon så att den är rätt väg upp när jag spelat upp och ner som jag gillade. Kameran spelar in video, bilder och jag gillade särskilt tiden. Jag fick en god natthimmel sköt en natt i min trädgård under 30 min. Jag hittade bildkvaliteten ganska bra för en så liten kamera, sömmen kan ses men när de två halvorna sätts samman för 360-bilden men inte ett problem. Bra ljudinspelning bara med inbyggd mikrofon. Det var enkelt att ladda upp bilder och videoklipp till min smarta telefon via appen. Välj bara och ladda upp, appen suger sedan bilden i 360-videon och du kan förhandsgranska eller hämta bilden. Jag kunde ladda upp några videor till Facebook och du rör. Webbplatserna där du kan dela 360-videoen är rätt format och du kan visa dem i full 360-läge med din smarta telefon. Jag skulle rekommendera växeln 360 till alla som är med i sociala medier, sport eller fotografering. Det är en bra liten kamera som inte tar upp för mycket utrymme att hålla i en väska. Den har en bra liten väska för att skydda den på resor.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den nya Gear 360-kameran är en stor förbättring från den tidigare versionen, inlärning av äkta 4K-video och andra förbättringar. Det håller de bästa delarna av den tidigare modellen, vis-a-vi, stilig estetik, en robust konstruktion och är verkligen lätt på ögat. med sina vackra färger, särskilt den vita versionen. Den här nya kameran är ungefär 40% mindre än den tidigare modellen, med några ändringar av läget för den lilla skärmen, som nu finns på det integrerade handtaget. Inte mer separat liten stativhandtag. Att sätta upp det är en bris, ganska rakt framåt utan att läsa instruktionerna lol! (även om jag alltid läste först). Inga skillnader i föregående modell.
  Av särskild vikt kommer du att inse att denna nya modell är kompatibel med nästan alla moderna telefoner. För mig ville jag kompatibilitet med iPhone och de gjorde inte besviken. För de flesta av de aktiviteter som jag ville ha, som att titta på live footage i olika format - panorama, fiskögd eller 360, är ​​iPhone-appen kapabel. Också att ta bilder och videoklipp direkt från telefonen, hanterar appen så bra, liksom automatisk sömmning av filer, för att rädda dem för delning. Detta är ett stort plus för Samsung, vilket gör att dess enheter kan antas av en bred bas av användare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  I öppenhetens intresse fick jag min Gear 360 till ett reducerat pris i motsats till att granska enheten

  Jag har haft ett par 360 kameror innan du får den nya Gear 360 - en LG 360 och den första modellen av den verkliga Gear 360. Den nya blåser strumporna av dem båda. Kvaliteten på bilderna är förvånande för enhetens storlek. Jag har en vän som använder professionell utrustning för att skapa 360 graders bilder för fastighetsmäklare och fastighetsbolag och han märkte på hur imponerande enheten var, även om han sa att han kanske fick en som backup för sin egen rigg. Denna väska är en glädje att använda. Programvaran, som en gång installerats på min Galaxy S8, uppdaterade firmware på Gear 360. Det tog ett tag utan några korrekta meddelanden om vad som hände så jag hade det hemskt "har det bombarderat medan du skrev den nya firmware-känslan tills Gear så småningom kom tillbaka till livet. Android-programmet är enkelt att installera och när det är klart, borta går du. Du kan använda programmet för att ta bilder på distans eller helt enkelt trycka på knappen på enheten själv. Kontrollera att läget är rätt inställt innan du tryckte på knappen men ... Jag spelade in en 3-minuters 360-graders video av insidan av min ficka av misstag. Det var tekniskt imponerande, men som videor går det inte väldigt spännande! Om du vill komma in i 360 graders bildbehandling är detta ett mycket enkelt och relativt billigt sätt att börja. En annan bra produkt från Samsung.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beslutade nu att lägga ner vr och titta på den andra biten av kameran 360. Jag älskar känslan och tyngden av den och det ser väldigt söt ut som en liten alien. Jag lade upp det på ungefär en timme och det var väldigt lätt att använda. Det startade problemfritt, anslutet till den aktuella appen, ingen störning och jag kontrollerade sedan bilder enkelt. (Även om jag måste få ett stativ när jag kan se min hand i bilderna när den hålls) Direkt bort hade jag bra bilder i 360 grader och då när jag lade min telefon i VR var det ganska konstigt att titta runt ditt främre rum och se mig och hennes fästman på soffan. Vad en bra bit av kit. Utseende: - älska det, iögonfallande, litet och bärbart, även om tripod behövde hålla det stabilt. Bästa filmen var när statisk. Använd: - 360 bilder, högkvalitativa 4k-videor och överraskad av ljudkvaliteten på inspelningar. Den har 2 objektiv för att se fram och bak av båda skapar 360 bilder. Älskade att leka med det och förvånade vänner kände emellertid att det inte utfördes i låg belysning såväl som uppspelning lite kornig. Operation: - Det var så enkelt. Från det ögonblick som jag slog på det var det bara enkelt att träna. Menyknappen är enkel och skärmen klar att använda. Ansluten till min Samsung s7 ingen störning och kunde styra därifrån. Strömknappen och bakåtknappen igen var enkla att förstå och jag kunde enkelt utgå från hur man går från video till bild till HDR-läge. Kameran har också ett micro sd-kort. Slutsats: - Jag älskade att ge tillfället möjlighet att prova den här uppsättningen kit. Jag skulle rekommendera det. Jag skulle säga att det här är en idealisk kamera för de personer med aktiva hobbyer som vill dela sin erfarenhet genom att vara nedsänkt i den. Också bra för direktuppspelning av stora grupphändelser, eftersom det repeterar hela rummet och individerna runt dig. Plusspunkterna var bärbarheten, användarvänligheten och ljudet, negativen för mig var behovet av ett stativ för att undvika att dina händer sätter in skott, kornigt i dåligt ljus och kommer tekniken att gå vidare eller är 360 bara en fas. Om än en bra :-)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Storlek:
  Den nya Gear360 har en uppdaterad form, svampformfaktorn som gör det möjligt för Samsung att smala ner mellan linserna, vilket resulterar i en mycket svelte 46,3mm bredd jämfört med 66.7mm av originalet. Som ett resultat känns hela kameran mycket mindre skrymmande och mycket lättare att glida in i en ficka, men förlorar den roliga eyeballformen från den tidigare modellen som gjorde att den såg ut som skön som en action kamera.

  funktioner:
  I uppdateringen har Samsung ändrats några av funktionerna på Gear360, gått är google Streetview-alternativet (men det här var en extremt nischfunktion i första hand) och på den platsen är det nya live streaming-alternativet, vilket är en fantastisk idé , och något jag skulle ha älskat ha kunnat göra med den ursprungliga gear360. Tyvärr är direktuppspelningen för närvarande begränsad till 10 bilder / sek och har stor lagring, så som jag såg fram emot att försöka använda den till webkonferens (och för spel) var det bara för långsamt. Jag hoppas verkligen att Samsung ägnar lite tid på att förbättra detta och kan skjuta det till 24fps och klippa fördröjningen med firmwareuppdateringar, annars är det en funktion som lovar mycket men bara inte kan leverera.

  Kvalitet:
  Videokvalitet är i allmänhet utmärkt med full HD-video som fångas, men eftersom kameran tar en mycket bredare bild än normalt har det inte helt samma HD-skärpa som en Full HD-kamera som tar en vanlig video eller bild.

  Batteri-liv:
  Hittills har jag varit mycket imponerad av batteriets livslängd på den här lilla enheten, jag tog den ut och klättrade och använde den sporadiskt hela dagen för att spela upp stigningar, var glad över att upptäcka att jag vid slutet av dagen fortfarande hade över hälften av batteriet livet kvar.

  Programvara:
  Samsung har också uppdaterat sin Gear360 ActionDirector-programvara, och jag var mycket glad över att upptäcka att den nu skulle köras på min åldrande dator utan att krascha allt och att importera, söka och ladda upp video är extremt enkelt.

  Övergripande:
  Det här är en bra liten gadget, den mindre storleken gör det mycket lättare att släppa in i en ficka, och att kunna visa folkvideo som de kan flytta runt är mycket roligt. Jag hoppas verkligen att Samsung kan förbättra avmeraten och bli av med fördröjningen i direktsändningsfunktionen, för jag skulle gärna leka med det lite mer, men det är lite för klokt att verkligen bli effektiv.

  Mått: 100,6 x 46,3 x 45,1 mm
  Vikt: 130 g
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vad ett litet djur är det här. För en så liten enhet packar jag en stor stans. Samsung Gear 360 är en fantastisk liten enhet med en super högkvalitativ dubbelkamera och bra delningsfunktioner. I lådan: Vanligtvis slickar Samsung-förpackningen hus, kamera, ärm, gummistativ, USB-kabel och instruktioner. Inställning: När du är laddat måste du ladda ner Gear360-appen och ansluta till telefonen. Bluetooth-anslutningen är lika enkel som parning hörlurar eller en extern högtalare och inom några minuter är du redo att gå! Användbarhet: Det finns en live-vy i Gear360-appen, så att du kan använda telefonen som en vy som är ganska snygg och praktisk men det finns en tydlig och märkbar mängd fördröjning med återkoppling och överföring av foton från enheten till telefonen . Klicka för att skjuta funktion och hörbara signaler är smarta lilla funktioner som hjälper till att göra fotograferingsprocessen som lite smidigare. Det finns en något synlig söm i bilder men inget för uppenbart att förstöra den magiska enheten skapar. Bekvämt att hålla i början men efter ett tag kan känna sig besvärligt och orsaka en liten smärta i din arm och handflata. I kombination med VR heaset kan du skapa dina egna fantastiska 360 bilder med tillägg av en selfie-stick eller stativ för att undvika röra på en extra lång arm. Sammantaget är en stark förbättring från Samsung som erbjuder en rimlig produkt till ett rimligt pris, men det känns fortfarande som om det faller en knapptryckning av den bar som GoPro-serien ställer in. IP67 lämnar oss som vill ha full vattentät kapacitet som erbjuds av andra Samsung-produkter. Fördelar: super skarpa bilder, fantastiskt batteri livslängd, sociala medier anslutning. Nackdelar: Lag i app, bara IP67, besvärlig efter att ha hållit ett tag.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det vanliga unboxing-ögonblicket, där du känner för sin juldag (när du var 7) och än en annan premium-enhet från Samsung. Kameran är tyngre än den ser ut som är bra. Det är verkligen inte för tungt och det är bekväm att hålla och använda .... det gör det känns mer solidt och värt priset. Utanför lådan och strömmen upp ........... ingen ström, OK anslut laddare ........ ingen adapter ingår bara ett ström / synkabelkabel som ingår. Inte riktigt ett problem eftersom jag har flera Samsung-produkter, men det är ett rum under mitt skrivbord och kabeln är ansluten till Gear 360. Ett litet brått leende som du inser det är den nya C-kontakten så att en annan kabel ska behållas. Men inte mer fumbling runt försöker ansluta den rätt vägen upp, så ett plus egentligen. Kameran själv är väldigt lätt att använda och den nedladdningsbara appen gör det ännu enklare och roligare. Appen fungerar som en synfinnare och gör det ännu enklare att ta videor och foton. Det finns tre videolägen men standardinställningen 360 verkar fungera bäst, hittills. Jag har använt kameran med och utan tri-pod och resultaten är stora. Det är definitivt roligare att sätta ner kameran och låta den gå om du är i en grupp, eftersom alla ingår i minnet. Jag går till Lake District om några veckor med familjen och kan inte vänta med att prova upp där. Att köra upp och över Kirk Stone Pass och runt Windermere och Ullswater med Gear 360 på ett berg kommer förhoppningsvis att göra några magiska videor. Kameran är mycket enkel att använda och resultaten är briljanta, speciellt när de spelas upp genom VR-skyddsglasögonen. Jag har gett kameran till mina brorsdotter och brorson (10 till 21 år) samt mina egna barn (21-28) och alla tyckte det var lätt att använda och kom med några bra och roliga bilder. Jag skulle gärna rekommendera det till alla som har använt en digitalkamera och njuter av videor (gör minnen) på dagar ut med vänner och familj!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Gear 360 2017-utgåvan ger ett nytt sätt att dela upplevelser.

  I lådan hälsades du med växeln 360, en bärsocka, en liten O-ringstil och en usb-typ C-kabel. Strumpan är ett väldigt fint tillskott så det kan bäras runt, redo att ta impromptu snaps eller videor. Du måste köpa ett micro SD-kort för att kunna använda den här enheten.

  Initialt när du laddar, slår enheten inte på i cirka 10 minuter, så en full laddning rekommenderas före användning. Det tar bara ungefär en och ett halvtimme.

  Inställningen är enkel. Du behöver utrustningen 360 app som hämtas på din telefon. Enheten startas genom att hålla strömbrytaren intryckt och håller sedan knappen ovanför som aktiverar Bluetooth. Därifrån kan du ansluta till din telefon och börja ta snaps. Du behöver bara din telefon för att extrahera media från växeln 360 eller att använda som live-visning och fjärrkontroll. Du kan fritt ta foton och videoklipp genom att trycka på inspelningsknappen under frontkamera.

  Växeln 360 2017 är kompatibel med bipods. De kan skruvas ner i botten. Eller det kan placeras på någon plan yta, men jag rekommenderar att du använder den medföljande O-ringen för utomhusbruk.

  Bildkvaliteten är stor, men video kan vara ganska kornig, beroende på vilken upplösning du har valt. Helst måste du använda appen för att ta bilder eftersom bilder kan vara överexponerade eller suddiga när du bara trycker på upptagningsknappen på enheten.

  Även om det här är en kamera, är hickan med bildkvalitet mycket liten när du tar in för att ta hänsyn till hela upplevelsen. Du kommer inte att använda det här för att ta fantastiska konstnärliga bilder av höstlövarna, du kommer att använda detta för att lägga till en ny nivå av nedsänkning till ditt delade media. Gear 360-appen låter dig live stream direkt till Facebook!

  Kompakta 360 ° kameror är fortfarande relativt nya, och de kommer att fortsätta att bli bättre och bättre. Men 2017 är växeln 360 en fantastisk produkt och jag rekommenderar starkt det till alla som är intresserade av att ta 360 foton och videoklipp och dela dem online.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  2: a versionerna i rätt riktning

  Jag hade turen att prova den första versionen av växeln 360-kamera tidigare på året, & amp; Jag är glad att rapportera den andra iterationen är en förbättring. Fysiskt är det lättare att hålla & amp; huvudkfären är mindre, vilket leder till ett mycket mer tilltalande utseende (min dotter tog ihop det - det ser ut som en dolly!) och det är nu lättare att få saker som fotografering, laddning och minneskort. Min huvudsakliga nackdel förra gången var svagheten att dela bilder & amp; video- jag är glad att rapportera fler alternativ finns tillgängliga, som youtube live streaming och amp; möjlighet att "screenshot" olika 360 bilder, men personligen hade jag gillat Twitter för att stödja 360 bilder nu. Istället för att fokusera på tekniska specifikationer, skulle jag vilja lyfta fram hur denna typ av teknik kan göra skillnad. Jag arbetar med medicinsk simuleringsträning, men i NHS har vi inte resurser för att skapa högkvalitativa CGI- eller interaktiva VR-erfarenheter, men vi har använt Gear 360 för att skapa flera 360 bilder och videor av vår Labor Ward & amp; Akutmottagning. Detta kommer främst att användas för att utforma nya träningserfarenheter i dessa svåraste områden. Jag lyckades skaffa alla skott vi behövde inom några minuter, och den här filmen kommer att användas i november vid Storbritanniens största medicinska simuleringskonferens för att utbilda andra hur man anpassar träning till upptagna kliniska områden. Sammanfattningsvis tycker jag att växeln 360-kameraet är bra för inträdesnivå 360-innehåll, och den tekniska specifikationen, prispunkten & amp; användarvänlighet har nu nått den söta platsen där jag tror att många nya innovativa idéer (som vår medicinska utbildning) kan realiseras.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag var väldigt exalterad att ha fått det här och det är mycket snyggt förpackat. Det ser smart ut och innehållet är smart också. När jag packade upp det var jag glad att se att det hade lite batterilivstid i det så att jag kunde börja spela direkt. Jag slog på den och började sedan filma saker, ta bilder och bruka ha kul med det. Då kom lite av ett problem. Jag har en gammal Samsung 6 som som vissa människor är medvetna har inte ett alternativ för externt minne. Detta innebar att jag var tvungen att ta bort en hel del från min telefon och jag menar mycket. Först då kunde jag se vad jag hade filmat och tagit bilder av. Kvaliteten är mycket bra, bildvis och ljudvis. Men jag var inte särskilt glad över att se min hand i botten av varje bild eller video. Funktionen är väldigt bra men jag förstår det inte. Det är precis som när du ger barnen en kamera och de hamnar alltid med ett finger över linsen. Titta på andra recensioner Jag antar att jag är den enda som har problem med detta. Efter att ha tagit bilder räddade jag dem till min telefon men blev lite besviken på att det flattar ut dem så att du inte får himmelens fiskögdslag. Det är verkligen en bra bit av kit och om du har gott om lagring på din telefon och du bryr dig inte om din hand i varje skott så gå till det men enligt min mening är det inte bra. Om handtaget var lite längre så skulle jag ha gett det fler stjärnor. Pro: Användarvänlig Bra ljudkvalitet Bra filmningsfunktioner God filminspelning Con: Behöver mycket lagring och uppdateringar så ofta. Din hand blir fast i nästan varje skott
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Gear 360 2017 gör några bra videoklipp / foton och de ser verkligen professionella ut
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ett annat bra tillfälle från #theinsidersuk och Samsung # InsidersGear360 att uppleva och äga Samsung Gear 360-kameran. Med kameran ut ur sin lätta svarta Samsung-stylade låda blev jag omedelbart imponerad av kamerans vikt och känsla i mina händer. Det här känns som ett dyrt och professionellt kit! Den levereras med en egen säkerhetsslinga som fördubblas som en extra säker basstativ i form av en gummiring som klämmer över kamerans bas och ger extra balans. Det finns också en tygväska som också fungerar som en linsrengörare, det mjuka inre skalet kan ta bort feta fingermärken med en snabb gnidning. Innan du använder den måste du ansluta den till din telefon (Android eller IOS) eller PC / MAC och även infoga ett microSD-kort (upp till 256 GB). Kameraet kan styras antingen i din telefonapp eller direkt på kameran med hjälp av 3 tryckknappar, men det börjar bli van vid och bra syn eftersom den lilla skärmen inte är lättast att läsa med äldre ögon. Den andra nackdelen med att använda kameraknapparna för att ta bilder och video är att få dig själv eller din till synes oförskämda hand i skott. Jag har funnit att det fungerar bäst om du placerar kameran någonstans och går bort, ringer i handen och snubblar bort från avstånd eller ur sikte om du inte vill vara på bilden. När jag har provat Gear 360 har jag använt det för slumpmässiga videor och bilder och framför allt inomhus. Jag försökte spela in en scuba pool session men kameran blev avstängd efter ungefär 7 minuters tidsfördröjning inspelning och jag är ännu inte att fastställa varför. Så, hur är den viktigaste video- och fotokvaliteten? Jag måste säga att jag än så länge är mycket imponerad. Jag är ingen expertfotograf på något sätt (även om min semi-pro bror tyckte om det) och jag är säker på att kameran har sina begränsningar, men för att producera 360 ° bilder och videor är det briljanta. Bildkvaliteten förbättras, som med alla kameror, med bra belysning och stabilitet. Du måste tänka på vad och hur du ska ta ditt skott och rörelse av kameran kan leda till förlust av kvalitet och "watchability". Att granska dina inspelningar på ett VR-headset, till exempel Samsung Gear VR, är fantastiskt och sätter dig direkt tillbaka till inspelningsplatsen. Den inbyggda mikrofonen fungerar bra och rösterna är tydliga och appen ger en funktion för att minska vindljudet för utomhusaktiviteter. 360-filerna kan vara ganska stora så var medveten om telefon- och kameraminneskapacitet. Allt-i-allt, en hög rekommendation från mig för den här kameran som definitivt kommer att bli en nödvändig resesällskap. Om Samsung kunde tillhandahålla ett dykhus under vattnet skulle detta göra mina inspelningar till en helt annan nivå ... eller djup!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Videoen går i full cirkel

  PROS- * Stor ljudkvalitet * Enkel att installera och använda * Integrerad programvara på S7 är sömlös * Tar smärtan på att ladda upp 360 videoklipp till YouTube CONS: * Videokvalitet är inte bra * 4K påståenden är tvetydiga * Batterilivslängd * Fingrar ofta fångas i skottet Det var svårt att inte bli upphetsad över 360-växelkameran när den mottogs i posten från #TheInsidersUK, från att öppna rutan för att ladda upp videor till YouTube. Att sätta kameran genom sina steg har varit kul men tyvärr inte utan begränsningar. Fysiskt är kamerans formfaktor väldigt smart! I ett ögonblick kan den udda formen se svårt men jag tyckte att det var en stor storlek att lägga i fickan och ta till händelser. Likaså har 2017-versionen också ett handtag, vilket hjälper till att hålla i sig svåra fingrar ur skottet, men det enda sättet som jag har funnit för att verkligen hålla fingrarna ur dina bilder är att montera på en stativ / selfie-stick. Från ett tekniskt perspektiv uppnår Gear 360 360 bilder genom två 8,4 megapixelkameror - det här bör berätta allt du behöver veta om bildkvaliteten. Samsung kan använda termer som "4K" för att främja Gear men verkligheten är att dessa inte är videor som kommer att se bra ut på en 60 tums TV. Även vid högre bildrutor kan vissa användare bli besvikna över slutresultatet. Styrning av kameran är intuitiv. För S7-ägare är programvaran lätt att använda och fungerar sömlöst och smidigt och synar dina videoklipp tillsammans och ger dig möjlighet att spara i ditt fotogalleri. Om du använder kameran utan en telefon är det lika enkelt, men kameran är väldigt mycket "peka och skjuta", vilket har dess fördelar och nackdelar (mer om dem senare!) Men kameran laddar tillräckligt snabbt för att du inte ska missa någon av åtgärderna. Ett annat välkommet tillägg var iOS companion app! En mycket liten version av mjukvaran hittar du på Samsungs S7. Appen fungerar som en vy och ett sätt att spara bilder på din iPhones kamerafel. Gear 360 gör det hårda arbetet och suger videor tillsammans för dig. Processen är sömlös och låter dig ladda upp direkt till YouTube. Samsung släppte också ActionDirector som ett verktyg för din PC / Mac. Efter att ha bara försökt detta på en Mac verkade funktionerna begränsade jämfört med vad som annonseras för PC-versionen. Sammantaget är The Gear 360 en fin liten kamera. Det är enkelt, roligt och lätt att använda men bättre bildkvalitet och batterilivslängd skulle välkomnas vid framtida iterationer av enheten.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Världen är synlig ur varje perspektiv

  Samsung introducerade en kamera som är utformad för användare av spännande ny teknik. För tillfället är filmer och foton tagna med Gear 360 (2017) effektivare än effektiva. Bildkvaliteten saknas, särskilt i nattbilder. Fortfarande borde filmer och foton tillfredsställa många användare.
  En intressant användning av kamerans möjligheter är direktuppspelning av vad som bokstavligen går runt, via Facebook eller YouTube. Dessutom kan Samsung Gear 360 (2017) användas för videosamtal. Visst att se på verkligheten i en sådan form är alltmer intresserad av. Utvecklingen av denna teknik gör det möjligt att se optimalt på den vidare utvecklingen av omfattande bildinspelning.

  Fördelar:
  - Mått och vikt på enheten - lätt att ta dem överallt
  - Förmågan att spela in i 360 grader
  - God kvalitet bilder och inspelningar av dagen
  - Anordningens konstruktion - huvudet som är anslutet till handtaget gör det enkelt att spela in
  - Gummi står för kamerans stabilitet
  - Kompaktstorlek bärbar väska ingår

  minuses:

  Kvaliteten på inspelad video och foton minskar efter mörkret
  Efter en timme kan enheten ladda ur
  Inspelningar i 360 grader är ännu inte vanliga
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gear 360 är en praktisk liten kamera. Det är trevligt och kompakt så lätt att ta ut och om. Om du använder den utan en ansluten smartphone kan du ta bilder och video ganska enkelt med ett tryck på en knapp och du kan enkelt se dem senare. I det här fallet är det troligtvis bäst att ta flera skott, eftersom det inte går att visa bilderna på kameran själv. När du är ansluten till en smartphone kan du se vad kameran ser som gör det enklare och du kan omedelbart se hur bilderna och videoklippen har visat sig efter. De 360 ​​bilderna ses bäst på ett VR-headset som Gear VR, men även på en vanlig skärm är de ganska bra. Den enda nackdelen med bilderna är att när de zoomas in kan de vara korniga. Hittills har jag tagit ut kameran med mig på promenader vid havet och vandrar upp i bergen och testa det hemma. Jag har gjort liveflöden på Facebook, liksom att ta några fotografier och videor. Det är ett bra sätt att dela dina äventyr där du än är. Medan det verkligen har många användningsområden, kan det för de flesta människor vara lite mer än en nyhet eller en gimmick. Sammantaget är det en väldigt kul enhet att använda men jag är inte säker på om nyheten kommer att slita ut och bara sluta använda den vid tillfällen som vid utflykter eller närvara vid evenemang eller använda det regelbundet. Jag kommer definitivt att hålla det med mig, vart jag än går, som jag kan hitta finns det mycket mer bra möjlighet att använda den.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Stor förpackning innebär en kvalitetsprodukt och jag blev inte besviken. Jag har tagit 360 till puben och till en familjeparty och överallt går det folk som är intresserade av det och vad det gör.
  Byggkvaliteten är utmärkt och det är helt enkelt ett nöje att använda. Möjligheten att para det med en telefon och spela in bilder är bra och används utan att telefonen tar tillbaka lite av 35mm dagar när man måste vänta på att filmen ska behandlas.

  Kamerans storlek innebär att du kan använda den i en mängd olika situationer, jag har tagit video och bilder på en familjefest, men lägg även kameran i marsvinskörningen för att se en helt ny syn på marsvinens liv .

  När det kommer till sin egen är det dock när bildmaterialet ses genom Gear VR. Medan det är roligt att lägga in en del 360 video på Facebook är den verkliga wow-faktorn när man tittar på filmen genom VR-Wow.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har aldrig använt en 360-kamera innan jag var glad att få min Samsung Gear 360. Jag hade sett den här produkten annonserad och visste vad premissen var men jag var lite skeptisk till hur mycket jag skulle använda produkten. När du unboxar produkten märker du hur liten kameran är, men när du håller kameran kommer du också att förstå hur lugnande och robust den känns. Kameran är vatten- och dammbeständig och har en standardstativskruv på basen så att du kan använda ett valfritt stativ om du vill. Du kan använda kameran för att ta bilder eller spela in video upp till 4k kvalitet. Du behöver inte para ihop kameran till en smartphone som ska användas, men om du laddar ner Gear 360-appen kan du se din sökare på skärmen i realtid. Appen är också där du kan se de bilder och videoklipp du har tagit utan att ansluta kameran till en PC eller laptop. För att dra full nytta av de 360 ​​graders bilder och videoklipp som den här grejen fångar, är det bäst att se dem med ett VR-headset så att du kan fördjupa dig i det som har tagits. Tyvärr var det här jag var mest besviken på produkten som när man tittat på VR-läget upptäcker du hur dålig kvalitet vissa bilder och videor är, särskilt i mörkare miljöer. Detta är synd eftersom Samsung främjar och uppmuntrar till att detta objekt används med ett VR-headset. Slutligen måste jag erkänna att jag i de få veckorna som jag ägde Samsung Gear 360 inte har hittat mig att vilja använda allt så ofta. Jag tycker att det skulle vara bra att använda om du är en vanlig resenär och vill ta landskaps bilder som är lite annorlunda, men för mig fann jag bara att det var en extra sak att bära när och om och jag hittade det mer bekvämt att bara använda kameran på min telefon. Det är synd men jag tycker att det är lite av en gimmick. Har du sagt det om du är specifikt efter en 360-kamera så är det bra på vad det gör, bara vara säker på att du ska använda den eftersom det inte är så billigt
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna enhet skulle vara perfekt för dem som är naturligt friluftsfulla människor. Denna enhet kommer att ta fantastiska bilder av fantastiska landskap & amp; kommer att fånga så mycket mer än din vanliga tvådimensionella enhet. Nu kommer vissa fotografer uppenbarligen att vara oense med den här kommentaren, men för de avslappnade snapparna som uppskattar ett panoramabild av en rullande sluttning gör Samsung Gear 360 allt det hårda arbetet för dig. Håll bara den på en plan yta med snyggt litet gummifäste, steg tillbaka & amp; snap en bild på din mobila enhet, som inte behöver vara en Samsung-mobil, eller en android-specifik enhet, kan du använda det här på iPhone! Så vad händer om du inte är en outsy person jag hör dig fråga? Tja, konceptet av enheten är en bra idé, som inte vill fånga bilder och video från en 360 ° vinkel. Jo det är faktiskt en mycket bra fråga. Jag kämpar för att hitta några verkliga ändamål för Gear 360 annat än att ta fantastiska bilder av fantastiska landskap! Jag tog några bilder av rundbord i den lokala puben, jag tog en bild av familjen runt middagsbordet men ingen av dessa bilder visade verkligen Gear 360-egenskaperna som en 360 ° kameraanordning! Folk såg udda & amp; du har förmodligen sett allt inne i din matsal utan att ha en 360 bild. Så jag gick vidare till videoinspelningen. Mycket roligt! Vi har 2 persiska katter som är väldigt nyfikna och det finns några bra bilder av de två sniffing och pawing på kameran, så jag trodde kanske att jag skulle fånga en tid för de hemska två under de timmar vi inte var i huset och det här är en av de största nackdelarna i Gear 360, du kan inte skjuta en videoförlust medan enheterna är inkopplade. Nu är det här en enorm besvikelse för mig, eftersom det skulle ha varit en bra liten egenskap hos enheten och förmodligen något konsument skulle vara intresserad av, men batteriet varar bara några timmar när tiden förfaller, så det ger dig bara några få minuter att fånga. Sammantaget kan jag inte fel denna produkt för vad det är. Det tar fantastiska 360 ° bilder & amp; videor & amp; är verkligen lätt att använda. Jag hittar bara användningen av den ganska begränsad när du tar bort det fantastiska landskapet, till och med de platta bilderna du kan fånga med det du kan ta lika enkelt med din mobil, vilket gör att du inte behöver Gear 360 för dagens fotografering. Men håll dig i mitten av en snöstorm eller på en kulle & amp; du kommer att kämpa för att hitta en bättre produkt för att fånga vad du ser i det ögonblicket.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag måste säga i början av den här översynen att jag är en stor fan av Samsungs innovativa produkter och att jag förmodligen är lite partisk, men jag har försökt att göra en opartisk syn på samsung 360. Mitt första intryck: en mycket smart lite kit som får dig att ta sfäriska foton och video inom en halvtimme. Inställningen är enkel och kameran kommer med, rem, tygväska och USB-kabel i lådan, men inget uttag, även om det verkar som om jag har dragit sig så att det inte går förlorat. Min enda kritik hittills eller ska jag säga två kritik är att det är väldigt känsligt eftersom linserna är fisköga utbulning från huset, och därför har varje droppe potential att skrapa dessa. Så det första jobbet var att köpa ett silikonskydd och linsskydd. Den andra kompatibla är att den inte är vattentät vilket är en skam, särskilt då det inte finns några alternativ för vattentäta omslag som för närvarande på marknaden, vilket gjorde mina första dagar att skaka en riktig besvikelse, eftersom den hällde ner. Det finns några bra handledning på YouTube som hjälper dig och leder dig att ladda ner Gear360ActionDirector vilket är ett måste för alla levande videoklipp, eftersom det försöker stygna och jämföra bilderna, även om det inte gör något för skakningar! Stills är en bris och jag har funnit att göra dessa utan att använda telefonen eftersom fjärrkontrollen är avgörande för handhållna bilder, men om du kan hitta en platt yta för att lämna den kanske du kan försöka ta ett skott utan dig själv med det telefonen som fjärrkontroll, även om jag tittat på mina uppladdningar, hade jag bättre försökt hårdare. Telefonen (Samsung s7-kanten) gör ett ganska snabbt och anständigt jobb med att sya bilderna redo att ladda upp det till Facebook etc, men någonting smart måste göras på en dator eller mac med den tidigare nämnda Gear360ActionDirector. Jag kan se att detta är en fantastisk gadget att hålla i fickan för sociala möten och för atmosfäriska skott.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det är en bra gadget, men jag skulle säga att det är lite av en dyr teknik att köpa på ett infall.

  Den verkliga gränsen för den här enheten är de få delningsalternativen du har. Det är svårt att dela en 360 bild eller video på andra sätt än Facebook eller Youtube, vilket definitivt tar lite av det roliga från upplevelsen. Du kan inte riktigt skicka 360 bilder via Whatsapp eller andra liknande appar, men du kan automatiskt montera dem i breda landskapsbilder.

  Jag tyckte inte särskilt om att titta på videoklipp och bilder på Samsung Gear VR heller. När du tittar på dessa bilder med din handenhet, känner du dig som en myra som tittar runt i en konstig stor värld. Erfarenheten är inte nedsänkt, det är inte riktigt som att återuppliva ett minne utan snarare pressas in i en out-of-scale modell.

  Även om jag måste säga att konstruktionen av enheten själv är väldigt vacker, är den kompakt och lätt att ta med dig i fickan och gummiringen som den ska användas som en stativ fungerar vackert. Fotograferingsknappen är bekväm och lätt att nå, enheten ligger bekvämt i handen och är begränsad i vikt.
  Väskan som sitter ihop med handenheten är mjuk nog för att skydda kameran men inte skrymmande, men låter enheten passa i fickan på din rocka.

  Kameran gränsar till din smartphone via Bluetooth via appen, vilket ger dig chansen att styra kameran och dess modaliteter från telefonen. Appen är väldigt lätt att använda och intuitiv. Du kan också importera media från Gear 360 till telefonen med appen. Jag hörde att det kan ta ett tag att skicka en HD-video från kameran till telefonen, men jag hittade det faktiskt ganska snabbt med tanke på filernas storlek. Anslutningen mellan de två enheterna fungerar bra, Bluetooth-anslutningen är enkel och stabil.

  Jag är inte imponerad av visualiseringen av 360-bilden på telefonen. Jag förväntade mig att kunna titta runt i bilden med en ostörd utsikt men det kommer alltid upp i sfärisk modalitet, såvida du inte skickar den på Facebook, där du kan titta runt "normalt". Du kan ta 360 bilder med hjälp av appar på telefonen, till exempel Google Street View, som ger dig ett mer naturligt resultat, även om du inte har den fulla "sfäriska" erfarenheten som den här kameran ger dig. Du kommer att få perfekt sfäriska resultat, med bara en möjlig liten glitch vid basen av vyn, där enheten sitter. Möjligheten att placera den på ett stativ är en viktig funktion, även om det är mycket svårt att gömma stativet själv eftersom kameran fångar perfekt allt som omger det.

  Kvaliteten på HD-videon och bilderna är bra, men inte imponerande. Men det är definitivt nog för en oprofessionell användare. Bristen på stabilisatorn i HD-videon gör det inte det perfekta valet för dem som syftar till att spela in sina sportaktiviteter på språng.

  Inspelnings- och fotograferingslägena är roliga och ganska hjälpsamma. Jag njöt särskilt av tidsfördröjningsläget, som låter dig spela in video med bestämda intervaller.

  Jag tycker att den här enheten är perfekt för dem som gillar att dela 360 bilder eller videoklipp på sociala medier, ger det mycket bra resultat. Men om du syftar till att använda det på ett mer privat sätt, att skjuta bilder / videoklipp och skicka det till en vän direkt, kan du tycka att användningen av det här är lite frustrerande.
  Generellt en trevlig och rolig enhet, men jag skulle överväga inköpet noga på grund av priset.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är en ivrig fotograf och var mycket intresserad av att prova den nya Samsung Gear 360. Jag var verkligen inte säker på vad jag skulle förvänta mig och visste inte hur bilden skulle jämföra med de traditionella bilderna jag brukar ta. Mitt första intryck av produkten var att det är väldigt bra och robust konstruktion. I lådan fick jag den kameran och minneskortet tillsammans med en rem och en praktisk liten väska för att få kameran och linserna säkra. Att ställa upp detta var en bris - det var anslutet till min Samsung S8 inom några minuter och jag var imponerad av hur seamless upplevelsen var. Du kan enkelt överföra bilder mellan kameran och telefonen och det finns en mängd inställningar du kan styra från kameran. När det gäller bildkvaliteten. Jag blåses bort av bilderna som den här kameran kunde ta i både dagsljus och mörkret. Det finns något digitalt ljud i nattfoton men inget som inte skulle förväntas. Kameran är så mångsidig och tidsförlängning och timerfunktioner är ett bra tillägg. Kameran är smart eftersom du också kan välja om du ska skjuta i 180 eller 360 grader. Alternativet här tillåter ett fotograferingsläge för varje tillfälle. Tekniken är fortfarande i sin linda och kommer bara att bli bättre i tid men jag rekommenderar starkt den här kameran till den som tittar på att ta bilder som är mer imponerande och interaktiva än vad du kan ta på en vanlig kamera. Twinned med VR-headsetet kommer att förändra hur du ser och tar bilder.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min första 360 kamera, inte min sista ...
  Det tog mig ett tag att hänga på kameran, särskilt när jag inte sparar de bilder och videoklipp jag tog så blev det förvirrad om hur man tittar på dem via Samsung VR Headset med controller, men även utan bilderna är bara fantastiska.

  Kvaliteten är skarp, lätt att navigera och jag blev förvånad över bara snygg jag är (det kanske finns något fel med linsen ha ha). Det skulle ha varit trevligt om det hade kommit med ett SD-kort eftersom det försenade mig att kunna börja använda det och jag var tvungen att bara använda ett mini-stativ eftersom jag tycker att den minsta banan på bordet eller var du än ställer kameran kan knacka det är enkelt - en 3D-vy av en duk är inte så spännande som du kanske tror :-)

  Jag har spelat video på min 2-åriga dotter som spelar med det här och medan det kanske låter som en cliche jag verkligen känner att jag är i rummet med henne när jag tittar på bilderna och videoklippen med hjälp av Samsung VR Headset med controller - tittaren och min telefon (S8) verkar mer som krita och krita än krita och ost, gjord för varandra.

  Jag är säker på att det finns mer att upptäcka, jag har bara repat ytan, men jag har visat det på flera vänner och familjemedlemmar och de är bara förvånade över det. Teknikmarschen fortsätter, och med dessa föremål kan du verkligen vara en del av den marschen - bli inte kvar ...

  Hooking Gear 360 till Gear VR med Controller är en väldigt beroendeframkallande upplevelse. Jag har skjutit mer än några bilder och videor från min dotter med Gear 360-kameran och inte bara är deras kvalitet fantastisk, den uppslukande upplevelsen när den är kopplad till Gear VR är fantastisk. Jag vill helt enkelt inte lägga ner det, och gör det inte förrän vikten på Gear VR börjar dra på min nacke. Det tar ett tag för detta att hända men sedan snabb vila och tillbaka in. Jag kan inte göra det här felet, vilken fantastisk introduktion till VR-världen, något jag aldrig haft intresse för men nu kan jag inte leva utan!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det här är en bra bit av kit som låter dig ta 360 graders bilder och video och representerar verkligt värde införande i 360 graders bilder allt för mindre än 200 kr. Den är välgjord och lätt att hålla i handen. Du får valet att använda fram-, bak- eller båda linser och olika lägen, 360 graders rundvy som visar en stor inverterad panorama, utsträckt utsikt, dubbel utsikt och panoramautsikt. Jag tog det till en sportevenemang och tog en kort video i rundvy. spelade på baksidan av Samsung Gear VR, det var som om du var där igen. Du kan också använda din smarta telefon för att styra Gear 360 så att du kan lägga den på ett stativ för att ta bilder och video. Men förmodligen bäst av allt du kan leva sändning video till allmänheten eller dina vänner, gör Samsung app det här enkelt. Det finns också appar för redigering. Jag använder en Galaxy Note 8. Gear 360, det är inte perfekt, tar bra bilder och representerar bra valuta för pengarna, det är mycket bra för inspelning av utomhusevenemang,