Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips FC9331

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Dammsugare (59)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Förlåt men alla "positiva" recensioner här är enligt min åsikt inte riktigt befogade. Jag inhandlade denna dammsugare just pga av dessa recensioner och gissa om jag blev negativt överraskad! Det är ingen "premium" kvalitet på denna produkt.

  -Högljudd (kanske en vanesak men jämför med vår gamla Electrolux och den var viskande tyst i jämförelse)
  -Kort sladd (en miss från mig, men en sladd ska absolut inte vara mindre än 9m. Denna har 6!). Sladden har dessutom alldeles för hög friktion och förlängs inte naturligt när du drar dammsugaren utan du måste manuellt med handen förlänga hela tiden och anpassa.
  -Sugförmågan är ok och absolut inte mer än så!
  -Reglaget vid skaftet gör en tokig då man alltid kommer åt den oavsiktligt och ändrar inställning/lägen och därmed sugförmåga. Denna borde inte vara så lätt att dra fram o tillbaka. Lite mer motstånd mellan lägena tack!
  -Borstmunstycket är allt annat än bra. Klen och "tunnhårig". Värdelös på möbler. Den smarta placeringen är inte så smart alla ggr då man kommer åt den hela tiden och när man ska ändra lägen/längd på röret. För mkt knappar/klick koncentrerade på ett o samma ställe.
  -Väger alldeles för lite och välter bara omkring när du ska dra den.

  Vet inte riktigt vad ni andra haft för dammsugare innan, men dessa kan inte ha varit särskilt bra (läs riktigt dåliga) med tanke era goda omdömen för denna produkt!

  Om jag rekommenderar denn produkt? Absolut inte!
 • Alla omdömen

 • Dålig
  12 dagar sedan
  Har haft denna dammsugare i ett år nu och kommer inom en snar framtid bli ersatt av en som faktiskt fungerar som dammsugare. För denna har så taskig uppsugningsförmåga att men föser runt sådant som väger lite mer än hundhår. Skulle det ligga en liten sten i hallen så kanske den orkar halvvägs upp i röret.

  Sladden är löjligt kort så man är tvungen att ha en skarvsladd på för att nå runt mellan två rum .
  Filtret blir det stop i på nolltid och så blir sugförmågen obefintlig

  Nej, låt detta köp vara och sök efter en produkt värd namnet dammsugare i stället
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Riktigt positivt överraskad över denna dammsugare. Gör jobbet riktigt bra och med mycket bra sugförmåga. Bra med tillbehör. Bra inställningar för golv respektive mattor/möbler. Enkel att tömma och hålla ren. Inte allt för högljudd. Ett riktigt bra köp, speciellt för detta pris.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Det här är vår andra påslösa dammsugare i rad och vi inser nu vilken obeskrivlig skillnad det är mellan denna och vårt billigare tidigare försök med cylinderbehållare på ryggen (Ufesa Bagless). Sugförmågan är minst tre gånger så stark, gediget byggd och känns definitivt som en premiumprodukt. Allt är mycket genomtänkt, smart lösning med utfällbar borste på kopplingen framför handtaget. Lätt att komma åt saker som sugs upp av misstag. Lång sladd. Munstycke är smaksak, men vi är trogna vår gamla Twinner. Aldrig mer påsar!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Allergivänlig och påslös. Bra sugförmåga på mattor. Påslös gör det enkelt att tömma då det blir mycket hundhår, och lätt att plocka upp legobitar och dylikt som råkat följa med. Låg tyngd gör det lätt att flytta, men det lätt böjda munstycket har svårt att komma åt i hörnen.