Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 3110 Björn Axén Tools Curling Tong 25 mm

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Locktång & plattång (41)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Fantastisk! En mycket bra locktång. Att man kan ställa in olika temperaturer är också grymt bra. Det jag gillar mer med den är att den är så lång, har haft en för många år sedan som var så kort och inte kunde locka hela mitt hår på ett bra sätt då jag ha långt hår. Jag rekommenderar verkligen denna produkt. Enkel att använda och lägga lockarna blir fantastiska.
 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  Bra display där man ökar/sänker värmen, ett lås också så man inte råkar trycka på displayen när man lockar håret.
  Den värmer väldigt snabbt, har lång sladd vilket är jättebra.
  Det tog några gånger att få till bra lockar och tyckte det krävde högre värme än rekommendationen för mitt hår.
 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  Bra locktång! Fin digital display med låsning så man inte kommer åt av misstag. Snabb och fina lockar!
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Superbra locktång! Här har OBH Nordica verkligen lyckats! Det första man lägger märke till är designen som är jättesnygg. Av och på knappen samt temperaturjusterings knapparna är i motsats till andra locktänger är inte rikitgt knappar utan istället som en touch-skärm. Någonting man kanske först tänker verkar opraktiskt eftersom de blir lätta att komma åt, men på sidan av locktången hittar man en knapp där man kan låsa inställningarna. Vad gäller produktens funktion anser jag storleken på locktången perfekt eftersom den fungerar på långt som kort hår. Någonting jag haft problem med tidigare är att man inte fått med hela slingan på en gång, vilket inte var fallet med denna. Vidare tycker jag tjockleken på tången ger en möjlighet att styla allt från större vågor till tightare lockar. En superbra locktång helt enkelt som gör precis vad den lovar!
 • Mycket bra
  24 dagar sedan
  Lätt och smidig locktång som värmen snabbt.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Superbra locktång som värms upp snabbt och håller värmen.
  Lätt att locka med + för låset på handtaget.
 • Ganska bra
  27 dagar sedan
  En riktig snygging men kanske inte perfekt. Det jag verkligen gillar med locktången som OBH Nordica tagit fram tillsammans med Björn Axén är greppet. Då greppet gör att man inte behöver inte tänka när man snurrar och delar upp håret, all justering sker automatiskt, så storleken blir mycket användbar under arbetet med håret. Locktången är snygg, stor och stabil. Den ligger väldigt rätt i handen och när man snurrar ut locken så känns det nästan som att kullager snurrar sladden och ut faller håret lätt tack, antagligen tack vare den här kullager-effekten som sitter vid sladdens fäste. Denna funktion har gjort att jag aldrig oroat mig för att sladden ska snurra ihop sig och bli krokig, trots dess imponerande långa längd. Storleken på både sladd och tång gör visserligen att den inte passar perfekt i gymväskan eller på weekend-resan. Smart funktion men helt enkelt inte optimal för mina vardagliga turer till gymmet!
 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  Mycket lättanvänd locktång och + för att temperaturen är låsbar. Mycket enkel och snabb att locka / platta håret.
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Superbra locktång! Den blir varm väldigt fort så man behöver inte sätta igång den innan användning. Värme samt on och off knapparna är touch men det finns en knapp vid sidan som man kan ‘’låsa’’ in värmen man har valt. Mycket smidigt då man slipper råka sänka eller höja temperaturen i onödan. Sladden snurrar vilket gör att det blir lätt att locka håret utan att behöva navigera runt sladden. Går att använda både som en vanlig locktång samt curling wand! OBH Nordica locktången får minus för designen, den kunde varit snyggare. Men allt som allt är den toppen!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  Detta är ett otroligt bra curlingjärn. Var väldigt exalterad för de jag har försökt tidigare är
  Jag har inte varit lycklig med det. Tången blir snabbt varm men inte så att den brinner håret. Den ligger bra i handen och är lätt att använda. Har provat det på barn 13 år också och de kunde också snyggt hantera det. Mycket glad och jag rekommenderar det starkt
 • Mycket bra
  7 dagar sedan
  Mycket effektivt och användarvänligt krulljärn ger trevliga lock som håller. Jag har tjockt hår och behöver kraftfulla verktyg, det fungerar på mina tunga längder. Klämman håller inte bra på de tunna hårområdena.
 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Mycket bra krusjärn som fungerar som det ska. Går varmt och krullarna håller länge länge!
  Den enda minus av detta är att du inte kommer att höra när krullarna blir heta, jag saknade det.
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Slutligen ett krulljärn som fungerar på mitt typiska skandinaviska hår.
  Krullarna är bra och de håller länge länge. Krullstången är snabbt varm, så du kan nästan använda den direkt. Det faktum att du kan ställa temperaturen till vad du vill, är ett stort plus. Jag är väldigt glad med curling iron och priset är inte något att säga heller.
 • Ganska bra
  15 dagar sedan
  Den kläckde något men såg bort från det så att krullarna var bra med ett tag med tillräckligt med produkter. Mitt hår är mycket slät och allt glider mycket lätt ut ur håret.
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Detta är ett krusjärn som helt enkelt är otroligt enkelt att använda. Touch-funktionen är underbart ljus och användbar. Och krullarna förblev långt efter användning.
 • Mycket bra
  20 dagar sedan
  Helt anständigt krulljärn. Fick snygga krullar som varade länge. Krullstången och böjningen för att hålla håret hade tillräckligt med utrymme för mitt långa, tjocka hår. Jag skulle dock vilja nämna att håret är lätt att fastna i handtaget
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Otroligt bra curling iron, älskar touch-funktionen och ger otroligt bra resultat. Lätt att arbeta med