Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bathlife Bubbelbadkar Flit 170x120 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bathlife Badkar (67)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag hade nog inte läst på så mycket men det känns faktiskt gediget att det är riktigt glas.
  Det tar bort lite av plastkänslan akrylkar har.

  Överfyllningskyddet sitter i den stora ratten som man öppnar avloppsventilen med (sitter under kranarna i mitten på bilden) detta ger ca 5 cm tillgodo upp till kanten.

  Bubblet i sig var som förväntat, kanske något kraftfullare än vad jag trott. Ljudnivån är som i andra kar jag suttit i. (inte prövat något jättedyrt att jämföra mot men ja det är en motor som låter)

  Jag ville egentligen inte ha ett bubbelbadkar då jag inte finner det så jätte rofyllt men detta var enda karet med de mått jag önskade.

  Till barnens lycka blir det mycket skum om man kör igång bubblet. I vanliga fall har knappt en halv badskums-flaska räckt för att få till lite skum med bara badkarsblandaren. Med jetstrålarna igång räcker en hand så bildas tåligt skum som är svårt att få bort första 15 min med duschslangen. Detta gör att jag nu inte ångrar bubbelfunktionen (som inte går att välja bort)

  Priset under 10.000 kr är ganska oslagbart.

  Anslutningarna är av svensk standard. Lite konstig dokumentation dock men väldigt enkelt att skruva på standard pex slangarna eller vad det kallas. Två elkablar ska kopplas in också av elektriker.
  Anslutningarna för vatten är som väntat under kranarna och motorn sitter på andra kort-sidan.

  ---------
  Uppdatering.
  Tänkte dela med mig lite efter lite mer användning.

  Över 400 liter varmt vatten låter jag svalna till rumstemperatur innan jag spolar ut i avloppet. (jag har ftx ventilation som återvinner värmen..)

  Lätt att hålla rent fast det är så stort, tricket är bara att alltid bara skölja av sig lite först med duschen innan bad samt skölja av allt smuts efter bad innan det torkat in.

  Eftersom karet inte har automatisk rengörning så skruvar jag alltid av duschmunstycket och tar bort packningen. Sedan sätter jag slangen med full tryck mot något eller några hål så att badvattnet kommer ut ur de andra hålen.