Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy S8 Plus SM-G955F 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Samsung Galaxy S8 Plus med 64 GB lagringsutrymme släpptes första kvartalet 2017. Mobiltelefonen har en 6.2-tumsskärm med upplösningen 1 440 x 2 960 pixlar, 4 GB interminne och bakre kameran på 12 megapixel har stöd för 4K-video. Galaxy S8 Plus använder Android 7.0 direkt ur lådan och har ett batteri på 3 500 mAh. Laddning sker via USB-C och telefonen är både damm- som vattentålig. Stäng
Samsung Galaxy S8 Plus med 64 GB lagringsutrymme släpptes första kvartalet 2017. Mobiltelefonen har en 6.2-tumsskärm med upplösningen 1 440 x 2 960 pixlar, 4 GB interminne och bak... Läs mer
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (284)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Då så, efter en vecka med denna mobil är jag grymt nöjd. Gick från en Galaxy S6 till denna och var rädd för att S8+ skulle kännas för stor och klumpig och kanske till och med för tung(och nä.. jag är inte miljöpartist och bänkar mer än du =P ). Men den känns f*n bara bra näven trots den "nya" aspect ration 18.5:9.

  Något som också överraskat är att batteritiden är riktigt j*vla bra. Efter en dags användande med ca 1 h Netflix och minst 2-3 h Spotify, klocka och lurar via BT, max ljusstyrka, WQHD+ och ett allmänt pillande på mobilen ligger ändå på den på 40-50% batteri när dagen är slut.

  Jag ska även tillägga att jag var grymt skeptisk till att den fysiska knappen är borta, övervägde ett tag S7 Edge pga. av detta. Men nu efter en veckas användande kan lugnt säga att jag inte saknat den en enda sekund. Detta har Samsung löst riktigt bra!

  Behöver man nämna skärmen? Nä för det finns ingen bättre, tom. jämfört med tidigare S modeller så e denna ett snäpp bättre och det syns verkligen på riktigt =)

  Tiden får väll visa hur S8+ åldras men spontant är detta den ända mobil som jag gillat till 100% från start.

  + Skärmen
  + Grym kraft, som att bläddra i smör haha..
  + Batteriet(hoppas det inte sprängs)
  + Stoleken på skärmen i förhållande till mobilens mått
  + Samsung pay, snart kan man slänga plånboken.. #digitaltkörkort
  + Skärmen
  + Bluetooth 5.0, grymt!
  + Trådlös snabbladdning #suckonitapple

  - Kan inte klippa gräsmattan

  Allt annat än 10p skulle kännas fel. Köp!

  ------- Update 2017-10-11-------

  Efter snart ett halvårs avändande är jag fortfarande lika nöjd om inte mer =)
  Batteritiden är fortfarande lika grym som efter första veckan.

  Dock har jag kommit att störa mig på två saker...

  1. Bixby.. eller egentligen Bixby-knappen.
  Dock finns det ju nu ÄNTLIGEN möjligheten att stänga av knappen utan tredjeparts appar.
  https://www.androidcentral.com/how-completely-disable-bixby

  2. Jag köpte en svart lur och upplever att den drar till sig dam av guds nåde eller så kan det vara så att de tre senaste lurarna jag haft innan var vita och det är jag som inte är van.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Samsung har visat vart skåpet ska stå med nya Infinity Displayen. Alla andra mobiler med döytor/bezels känns nu gammalmodiga. Nya eran är här. Gränssnittet är snabb, läcker och modern. Andra gången jag får en wow-känsla. Första gången var när jag skaffade min allra första smartphone 2009.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Denna mobil är ett riktigt smycke! Samsung har verkligen tagit ett kliv upp i premiumkänsla!
  Först, en sak att göra för att optimera den:
  * Som vanligt, se till att kalibrera batteriet rätt. Här finns olika varianter, men alla handlar i princip om att man ska använda mobilen tills batteriet dör, ladda fullt (helst avstängd mobil), och sedan dränera igen, ladda fullt.
  -» Googla "battery calibration university"
  En kommentar är här att Samsung hävdar att S8:ans batteri ska degraderas långsammare än tidigare generationer. Det återstår att se, men är isf högst välkommet.

  Det jag har att säga om den än så länge är:
  + Skärmen. Tänkte först att "infinity-skärm" är en gimmick, men det är verkligen en upplevelse att hålla i något där skärmen utgör c:a 84% av framsidan.
  + Formfaktorn är väldigt bra med tanke på skärmstorleken. Jag gick från S6 och var orolig att denna skulle bli en bjässe, men bredden är absolut inga problem. Visst, den är högre men man belönas med mycket skärm. Och batteri!
  + IP68-klassning. Skönt att veta.
  + USB-C. ÄNTLIGEN! Aldrig mer vända micro-USB-kontakten 3 gånger för att den ska komma åt rätt håll.
  + Samsung har ytterligare förbättrat processen att migrera information från gamla till nya telefonen, däremot blev jag presenterad två olika moment för att migrera appdata. Framgick inte vad skillnaden var.
  + SD-kortslotten har kommit tillbaka. Bra! Kommer säkert inte behöva använda det men...bra.
  + Gillar snabbladdningen. 0-80% tar 60 min vilket är klart godkänt med så stort batteri. 0-100% tar 100 min (99->100% tar typ 10 min).
  + UI:t har fått sig ett märkbart lyft. Svårt att förklara, men det är mer intuitivt och de har verkligen tänkt till och har t.o.m. förslag i menysystemet på relaterade saker som finns på andra ställen.
  + Systemet i sin helhet är betydligt mer genomtänkt än tidigare. Det var rätt spretigt förut. Visst, den är fullsmockad med funktioner och det är svårt att avgöra vad man faktiskt behöver, men det känns ändå som användarens behov satts i fokus på ett helt annat sätt nu.
  + Hur de löste dold hemknapp. Jag saknar faktiskt den fysiska hemknappen lite, men det är inte svårt att hitta rätt tryckpunkt trots avsaknad av taktil hjälp Och det går att starta kameran med två snabbtryck på powerknappen istället för hemknappen som tidigare och det är en funktion jag använder konstant.

  ~ Kameran är OK. Den är bättre än S6 och S7, men den står inte direkt ut i konkurrensen med andra flaggskepp.
  ~ Batteritiden verkar vara "helt ok". Får se efter 20 cykler nånting hur landet ligger.
  ~ Man kan inte mappa om Bixby-knappen. De vill verkligen trycka ner Bixby i halsen på en. Tycker inte det verkar lika bra som Google's motsvarighet.
  ~ Vissa animationer kan vara lite tveksamma och ryckiga, men det är inte så jättestörande och kommer säkert lösas i en framtida ROM.
  ~ Displayens kanter är välvda. Snyggt som tusan, men det är mer mottagligt för kantvåld och det finns få skärmskydd i härdat glas som verkligen passar. Plana displayer är mer praktiska.

  - Saknar fortfarande att man får extra utrymme antingen på Dropbox eller Onedrive. :/ *bortskämd*
  - Inget löstagbart batteri, men det kanske är något som hör till det förflutna. Däremot så har S8+ ytterligare 500 mAh mot S8 och det lär väl hjälpa (anledningen till att jag valde S8+ framför S8).
  - Fingeravtrycksmagnet. Bara jag tog av plasten blev den helt flottig och trodde nästan den var begagnad, men det var mina egna fingrar som fläckat ner hela på 2 sekunder.
  - Fingeravtryckssensorn på baksidan bredvid kameran. Kom igen! Man når den knappt och det är svårt att hitta den utan att titta. Nu vet jag iofs att det gjorts försök att ha en sensor bakom displayen, men detta har inte lyckats. Iris-skannern finns förvisso, även om den kan luras med ett foto av dig. Å andra sidan kanske inte alla spontant går omkring med ett idolfoto av en när de får för sig att försöka låsa upp ens mobil.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Gick över från en Samsung Note 3. Har haft mobilen i ca 1månad, och jag är mycket nöjd med prestandan, utseende, batteritid, användarvänlighet osv. Känns jättebra i handen, precis lagom storlek.
  Laddas snabbt under 2h. Tar mycket bra bilder även i mörka förhållanden.
  Jag har stora förväntningar på denna luren då min förra mobi (Note 3) hade jag i 4 år utan problem.

  Update 20-11-20.
  Fortfarande väldigt nöjd. Hade problem med att den upptäckte fukt vid laddning men försvann vid en uppdatering av mjukvaran. Denna lur håller säkert flera år till.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ingen mobiltelefon har jag haft lika länge och skälet till det är att jag inte har haft en anledning att uppgradera. Den är fortfarande responsiv och skärmstorleken är perfekt. Ljudet kunde ha varit i stereo och jag anar inbränningar men det tar inte bort en stjärna.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Best of the best

  ---
  Update 2020

  Fortfarande nöjd med den
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Inte mycket att klaga på. Nästan som ny fortfarande efter nästan 3 års användning. Det är imponerande.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har haft min telefon ett tag nu och den har fungerat jätte bra tills jag tappade den hemma på golvet och fick en stor spricka på skärmen. Att det ska vara så känsligt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En extremt prisvärd mobil.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte denna när S9 kom ut då det inte var mycket skillnad mellan dom förutom priset.

  Fantastisk telefon.

  + Batteritid (laddar den varannan dag fortfarande)
  + Kvalitet.
  + Hållbar. Tappat den ett antal gånger utan att den gått sönder.
  + Kamera.
  + Skärm.
  + Snabb, laggar inte det minsta.
  - Kan inte komma på något som jag saknar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  har 2 st, hel nöjd!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Skärm, batteritid, kamera, design, kvalité, processorkraft, utrymme

  - Aningen tung, skal krävs
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fantastisk mobil!

  Köptes under sommaren 2017. Just nu, vinter 2019, efter 1.5 år av användning den är fortfarande pigg och modern. Massa funktioner. Otroligt skarp kamera. Batteri håller fortfarande rätt bra.
  Den ända nackdelen för mig är skärmen. Väldigt lätt att få repor på den.
  Annars rekommenderas starkt, även idag.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter 1 år av ägande kändes det lämpligt att skriva en recension.

  Jag har haft denna mobil ett bra tag nu och är väldigt nöjd. Man får det man betalar för.

  Plus:
  + Batteritiden, klarar lätt en hel dag även efter 1 års användande
  + Skärmen, AMOLED och Samsungs skärmar är svårklådda
  + Face Unlock, väldigt snabb och smidig
  + Inbyggd videoförbättring, ger gudomlig kvalité när man kollar Youtube, Netflix, Cmore, Viaplay etc.
  + Samsungs egna equalizer för hörlurar, blir otroligt mycket bättre kvalité på ljudet, finns ett läge som heter rörförstärkare för proffs som gör alla hörlurar med dålig bas till riktiga baslådor.
  + IP68 klassad

  Minus:
  - Fingeravtrycksläraren, fungerar trögt och har väldigt dålig position.
  - Flytet i systemet, den har blivit trög och fryser regelbundet (2 gånger per dag så ej så farligt, men fortfarande anmärkningsbart)
  -+ Batteritiden, den är ok, men kunde varit bättre!
  - Front kameran, otroligt dålig kvalité.
  - Foton i mörker, riktigt pixlade bilder och gatulampornas ljus tar över bilden.

  Sammanfattningsvis:
  Bra telefon som gör det den ska, men har sina skavanker som exempelvis lätt för att bli varm, relativt dåliga kameror, regelbundna krashar i Androidsystemet och liknande. Sen hade batteriet kunnat vara starkare men men... i övrigt bra telefon som ger det man köper den för!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Köpte min för exakt ett år, den funkar bra men man märker att den börjar bli segare med tiden. Batteriet är rätt så dåligt då det ibland kan hålla hela dagen och andra dagar så dör den efter 3h. Kameran är grym och man får fina bilder. Framkameran är lite sämre men man kan få fina selfies ändå. Med tanke på att de bara gått ungefär ett år så tycker jag att den blivit dålig väldigt snabbt så drf får den bara ganska bra i betyg.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bytte från S7 edge och kan inte bli mer än nöjd. Fingerläsaren funkar bra förstår inte vad alla tomtar online gnäller att den skulle vara svår, inga problem alls toppentelefon har bra kamera display allt vad man kan önska sig och bra batteritid.

  Infinity displayen är en fröjd för ögat, äntligen är hemknappen borta för gott nu när skärmen tar upp hela framsidan.
 • Bra
  2 år sedan
  Har kör denna mobil i ett halvår. Kommer från Windows 10 Mobile och en Lumia 950 men har en hel del erfarenhet av Android ändå.

  Telefonen är bra men den har ett par rejäla minus:

  -Böjda skärmkanter. Ren idioti. Finns ingen fördel men ger ibland feltryck på skärmen och webbsidor med text långt ut i marginalen blir svårlästa för texten hamnar på den böjda delen.
  -Mjukvaran i kameran. Kameran tar bra bilder och den är snabb men mjukvaran är kass. Knöliga reglage, ex. vill man exponeringskompensera är det väldigt lätt att den missar att du drar i reglaget vilket resulterar i att reglaget försvinner från skärmen och din svepning tolkas som att du vill byta till frontkameran. Överskärper bilderna med. Min Lumia 950 tog minst lika bra bilder men hade en mjukvara som var mångdubbelt bättre.
  -Batteritiden är inkonsekvent. Ibland går en heldag hur bra som helst och ibland kryper man neråt 25% vid 18-tiden. Med ungefär samma använding.
  -Samsungs mjukvara. Alldeles för mycket bloat. Alldeles för mycket egna lösningar om man gillar mer ren Android.

  I övrigt är telefonen ok, snabb för det mesta, skärmen är riktigt bra och ljudet helt ok.

  Så mycket minus, varför köpte jag telefonen då? Bra pris i kombination med trådlös laddning, 3,5 mm-uttag och lite annat.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  jag v a nöjd över denna telefon tills jag drog ner NYA OS Android 8.0 (Oreo) efter det tappade jag 3-4 dagars batteritid enligt min normala använning. När jag sen klagar på Samsung så anser dom det ja men gör en fabriks återställning. Jag menar man köper en telefon för 9000:- (Då jag köpte den) och man skall behöva starta om och börja om från start för att man tvingas på en uppdatering. Jag har hört fler som har problem med denna uppdatering för som den är nu så laddar batteriet ur (från min normala använning 6-7dygn , med strömsparfunktionen och nu är den nere på 3,5dygn) detta är totalt oacceptabelt enligt mig.

  Jag funderar på att byta från Samsung till något annat för Samsung håller inte måttet
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft min S8+ i ca 5 månader nu. Trots starka plus blir det nog ingen mer Samsung för min del.
  Se nedan:

  + Jäkligt snygg telefon, gillar den stora rundade skärmytan. Tydligen är det vanligt med sprickor men jag har nog haft tur som klarat mig då jag tappat den ca fyra gånger utan sprickor.
  + Känns som ett gediget kvalitetsbygge att hålla i, dock rätt hal utan fodral.
  + Bra kapacitet. Klarar det mesta i app- och spelväg utan problem. Bra batteri.

  - Det jag ogillar mest med mobilen är fingeravtrycksläsaren. Den sitter illa till och kräver ofta 4-5 försök innan den registrerar, om den ens gör det.
  - Annat otyg är att Samsung vill slussa in en i sitt ekosystem. Har man andra konton man vill synka med är det görbart med lite pillande. Dock har jag inte lyckats få Samsung account att sluta skicka aviseringar konstant då jag inte accepterat villkoren för deras användaravtal. Har som sagt andra konton jag vill lagra min data mot.
  - Varför har man en fysisk Bixby knapp som man inte kan konfigurera, varför!?
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Underbart telefon tills du tappar den, glaset håller ingenting.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har S8 Dual Sim som jag köpte från eBay för 4900kr. För det priset så det det en riktigt bra telefon!
  Bytte från en kort bekantskap med LG G6. Kameran på S8 är ljusår bättre, även skärmen är bättre.

  Positivt:

  Skärmen, extremt ljusstark och mkt hög upplösning.

  Snabb och flyter på bra.

  Kameran, tar bra kort även i sämre ljus.

  Autofokuseringen är mycket snabb.

  Trådlös laddning är ett trevligt plus

  Mindre bra:

  Högtalaren är inte mer än ok, imponerar inte men funkar ok.

  Hal som en tvål, mycket på grund av glaskonstruktionen men också eftersom kanterna är rundade så den glider lätt ur händerna. Speciellt när man har kalla händer.

  Fingeravtrycksläsaren är varken särskilt snabb eller har en bra placering.

  Bixby är ett skämt.

  Priset i Sverige är löjligt högt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har länge hållt mig undan från Samsung, kört LG, HTC och Sony.
  Tog en Samsung S7Edge som jobbtelefon. Den var ju inte så tokig, även om det var något som skorrade. Med S8+ sa det bara klick. Underbar skärm, responsiv, skön att hålla i.

  Om något så tycker jag fingeravtryckskännaren sitter lite fel, vänsterhänta gillar det nog mer. Och skärmen kunde varit aningen bredare, men så har jag rätt stora händer.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lätt den snyggaste mobilen på marknaden. Inget att klaga på
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Extremt bra telefon har inget dåligt att säga om telefonen i sig. Däremot som ni vet så är Samsung mjukvara alltid någon millisekund hackig vilket man kan störa sig på. Nu tänker ni flesta kanske att det är så på android men min tidigare honor 8 var helt smooth. Trots sämre processor och android. Att SAmsung aldrig kan släppa sin Touchwiz.

  Ps. Räkna inte med att hitta något bra skärmskydd. Är de av glas så lossnar/spricker de i radien.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  The best mobile in 2017.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt klart en av de bästa lurarna på marknaden, än idag ca 1 år efter släpp.

  Har ingenting att klaga på.

  Skulle det vara något så är det väl att det inte är stereo högtalare på den som min gamla Sony hade.

  Sjukt skönt med Samsung Pay!
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Om man ser till funktionalitet, prestanda och utseende visst är det en bra mobil. Men, och det är ett stort men...

  ... glaset är helt värdelöst ...

  Efter 6d användning med skydd har mitt ex spruckit i vänster hörn. Jag har inte tappat den, slagit i den eller liknande. Jag la den på soffbordet. När jag plockade upp den igen så var sprickan där.

  Telenor gör ingenting. Samsung lämnar noll garanti på glasskador och hävdar bestämt att om skärmen spruckit måste det tillkommit skada utifrån. Ja! Från att ha lagt den på ett bord!

  Så nu sitter jag med en 6d gammal mobil som kostar 7k med spricka i glaset. Den kostar 3k att laga. Det här ska vara premium mobil. Vilket skämt!

  Jag är långt ifrån ensam om detta. Tradera säljer flera spuckna s8:or som folk inte vill ha. Test-siter sågar telefonens skärm och varnar att glaset går sönder i samtliga testfall.

  Sista hoppet är hemförsäkringen, men man lär bli körd där oxå.

  Aldrig mer Samsungs kurvade skärmar! Ren skit!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Extremt nöjd! Allt flyter på utan det minsta lagg. Har typ haft alla tidigare Galaxy S telefoner och iPhone 6 och denna är lätt bäst. Ingenting som jag är missnöjd med. Fingeravtrycksläsaren är nog lite föör bra och har råkat låsa upp den i fickan. Använder mönster nuförtiden istället, går hur fort som helst det med. Jag klarar mig utan problem med gott om batteri över efter en dag med flera serier och musiklyssnande/surf.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt suverän, men lyx känsla och det har helt enkelt blivit så att genom tiderna jag ägt en Samsung från S2 tiden tills nu har Samsung alltid varit framåt i sina innovativa och framåtdriva telefoner. Dom visar steg in i framtiden i sina telefoner och dom förbättrar på det som redan har varit bra i deras förra modeller. Ja, jag var lite onöjd när S6 kom utan minneskort men Samsung visade sin styrka genom att släppa nästa telefon och lyssna på kunderna och sätter dit minneskortet igen.

  Dom är alltid steget före, se bara på Iris scannern, visserligen i sin start och lätt att lura men det visar ett steg in i framtiden och med några uppdateringar så är det helt säkert ett mycket bra alternativ i säkerhet.

  Helhets känslan i denna telefon är guld, skärmen, ljuskvaliten, kameran, prestandan, alltid har shockat mig och jag är suveränt nöjd med mitt köp, det var en liten peng att hosta upp men värt vartenda öre.

  Definitivt är S8 plus ett steg in i framtiden, håll i den och se framtiden i din hand, det är garanterat.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Håller med andra som gillar telefonen. Den är snabb och bra, har härlig skärm. Tänkte tillägga att jag inte har något större emot fingeravläsarens placering. Enda är väl om jag fingrar på kameran ibland, men det gör jag säkert annars också...
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta blev riktigt bra Samsung! Vilken känsla rakt igenom, en av dem absolut snyggaste telefonerna och ligger riktigt bra i handen, skön känsla!
  Första gången med en Android lur, sedan trogen Iphone användare tidigare... kul med något nytt och jag tycker detta är mycket roligare än det "stängda" IOS systemet.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt lätt att få omotiverade sprickor! Jag har aldrig haft sönder en mobil under alla år men idag upptäckte jag en liten spricka i övre högra hörnet. Blev extremt knäckt. Nu måste jag antingen A: leva med att min svindyra mobil har en spricka eller B: betala runt 3,000 för att få den lagad. Inget av alternativen känns speciellt lockande.

  Annars har den varit bra men detta är ett stort stort minus.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + Snygg
  + Snabb
  + Bra kamera
  + Bra skärm
  + Äntligen har Samsung fattat att hemknappen inte ska vara en fysisk knapp!

  - Stor och hal. Lätt att tappa
  - Dåligt ljud
  - Batteriet är för litet, klarar inte ens en arbetsdag
  - Samsungs interface är inte bra
  - Samsungs appar är inte bra / Massa bloatware
  - De smala kanterna gör att fingrarna nästan alltid täcker en bit av skärmen.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Denna telefon är revolutionerande i mina kräsna ögon. Vilken skärm! Vilken prestanda! Kvalitet är vad denna lur andas hela dagen lång, och har energi kvar så det blir över när man ska sova själv.

  Rekommenderar 8:an till den som helt enkelt vill ha den allra BÄSTA och snyggaste luren som finns på marknaden!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Samsung s8+ ger bara plus nästan!
  + Inbyggt equaliser I Samsungs skin
  + Futuristisk design
  + Bättre batteritid än förväntat, får mellan 5-6h skärmtid
  + Samsung skickar med adaptrar pga den nya usb-c laddaren
  + De bästa hörlurarna jag har fått med en telefon
  + Kan ansluta till två bluetooth enheter! Underbar funktion!
  + Nu till det allra bästa! Är skärmen så klart! Men är nåt av de värsta med pga den nya aspect ration 18.5x9

  - selfie kameran känns allt för slät och, s7 hade bättre Wide angle lins, får inte med lika mycket i bilden
  -bixby knappen!
  - tycker animeringarna är för slöa men de kan ändras i utvecklar alternativen
  -fingeravtryckssensorns placering!

  Min helhetsbild är att detta är en manjefik telefon och är riktigt nöjd
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har inget att klaga över, den funkar som den ska.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vilken jävla mobil! Ska göra ett kort omdöme. Kag köpte mobilen för ca 2-3 veckor sen och kan inte annat säga att jag inte ångrar ett piss. Trodde först att denna skulle bli för stor men den passar perfekt i min hand och känns inte alls för stor och då har jag inte så stora händer. 18:9 formatet är helt fantastiskt och jag kan inte riktigt fatta varför ingen gjort detta tidigare!? Skärmen är det bästa jag kollat på och varje gång man låser upp mobilen får man en liten orgasm. Jag har såklart prövat ha den i vatten ett antal ggr och den funkar utmärkt fortfarande. Den är snabb, har en bra batteritid och då har jag på i princip allt utom Bluetooth och jag har upplösningen på mellersta läget(Har inte märkt någon större skillnad mellan den bästa) och klarar mig en hel dag. Kortfattat en helt jävla grym mobil! Köpköpköp
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Skärm 10/10
  Ergonomi 10/10
  Skärm 10/10
  Design 10/10
  Skärm 10/10
  Kamera 10/10
  Skärm 10/10
  Batteri 10/10
  Skärm 10/10
  Användning 10/10
  Pris: 7/10
  Irisscanner 5/10
  Fingeravtryckläsare: 0/10

  Har jag nämnt skärmen? 10 av 10 !
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Det bästa du kan köpa för pengar idag.
  Finns egentligen inget att klaga på. Bra jobb samsung...bra jobb
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bästa telefonen på marknaden. Ingen annan är ens nära just nu.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter två veckors användning kan jag bara säga WOW. Skärmen är verkligen breathtaking! Har tyvärr redan fått några repor haha. Ett minus är högtalaren! Låter inte alls lika bra som på min gamla nexus 6p och min mammas iPhone 7 plus
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Vilken otrolig telefon!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Från att skutta från HTC Desire till Samsung S2-S3 till bli en inbiten Nexus användare som kollat lite snett mot Samsung några år med lätt avsmak med all dess onödiga appar och annat tjafs tänkte jag ge mig på Samsung återigen.
  Jag blev väldigt positivt, inte överraskad, men fick en väldigt positiv bild av Samsung igen.
  Bloat finns tyvärr självklart (Tittar på dig Microsoft och Bixby) men det är faktiskt inte överdrivet mycket som det genom åren känts som att det varit. Inte allt har gått att avinstallera eller inaktivera men nära inpå vilket är väldigt positivt.
  Hårdvaran finns det inte så mycket att diskutera om, den är riktigt bra. Har dock en liten invändning på placering av fingeravtryckssensorn, kommer åt kameran nästan varje gång jag försöker låsa upp telefonen via sensorn. En annan sak som ändå kommer lösas med skal eller liknande är att den är väldigt hal.

  Men, för övrigt ser jag inga som helst naktdelar utan en gedigen prestandatelefon med allt man kan tänka sig.
  XDA-communitiet har även de anammat telefonen vilket gör att man i förlängningen kan roota och slänga in annan basprogramvara vilket är ett enormt plus.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Iphone-ägare sedan 2012. Trots att jag varit nöjd så kände jag att det var dags att testa på Android igen. Eftersom telefonerna blivit multimedia-maskiner så ville jag ha en med stor display, och jösses vilken härlig display det är! Jag är verkligen nöjd med vad Samsung åstadkommit, men tyvärr råkade jag få en med röd/rosa ton i skärmen.
  Kolla in mina bilder -> http://www.teknikochprylar.se/samsung-galaxy-s8-pinkgate/

  Köper ni telefonen i butik så råder jag er att öppna och kolla så allt stämmer på plats.

  Samsung kontaktade mig idag och jag kommer få den utbytt.

  Smaksak, men enligt mig den snyggaste telefonen på marknaden.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft mobilen nu i 1vecka, det första som slår en när man tittar på den är designen, riktigt välgjord och gedigen telefon, riktigt snabb och mycket bra kamera. full poängare ifrån mig.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Den här telefonen är ärligt talat den bästa jag någonsin har haft då gränssnittet är väldigt snyggt och snabbt, skärmen är en fröjd att titta på, kameran är otroligt bra och har en mängd olika användbara och coola funktioner, batteriet och strömförbruknings egenskaperna är tillräckligt finjusterade för att man ska klara sig hela dagen, processorn är tillräckligt snabb för att klara vad man än utsätter den för galant och designen är ett mästerverk rent utsagt.

  Toppbetyg till denna, fortsätt så här Samsung ????
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft min Huawei P9 Lite som jag har genom jobbet sedan den kom och varit väldigt nöjd med den, men vilken klasskillnad att komma från en lite p9 Lite till en Abnorm Galaxy S8 Plus.

  Det är en dröm att hålla i den och skärmen är fantastisk.

  Vad jag stör mig på är tumavläsaren för fingeravtryck sitter lite dumt till, samt att notifieringarna i grundinställningarna känns lite rörigare än gamla Huawein, men allt annat känns top notch.

  Kameran är i en klass för sig, och den känns rapp.

  Kommer nog mycket väl till hands här framöver har jag en känsla av.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Skärm 10/10
  Ergonomi 10/10
  Design 10/10
  Irisscanner 9/10
  Kamera 9/10
  Batteri 9/10
  Användning 10/10

  Ts. Jag kommer från en Galaxy Note 4 så ergonomi kan variera från person till person
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kommer från min Note3 från 2014, kört den med Note7 ROM.

  FANTASTISK SKÄRM! Perfekt välvd, inte lika mycket som S7 Edge. Alla andra telefoner känns omoderna med sina ramar och knappar. Detta gör telefonen unik och underbar att se samt hålla!

  PERFEKT FORM! 1 cm längre än Note3, men smalare. Ligger bra i handen, inte för stor alls.

  SNABB! 8 kärnor och tre års utveckling mot min förra, stor skillnad.

  TouchWiz är faktisk riktigt bra. Inte mycket bloatware! Bra jobbat Samsung! Kommer dock roota för vissa program och funktioner.

  Skulle till 100% ta S8+ framför S8. Större batteri, mer skärm till inte så mycket mer storlek.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Verkligen ett wow
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag gick från min kära nexus 6p till denna. Måste säga att jag är imponerad av gränssnittet. Är nöjd med möjligheter man får. Min tjej fick min nexusen och när jag ser den så känns den jätte gammal helt plötsligt med så stora döytor. Jag älskar skärmen och jag kan inte förstå att folk kan hata edge, fungerar jätte bra. Enda som jag tycker är sämre är platseringen av fingeravtryckläsare. På nexus var det 100 ggr mer praktiskt och smidigare med en rund fingeravtryckläsare. S8+ sitter som smäck i handen. Man kan tro att 6,2 tum skulle vara för stor men så perfekt för mig.