Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sea to Summit Comfort Plus SI 8,0 Regular (183cm)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sea to Summit Liggunderlag (59)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag har bara använt liggunderlaget ett par gånger ännu men jag är jättenöjd med både kvalitén och komforten så här långt. Jag har följt rekommendationen och förvarat liggunderlaget fyllt med luft, för om man gör det så blåser underlaget lättare upp sig självt igen efter att man har pressat ihop det i packpåsen.
  Ju längre tid man har haft liggunderlaget ihoppressat i den lilla packpåsen desto längre tid tar det innan underlaget orkar blåsa upp sig igen som det verkar.

  Ventilen är en smart sådan, det är en slags dubbelventil där den ena ventilen kan vändas åt två håll, vid tömning utav underlaget så vänder man först ventilen "bak och fram" så går bara luften utåt. Det fungerar väldigt bra och är perfekt när man ska tömma underlaget och packa ihop det i packpåsen.

  Ett annat plus med det här liggunderlaget är att det ej prasslar så mycket när man vänder och vrider sig, det är mera tygkänsla än plast. Vissa luftmadrasser gnekar och låter irriterande mycket.

  En nackdel med detta liggunderlag är att det är lite tyngre (970g) och något större ihoppackat (16X26 cm) än vissa andra. Men om inte det är något problem så kan jag verkligen rekommendera detta.

  Isoleringen är mer än tillräcklig för mina behov, med R-värde på 4,1 borde det funka ned till några minusgrader?

  Jag beställde via "Eventyrsport" vilket funkade mycket bra.

  Uppdatering: Jag är fortfarande supernöjd, skulle dock beställt ett bredare om jag får vara petig då bredden bara är 51cm. Mina armar hamnar därför lätt utanför. Det finns en längre version samt en till som bara är bredare, på dessa versioner har man 64 cm att rymmas på istället.