Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Benq Zowie XL2546

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Benq Datorskärmar (139)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Håller med föregående recension, jag tycker det är konstigt att man har färgåtergivning som en av sina baskriterier när man köper denna skärm.

  Efter två timmars lirande ska jag ge mina första intryck, så just tiden jag ägt skärmen kan vara värt att ha i åtanke om min recension på något sätt påverkar ditt beslut.

  Är CS-spelare i grunden, lirar på en okej nivå. Inget fulltids-proffs men ändå på en nivå där det går hyfsat fort och små detaljer kan vara ganska avgörande. Jag kommer ifrån en Asus VG248QE (144hz), en mycket fin och prisvärd skärm men direkt jag kommer in i min första DM-match känner jag ett flyt jag aldrig kännt förr. Svårt att säga hur mycket är placebo och hur mycket som är verklig skillnad, men skillnad är det. Känner mig mycket mer consistent i min spray, andra spelare rör sig med ett annat flyt och känns som min tracking överlag höjer sig ett snäpp. Du kan se skillnad med blotta ögat men i min mening är känslan det som verkligen höjer sig med denna skärm kontra en 144hz. Svårt för mig att säga om det är värt att lägga 1000-1500:- extra för DyAC-teknologin då detta är den enda 240hz skärmen jag ägt. Har du pengarna och är en sån där lirare som mår dåligt när din fps droppar till 150-200 istället för 300+, då tycker jag inte du har något att vänta på.

  +Antagligen bästa flytet på marknaden
  +Stabil fot, rejäl konstruktion överlag.
  +Busenkel att montera
  +Sköna sidoskärmar eller vad man ska kalla det, enkla att vika undan då man inte vill ha dem

  -Färgåtergivningen är somsagt inte den bästa
  -Priset (Sure, priset är motiverat men i kombination med färgåtergivningen så kan det ändå inte bli högsta betyg.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Valt att lägga extra pengar på en bra bildskärm för mitt spelande.
  Snygg design
  Efter ett antal dagars användning kan jag bara tyvärr konstatera att denna skärmen inte äns i närheten uppfyller det jag hade förväntat mig.
  Medioker färgåtergivning, diverse special funktioner för snabb och bättre bildflyt - märks tyvärr inte- inga noterbara förbättringar mer en i reklam syfte.
  Rejält med ljusinsläpp på sidorna vilket ger en ojämn färgbild.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Ser lite annorlunda ut och stabil fot. Snabb
  Relativt matta och förvånansvärt dåliga färger. -Sämre än min 5 år gamla Samsung skärm. Svart är mer åt det gråa hållet och den har väldigt ojämna färger över bildytan. Irriterande ljusare fält på höger och vänster sida efter kanterna.