Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung LED View Cover for Samsung Galaxy S8 Plus

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Skal & skärmskydd till mobiler (297)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Höll i ungefär ett år sen slutade LED-dioderna lysa. Bra fodral som är slitstarkt och håller formen. Trådlös laddning fungerar utan problem även med fodralet på.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt bra kvalitet. Skön att hålla i. Snygg. LED-funktionen är cool.
  Men: facket för kreditkort är riktigt dålig. Fodralet stänger sig inte helt med ETT kort. I Samsungs äldre fodral kunde man tom få i två kort, men det är helt omöjligt i denna.

  Om inte kreditkortsfacket ska användas: Köp!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Utmärkt fodral som gör sitt jobb med den äran. Skyddar telefonen bra och materialet är stryktåligt och går trots sin tygliknande struktur bra att torka av om det skulle vara så. Ett plus är också att man väldigt smidigt kan plocka i och ur telefonen utan att skrapa eller riskera ha sönder nåt.
  Edit: tappade telefonen från två meters höjd i ett betonggolv på Boda Borg. Inte en skråma. Bra skit!

  LED-funktionerna ser väldigt high-tech ut men rent praktiskt fyller de ingen större funktion. Den visar klockslag när man stänger fodralet men displayen släcks efter bara några sekunder och inställningarna är väldigt begränsade. Vill man exempelvis ha passande notifikationsikoner för appar som Snapchat får man göra dem själv i editorn.
  Skalet har även en liten slot för bankkort mm. Man kan få plats med några stycken men redan med ett kort instucket blir fodralet svårt att stänga, så vill man dumpa plånboken får man nöja sig med ett eller två kort.

  I övrigt fungerar den utmärk och känns rakt igenom som en kvalitetsprodukt. Snålt kort-fack och att LED-grejen är något av en gimmick drar ner betyget en smula men det är definitivt inga deal breakers. Behöver du ett fodral till din S8:a är detta antagligen det bästa valet.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Velada länge innan jag bestämde mig för att köra på Led View Cover, har tidigare haft S-View covers till bla. S4 och S6 och varigt hyfsat nöjd med dessa.
  Detta upplever jag som lite mer tåligt och gjort med lite högre kvalitet.

  Beträffande vad "ledskärmen" kan visa så tycker jag att det fullt tillräckligt och en bra tradeoff då man kan få plats med körkort i luckan. Och tillsammans med Samsung pay kan man nu skippa plånboken helt. #deenajs

  Själv har jag en svart S8+ och valde det svarta skalet, som jag tycker är galet snyggt!
  Det är dock inte svart utan mer har en mer riktigt mörk grå/svart ton.

  Texturen på materialet är även mycket trevligt att hålla i och känns som att det kommer att hålla längre än tidigare S och Clear View covers.