Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Weber iGrill 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Weber Grilltillbehör (260)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Update:

  Jag har nu ett år efter köpet tröttnat på denna dåliga räckvidd, den tappar kontakten med telefon/padda tillochmed utomhus, även om jag bara är några meter ifrån den. Reklamerade den i sommras och fick en helt ny av Weber, samma skit med den. Har idag hävt köpet. Kommer investera i en som är uppkopplad mot wifi istället.

  Displayen är dessutom oläsbar i dagsljus.

  Funktionen är kanon, det jag är missnöjd med är räckvidden till telefonen. Tappar kontakten väldigt ofta och så fort man går in i huset.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Blåtand strular och när det funkar kan man inte vara mer än 10-15 meter ifrån. För 1000kr skulle de kunna bygga på wifi istället. Kan ju lika väl gå fram och kolla tempen på enheten. Inga funktioner finns i temometern dvs om blåtanden strular eller man råkar ha telefonen för långt borta så fungerar ingenting.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte igrill 2 idag. När jag tittar på bilder och kartong tycker jag den ser ut att vara gjord för att hålla. Efter att ha packat upp, känt och klämt å har jag helt ändrat uppfattning. Den är otroligt plastig!
  Känslan är att den borde kostat hälften.

  Började med att försöka parkoppla med min Oneplus 3T men det gick inte. Tog en iphone 5S och lyckades på första försöket. Fick upp förslag om att uppdatera programvaran, gjorde det och försökte sedan att parkoppla med Oneplus igen och då gick det.

  Programmet från Weber känns ok. Ganska snyggt och lätt att navigera runt. Skärmen på själva igrill verkar vara av samma låga kvalitet som resten.

  Jag ska testa den ikväll men det lutar ändå åt att lämna tillbaka den.

  Den är inte värd 1300kr som jag betalade på hornbach. Max hälften