Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-8270

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Onkyo Stereoförstärkare (20)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Måste vara den bästa förstärkaren för det här priset. Låter helt magiskt och har alla funktioner man behöver. Om du lyckas få tag i en - köp!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Helt OK överlag när det väl fungerar, bra ljud och väldigt bra anslutningsmöjligheter. Använder den tillsammans med Q Acoustics 3050. Jag har kopplat PS4, Nintendo Switch och Apple TV 4K till den.

  Det jag saknar är:
  - Möjlighet att välja två olika bild och ljud källor (så man kan ha PS4 igång med musik från Spotify till exempel).
  - Receiver skickar ut 720p som standard utsignal. Borde vara 1080p som det mesta ute på marknaden kan man tycka så att TVn behöver inte blinka och ändra upplösning varje gång man byter källa.
  - Power on/off kommandon skickas inte vidare till andra kopplade enheter. När jag hade Apple TV kopplad direkt till TV sattes den på och stängde av tillsammans med Apple TV helt automatiskt. Det fungerar inte nu när allt går igenom receivern, så jag måste starta manuellt Apple TV, receivern och sedan TV och sedan stänga av alla tre var för sig.

  Det finns också två stora irritationsmoment som jag drar av stjärnor för.
  - Tog mig flera timmar att få subwoofer detekterad av receiver. Jag följde instruktioner steg för steg i manualen och kunde inte få den igång eller någon output på Sub Out. Efter X antal försök började det fungera. Jag vet fortfarande inte vad jag gjorde.
  - Chromecast builtin är helt värdelös och i princip oanvändbar, den hackar och laggar och det tar en minut eller två för musiken att börja spela eller reagera för paus eller byte av låt. Receiver är inkopplad via Ethernet och mobilen har full WiFi 5G täckning så bandbredden är inte problemet.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Den skulle ersätta min äldre förstärkare som började tappa kontakt i omkopplarna och ideen var att köra med en ny utan mekaniska komponenter.
  Tyvärr ljudmässigt ligger den väldigt långt bort från 70-talets grejjer. Jag försökte ge den chans men den bryter tom bluetooth-anslutningen och chromecasten slutar funka då och då...
  Nej tack, jag renoverar hellre en av mina gamla än köper något nytt.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft denna Stereo Receiver sedan oktober 2018. Är väldigt nöjd med den över lag. Det enda jag saknar är en riktigt EQ i den och tydligare dokumentation.

  Fördelar är bland annat 5ghz wifi, klarar att köra 4 högtalare om minst 8 ohm i A och B group.

  Nackdelarna är en ganska så usel app.

  Sänker betyget från 4 till 3. Anledningen är att chromecast fortfarande fungerar riktigt dåligt, trots uppdateringar riktade specifikt mot chromecast built in.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har haft denna receiver i ett halvår nu. Jag är nöjd. Tidigare har jag använt en vanlig stereoförstärkare för att driva mina golvhögtalare (Dali Suite 2.8), men när den lade av tänkte jag prova något nytt.

  Funktionaliteten i denna maskin är fantastisk. Allting bara funkar. Förstärkaren startar själv så fort jag börjar casta serier till TV:ns chromecast. Spela Spotify? Öppna mobilen och välj förstärkaren i listan bland enheter – supergött. Finns även TuneIn radio om man vill lyssna på poddar eller nätradio.

  Ljudet är bra, men inte perfekt. Jag fick ändra lite i inställningarna för att få fram det jag ville ha. Det är inte alls samma snärt i basen som i en renodlad stereoförstärkare. Mycket klart ljud dock.

  Om du vill ha en utmärkt helhetslösning för ditt vardagsrum rekommenderar jag denna produkt. Är man endast ute efter bra ljud hade jag valt en stereoförstärkare för samma peng istället.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket nöjd varmt rekomenderar