Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung QLED QE65Q8C

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung TV (407)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Underbar tv, så länge den nu fungerar, har haft stora problem med One Connect boxen då den gått sönder två gånger på mindre än en månad? Första gången lagade Samsung boxen och andra gången bytte de ut den mot en ny på garanti.

  Visst är väl bilden bra, men inget jag blir mäkta imponerad av.
  Däremot blir jag imponerad av ljudet samt den exklusiva designen och
  Chassiet i borstad aluminium. Köpte min på kampanj med 50% rabatt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Superfornøyd med TVen. Bilde og lyd er fantastisk uansett hvor i stuen du sitter. Selv i de mørke partiene i en film ser man detaljer. Fjernkontrollen er også kjempe lett å bruke. Datteren min på 6 klarer selv å komme seg inn på Netflix og finne ynglingseriene sine. En komplett TV som er nydelig å se på rett og slett!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hade tur som får test tv'et och det har varit en bra och överutnyttjas slutoplevelse. Designmæssigt är det ingenting som udsætter på produkten och kvaliteten på ljud och bild. Endast minus skulle kunna vara en släkting, högt pris men en känner att det här är en röst för en ny generation av skärmad och teknik, som udfordrer köpare uppfattas vad det är möjligt har en möjlighet att öppnas när det gäller Oplev som sitter i vardagsrummet och titta på tv .
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha provat denna TV nu i ungefär två månader. Inte bara trevligt att titta på. Men TV har en mycket bra bild och ljud bra!
  Är en riktigt smart TV också. Som ansluter automatiskt getboksen etc. Även fjärrkontrollen är bra! Det går också att använda automatiskt getboksen. Här får du mycket för pengarna! rekommenderas