Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun Silk-épil 9-961v SkinSpa

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Ladyshave & epilator (75)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna var jag mycket nyfiken på då den har allt jag efterfrågar - dock så blev jag mycket besviken. Jag har ganska tunna hårstrån på benen och denna maskin kan knappt inte dra upp dem alls! Jag får sitta i minst 45min per ben för att få bort allt - mot 10min /ben med min förra trotjänare från Philips. Jag får köra med maskinen över samma område flera flera gånger för att håren ska försvinna.

  Förvaringspåsen som är tänkt att ha allt i är inte tillräckligt stor för alla tillbehör, maskinen plus laddare vilket är väldigt synd då det slutar med att sakerna ligger spridda ändå.

  Dock ett stort plus för lampan som underlättar enormt.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Enkel, smidig. Perfekt med lampa sen har jag inte använt massage och borstar. Initialt väldigt mycket utslag som lade sig efter ett par veckor.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lättanvänd. Bra med lampa så att stråna syns bättre. Uppskattar att den är uppladdningsbar. Tycker inte att jag har någon användning för massagegrejerna och borstarna. Bra att den har fler användningsområden. Minus att den är dyr.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  This product is great for removing hair quick and easy. The battery is quickly charged/loaded when needed and the battery time is really good. All hair is removed. I love it!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det här är min allra första Silk-épil så jag har inget att jämföra med. Effektiv och lätt att använda även för en nybörjare. Det gör lite ont, men jag antar och hoppas att det är en vanesak. Känns stabil. Tiden får utvisa om kvaliteten är god, so far so good.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta är min 3:e epilator, och helt klart den bästa. Utvecklingen har gått framåt!Den får även med sig alla småhår så epileringen håller längre. Det gör mindre ont. Och att den är sladdlös gör all skillnad i världen!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har provat epilator för första gången nu och måste säga att jag är mycket nöjd. Klart att första epileringen var en liten smärtsam men tillfällena därefter har varit ok. Jag använder den på underben och armhålor och resultatet håller ca 3v. Noppar ibland en extra gång efter 2v då hårstrån kan ha olika växtgasutsläpp. Men helt klart nöjd. Har provat lite i bikinilinjen men det är riktigt plågsamt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snacka om produktutveckling!

  Jag har använt epilator in minst 20 år och det här är min 3:e av märket Braun Silk-épil och vilken skillnad det blivit jämfört med föregångarna! Nu gör det enbart lite ont på extra känsliga områden och själva huvudet är följsamt längs med ytan som epileras. Man blir len som en barnrumpa och ja det håller ju länge innan man måste epilera om. En annan suverän fördel är att jag slipper sitta fast med elsladden i väggen för att kunna använda den. Hittills har en laddning räckt till 2 omgångar ben + armar. Vi får de om den klarar en omgång till. :-)
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mkt nöjd
  Jag har sedan länge använt en Braun epilator och varit nöjd med den. Men efter att ha provat Braun Silk-epil kan jag bara konstatera att min gamla epilator åker i soporna. Jag är mkt nöjd med resultatet med Braun Silk-epil, alla små hårstrå följer med, lampan är bra och underlättar så inget hårstrå missas. Resultatet varar inte 4 veckor, men benen blir mjuka eftersom allt hår försvinner. Ansiktskåpan känns något stor och klumpig.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Denna epilator fungerar bra på benen. Ett plus att den har lyse så man ser om man missat hårstrån. Massagegrejerna kul grej men gör varken från eller till. Önskar en bättre del till ansiktet då den del som finns inte tar så bra. Lite svårt att få med alla hårstrån men när man väl fått bort dem så tar det flera veckor innan det växer ut igen och det är toppen. Det var för det jag köpt den. Toppen.ngt dyr produkt. Snygg design. Bra produkt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En grym epilotor, en bättre får man leta efter. Tar bort både korta som långa hårstrån👍👍
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En bra och effektiv epilator. Jag har haft Braun epilator innan och tyckte nig tyvärr att den var effektivare på att dra upp även de kortaste hårstrån, jag är dock helt klart nöjd med denna! En extra bra grej är exfolieringsborstarna!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta är min tredje epilator och den i särklass bästa. Epilatorhuvudet är stort så det går hyfsat snabbt att dra över benen, den tar även små hår så benen känns riktigt lena efteråt.

  Den går att använda i vatten, det är en fördel när man ska epilera känsliga områden som armhålor, vattenstråle + epilator är en vinnande kombo, efter ett par gånger känns det knappt inte längre!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta var inte en produkt av mig. Jag skaffade mig detta är främst att bli av med oönskat hår snabbt och effektivt. Jag var trött på att använda hyveln och andra hårborttagningsprodukter. Jag tror att det var för smärtsamt att ta bort hår, även i duschen. Det sade att det skulle vara mindre smärtsamt slut men jag har gett upp efter 6-7 faldig försök. Dessutom kände jag att det tog tid att fånga alla hårstrån. Var tvungen att gå över samma område flera gånger. Möjligt Jag är mycket sensetive eller blödiga. Konstruerad och ljus jag gillade och naturligtvis kan användas i duschen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Stor produkt. Mina ben har aldrig varit jämnare! Det är lite tidskrävande och obekvämt i början, men det blir bättre, och det kommer att pågå längre tiden,
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra maskin till ett bra pris.
  Den levereras med en massa extra delar för en riktig spa-upplevelse!
  Maskinen har en extra bred epilering. Detta gör jobbet kommer hem tidigare och med mindre smärta.
  Det är bra att arbeta med, sitter bekvämt i handen och med inbyggd ljus kan ses även de minsta nagelband.

  Verkar denna epilator uppfyller alla mina krav + vissa.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag tycker det är en bra produkt som ger ett bra resultat, men jag känner att det var en del ingrodde håret efter epilering. Har försökt och använda dessa borstar som det står kommer att fixa dessa hårstrån, men jag kände att det var inte så bra på grund av det. Jag måste säga att jag aldrig har använt epilatorn innan jag provat detta, så det bara kan hända det går upp lite med tiden? :)

  Tycker också att det var mycket bra att det var batteridriven, men det verkar som man skulle ha kunnat använda den medan den laddas också.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är mycket nöjd med epilatorn och rekommenderar det till alla. Det är sublim att det finns olika storlek huvuden så att du kan använda det på hela kroppen och även i duschen. Massagehuvudet är helt upp för att avskräcka inåtväxande hårstrån. Utrustningspaket är bra och lysande att du kan ladda din epilator så att man inte är beroende på linjen när du använder den!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd med detta nya epilator. Bra utrustning paket och utmärkt batteritid.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Plus: Great utrustningspaket med bla.skrubber och skärhuvudet som jag haft. Bra batteritid. Mindre smärtsamt än jag hade trott. Pen design. Bra att bo i. Vattenresistent. Trevligt med ljus så att du lättare se hårstrån. Lätt att rengöra.
  Minus: Den epilator tar inte allt hår så lätt som förväntat. Användare minimun 15.min per tjänst som skall lämpligen vara nöjd med resultatet.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Blandade känslor :)
  Sett fram emot att få produkten i huset, då är jag verkligen trött på att använda rakhyvel. Nöjd och glad när posten meddelar att jag kunde hämta min Braun Silk-épil 9 SkinSpa Epilator.

  Jag började läsa manualen, och laddade upp som det beskrevs. Fulladdat tog jag det i duschen, nu borde kalvarna vara bra! Hade läst att det kan uppfattas som lite smärtsamt i början så var beredd på det, och jag kan ha en låg smärttröskel, eftersom jag trodde att det var en smärta. Inte fått bort alla hårstrån heller. Tyckte det var en inkörningsperiod så jag in en ny stöt nästa dag. Fick bort det mesta av håren, men smärtan jag tror var inget mindre. Har använt maskinen under sommaren och har tyvärr inte varit ett fan av det, mycket på grund av att jag tycker det är ont. Höll mig också bara benen, som på andra ställen på kroppen upplevs som ännu mer smärtsamt. Med detta sagt, jag har bekanta som inte kan leva utan denna maskin :), de har ännu en smärtgräns för detta än jag har.

  Även om jag inte var vänner med epilatorn, jag har varit bästa vänner med massageborstar. Älska blir huden otroligt mjuk och bra, färska och fina :) Har de regelbundet och bara älskar att jag kan använda den i duschen. Otroligt smart att den tål vatten.

  Skulle rekommendera det för dem som inte är så känsliga som undertecknad.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket nöjd med epilatorn. Otroligt mycket effektivare än mina tidigare från konkurrerande varumärke! Var faktiskt kjempeoverrasket skillnaden! Lätt att använda, lätt att rengöra och batteriet räcker länge. Borstarna och massagehuvudet är också mycket trevligt och jag tror att dessa extra prylar är värt det! Drar lite eftersom jag tror att det skulle vara mer effektivt på våt hud, rakning / trimnings kunde ha varit mer effektivt i allmänhet och eftersom vissa delar är lite svårt att lossna.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är mycket nöjd med den nya epilator. Det fungerar smidigt och bra, utan lugger. Det faktum att det kommer med peeling och massagehuvuden till enheten är ett stort plus. Detta gör epilering i duschen ännu bättre än om jag inte hade skalar huden först. Jag har plågats med stark hårväxt på benen, lår och nedre delen av buken sedan tonåren och har spenderat tusentals på hårborttagning, men nu verkar det som jag har hittat en epilator som faktiskt levererar vad det lovar!