Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 32UD99-W

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Datorskärmar (360)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enheten jag fick hade problem med ojämna färger (gultonad på ena sidan och rödtonad på andra sidan). Ljusstyrkan är för låg jämfört med LG:s nyare modell LG 32UL950 eller t ex Apples iMac 5k Retina Display. Kablarna är ganska osmidiga och tyvärr för korta vilket är problematiskt då strömadaptern är mycket otymplig. Kalibreringsprogrammet fungerar inte för mig på MacOS. Vidare fungerar färgläget endast bra i DCI-P3, men i sRGB och andra varianter har den ytterst udda rödtonade/gula färgbalanser som ej går att använda sig av utan egen kalibrering. En hårvardukalibreringsmaskin såsom X-Rite i1Display Pro rekommenderas om man vill använda skärmen för professionell färgsättning. Ville verkligen tycka om denna skärm, men kommer skicka tillbaka den.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har begränsad erfarenhet med 4k HDR men denna monitor ser riktigt bra jamfört med vanliga 4K HDR TV som man ser i marknaden. Jag har en vanlig HD Sony quantum dot TV och denna Monitor är helt enkel superb.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ser riktigt bra ut med HDR. Spelar primärt på PS4 och föredrar att spela på en monitor. PS4 pro gör sig riktigt bra med denna skärm. Tog ett tag innan jag fattade att jag var tvunga att aktivera HDMI ULTRA HD deep color på skärmen innan PS4:an ville fatta att skärmen både var 4k och HDR kompatibel. 9 av 10 då priset är högt och lite bättre svärta hade inte skadat, dock är jag väldigt kräsen då jag jobbat som bing.