Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Avance Collection HR3655

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hushållsmixer (63)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Om min var defekt på något sätt eller produkten har inbyggt designfel låter jag vara osagt. Men med varm soppa råkade jag ut för att botten gick ur när jag mixat klart. Gängor för att ta loss bägare och gängor för bottenstycket går åt samma håll så ... utgick från att detta var ett uppenbart och löst problem designmässigt. Jag reklamerade min och skulle inte lita på en ny.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Mycket nöjd med denna blender. Mixar allt från frusna bär till nötter snabbt och jämnt.
 • Bra
  1 år sedan
  Rejäl konstruktion.
  Locken på de medföljande bägarna är hopplösa däremot.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt stark och snabb mixer som helt klart levererar. Vi ser fram emot att ha egen mandelmassa och jordnötssmör numera. Den är lättanvänd och lätt att tvätta, enda jag kan säga som är negativt är att den är tung. Hoppas den håller sig lika stark framöver
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helnöjd med denna maskin , snygg och enkel att hantera. Maskiner gör en morgonshake till hela familjen. dagligen efter. mottat. Fick även med två shakers, som du kan hälla din nygjorda smoothie i. Jag och familjen är jätte nöjda över denna och rekommenderas starkt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Inte testat blendern än till annat än smoothies och milkshakes.
  Valde denna modell för glasbehållaren samt de två extra glasen som är praktiska att ta med sig. Praktiskt med färdiga program för smoothies och iskross.
  Iskrossen går i pulserande takt. Medans smoothieläget ökar hastighet allt eftersom.

  Lätt att rengöra knivdelen, ingen risk att rester gömmer sig någonstans.

  Kraftfull och väldigt snabb hastighet, men den låter mycket jämfört med vad jag har haft tidigare. Men så är denna också betydligt kraftfullare.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastiskt bra mixer, en stabil pjäs med sugkoppar så den står stadigt. Jag gör smoothies dagligen med den och resultaten är riktigt bra. De medföljande mindre plastbehållarna är för mig den stora behållningen, mixar smoothies direkt i dem och tar med till jobbet.

  Några mindre synpunkter:
  - Öppningen i locket på de små behållarna är elipsformade och ganska breda, jag som har en normalstor mun har lite problem att dricka ur dom.
  - När jag kör med mycket frysta bär har mixern ibland svårt att mixa alla ingredienser, det kan vara fruktbitar kvar när mixern stannar. Kör en stund extra så löser det sig.
  - Ljudnivån är hög, inte onormalt för en köksmaskin men ändock högt och man riskerar att väcka andra i huset.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rejäl och kraftfull mixer som gör smoothies utan klumpar vilket uppskattas av barnen! En smoothiefunktion gör att den stannar då drinken är färdig. Finns också en funktion för krossad i, perfekt för drinkar. Den stora kannan på 2 liter är fungerar mycket bra till soppor. De medföljande flaskorna tyckte jag kändes onödiga att få med i köpet. Snygg design på maskinen, vilket gör att jag gärna har en framme på köksbänken.