Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Avance Collection HR3653

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hushållsmixer (63)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  7 dagar sedan
  Ok till en början, även om mycket hamnade under bladen (kanske likadant för alla mixers). Nu har vi skrotat den efter att den började ryka och blev het när vi mixade frusna bananer.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Hyfsat bra maskin, men bägaren är gjord av tritan - ett hormonstörande plast, som skapats för att ersätta BPA-plaster, men visat sig vara värre (Philips har valt att ändå fortsätta med materialet). Undvik absolut om du har eller ska skaffa barn.

  Utöver det, väldigt högljudd och man måste ofta skrapa ner t.ex. bär mot bladen för att de ska mixas. Kommer ersättas med en maskin med glasbehållare omgående.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Perfekt. Tar allt man slänger i den
 • Perfekt
  1 år sedan
  En rejäl tillbringare som är lätt att diska och hålla ren - tål även maskindisk. Står stabilt på köksbänken och ser bra ut. Supereffektiv blender som snabbt finfördelar både hårda och mjuka frukter och grönsaker till jämn och fin konsistens. Steglös reglering av hastigheten och ett program programmerats för att blanda smoothies optimalt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har provat några blenders men den här klarade allt med glans och stil. Prefekt att man kan skruva i sär behållaren och diska.Sugplupparna på undersidan gör verkligen att den står där den ska stå..Ett plus är oxå att den slutar själv efter en minut..Den fixar is i ett kick.. För mej är den guld värd.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Stilren, lättdiskad och lättanvänd blender. Perfekt att använda till smoothie eller lena soppor. Att krossa is fungerade utmärkt och har en egen funktion.
  ganska högljudd, men det kommer man nog inte ifrån med en blender.
  Den står stadigt på koksbänken tack vare sugtoppar under maskinen. Finns olika hastigheter vilket funkar jättebra.
 • Bra
  1 år sedan
  Snygg, stilren och lättanvänd! Precis de funktioner man behöver och de är tydliga på maskinens framsida. Blendern är super på att mixa frysta ingredienser och det blir alltid ett \"lent\" resultat. Får ibland \"knuffa ner\" ingredienserna till knivarna, men det är enkelt med slickepotten som medföljer.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Perfekt blender som passar till all möjlig matlagning, jag har t.ex. gjort smoothisar och grönsakspure och det blir väldigt finmalt. Ett extra plus för de förinställda programmen och stora smidiga kanna som även är lätt att rengöra och kan köras i diskmaskinen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kraftfull, lättdiskad. Skulle köpa samma igen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bara positiva upplevelser med denna blender. En smidig och snygg design och väldigt lätt att göra ren.
  Att den dessutom klarar hårda isbitar är för mig ett plus som blandar hälsosamma drinkar varje dag.

  En toppenmaskin som klarar det mesta.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Högljudd, men inte värre än liknande produkter.
  Perfekt att mixa lite lösare konsistenser. Ju fastare/krämigare desto svårare. Den medföljande spateln löser dock detta för t ex nicecream och raw-food smet.
  Att göra nötsmör fungerar däremot inte.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg och hållbar blender! Väldigt lätt att diska, även om den kan upplevas som klumpig. Innehållet mixas ned till en len och slät massa, även om det ibland kan ta längre tid; exempelvis vid mixning av fryst banan eller jordgubb.
  Överlag en bra blender!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt bra blender! Den gör en smoothie på mindre än en minut! Den är jättelätt att rengöra och eftersom den är gjord i hårdplast istället för glas är den lätt att hantera!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt nöjd! Den är effektiv och gör släta och luftiga smoothies. Fixar fryst frukt hur bra som helst. Passar dessutom in att stå framme på köksbänken mellan användningarna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Blendern var superenkel att använda, gör perfekt krämiga smothies, krossar is riktigt snabbt och enkelt, väldigt smidig att använda och lätt att rengöra. Jag älskade den och rekomenderar den till alla som vill ha en grym blender, här hemma används den flitigt. Även perfekt för oss som har småbarn! Även riktigt snygg så man ha den framme och inte behöver lägga undan den.