Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung UE65MU7005

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (378)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra TV!

  Lagom storlek upp till 3-4 m avstånd.

  Positivt:
  ++ Designen (Viktigt för mig då tv:n står avslagen 18-20 timmar per dygn). Gillar silverramen samtidigt som jag kräver att TVn har en smal svart ram runt bilden så att kontrasten blir bra.

  ++ Bildkvaliteten (fantastisk bild från HD 720P och uppåt - 3D effekt på vissa kanaler, det känns som att personerna är inne i mitt vardagsrum!)

  ++ Tizen Smart hub funkar lika bra som vilken dator eller mediaspelare som helst. Första gången jag inte behöver använda Extern utrustning. SVT play appen funkar perfekt. Dock så saknas TV4 play vilket gör att Apple TVn ändå måste användas.

  ++ Ljudet håller så pass bra kvalitet att man slipper starta hemmabiosystemet för att se på ”vanliga” program, vilket är väldigt viktigt, vem vill alltid ha på ett externt ljudsystem? För musikprogram eller film behövs ett bättre ljud.

  ++ Verkar vara jämn och hög kvalitet utan några skador på panelerna. Har aldrig förstått varför man ska köpa sig problem med oro för clouding, DSE eller pixelfel. LGs OLED var därför aldrig något alternativ för mig...

  Mindre bra:

  - - Fjärrkontrollen har för få knappar. Snålt att inte skicka med 2 fjärrkontroller. Dåligt att den inte har pekfunktion, röststyrningen funkar inte på svenska.

  - Fötterna som TVn står på är snygga men gör att TVn hamnar långt från väggen. Synd då man får ett stort ”mellanrum” mellan TVn och väggen.

  Gick från en Samsung 50 tum 3D TV från 2016. Skillnaden i bildkvalitet är större än jag trodde, storleken känns efter 3 dgr som perfekt. Har man plats är nog inte 75:an fel dock. Var aldrig någon option för mig då den av någon anledning har en annan design med en tjock ful silverram.

  Det enda som var bättre på gamla TVn var en pekfjärr som den nya alltså saknar.

  Tror inte att jag får en bättre TV i samma storlek för 11 995:- som jag betalade. I a f inte just nu.