Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kärcher K5 Premium Full Control Plus Flex Home

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Kärcher Högtryckstvättar (118)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.45)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 28 dagar sedan
  Har haft denna i lite över 1 år nu. Har tvättat carportens asfalt med T-racern och det gick som en dans och blev rent som nylagd asfalt 😀. Körde även stenplattor med mossa och massa års skit...blev också som nytt. Gillar munstycket och att man snabbt kan ändra trycket och att man slipper flera munstycken. Jämfört med min gamla Kärcher så gillar jag kompaktheten med att slangen kan rullas in på tvätten istället för som tidigare ha den separat. Har inte hunnit testa att applicera med flaska så det kan jag inte kommentera ännu.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Hög kvalitetskänsla. Bra funktioner i ett och samma munstycke. Bra tryck. Det bästa att den har slangvinda! Slippa krånglet med hårda slangar.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En riktigt bra maskin som gör jobbet enkelt!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra högtryckstvätt med möjlighet till att använda tvättmedel tex terasstvätt ihop. Lite otydlig instruktionsbok men en högtryckstvätt gör sitt jobb. Hade min förra kärcher i 18 år så hoppas det är lika bra kvalitet nu :)
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har använt den till vår, bil, cykel, terrass med ett bra resultat varje gång!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Enkel och smidig.
  Bil och terass har fått sig en rejäl omgång och är som nya.
  Smart med en slangvinda, det gör den lätt att förvara.
  Om det är något jag skylla klaga på så är det priset.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det är en bra produkt med många användningsområden, bara fantasin sätter gränser på vad du kan använda den till. Den får ej full poäng p g a storleken.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  En dyr maskin som har en trög vinda. Sladden och slangen har trasslat in sig ibland. Jag hoppas att den håller länge med tanke på priset.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Vi är väldigt nöjda med produkten.
  Enkel att använda. Smidig. Resultatet blir väldigt bra på stenplattor, på smutsiga utemöbler, tvätta av cyklar etc.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Tycker detta är en mycket bra högtryckstvätt och uppskattar att det är så lätt att reglera styrka & stråle. En bra arbetskompis för det mesta som behöver tvättas utomhus.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har använt den en månad nu och tycker verkligen om tvätten. Gillar skarp möjligheten att med ett enkelt handgrepp både ändra styrkan på strålen samt ändra typ av stråle. Jättesmidigt att ha ett 3 i 1 munstycke! Det enda minus än så länge är att själva sprutmunstycket känns lite rappligt och inte riktigt känns som den är helt ihopskruvad
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En komplett och smidig högtryckstvätt som inte tar stor plats. Smart med multi munstycket som gör att du kan använda alla funktioner bara genom att vrida på det. Slangupprullaren på baksidan är också bra. Det jag har märkt som man irriterar sig på är att strömsladden och vatten intaget sitter på olika sidor, endera kör man över sladden eller så kör man över slangen, dom borde kunnat sitta på baksidan bägge två.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har använt ett antal olika högtryckstvättar genom åren och kan konstatera att K5'an är fantastisk med sin smidiga slang och flexibla munstycke. Trodde inte en slangvinda kunde fungera så bra med en tryckslang men K5'ans slang är mjuk och smidig på alla sätt. Att kunna växla mellan olika typer av stråle inklusive rotorstråle känns väldigt skönt. Lättjobbat!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Jag har idag tvättat av tre bilar med denna fantastiska maskin, den var lätt att montera från förpackning och överraskande smidig att använda med 3-i-1 munstycket!
  Bilshampooflaskan sätter man bara i och vrider på munstycket för att applicera, sedan vrider man igen för att gå över till högtryck vars styrka lätt justeras på + och - knapparna på handtaget.

  Allt med maskinen utstrålar kvalitet!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag tycker att maskinen är lätt att använda. Slangen är följsam och lätt att rulla in. Lätt att ändra trycket på handtaget. Gillar att maskinen inte direkt börjar på det trycket som är inställt utan börjar lite svagare för att sedan snabbt komma upp i rätt styrka. Detta gör att maskinen känns lättarbetad och komforten blir hög.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har nu använt Kärcher Premium Full Control K5 ett par gånger och är mycket nöjd med de.
  Jag gillar speciellt funktionen med att ändra trycket på handtaget. Enkelt och användbart. Trevligt att det finns lite tips på handtaget vilket tryck man skall använda beroende på vad den skall rengöra.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  En kompetent tvätt med smidig justering av trycket och strålen. Jag tycker den har helt ok ljudnivå. Bra längd på sladden och enkelt att rulla in den med sladdvindan, även bra hantering av rengöringsvätska.
  Något minus för det utdragbara transporthandtaget som är sladdrigt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra maskin. Gillar den mjuka slangen och slangvindan.
  Inställningar för styrka direkt i handtaget.

  Uttänkta funktioner och logisk.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft högtryckstvätten några dagar och är väldigt nöjd så långt. Tung, men smidigare att flytta än vår ca 20 år (?) gamla K3 på grund av det utdragbara handtaget. Gillar slangvindan och kabeln löper bra i sin genomföring. Bra att kunna justera strålen och hur stark den ska vara beroende på vilket underlag man ska rengöra.

  Har rengjort vår komposittrall, som inte varit så ren sedan den byggdes för sex år sedan! Terrassmunstycket är väldigt enkelt att använda och gjorde stor skillnad jämfört mot vanlig högtrycksstråle.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra maskin som gör vad den ska.
  Men... En i mina ögon allvarlig designmiss är slangvindan som är monterad vinkelrätt mot där slangen går ut från maskinen. Ser snyggt ut men så attans trögt och tungt att rulla ut och in slangen vilket gör att jag drar mig för att använda maskinen.
  En work-around för detta är att låta bli att dra ut slangen genom maskinen.

  Kolla också när du köper rengöringsmedel att du får en kqpsyl på flaskan som du kan sätta direkt i maskinen. Vissa flaskor har hårdplast på hela kapsylen och då blir det svårt att få ut rengöringen utan att hålla på att byta kapsyl och utan att köpa spraymunstycket >349 kr.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Denna maskin är utmärkt till hemmet!

  Rekommenderas starkt