Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Small World

 Lägg i lista  Jämför
Observera: Var uppmärksam på att produkterna som jämförs kan ha olika upplageversion, regelspråk etc. Kontrollera alltid butikens egen produktbeskrivning före köp!
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Maxpoäng verkligen Perfekt!
  Ett riktigt roligt spel som alltid uppskattas av de som man spelar med.
  Det är ganska mycket regler i början som kan vara lite svårt att komma in i. Så läs noga, när man spelar och läser regler så lär man ut det snabbt för nya spelare.
  Ända är lite synd med max 5 spelare.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kul strategispel med bra blandning av strategi och slump. Dessutom går det snabbt att spela vilket är perfekt för en som mig som inte orkar sitta i flera timmar med en och samma spelrunda.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Mitt nya favoritspel!

  Spelet går ut på att man med valda raser ska försöka ta så mycket poäng som möjligt på ett begränsat antal gånger (olika beroende hur många man är som spelar). Poäng tar man genom att erövra ytor på spelplanen.

  När man packar upp spelet så verkar det vid en första anblick vara ganska rörigt och man undrar hur i helsicke man ska kunna lära sig detta. Men när man väl drar igång så faller allt på plats väldigt fort och reglerna är väldigt genomtänkta. Vilket gör att det är tillgängligt för alla. Även dem som normalt inte skulle intressera sig allt för mycket för strategispel.

  Jag kan rekomendera det för alla, men kanske särskilt för er som gillar spel som Settlers of Catan, Risk och Days of Wonders andra storsäljare Ticket to Ride.

  /jsvenberg
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ett underbart spel fyllt av strategi, humor och variation. Spelet är mycket lätt att lära sig och är fyllt av interaktion. De flera raserna i kombination med ännu fler olika förmågor gör att du kommer hitta nya kombinationer att spela med under lång tid. Spelet fungerar även väldigt bra med bara 2 spelare.

  På minussidan kan nämnas att spelaren som förmodas leda (man kan aldrig veta säkert då poängen är dolda) ofta blir utsatt för en hel del stryk - vilket kan vara svårt att värja sig mot. Maxgränsen på 5 personer är också lite synd.

  Men i det stora ett underbart och roligt spel som går väldigt snabbt att lära sig!