Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dynavoice Challenger M-105 EX v.4

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dynavoice Golvhögtalare (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Köpte dem för 4990 fraktfritt på sumo.se, är absolut nöjd. Dem höjde både ljudvolymen och trycket i basen markant. Dem tar inte dem lägsta frekvenserna men det är ju därför man har en subwoofer.
  Låter bra på både hög och låg volym, ej lyckats höra någon direkt skillnad på 0-2 baspluggar i.. ej heller ändrat X-change byglen då den verkar sitta stenhårt.
  Som jag fattat det är det hög känslighet på dem 94db, vilket gör att dem kan spela högt även om man inte har världens bästa förstärkare heller.
  Tunga och snygga, man rubbar dem inte särskilt enkelt 33kg styck...tips va två personer (det var tungt att bära ner dem för trappan ensam)

  Dem kom rejält emballerade med både skumgummi och träskivor.
  Byggde två högtalarstativ av skivorna och lite bråte :D

  Lite minus är att man ej fick någon bruksanvisning med gällande exempelvis x-change samt baspluggarna osv.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  fick dom för 5000 spänn. Har hört bättre i mina dar men för det priset så vet jag inte. ska spelas in rejält nu sen kommer en uppdatering...
  uppdatering: Har nu spelats flitigt med både musik och tv/tvspel och kort och gott så är jag nöjd. Jag upplever dom som roliga och fungerar till all typ av musik. Låter alltid bra. Lyssnat på en del i mina dar och tycker att många dyrare märkeshögtalare som tex b&w, focal, canton mfl KAN låta helt fantastiskt till en viss låt men låter skränigt och fördjävligt till en annan låt.. Men dom här låter som sagt var alltid bra, men å andra sidan aldrig helt fantastiskt. mao väldigt allround.
  Upplever att basarna har lägre känslighet än topparna. å andra sidan tror jag att jag gillar aningen mer bas än vad som anses vara neutralt. kanske är en vanesak.
  Mycket behagligt ljud iaf.
  Basmässigt kan man säga att det är ett jädra tryck och stamp istället för bumligt och och djupt. Går att spela ruskigt jävla högt om man vill det... Driver dessa med en yamaha rn 602. Lyssnade på en hk3770 också men fy fan vilken skit. skränigaste ljusa hårddragna vassa oskönaste förstärkaren som jag har hört.....NÅGONSIN.... hk är INTE vad dom en gång var.

  Hursomhelst så högtalarna förtjänar 7 stjärnor av 10.