Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

DeLonghi Dedica EC 685

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla DeLonghi Espressomaskiner (117)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Efter c:a två månaders användning så är jag fortfarande mycket nöjd med mitt köp. Det tar mig c:a 4 minuter att i lugn och ro göra en dubbel espresso, från det att jag slår på maskinen till det att jag rengjort den och kan sätta mig och njuta av kaffet. Har tidigare gjort mitt kaffe i en espressokanna och är inte helt novis även om jag inte är ett proffs. Espressokannan gav gott kaffe men det är en klart rikare smak när jag använder denna maskin. Har hittills bara använt samma förmalda kaffe från mataffären som jag använt under några år. Ska testa att mala själv men känner ingen stress att börja.

  + Många möjligheter till inställningar (värme, vattenmängd, etc).
  + Storleken är anpassad för ett trångt kök (smal design).
  + Enkel att rengöra.
  + Passar både dig som inte är ett kaffeproffs utan vill ha det enkelt såväl som dig som har ett intresse och vill utveckla din inre barista.
  + Snygg design! (Jag valde den röda då den gör mig glad, även en regnig måndagsmorgon :0)
  + Tyst för att vara en maskin med pump.
  + Både små och stora koppar (muggar) får plats.
  + Max 20 sekunder innan den värmts tillräckligt för att användas.
  + Bra pris för denna kvalitet.
  + Går att använda kapslar (även om jag sannolikt aldrig kommer prova).

  - Kan inte komma på något som är värt att nämna.

  Mycket maskin och bra kaffe för pengarna! Jag har testat flera maskiner (hos vänner) som kostar runt 5000 kr. Min är bättre :0) Jag skulle tro att du behöver lägga ut många (tio-)tusenlappar för att hitta en maskin som slår denna och om du inte tar ditt kaffemakande på extremt stort allvar så är det inte värt det.

  En annan sak. Om du väljer mellan denna och en kapselmaskin typ nespresso, välj denna. Har provat fler olika kapselmaskiner och DeLonghi Dedica EC 685 slår dem alla.

  Rekommenderas varmt!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  haft denna i en vecka nu, mycket nöjd med att jag tog klivet från kapselmaskin till en riktig, om en modell enklare espresso maskin! Varför ger jag den 10 av 10?

  + Smaken - jag är fortfarande på ett nybörjarstadium, redan första koppen smakade markant bättre än mina "favorit" nespresso.

  + PRISET - att det går att få till så här fin espresso & cappuccino med en instegsmodell förvånar mig verkligen, bor i en kaffenördig stad, steget upp till en bra cappuccino på stan blev plötsligt väldigt litet.

  + Enkelheten - det syns att Delonghi vet vad de gör, en enkel maskin som jag tycker ger en bra känsla, snygg & nätt på köksbänken.

  Om du precis som jag dricker mycket espresso kaffe i kapselform, vill höja smakupplevelsen men i nuläget inte gå all in på en riktigt fin espresso maskin så rekommenderar jag starkt den här!

  p.s., lägg några hundra på en bra tapper, spana in några av alla bra EC 685 youtube klipp för en bra start på barista resan.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Snygg, stilren och liten espresso maskin. Har kört denna i ungefär två veckor nu. Ifrån att tidigare ha haft en Nespresso maskin och senare en vanlig bryggare är denna den absolut bästa jag ägt. Gott kaffe i café kvalité på mindre än 5minuter med enkelt handhavande. Vill man lyxa till det så kan man även skumma mjölk till. Rekommenders, framförallt med Lavazzas Espresso Kaffe.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  +++++
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt nöjd!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snygg och behändig maskin. Gör espresso och tränar på cappuccino. Eventuell begränsningen ligger hos Baristan.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snygg (speciellt den metallfärgade) och väldigt smidig espressomaskin helt i metall som tillverkar klart godkänd espresso! Även mjölkskummaren fungerar klanderfritt och när man fått in snitsen får man perfekta microbubblor till sin cappuccino eller latte. :)

  Tack vare tekniken med thermoblock värmer maskinen upp och är startklar på mindre än 30 sek.

  Har haft maskinen några veckor nu och är så här långt mycket nöjd med köpet!