Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 65PUS7502

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips TV (202)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.18)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Alla verkar höja denna Tv till skyarna!
  Visst, bilden är i toppklass. MEN, jag som använder Plex dagligen gör TVn oduglig för mig. Plex är oanvändbart med denna TV. Bilden blir svart, det bara laggar, ljudet klickar m.m. Finns en workaround för detta. Då kör man endast stereo och en bitrate på max 2mb. Kvalitén blir som en dassig VHS video. :(
  Dessutom har denna TV Google Assistant inbyggt eftersom det är en Android TV, men ingen röst funktion för detta finns på fjärrkontrollen. Så varje gång du går in i en app på TVn så ska du prata med fjärrkontrollen. Ett exempel är Youtube.
  Ringde till Philips och klagade på detta och undrade om man kunde uppgradera sin fjärr från en nyare TV eller om dem hade någon annan lösning. Jag fick rekommendationen att lägga in deras app på telefonen. Dem visste inte ens om man kunde avaktivera Google Assistant på TVn.
  Dåligt av Philips att inte ha detta i fjärren eller lägga in så att man åtminstone kan stänga av Google Assistant på TVn.
  KÖR NI PLEX OCH ABSOLUT VILL ANVÄNDA GOOGLE ASSISTANT SÅ TÄNK ER FÖR!

  TVn får dock ett ganska högt betyg av mig. Bilden är verkligen skarp och fantastiskt! Något problem med svärta eller backlight upplever jag inte alls. DEt svarta är svart!
  Plex appen är faktiskt Plex fel som inte har gjort den kompatibel med Philips modeller. Google Assistant kan jag leva utan.
 • Alla omdömen

 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Första månaden var jag nöjd tills jag såg en fotbollsmatch.
  -Extrem banding problem, det gick inte att titta på fotboll och sport vid panorering, så kontaktade Philips och skickade in den för reparation, en kabel var problemet (enligt reparationsstället)?
  Fick tillbaks den,det var nästan lika illa när man tittar på fotboll, på köpet fick tvn en ny skada under transport ramen var böjd mot lcd skärmen, hela panelen var böjd,och det verkar varken Philips eller service stället vill ta på sig skadan, och hänvisar att emballaget inte är skadad, jag fick fixa skadan själv, har ingen lust att ens ta tag i det längre.
  +Det positiva att 4k material är riktigt bra , --men dålig vid panoreringar.
  +Ambilight
  kommer aldrig köpa en Philips produkt igen det var ett misstag som inte kommer att upprepas.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Updated// recensionen har försvunnit så lägger in den igen, och lägger till följande_

  Tillägg:
  Det som vissa kan ha upplevt med "Pixeldrag/clouding" löstes genom att gå in i inställningar, stänga av "fabriks/butiksinställningarna" för bild och först välja "film" inställningen och sedan justera inställningarna till rummet jag har. Krävs dock en del google/forum sökande och testande för att få det bästa resultatet. Men att bara ändra till någon annan av de förinställda inställningarna gör skillnad.

  Original Review:
  Fantastisk tv. Inget snack om saken.. om än Ambilight funktionen tar lite tid att vänja sig vid så briljerar den vid olika tillfällen och kommer kort i andra. Fyller rummet på ett mäktigt sätt men kan också vara lite efter i vissa stunder, kanske är mer att den följer det du ser på så snabbt den kan och i vissa fall skulle man kanske haft en funktion där den inte följer exakt vad som händer i bilden. Netflix knappen mitt på dosan är riktigt bekväm att använda medans man i android systemet för appar osv inte kan att ladda ner HBO, Viaplay eller liknande appar som skulle göra upplevelsen i TVn ännu bättre.. tv kontrollen i sig fungerar utmärkt för att pausa o spela filmer/serier. Inbyggda cast funktionen fungerar bra men har ett par gånger blivit tvungen att gå över till Chromecast för följsammare sändning. Kan dock bero ner på Sändningens kvalitet eller belastning på servers, högst osäker på vad det berott på. Bildkvaliteten då, helt fantastiskt kort och gott. Klicka in dig på Netflix och sök efter Chasing Corals och var beredd på att uppslukas totalt av alla färger som verkligen packar 110% i varje klipp. Och då är det ändå 1080p uppskalat till 4k. Tillsammans med Ambilight funktionen är det en upplevelse utöver det vanliga. Och just det är en styrka utan dess like i denna tv, uppskalningen eller bara \"enkel\" 1080p på tvn ser magnifikt ut. Dock hänger inte alltid streaming tjänsterna med då man får \"Image drag\", eller pixelsläp rättare sagt i en del bilder men långt ifrån alla. Kan hänga på uppkoppling eller belastning på tjänstens server, ingen aning faktiskt. 4k då, med nyligen uppdaterat Netflix 4K så kan vi titta på ultrakrispiga 4k material i sitt rätta format om än ibland blir det även här pixelsläp/imagedrag. Om det i sig beror på uppkoppling eller streamingtjänsten är en fråga för sig. Men av vad vi sett hittils levereras 4K materialet fantastiskt. Ser fram emot att investera i en 4k spelare och kunna rulla upp 4k Bluray diskar för att få ut maximal effekt ur TVn.

  + bilden är fantastiskt kort och gott.
  + uppskalning av Full HD material är outstanding.
  - Avsaknaden av streaming appar(dvs, konkurrenter till Netflix).
  - Ambilight är en smaksak.
  - Utbudet av 4k Bluray spelare är väldigt litet.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Första känslan är att det är en grym TV. Fick den för bara några dagar sedan och den är enkel att navigera runt i. Gillar att det mesta finns inbyggt och ambilighten går att ställa in utefter ljud eller bild. Återkommer med en noggrannare recension när jag haft den ett tag men för nu får den +++++!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  KÖP EJ.

  Extreme clouding och banding på denna TV. Philips kundservice tjafsar och slösar bort min tid och energi för att få den reklamerad då de "inte ser problemet" även då TVn ser ut som en ZEBRA.
  Jag kommer uppdatera hur det går.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Har returnerat 2 st. Spricka i skärmen, pixelfel och böjd skärm.
  Vertical Banding på båda, som syns tydligt vid tex ishockey och fotboll.
  Svärtan är sämre än min gamla plasma men ok om man inte släcker ner helt.
  Amblighten döljer också sämre svärta
  Klar bild med bra flyt i snabba rörelser.
  Tror det är svårt att få en utan vertical banding. Kollar man inte på sport så funkar det kanske.

  Kommer att byta modell . . .
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt klart nöjd efter 3 veckor.
  Bilden är riktigt bra. Har inte märkt nå clouding.
  Android fungerar bra det lilla jag använt det hittills. Ambilight är så snyggt så det va nästan så jag tittade mer på det än filmerna första dagarna. Jag gillar fjärrkontrollen men det skulle ha varit belysning i den. Det ända minuset som gör att den inte får fullt betyg är att min 8 tb externa hårddisk fungerar inte eftersom Philips tycker att det räcker med stöd för max 2 tb diskar. Är det en smart tv som dom kallar det så ska det väl inte vara begränsningar på hårddisk stöd. Dock stöder tv'n diskar upp till 16 tb vid inspelning.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den är bra mycket.

  Dock stör jag mig på att svart i kontrast har ett vitt sken som är svårt att beskriva...
  Svart är inte helt svart..... Vet inte om tvn får 6 eller 8 i betyg pga av detta.
  Problemet är att den har edge lit och inte back lit....

  Den får 6 i betyg.... Hur folk kan säga att svärtan är spectacular är utom min förståelse....
  Svarta objekt är svartgråvit... Du ser inte heller konturer där det är svart. Blank vit/grå/svart är svärta på denna tv.

  Antingen ljuger folk här eller så vet dom inte vad svart är för färg.

  Lämnade tillbaka tvn efter att fått nog av den dåliga svärtan. Är man petig så är man. 12k för en tv borde ha bättre svärta...

  Detta är till stor del för att det är edge lit.. Dvs ljuset kommer från sidan... Många tv apparater har edge lit... För att det gör tvn tunnare och snyggare... Ett försäljningsknep

  Edge lit är en katastrof för tvn.

  Leta efter en tv med back lit istället
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Magisk maskin, svärta i nära jämförelse med OLED och inte längre seg i menyer eller i appar som föregående årsmodeller från Philips.
  Har haft denna på väggen i en månad och jag är imponerad, kommer tidigare från 65pus7600 som var en bra tv, men i jämförelse med denna märks det att Philips har tagit till sig kritik och börjat göra maskiner som faktiskt lever upp till påståendet "smart-tv".
  Tvn klarar av att spela upp fler videoformat och 4K video via UPnP material från NAS utan att använda KODI eller liknande appar. Netflix 4K + HDR material fungerar också utmärkt och bilden blir helt enkelt enastående.
  Rekommenderar starkt!

  Uppdatering 20171128
  Det som börjar störa mig något är att svärtan inte längre är så bra. Under mörka scener i filmer så blöder skärmen kraftigt och vita punkter, även kallat clouding framstår tydligt. Wifi-koppling hoppar ur ibland och en och annan ofrivillig omstart sker någon gång i månaden. Drar ner betyget till 8/10 istället för 10/10 på grund av detta.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lovely image, så klart, så att du nästan tror ATT man tittar ut genom fönstret! Lätt att navigera i menyn och många av de program finns på förhand. Netflix är redan med en särskild knapp på fjärrkontrollen, lysande! Och Ambilight gör TV-bilden komplett! rekommenderas!