Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-8270

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Onkyo Stereoförstärkare (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Har haft denna receiver i ett halvår nu. Jag är nöjd. Tidigare har jag använt en vanlig stereoförstärkare för att driva mina golvhögtalare (Dali Suite 2.8), men när den lade av tänkte jag prova något nytt.

  Funktionaliteten i denna maskin är fantastisk. Allting bara funkar. Förstärkaren startar själv så fort jag börjar casta serier till TV:ns chromecast. Spela Spotify? Öppna mobilen och välj förstärkaren i listan bland enheter – supergött. Finns även TuneIn radio om man vill lyssna på poddar eller nätradio.

  Ljudet är bra, men inte perfekt. Jag fick ändra lite i inställningarna för att få fram det jag ville ha. Det är inte alls samma snärt i basen som i en renodlad stereoförstärkare. Mycket klart ljud dock.

  Om du vill ha en utmärkt helhetslösning för ditt vardagsrum rekommenderar jag denna produkt. Är man endast ute efter bra ljud hade jag valt en stereoförstärkare för samma peng istället.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Mycket nöjd varmt rekomenderar
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  7 mån sedan
  Det här är en bra kraftverk i ett modernt hem - det är bra med ingångar för både HDMI och normalt ljud. Det är också ett tips att det fungerar med en mängd olika streamingtjänster - du kan ansluta till Spotify. Och det kan prata med din mediaserver och strömma från den.

  Ljudet i sig kan vara lite sterilt, men det kommer också att göra ett stort och fint ljudrum. Det är bra med ström här, åtminstone för medelhögtalare.

  Den inbyggda phonoförstärkaren är dock ganska labbkvalitet - den lät mycket platt och lite punchig jämfört med en extern regenerering till tusenlap.

  Jag har också upplevt att spotify-anslutningen har hängt lite, så jag hoppas på uppdaterad firmware så småningom.