Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips FC9331

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Dammsugare (66)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Riktigt positivt överraskad över denna dammsugare. Gör jobbet riktigt bra och med mycket bra sugförmåga. Bra med tillbehör. Bra inställningar för golv respektive mattor/möbler. Enkel att tömma och hålla ren. Inte allt för högljudd. Ett riktigt bra köp, speciellt för detta pris.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Det här är vår andra påslösa dammsugare i rad och vi inser nu vilken obeskrivlig skillnad det är mellan denna och vårt billigare tidigare försök med cylinderbehållare på ryggen (Ufesa Bagless). Sugförmågan är minst tre gånger så stark, gediget byggd och känns definitivt som en premiumprodukt. Allt är mycket genomtänkt, smart lösning med utfällbar borste på kopplingen framför handtaget. Lätt att komma åt saker som sugs upp av misstag. Lång sladd. Munstycke är smaksak, men vi är trogna vår gamla Twinner. Aldrig mer påsar!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Allergivänlig och påslös. Bra sugförmåga på mattor. Påslös gör det enkelt att tömma då det blir mycket hundhår, och lätt att plocka upp legobitar och dylikt som råkat följa med. Låg tyngd gör det lätt att flytta, men det lätt böjda munstycket har svårt att komma åt i hörnen.