Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad 9.7" 32GB (5th Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Produktgeneration: Apple iPad (5th Generation). 3 produkter i generationen. 4 föregångare och 2 efterföljare
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (162)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.13)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hade helt missat att Apple levererat en budgetvariant av iPad tidigare i år, och passande nog så stod jag i behov av att skaffa en ny då min iPad air, som bara varit till låns, var tvungen att lämnas tillbaka.

  Även om denna iPad inte utrustats med så jättemycket nytt, anser jag att den håller måttet och är väl värd de 3990 spänn jag fick betala. Med samma processor som iPhone 6S, touch-ID och ett rejält minne så tycker jag den är värd ett toppenbetyg.

  Någon nämnde att den väger mer och är lite tjockare? Hm, känns ju som gram och millimetrar kvittar om man inte nu eftersträvar det minsta.... =)

  Kort sagt, Apple levererar som vanligt och sitter man med en iPad air gen 1 är ett byte absolut inget nerköp. Den här plattan är klart värd sitt pris och något jag kan rekommendera!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Helt perfekt för mig. Har tidigare ägt iPad, iPad 4 samt iPad Pro 12.9" när det gäller iPads. Det här är min favorit. Innan jag köpte den här så försökte jag ge mig på en Androidplatta i form av Lenovo Tab 3 Plus men det blev aldrig så enkelt att ta till sig innehållet som på en iPad, jag tyckte att allt fungerade sämre med Android.

  Med den här iPad:en så funkar allt som det ska, menyerna är snabba och surfandet går som på räls. Det blir själva innehållet i den media man slukar som blir det primära - inte att greja med gränssnittet.

  Skärmen är väldigt skarp och tydlig samt behaglig för ögonen, den sköter ljusinställningarna perfekt i det automatiska läget.

  Plattan är tunn och lätt vilket gör den enkel att hantera även utan fodral.

  Batteritiden är fenomenal och batteriindikatorn är precis. Laddningen kunde gärna gå lite snabbare men det är ju bra att ta ett avbrott ibland. ;)

  Wi-fi-mottagningen är även den mycket bra.

  Ljudet är bra men kommer inte upp i samma nivå som med iPad Pro:s fyra högtalare. Jag använder själv hörlurar så det är inget jag bryr mig om.

  Den genererar väldigt lite värme, det är endast när jag laddar den som jag har märkt av att den blir varm.

  För under 4000kr är den mycket prisvärd och jag rekommenderar den till alla som behöver en surfplatta.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket fin och bra!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket prisvärd. Ungarna är hur nöjda som helst. Batteritiden är bättre än på våran air 2.
  Det enda minuset är den slöa laddaren som medföljer, Apple tar hutlösa pengar för sina bättre laddare och det är inget alternativ, kolla ist på märken som Anker som har bra snabbladddare.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt perfekt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En mycket bra iPad sett till pris/prestanda!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte till föräldrarna och jag kan verkligen inte sätta mindre än en 10:a. Den fungerar ypperligt och det var ett riktigt bra pris. Den används jämt och de klagar inte på den, vilket de gärna gör med övriga teknikrelaterade saker. Visst är i dagsläget 32GB litet för oss extrem-användare men för dem som inte ska ha filmer, bilder och appar i tusental så är det hur lugnt som helst med utrymme. Var inte skeptisk, köp den.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Passade på att införskaffa min första Apple-produkt på black friday. Fungerar helt ok än så länge.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Toppen. Ipad 9.7 är tillbaka och 5:e generationen modell. Skillnad mellan Ipad 9.7 och Ipad pro 9.7. Ipad pro 9.7 fungerar med pekpenna apple pencil men inte Ipad 9.7.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra för pengarna
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ipaden i sig är bra, men på senare tid så har hela airplayen grejen tappad i kvalitet vilket jag främst utnyttjar den till. Det hackar ofta och videokvaliteten från ipaden är alltid lägre än om jag väljer att se/streama från macbook air och kvalitetsvalet har försvunnit från i stort sätt alla mediaspelare/playappar. Så var det icke förut. .
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Prisvärd. Smart cover för iPad air 2 passar.
  Har jämfört sida vid sida med iPad pro 2016. Ljudet är bra men sämre och lägre än från iPad pro, två högtalare på en sida jämfört med två på två sidor.
  Skärmen är i princip lika bra som pro, men har mer reflektion och ingen true tone, men det är bara för den extra kräsne. Vid vanligt användande är processorns prestandan så bra att en pro blir överflödig.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Hade en trött iPad 2 som jag lämnade in och fick på så sätt rabatt på en ny iPad 2017. Mycket nöjd med prestanda och skärm! Den är även betydligt lättare att hålla i och smidigare att använda med touch-id (tyvärr första generationens touch-id). Tveksamt om det är värt att uppgradera från en iPad air 2 men för mig är det stor skillnad på denna och iPad 2.

  Hade det varit samma skärmtyp som i iPad air 2/iPad Pro hade det varit fullpott...
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Apple levererar som vanligt