Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Avance Collection HR3655

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hushållsmixer (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.19)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  I have no idea how this product has such a high score. I bought it based on the overwhelming possitive reviews. Got it, noticed that the part that is screwing onto the glass jug is a bit difficult to take on/off from the jug. Managed to through huge difficulties remove it from the jug, and then tried again, to take it on/off, just so I can see how reliable that works. Impossible to take off after it gets screwed in the machine part... Very frustrated, returning it back.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Rejäl och stadig maskin. Kvalité rakt igenom. Gör det den ska utan några problem.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Mycket nöjd. Används dagligen till mina mixfrukost.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  En mycket bra mixer, dock kort livslängd.
  Har nu ägt denna i ca 1,5 år. Min sambo och mina barn älskar smoothie och denna mixer har i princip snittat 2 smoothies per dag i 1,5år. Idag så började den dock ryka och har gjort sin sista smoothie, jag hoppas på att philips kan lösa det via garanti vilket de brukar göra.

  Jag kan klart inte bortse från att den gick sönder efter 1,5år och många kanske tycker det är konstigt att ge den 8 i betyg, men den har varit så fantastiskt bra och den har levererat extremt släta smoothies oavsett vad man kastar i. hade den inte gått sönder så hade det varit en solklar 10. Efter en snabb genomgång av maskineriet verkar motor har klarat sig och det är således kniven som skurit och på så sätt bränt upp plasten så det började ryka. alltså egentligen inget extremt haveri, går säkert att få en ny kniv.

  Detta är min 3e "medelklass"-mixer och den är överlägset bäst, det enda jag egentligen kan klaga på är att den är högljudd vilket man också får förvänta sig av en kraftfull mixer. Innan denna hade jag en silentmix från bosch som givetvis var tystare, men den var fortfarande såpass högljudd att man eventuellt fick räkna med att väcka barnen + att den inte mixade i närheten så bra som denna Philips.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Har både denna modell men även föregångaren och jag kan inte säga annat än att jag är otroligt nöjd. Tjejen är dessutom jäkligt pepp på de två behållarna som medföljer till denna - och som man kan mixa mindre mängder i, för att ta med ”on-the-go”.

  Kvaliteten känns genuin; behållaren är av tjockt glas vilket känns bra, även om den är tung. Man slipper en massa gifter och skit från hårdplast som många andra mixers är tillverkade av.

  Visst ljudet är rätt högt, men den mixer som tjejen hade när vi träffades lät som ett rea-plan i jämförelse.
  Denna gör sitt jobb och mixar ALLT som petas ner i den. Den klyver is och ”tunga” grönsaker utan några problem.

  Att få den för 990:- som vi köpte den för nu under black-friday-veckan, är ett kap.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Grymt bra, inte haft några problem med den alls utan den kör igen allt jag har slängt in i den, inklusive fryst frukt, isbitar osv. Smidigt med två flaskor till där man kan mixa och sen ta med sig. Älskar att det är en glaskanna, det ger en bra känsla och lätt att hålla ren och snygg.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Bara haft denna några dagar men är hittills väldigt nöjd. Kraftfull och bra iskross funktion.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Om min var defekt på något sätt eller produkten har inbyggt designfel låter jag vara osagt. Men med varm soppa råkade jag ut för att botten gick ur när jag mixat klart. Gängor för att ta loss bägare och gängor för bottenstycket går åt samma håll så ... utgick från att detta var ett uppenbart och löst problem designmässigt. Jag reklamerade min och skulle inte lita på en ny.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mycket nöjd med denna blender. Mixar allt från frusna bär till nötter snabbt och jämnt.
 • Bra
  2 år sedan
  Rejäl konstruktion.
  Locken på de medföljande bägarna är hopplösa däremot.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Väldigt stark och snabb mixer som helt klart levererar. Vi ser fram emot att ha egen mandelmassa och jordnötssmör numera. Den är lättanvänd och lätt att tvätta, enda jag kan säga som är negativt är att den är tung. Hoppas den håller sig lika stark framöver
 • Perfekt
  3 år sedan
  Helnöjd med denna maskin , snygg och enkel att hantera. Maskiner gör en morgonshake till hela familjen. dagligen efter. mottat. Fick även med två shakers, som du kan hälla din nygjorda smoothie i. Jag och familjen är jätte nöjda över denna och rekommenderas starkt!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Inte testat blendern än till annat än smoothies och milkshakes.
  Valde denna modell för glasbehållaren samt de två extra glasen som är praktiska att ta med sig. Praktiskt med färdiga program för smoothies och iskross.
  Iskrossen går i pulserande takt. Medans smoothieläget ökar hastighet allt eftersom.

  Lätt att rengöra knivdelen, ingen risk att rester gömmer sig någonstans.

  Kraftfull och väldigt snabb hastighet, men den låter mycket jämfört med vad jag har haft tidigare. Men så är denna också betydligt kraftfullare.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastiskt bra mixer, en stabil pjäs med sugkoppar så den står stadigt. Jag gör smoothies dagligen med den och resultaten är riktigt bra. De medföljande mindre plastbehållarna är för mig den stora behållningen, mixar smoothies direkt i dem och tar med till jobbet.

  Några mindre synpunkter:
  - Öppningen i locket på de små behållarna är elipsformade och ganska breda, jag som har en normalstor mun har lite problem att dricka ur dom.
  - När jag kör med mycket frysta bär har mixern ibland svårt att mixa alla ingredienser, det kan vara fruktbitar kvar när mixern stannar. Kör en stund extra så löser det sig.
  - Ljudnivån är hög, inte onormalt för en köksmaskin men ändock högt och man riskerar att väcka andra i huset.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rejäl och kraftfull mixer som gör smoothies utan klumpar vilket uppskattas av barnen! En smoothiefunktion gör att den stannar då drinken är färdig. Finns också en funktion för krossad i, perfekt för drinkar. Den stora kannan på 2 liter är fungerar mycket bra till soppor. De medföljande flaskorna tyckte jag kändes onödiga att få med i köpet. Snygg design på maskinen, vilket gör att jag gärna har en framme på köksbänken.