Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T825 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Surfplattor (52)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt fin surfplatta.
  Snabb och funktionell med många finesser som t ex S-Pen. Den kan man skriva anteckningar med, även om skärmen är avstängd.
  Ang skärmen så har Samsung sänkt upplösningen sedan Tab S med ca 20% vilket gör att gamla Tab S från 2014 är skarpare. Däremot är färgerna ännu bättre på Tab S3 och surfplattan stöder nu även HDR-material. Skärmen är givetvis AMOLED vilket gör att svärtan är total. Har man väl börjat med AMOLED är det svårt att acceptera LCD igen och dess grådassiga svarta färgton.
  En riktigt trevlig funktion Samsung infört är 4 högtalare istället för 2 på en kortsidan. Nu har man alltså 2 på båda kortsidorna, vilket gör att även om du håller händerna över 1 högtalare på varje sida, så hör man ändå bra stereoljud från filmerna. Smart!
  Plus för USB-C och snabbladdning!
  Drar av en stjärna för batteritiden. Räkna inte med några 12 timmar, som allra bäst kanske man kan få ut 8 timmars skärm på, om man kör skärmen på mindre än halva styrkan och normal användning. Ej spelande alltså.
  Jag vet inte var samsung fått sina 12 timmar ifrån, men det låter som Flight-mode och skärmen på utan att surfplattan används på lägsta styrkan.
  I nuläget tror jag inte det finns någon annan 4:3 platta som kan slå Tab S3.
  Däremot om all fokus ligger på videokonsumtion, så kanske man ska leta efter en 16:9 / 16:10 platta istället. Svarta kanterna ovanför och under filmen är enorma på dessa 4:3 plattor. Huawei MediaPad M3 8.4 LTE 32GB kan vara ett alternativ, dock blir man av med AMOLED i så fall.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bästa plattan hittils. Jag har kört hela registret, inkl. Ipads och Samsungs