Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Surfplattor (52)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 9 dagar sedan
  Edit: efter att plattan fått Android 9 så är batteriproblemet löst, den är lite rappare och på det hela taget ganska användbar igen. Betyg ändrat från 2 till 4.

  Har köpt Samsung original book cover som också är magnetiskt och pennan fungerar med plattan i det fodralet.

  ----------

  Ersatte min gamla platta Xperia Z3-compact och jag är inte direkt nöjd med "uppgraderingen".. Batteritiden är löjligt dålig, Android System och Android OS använder massor batteri och jag har provat allt, inklusive total återställning och inga appar installerade. Jag får 2 timmar skärmtid med Chrome fördelat under 48 timmar innan det är dags att ladda. Använder jag inte plattan alls är det ändå dags att ladda efter 2.5 dygn.

  + Knox/hemlig mapp är jättebra. Där kan jag ha jobbgrejor och ändå låna ut plattan utan att skapa extra login.
  +S-pen är trevlig

  - S-pen fungerar inte i fodral som innehåller magneter. Vissa ytor på skärmen går då inte att använda så man måste ta ut plattan.
  - Batteritiden är skrämmande dålig, batteriet ruttnar på 2-3 dygn även om man knappt använder plattan. Sambon med en gammal iPad ler i mjugg mot mig....
  - Fingeravtrycksläsaren failar för det mesta trots rejäl inträning. På min Xperia Z5 compact mobil funkar det precis hela tiden, men inte på S3 TAB. Den är kass.
  - Hastigheten... den är ju inte direkt snabbare än min gamla platta med många många år på nacken. Sjukt störigt också att när man slår på den så har man kanske 5 sekunder på sig att logga in innan enheten går i sleep igen (1 min inställt). Kombinera det med en dålig fingeravtrycksläsare och man blir irriterad rätt fort när man skall använda eländet...
  - Volymen.. I läge 1 av xx som max är ljudet fortfarande högt, oavsett applikation. Det går helt enkelt inte att få låg volym på denna enhet vilket irriterar mig, läge 1 är alldeles för högt.
  - Enheten har touchknappar för back/alla appar, dessa lyser inte i power save mode. Utan powersave lyser dom, fast bara 1.5 sek och när du *redan tryckt på dem*. Finns ingen inställning för detta och i lite mörker så ser man inte var man skall trycka. Finns en app som gör dem always on, men varför inte tända dem när skärmen vidrörs? Med tillägsapp är det antingen alltid på eller av vilket inte är optimalt.

  Finns fler minus men en recension kan ju inte vara hur långa som helst :)
 • Acceptabel
  6 mån sedan
  snabb surfplatta men är som sagt besviken ,Hade en ipad air2 innan och den håller batteriet avsevärt mycke bättre en denna minst en vecka. Denna får man vara glad om den håller 4 dagar. Dock bra med minne.... dock fattar jag inte alla samsungs plattor och telefoner drar 75% av minnet oavsett hur mycket du en har. frågar varför gör den det.

  Har en asus telefon som inte drar mer en max 55% av minnet. men vist

  Pennan kunde dom gjort nått bättre av borde sitta fast som i Note telefonerna man kommer att slarva bort den.

  Men men mitt betyg är godkänt vare sig mer eller mindre
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Valde mellan iPad, ångrar mig. Ruskig spec som knappt märks. Mycket beroende på ekosystem tror jag. Androidpaddor passar bäst i miniformat, sjutum.
  Kommer från Android i alla miljöer, men går nu till iPad på padda.

  Bäst:
  Ljud

  Sämst
  Samsung geggan på operativet
  Hårdkodade knappar som inte syns
  Seg fingeravtrycksläsare (svårt stå ut med när telefonen är blixtsnabb)
  Löjligt prissatt
  Vad ska man ha pennan till? Var ska man förvara pennan?
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Senaste uppdateringen ger Netflix HDR support :)
  Så det material på Netflix som är i HDR format ser grymt ut, så länge ditt Netflix abonnemang är den dyraste varianten.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastisk skärm, dock tokigt övermättade färger(som vanligt) och "fel" ratio, okej batteritid.. Placering av ljud perfekt, men alldeles för dålig volym..jämfört med Asus och Samsung s2 och iPad .. Direkt urusel. Löjligt högt pris, långt ifrån värd pengarna
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung har gjort Apple med sin nya Tab S3.
  Flik S3 ser ut och känns fantastiskt.
  S-penna är utmärkt och så lätt att använda.
  Ljudkvaliteten är utmärkt.
  Bildkvaliteten är perfekt.
  Detta är den bästa tabletten tillgänglig.
  Jag har konverterats från Apple.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Att leva i en era där iPads har dominerat marknaden, det var uppfriskande att äntligen se tech giant Samsung kommer ut med sin konkurrerande produkt: Samsung Galaxy Tab S3. Jag var i vördnad från det ögonblick som jag upphetsat packade paketet ... här är varför:

  Designen och byggandet - det här har överlägset varit en av de mest fantastiska, snyggaste utseende tabletterna jag har haft nöjet med att testa till datum. AMOLED-skärmen (som gör att tabletten kan bli super snabb när du aktiverar varje pixel vilket gör den perfekt för större bildskärmar med högre bildskärm med många pixlar) var bara utmärkt, färgen och kontrasten var så skarpa, det var nästan 3D-liknande. Produkten själv kände premium, kvalitetsmaterial och utförande; en sann signatur från Samsung.

  Ljudet - när jag slog på tabletten blev jag förvånad över ljudkvaliteten som brølde ut ur de små högtalarna. Samsung Galaxy S3 Tab är utrustad med AKG quad högtalare som levererar otroligt imponerande ljud oavsett om tabletten hålls stående eller liggande. Jag har använt högtalarna till sin maximala volym när vänner är ute och det låter allvarligt som om jag har anslutit till några externa Bluetooth-högtalare! (jag blir ofta avskriven för att ha det så högt, min bror brukar höra det från sitt rum i hallen! Oj! P)

  S Penna - Samsung skulle inte vara Samsung utan deras signaturpenna. Personligen har jag aldrig använt en pekskärm med någon av mina tabletter eller telefoner, eftersom de bara kände sig fula, låt oss bara säga ... jag har konverterat. Jag har kunnat rita och skriva i olika stilar och teckensnitt utan att skrivandet ser skrapa ut som det normalt gör på elektroniska enheter. Känslan är så naturlig och nära det som en traditionell penna känns som jag ofta glömmer att jag håller en pekskärm och oavsiktligt använder pennan att skriva på aktuellt papper!

  Livslängden (batteriet) - händerna ner batterilivslängden är fantastiskt. Jag har tagit det på en lång resa till London nyligen och lyckades få en bra 2 dagar ut av det utan kostnad. Med tanke på att jag bara använde den en timme eller två på tåget varje väg, men använt tyst anteckningsblocket och e-postfunktionen .. för att inte tala om lite shopping när jag blev uttråkad!

  Sammantaget är jag verkligen imponerad av Samsung. De har verkligen visat mig det finns andra tabletter där ute än de ledande varumärkena. Jag köpte även tangentbordet för att konvertera det till en bärbar dator så nu har jag en 2 i 1. Processkraften är imponerande, jag har även använt den till fjärrskrivbordet!

  Definitivt rekommenderar detta till alla!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det finns så många tabletter där ute, det är svårt att veta vad man ska gå för. Tab S3 kombinerar avancerad hårdvara, den senaste Android-mjukvaran med en tablett som erbjuder bärbarhet och funktionalitet till skillnad från alla andra! S-penna integrationen är fantastisk! Det är som om du inte behöver bära en penna och papper längre. Här är min sammanfattning efter nästan en månad användning av Galaxy Tab S3

  Pro

  1. Ultra slick design, smal, lätt och känns som en miljon dollar
  2. Vacker skärm, S-penna integration och super-snabb programvara
  3. Bra batterilivslängd

  Nackdelar

  1. Inget ställe att lagra s-penna, till skillnad från tidigare Samsung-modeller
  2. Inte vattentät - det skulle vara praktiskt som andra tabletter (Sony etc)
  3. Små problem - tar åldrar att starta upp!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har haft tabletten i ungefär en månad nu och hade chansen att använda om för många olika funktioner.
  Det första jag använder det var en resa från London till Tonga & Fiji. Detta gav mig en chans att prova batterilivslängden. Tabletten varade från London till Singapore-delen av resan som är 13 timmar, jag använde den för det mesta av flygningen, ca 10 + timmar, för att titta på Netflix och Amazon Prime.
  Skärmen visar sig verkligen när man tittar i svagt ljus, har blivit noll bakljus, som är en AMOLED-skärm, såg utseendet fantastiskt. Färgerna popar verkligen utan att blektas av backlights. Jag försökte sedan ut skärmen i ljus dagsljus medan du kontrollerade min Drone, det hanterades återigen mycket bra och kunde lätt se vad som filmades. Det är dock ganska reflexerat.
  Replaying 4K-innehållet var super slät, det finns definitivt mycket ström för dina applikationer. Jag har också använt tabletten för lite ljusredigering / justeringar. Du kommer noga att byta skärmen till ett annat läge, t.ex. Cinema eller liknande, eftersom AMOLED i standardläget är något över det övermättade spektret så ser dina bilder inte ut på en vanlig telefon eller datorskärm.
  Om du är en av de inbyggda högtalarna så borde du vara väldigt nöjd med dessa. Du får stereo i både porträtt och liggande läge, det växlar automatiskt för dig. De kör även hörlurar bra, jag har några stora hörlurar som tabletten kan komma till höga nivåer som fortfarande låter bra.
  Att komma tillbaka till jobbet kunde jag sätta Stylus på provet. Jag har använt OneNote, SimpleMind, TickTick och några andra produktivitetsprogram. Stylus hjälper verkligen när notering tas under möten. Du kan också ta snabba anteckningar på fliken S3 när skärmen är av genom att hålla Stylus på skärmen och klicka på knappen på sidan av Stylus. Genom att använda SimpleMind, ett hjärntappningsverktyg, skulle det vara smärtsamt för oss inte Stylus eftersom det finns många små knappar som pressar med fingrarna skulle vara ganska knepiga. Jag hittade Stylus extremt exakt i alla uppgifter. Även om det tar lite vänja sig att dra på skärmen vs papper.
  En sak som jag funnit mycket användbar är svängfunktionen, den används för flera saker i tabellerna men den som jag gillade var när du surfar på en webbplats på Chrome, kan du sväva Stylus över en menyknapp som normalt skulle visa flera dropdown alternativ med en muspekare på en dator, reproducerar Stylus effekten. Ibland kan det vara ganska svårt att använda menyerna på en surfplattform.
  Om du letar efter ett bra skydd, är MoKo Galaxy Tab S3 9.7-fodralet bra. Jag köpte också Fintie men det var inte bra.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vi använde S3 i stor utsträckning att spela spel, det hanterade dem med lätthet. För appar för filmer och program, snabb att starta / ladda ner, ingen bedömning, buffring eller pauser. När jag delade med min TV var vi imponerade av den hastighet den delade innehållet.
  S Pen tillhandahålls är lätt att använda och korrekt. Jag tror att när mina barn är äldre kommer de att använda det bättre. Jag förstod inte förrän att jag förmodligen kunde använda det här på jobbet för att ta anteckningar i möten med One Note, jag ska försöka det här snart.
  Portabiliteten är fortfarande bra trots tyngre än min gamla tablett men det gav också en mer robust känsla. Det passar i ryggsäcken ingen oro och även i mina söner byta väska när vi gick ut för dagen.
  Genomsnittlig batterilivslängd, inget speciellt. Blev ett par dagar normalt, som i spel, surfning och e-post. Fördelen är att laddning är super snabb.
  Visuellt en fin bit av kit, letar efter ett skydd för att skydda den. Även om vi har använt det över en månad och det ser helt nytt ut. Har en högkvalitativ känsla och utmärkt byggkvalitet.
  Om du har använt android så kan du hämta det här och börja använda det direkt, det är så bekant / intuitivt.
  Kristallklar, skarp, skärm. Färgerna är ljusa, pop ut och svarta är svarta.
  Högtalare är överlägsen över de flesta / alla andra på marknaden. Fantastiskt runt ljudet. Börjar att snedvrida vid hög volym med mycket bas tung musik. Övergripande men älska den här funktionen.
  Som en familj gillar vi verkligen S3 och även om vi inte har lagt igenom det hela, är det ett välkommet tillägg till vårt hem. Vi rekommenderar det om du kan komma över prislappen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har haft turen att väljas för att prova den nya Galaxy Tab S3.

  Jag gjorde nyligen flytten till en Samsung S7 för min smartphone och den nya Galaxy Tab är mycket lik användningen så det var väldigt enkelt att ställa in och jag kunde enkelt spegla mina appar och ställa in direkt från min telefon så att det nu är bra med Wi- Fi koder etc.

  Hittills är jag imponerad Jag förväntade mig inte att hålla tabletten efter rättegången eftersom min nuvarande tablett tjänar mig bra bortsett från de fruktade minnesproblem som de tenderar att utvecklas med tiden men hittills älskar jag det. Super AMOLED-skärmen är otroligt skarp och klar med bra färgdjup. Det är otroligt ljust, så mycket så jag har köpt ett fall eftersom det nästan kände mig för lätt. S-pennan är en glädje att arbeta med; Jag trodde att det var en gimmick först men nu saknar jag verkligen inte en liknande stylus för mina andra enheter. Handstiligenkänning är briljant; Det känner igen till och med min ojämn scrawl utan fel och Snapdragon 820-processorn är snabb och hanterar enkelt flera applikationer utan frysning eller krasch.

  Vad mer kan jag begära? Jo, den enda nackdelen så långt och orsaken är bristen på ett simkort. Jag saknar inte att kunna ansluta till 4G utan att länka till min telefon och vara knuten till den 1 leverantören men jag kan leva utan att dra nytta av den andra egenskapen hos den här märkliga tabletten och jag tror att det finns en 4G-version tillgänglig även om större kostnad.

  Ett annat problem är knappen på s penna, jag håller på att trycka på det av en slump, vilket är lite irriterande även om jag lär mig att hålla det bättre så förhoppningsvis blir det mindre Amanda-problemet efter ett tag.

  När det gäller spelning säger min unga brorson mig att det är bra för hans spel och lånar det ofta när jag inte tittar ...
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mitt första intryck var en förstklassig känsla med en extremt tunn och lättviktsdesign, det kunde bokstavligen inte bli tunnare utan att förlora aux-anslutningen. Jag älskar glaset bakdesignen för utseende men tyvärr är det en fingeravtrycksmagnet utan grepp.

  När jag hade laddat upp det för att se skärmen var jag väldigt imponerad av de levande färgerna och ljusstyrkan som kan övervinna all solljus utanför. AKG-stämda högtalare fungerar väldigt bra oavsett hur du håller enheten som den har i varje hörn.

  Det viktigaste jag tyckte var att dra med s penna (ingår gratis)
  Du får så många val av penslar, pennor och pennor att spela med utan att du behöver köpa en app. Ljudet som det spelar för en penna är så tillfredsställande jag tror inte att jag någonsin kommer att bli uttråkad av det.
  Också se där pennan börjar från att sväva över skärmen hjälper på så många sätt. (mindre misstag)

  Den övergripande prestandan från multi tasking och med bakgrundsapps öppnade aldrig sakta ner det för mig. Batteriet kommer enkelt att vara 10 timmar med videouppspelning vilket är fantastiskt och nu med USB C kan det laddas snabbare än någonsin.

  Min enda oro skulle vara tanken på att släppa den, men ett fall skulle lätt lösa problemet.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Titta tillbaka de senaste åren, från uppkomsten av tabletter till staten vi är i nu. I allmänhet är Android-tabletter idag ganska billigt och budgetdrivet. Hur är det med de av oss som gillar tabletter som faktiskt kan göra saker utan att slipa på grund av att vi har ett par appar öppna? Skriv in Samsung Galaxy Tab S3, en sällsynt, bra och kraftfull tablett.

  Först kan vi prata om designen. Det är det första du märker förstås, och det sticker ut trots sin enkelhet. Tabletten är otroligt tunn och lätt, mycket mer än de flesta tabletter jag har använt, och frontskärmen är fin och stor med minsta inredning, vilket gör att enheten är utmärkt att använda för internet, för att titta på videor, läsa eller spela spel.

  Prestanda! Det flyger. Allvarligt är det bra. Det gick inte att få något för att det skulle sakta ner. Om du är van vid en smartphone, kommer prestanda att speglas här. Batteriet håller också sin egen och kan enkelt gå 10-12 timmar för att titta på videor som ska komma igenom allt utom den längsta av långdistansflygningar.

  Pennans funktionalitet är också fantastiskt. Jag kan inte rita för att rädda mitt liv, men det fungerar så felfritt. Den enda kritiken jag skulle ha här är bristen på plats i tabletten för pennan, så jag oroar mig för att jag skulle förlora det och det är inte super billigt att ersätta.

  För dem som insisterar på att ta bilder med en tablett - det är okej. Det är inte en bra kamera. Ingen tablett har en bra kamera. Vänligen sluta använda din surfplatta som en kamera, du blockerar vyn för resten av oss.

  Sammantaget skulle jag gärna rekommendera detta till någon som letar efter en kraftfullare Android-surfplatta, och jag är glad att Samsung fortsätter att tillgodose de som vill ha mer än en 50-tals tablett som bryter om 3 månader.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tab S3 är den bästa Android Tablet och tillverkad med premiummaterial. Det bästa jag har sett. Den har en väldigt minimalistisk design, smala kanter, mycket lätt att hålla (även om det en gång glider genom dina händer). Knapparna är alla på rätt plats och lätt att använda medan du håller tabletten. Min enda bugg var hur lätt tabletten lockade fingeravtryck men ingenting som en mikrofiberduk kommer inte att sortera ut. Det har ett glas tillbaka som lägger till premiumbyggnaden men jag rekommenderar ett fall för att se till att du inte har några olyckor om du tappade.

  Tab S3 har en fantastisk 9,7-tums Super AMOLED-skärm med en upplösning (2.048 x 1.536). Med en Samsung-telefon ser displayen mycket bättre ut på tabletten, särskilt när du använder Netflix eller Amazon Prime. Bilden är skarp och skarp med sina levande färger. Skärmen är det bästa med tabletten

  På högtalarna har fliken S3 4 högtalare och ljudet var bra men inte så högt som jag trodde det skulle vara. Kvaliteten är klar och skarp. Högtalarna har en smart funktion som jag märkte, i avvaktan på hur du håller tabletten ändras ljudnivån i enlighet med hur tabletten hålls för att balansera ljudet via de fyra högtalarna.

  Jag har en Samsung-telefon, så den här tabellen tillåter mig att synkronisera de två tillsammans och få tillgång till mina filer och appar. Det låter mig sätta ner min telefon och göra vad jag skulle göra på min telefon, men med mer komfort som är praktisk funktion

  S-pennan är stor, slät, exakt och mycket lättare på fingrarna än att knacka på. Jag brukar vanligtvis inte använda pennor, men jag tycker om att använda det här. Jag använder den för att skriva denna recension!

  Om jag inte använder tabletten i ett par dagar, tycker jag att batteriet blir platt och jag måste ladda det. Jag tycker att detta är irriterande, särskilt när allt jag vill göra är att snabbt kolla på något på surfplattan. Det tar längre tid att ladda upp min Samsung S7 än detta.

  Sammantaget en bra tablett (den bästa android tabletten), men kunde göra med att göra några mindre programvarut tweaks för att förbättra människors erfarenhet av att använda tabletten.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  PAKETEN: Premium, unboxing-upplevelsen var riktigt snäll.

  Tabletten är väldigt mycket tunn, du tänker nästan, den är så tunn, den kommer att bryta i dig. Självklart är det inte, men du behöver din hand för att utnyttja den. Det är också ganska halt, så jag rekommenderar att du får ett fodral. Tja, tangentbordet är perfekt men ganska dyrt. Jag älskar den extra penna som s-penna.

  Nougat körs på det ur lådan, det är trevligt. Inget ord om Oreo uppdatering men.

  POSITIV: Jag gillar de 4 högtalarna, det kan bli ganska högt. Byggnadskvaliteten är enastående. Jag gillar den eleganta designen och materialen, men det är en riktig fingeravtrycksmagnet. Detta är det pris du betalar för premiummaterial och känsla. Mycket bättre att hålla detta jämfört med en plastbakad enhet.

  Skärmen är väldigt fin, speciellt om du kan få HDR-innehåll att titta på. Annars är det ljust och trevligt. Det är framtida bevis, så du är inne för en långsiktig underhållning när HDR-innehållet kommer att vara allmänt tillgängligt.

  Det var bra att se 3,5 mm hörlursuttaget, och USB-laddaren är också ett stort plus. Laddning tar dock ganska lång tid, eftersom batteriet är stort i fliken.

  BATTERILIV var mindre lysande, jag kunde inte komma någonstans nära 12 timmars användningstid. Jag hämtade inte några appar, bara för att se till att inget kommer att tömma batteriet i bakgrunden.

  De inte så positiva sakerna: Jag vet, det är personlig preferens, men jag gillar inte ordern på knapparna under skärmen, eftersom jag föredrar Android-inställningen: Tillbaka-tangenten ska vara till vänster.
  Också, vissa konstiga bromsar påverkar användarupplevelsen.
  Använd inte Samsung-webbläsaren, Chrome är bättre med ett land mil.
  Dessutom är vissa appar inte optimerade för tabletten, bara en sprängd version av telefonversionen. Jag vet att det inte är tabletten fel.
  Tabletten kör en mycket kraftfull chipset med anständigt 4 GB minne, så tillfälliga lags och stutters välkomnas inte.

  Sammanfattning: Det här är den bästa Android-surfplattan med några mindre problem, som jag kan leva med, så om du är ute efter en, rekommenderar jag att du köper Tab S3, du kommer inte bli besviken.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första intrycken :

  Lite större än min tidigare 8 tums tablett så tog ett tag att vänja sig. Men jag fann det ganska lätt för en tablett av denna storlek.

  Glaset ser bra ut, men är lite av en fingeravtrycksmagnet.

  Använda tabletten:

  Skärmkvaliteten ser bra ut när du tittar på en HD-film och ljudet från högtalarna är fantastiskt. Bara synd om du måste använda hörlurar.

  Pennan är ett bra tillägg och gör tabletten till ett användbart verktyg för att ta anteckningar under möten på jobbet. Inga fler papperskrapar saknas.

  Min fru älskar pennan för ritning. Ibland är det svårt att få tabletten tillbaka från henne. Lätt att använda och känns nog som en penna, så du tänker inte på att det är något annat.

  32Gb ombord lagring tillräckligt för normal användning eftersom SD-kortet är tillgängligt för lagring av filmer etc för när wifi inte är tillgänglig.

  Hittills har batteriets livslängd varit utmärkt. Det håller alltid hela dagen utan extra kostnad, även när du tittar på filmer, spelar och lite webben.

  Sammanfattning:

  Med en hård omslag som har en plats för penna har du ett perfekt verktyg för arbete och spel.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Galaxy Tab S3 är en mycket bra enhet. Hittills har jag en positiv upplevelse totalt och tycker om att använda den. Att packa upp det var en glädje, allt såg smidigt ut och trevligt. Det finns bara en liten sak som gör att den inte är perfekt, vilket jag kommer att förklara längre i min recension. Nu, låt oss gå in i detaljer:

  1. Design
  Jag gillar utformningen av Tab S3. Det är en snygg tablett med fram och bak i glas och aluminium på sidorna. Du har alla nödvändiga portar, inklusive USB-C, hörlursuttag och microSD-kortplats (tillsammans med SIM-kortplatsen om du har 4G-version). Kameraet sticker inte ut och i allmänhet känns enheten bara bra i handen. Det är dock halt, så lägg det bättre i ett fall.

  2. Skärm
  Skärmen är helt enkelt fantastisk! Upplösningen är väldigt hög, färgerna är pulserande (den stöder HDR), och bleknar inte även om du tittar på den från sidan. Ljusstyrkan är hög, så du kan bekvämt använda den utomhus.

  3. Ljud
  Ljudet är av mycket hög kvalitet och volym för en så tunn enhet. Du har 4 högtalare, så du kan verkligen njuta av att titta på filmer eller lyssna på musik på enheten.

  4. Prestanda
  Tab S3 är en mycket skicklig enhet som kan hantera allt du kasta på den. Jag har inte försökt med några spel än, men hittills har det aldrig släppt mig.

  5. Batterilivslängd
  Jag är nöjd med batterilivslängden. Det kan lätt varas hela dagen med måttlig till hög användning. Jag överbelastar det inte med massor av uppgifter och spel, så jag behöver oftast bara ladda det en gång var 2-3 dagar. Och när jag gör det laddar Tab S3 väldigt snabbt, speciellt för en tablett (jag mätte inte den exakta tiden, men det är runt 40-60 min).

  6. S Penna
  Personligen använder jag inte S Pen ofta, men det är en trevlig tillägg att ha med fliken. Det är lyhörd, exakt och lätt att använda. Dessutom kan du ta anteckningar när skärmen är av, vilket gör det väldigt snabbt och enkelt. Jag är inte en konstnär, men har sett på webben vad folk kunde dra med det, och det såg väldigt imponerande ut!

  Så varför inte perfekt då ???
  En liten detalj som håller Tab S3 från att vara perfekt relaterar till prestanda. Det är inte långsamt på något sätt, men det är bara inte ... super-snabbt. Jag kan vara picky här, men när du betalar £ 600 för en enhet, förväntar du dig att det är felfritt. Dessutom har den fortfarande Android 7.0, då 8.0 meddelades för flera veckor sedan.

  För att sammanfatta tror jag att Samsung Galaxy Tab S3 är den bästa androiden på marknaden just nu.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har alltid varit en ivrig användare av äppleprodukter, och jag har alltid känt mig som om jag var tvungen att ha en uppdaterad Apple-gadget som en grafisk designstudent (nu en examen). Jag har en MacBook Pro, iPad och en iPhone, men övergången till en android-tablett var ett mycket medvetet beslut eftersom min iPad hade "ålder" betydligt och började släppa mig ner. Trots att jag lutade mot en androidprodukt, väntade jag inte mycket på grund av den övervägande applefyllda marknaden. Jag hade antagit att de höga löften Samsung förklarade i sin reklamkampanj var överdrivna eftersom så få av min familj och vänner använde android.

  Förpackningen var enkel och smart, omslutande av tabletten, laddningskabeln, pennan och annan information på produkten. Mitt första intryck av Samsung Galaxy Tab S3 var att det var mycket snyggt, modernt och otroligt lätt (men inte för lätt och "billig" känsla). Glasens yta är fantastisk, det ger verkligen intrycket av en överlägsen överlägsen design trots att den är en perfekt fälla för fingeravtryck både på skärmen och på baksidan av produkten som jag upptäckte inom stunder av uppackning. Jag märkte först att tabletten hade fram- och bakkamera, en "hem" -knapp, volymkontroll, laddningsport AUX-kabelport, USB-port och 4 högtalare.

  När jag slog på enheten blev jag bortblåst av bildkvaliteten och hur snabbt enheten skulle installeras. Jag kunde ansluta den här enheten till mina gmail- och spelkonton, vilket var en fantastisk start att anpassa enheten. Hemsidan var väldigt tydlig med alla relevanta flikar, appar och information på skärmen. När det gäller pennan var jag imponerad av dess känslighet och den extra kontrollen som tillåts - som att kunna göra handskrivna anteckningar på vilken sida som helst som är perfekt för att studera! Emellertid faller kvaliteten på pennan självt på grund av den höga standard som glasplattan ställer. Den är väldigt lätt och plast och skulle dra nytta av mer vikt och mer materialhänsyn. Fingeravtryckssensorn är mycket snabb att känna igen och öppna.

  Mitt hopp var att produkten skulle åtminstone matcha de grundläggande egenskaperna hos min "gamla" iPad, men jag blev starkt imponerad av hastigheten, kvaliteten och den allmänna mediekonsumtionen. 9,7 tums AMOLED-skärmen var fantastisk för att titta på filmer, spel och läsning, vilket är fantastiskt för min stillestånd, det är också den perfekta storleken så att jag kan se allt som visserligen är tillräckligt lätt att hålla under långa perioder. Det sjönk sällan; gjorde bara det när jag hade flera appar öppna och spelade högkvalitativa grafikspel. Som student behövde jag också en tablett att ta med mig till föreläsningar för att göra anteckningar - pennan var ett användbart verktyg för detta men jag hämtade också hela Microsoft-paketet som fungerade briljant och glömde inte ens med flera sidor och appar öppna. När jag har fullgjort en artsexamen är det fantastiskt att kunna göra en del av mitt arbete på den här enheten. Det finns några fantastiska konstnärliga appar tillgängliga och med tillägg av S-Pen skulle jag säga att detta är en av produktens största styrkor. Tillfredsställande batterilivslängd och bra bild för en väldigt trevlig upplevelse, så jag skulle definitivt rekommendera den här produkten till alla med en artig stil - det tar också mycket mindre utrymme än ett pennväska och en skissbok!

  Batterilivslängden är också en riktigt bra aspekt av denna tablett. Jag skulle dock hävda att det inte riktigt når de lovade batterilivslängden och laddningstiden, men det är säkert inte långt borta och är utan tvekan överlägsen min gamla enhet.

  Ur mina erfarenheter har mycket få kameror på tabletter en särskilt hög kvalitet, och den här enheten är inget undantag. Det är en rolig kamera med några fantastiska "selfie" -alternativ, som att göra dina ögon större, bantning ditt ansikte och förbättra din hud, även om nyheten snart går bort. Med detta sagt är det tillräckligt och inte alltför pixelerat eller suddigt. Beroende på vad du använder kameran för det borde det vara bra. En annan viktig kritik är att det här skulle vara en perfekt enhet om den också hade en USB-port; i det här fallet kan det ersätta flertalet bärbara datorer på marknaden med sin hastighet, bild och ljudkvalitet och batteritid. Det har dock en USB C-port som du kan köpa en billig adapter till.

  Övergripande:
  Bildkvalitet - Fantastisk på både hög och låg ljusstyrka.
  Ljudkvalitet - Överlägsen överlägsen de andra produkterna på marknaden garanterar quad högtalarna att du kan hålla tabletten någonstans utan att begränsa ljudet, det snedvrider inte på höga nivåer och det tas hänsyn till att du använder hörlurar för att begränsa ljudet (vilket du kan åsidosätta).
  Kamera Kvalitet - Relativt låg (som vanligt förväntas med Tablet-kameror, eftersom hög kvalitet är sällan nödvändig) men med roliga tillägg som det själv-läget som du kan ändra ditt utseende med - även om nyheten snart går bort.
  Hastighet - Generellt är det perfekt, bara om du har massor av flikar och appar öppna är det några problem; men då kan det hävdas att för denna prishastighet inte borde vara ett problem helt stopp.
  Batterilivslängd och laddning - Batteriet hävdar att det fungerar i 12 timmar, jag tror att detta är överdrivet men verkligen beror på användning och ljusstyrka. Jag skulle säga att det här lätt kan uppnås med en lägre ljusstyrka och om tabletten inte används för spel eller titta på videoklipp. Laddaren är säkerligen snabb fungerande, du kan praktiskt taget se den ladda, vilket inte är något jag kan säga för många av mina andra enheter, igen, jag är inte säker på om den laddar fullständigt i den lovade tiden, men det tar inte säkert mycket längre.
  En USB-port skulle uppskattas men jag har köpt en adapter för USB C-porten som fungerar bra.
  S-Penna är ett fantastiskt tillägg, men skulle vara att föredra om designfinishen var så hög kvalitet som tabletten själv, eftersom plastfärgen inte känns så sofistikerad.
  Det kan ersätta flertalet bärbara datorer på marknaden med sin hastighet, bild och ljudkvalitet och batteriets livslängd.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Galaxy S3 Tab har varit allt jag förväntade mig att vara och mer. Med en stor bildskärm är stor skärmupplösning från 9,7-tums AMOLED-skärmen och fyrhögtalarna att fånga upp mina favoritprogram eller titta på en film så nära en filmisk upplevelse som jag kunde önska från en tablett!

  Operativsystemet är snabbt, lyhört och lätt att använda, tar minuter att ställa in en gång ur lådan. Jag gör allt jag normalt gör på den bärbara datorn; online shopping, spel, sociala medier, blogga, maila, skriva anteckningar, titta på videor ...

  Tala om att skriva S-Pen är ett utmärkt komplement till tabletten. Även om jag först tvivelaktigt skulle använda den, efter att jag försökte det för första gången, når jag nu regelbundet för penna att notera ner skrivande idéer, ta minuter eller skapa köplistor.

  Bakre kameran på fliken 3 är riktigt bra, med enastående bildkvalitet på 13MP, så det är bra om du är en ivrig fotograf som jag men vill inte alltid bära runt en stor digitalkamera för de enda, impromptu skott. Det finns också en framåtvänd kamera för Skyping eller videochatt, men det är en funktion som jag inte riktigt har använt.

  Tabletten känns bra. Mycket strömlinjeformad och ganska lätt, men är robust och av högsta kvalitet. Den ser också snygg och elegant ut. Laddningstid med snabbladdaren är snabb och batterilivslängden är bra.

  Jämför det med min Samsung Galaxy Tab S2 Jag kan säga att Samsung verkligen har utmärkat sig. Jag var redan fan av sina tabletter men den här har tagit min erfarenhet till nästa nivå. Jag sällan slår på min bärbara dator dessa dagar eftersom tabletten är så mycket lättare och snabbare att använda, och det gör bokstavligen allt jag behöver dag för dag. Det enda jag kan se är den höga pricetaget, som kommer att prisa lite av marknaden.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vilken bra tablett. Jag har använt många olika tabletter från andra tillverkare (några som heter frukt och 1 från ett företag som låter som en regnskog!), Men Galaxy Tab S3 slår dem alla. Det är super snabbt, har en utmärkt scrteen och ljudet är bra för en så tunn enhet. Jag har huvudsakligen använt den för att titta på filmer och tv-program både på netflix-appen och lagrad på ett micro sd-kort. Kvaliteten är fantastisk, HDR-innehållet ser fantastiskt ut. Tillsammans med filmströmmar har jag använt tabletten för arbete, skrivning av rapporter, skicka e-postmeddelanden och redigera dokument. Det är så mycket snabbare än den äldre tabletten som levereras för mitt jobb. Att ladda dokumenten tar sekunder (en bråkdel av min tid annan enhet).
  Styling av denna tablett är också bra, snyggt och bekvämt att hålla och använda och ser ut och känns som en kvalitetsenhet med glasskyddet. S-penna är också bra, gör det så mycket bättre för att signera dokument och en mer realistisk signatur än att använda fingret. Jag rekommenderar starkt detta till andra, det är den överlägset bästa Tablet som jag har använt hittills.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första intrycken:
  Lådan låter dig veta att du håller en premiumprodukt direkt. Bara titta på det sätter det lilla leendet på ditt ansikte som barn har på juldagen .... nej det gör det verkligen.
  Öppnar lådan och du presenteras med den vackra Tab S3, den ser snygg ut. Med det du förstår, hur tunn det är, men hur starkt är det samtidigt. Glasfronten och baksidan som används på de senaste Galaxy-smarta telefonerna från Samsung (S7 & S8) känns fantastiskt och glansigt. Jag vet att det gör dem till en fingeravtrycksmagnet, men en mikrofiberduk sorterar snabbt. När du gör det är det väldigt snabbt att lägga till ditt google-konto och ger dig tillgång till alla dina favoritappar och bakgrund. Vilket hjälper dig att känna dig hemma genast. Då märker du den underbara sAMOLED-skärmen och hur vackra bilder ser ut på det. Jag har tittat på flera filmer och läst några tidningar på den och det är en glädje. Ljudkvaliteten är utmärkt från de 4 högtalarna (ja 4!) Det kommer inte att fylla en konsertsal eller något annat än för en sådan tunn tablett är det fantastiskt.
  Den senaste Android installerade tillsammans med 1,6 GHz fyrbädds processor, 4 GB RAM och 32 GB intern lagring gör det att flyga med, och det är lätt att lägga till extra minne med ett micro SD-kort.
  S-penna är väldigt lätt att använda, det enda felet för mig personligen var knappplatsen. Jag höll på att fånga det och popup-menyn men det blir mycket irriterande efter 5: e gången. Jag använde en sammansatt Staedtler-stylus och föredrog faktiskt det för dag till dag notering och skissering.
  Den enda riktiga negativa är kostnaden, du kan ju köpa en bärbar dator till samma pris trots allt. Jag skulle gärna rekommendera det till alla som letar efter en ny tablett som det är fantastiskt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Galaxy Tab S3 är en glansig avancerad Android-tablett. Medan bärbara datorer som ger ett intryck av en surfplatta är ganska vanliga, är den här enheten definitivt en tablett först och främst, men en som kan vara lika produktiv som en bärbar dator med inmatning via pekskärm, specialpenna eller ett valfritt tangentbordsfäste. Som du kan förvänta dig av en enhet till det här priset får du ett tunt, lätt, bärbart nummer som är lätt att hålla, och det glänsande glansen är säkert att locka lite avundsjuk utseende (och rikliga fingeravtryck).

  Skärmen kommer in på 9,7 tum och AMOLED-tekniken driver några ljusa, skarpa bilder med utmärkt färgupplösning och stöd för HDR-innehåll. Huruvida streaming från iPlayer, titta på filmer eller egna inspelningar, är den här enheten bara byggd för multimedia. Även quad-högtalarna är bra med lite tecken på förvrängning vid hög volym och hur du lutar enheten hittar du ljudet optimerat för ditt lyssnöje. Det finns också en hörlursuttag - som jag uppskattar även om Apple inte och minnet är utökat med kort upp till 256 GB lätt att lägga till så att du kan packa mer multimedia på enheten.

  Du kan misstänka att kvalitetsskärmen dränerar batteriet men det är lätt att strömma genom en maratonfilmssession på en lång tågresa utan att bekymra cellerna. Också laddning var rimligen snabb. Annanstans är kameror främre och bakre anständiga.

  Pekskärmen är lyhörd och möjliggör enkel navigering och maskinskrivning via tangentbordet på skärmen. Om den här enheten verkligen kommer till sin egen är det dock via den medföljande S-Pen - den är lätt att använda bekvämt, skrivningen är korrekt och det behöver inte batterier / laddning / parning med enheten före användning. Scrawl på enheten, behåll ditt skrot eller konvertera i ett ögonblick till en redigerbar text. Hur produktiv är det? Och för artister? För att kunna skissera med en riktig penna? Amazing.

  För dem som vill ha en fantastisk enhet för innehållskonsumtion, som hanterar produktivitetsuppgifter enkelt och introducerar handskriftsigenkänning i ditt arbetsflöde via S Pen, är detta ett solidt val. En månad i är jag positivt överraskad över hur enheten har klara allt jag har kastat på det och jag har äntligen kunnat lämna min skrymmande bärbara dator hemma!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Brilliant Display:

  Skärmen är en av de bästa aspekterna av denna tablett, Samsung gör de flesta vivd visuellt vackra skärmar av någon tillverkare. Deep inky blacks och lite övermättade färger, som jag personligen är en fan av.

  Jag gillar också bildformatet 4: 3 när du använder tabletten i porträttläge 4: 3 är bättre.

  Bygg kvalitet:

  Byggkvaliteten på den här enheten är bra, men jag är inte en fan av att ha ett glas tillbaka, det är en fingeravtrycksmagnet som det ger vikt och det gör din enhet dubbelt så sårbar jämfört med metall eller plast och jag föredrar S2 i detta avseende .

  Men det här är personlig preferens och det känns verkligen bra och solidt byggt.

  OS (Android 7.0)

  Operativsystemet (Android 7.0) är en aspekt som låter den här enheten nere utan eget fel. Du får en känsla av att Tabletter är lite eftertanke för Google, inte många appar som är utformade för tabletter i appbutiken och inte använder den extra skärmfastigheten till full användning.

  Enheten är mycket lyhörd och snabbt har jag inga bekymmer i det avseendet.

  Batteri:

  Jag har inga klagomål om batteriet Jag får runt 8-9 timmars skärm i tid vilket inkluderar ett rättvist antal timmar av dina rörvideor.

  Andra funktioner:

  Du får S-penna som ingår, vilket i all ärlighet är bra. Jag använder den för att ta anteckningar och göra konstverk med och det är verkligen fantastiskt att använda och på något sätt känns det inte som att du gnuggar ett plastspets på en glasskärm, vilket är bra.

  Du har också en SD-kortplats, vilket innebär att du kan expandera lagringen ytterligare en sak till sin kredit jämfört med sina rivaler.

  Övergripande:
  Jag gillar verkligen den här tabletten jag skulle inte tveka att rekommendera den till någon, du kommer inte bli besviken i att köpa den.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Först och främst när du ser fliken 3 är du slagen av precis vad en härlig bit av teknik det är. Snygg på baksidan, härlig skärmkvalitet och när det buzzes till livet kan du inte låta bli att märka precis vad ett bra jobb Samsung har gjort med att bygga en härlig och snygg tablett.
  Skärmen är härlig att titta på, den är ljus, attraktiv och det är något som tydligt Samsung har lagt mycket tid och ansträngning i. Det kommer att ge all annan Tablet allvarlig konkurrens om kvaliteten på utseendet.
  S Penna är väldigt lätt att använda. Den passar bra i handen, är väldigt snabb och komplimangerar också skärmen väldigt bra. Skriva är lätt, ta anteckningar en vind och det har i allmänhet så många (lätta) användningar. Om du inte har använt en S-penna innan du undrar varför du bara bara upptäckt den.
  Batterilivslängden är en annan bra funktion. Du kommer att ha timmar och timmar för användning och kommer då att undra hur du fortfarande har så mycket kvar.

  Det finns väldigt lite att ogilla om Tab S3. När du väl har börjat använda det ser du inte tillbaka.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har aldrig haft en Android-enhet tidigare, så när jag fick chansen att prova Samsungs senaste tabletterbjudande, Galaxy Tab S3. Jag var nervös om huruvida Android skulle vara helt hemskt för mig men jag blev mestadels visat sig fel fel.
  Hårdvaran själv är utmärkt - skärmen är ljus och färgstark, enheten känns solidt satt ihop men är inte för tung för att hålla en hand. Glaset bak och framsidan kan få en men smudgy men jag har enheten i ett billigt fall som håller den skyddad och fingeravtryck fri för det mesta!

  Jag har använt S3 främst när jag reser på jobbet. Under dagen är det enastående mötesfamilj, med S-Pen som briljant för notering av möten (ha trodde att en penna skulle vara värdelös!). Mitt arbete och personliga e-mail sitter lyckligt i bakgrunden, så jag kan hålla kontakten, och tangentbordet på skärmen är bara bra för ett snabbt svar. Jag har också använt ett Bluetooth-tangentbord för längre skrivning och fann det igen utmärkt.

  När arbetsdagen är klar har jag använt S3 för att titta på video från Netflix, Amazon & Sky - som alla var bra, detaljerade och levande bilder för en sådan bärbar paket. Jag har också använt den för Facebook, surfing och det udda spelet eller två. Det var trevligt att använda på tåget eller på ett hotell för att passera timmarna, och det höll också min dotter på en lång bilresa väldigt bra.

  Batterilivslängden är stor - det går glatt senast 2 fulla dagars användning mellan laddningar, och den medföljande laddaren fyller batteriet mycket snabbt också.

  Mina enda hangups med S3 kommer från några frågor om Android och det faktum att ett antal appar inte är dedikerade tablettversioner utan bara skalade telefonapps - saker som Nest Cam-appen som vi använder som babymonitor fyller inte skärm helt vilket är irriterande men inte så sant.

  Det här är mindre problem och för alla som letar efter en resande följeslagare eller som en apparat för softsurfning skulle jag inte ha några problem med att rekommendera S3, och för dem som letar efter en produktivitetsenhet skulle det vara ett enkelt val tack vare den medföljande S -Penna.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Samsung Galaxy Tab S3 är en utmärkt Android-tablett som har en riktig premium känsla för den.

  Hårdvaran är otroligt! Den är så tunn och ljus, men skär inte några hörn någonstans. Skärmen är så levande, ljus och färgstark. Högtalarna är höga, starka och tydliga; Jag har lyssnat på mycket musik på det redan! All-glass-kroppen ser fantastisk ut, och S Pen-stylus fungerar så jättebra, jag tycker att jag själv visar den till människor hela dagen lång (ledsen kanske!)

  Programvaran är vad du kan förvänta dig med att vara Android. Samsung har integrerat några av sina egna appar och tjänster, men jag föredrar en vanilj Android-upplevelse. De pre-bundna programmen är relativt diskreta och kan mestadels släckas med lätthet. Men för alla som investeras i Samsungs ekosystem på andra håll (Samsungs mobiltelefoner) kan det vara mycket användbart och gratis.

  Den medföljande S Pen-stylus är kanske den del som har uppskattat mig mest. Det är kanske på det faktum att jag inte tidigare ägde en tablett som hade en pennan. Oavsett, S Penna är briljant noggrann, lyhörd och verkligen känns som en penna, penna eller vad som helst du har valt att skriva eller rita med. Det är tryckkänsligt och producerar sålunda en exakt representation av vad användningen av de verkliga ekvivalenterna skulle ge.

  Varför bara fyra stjärnor? För mig är det batteriet som låter det lite ner. Vid 6000mAh är det imponerande att hitta ett batteri så stort i en så tunn enhet. Det verkar dock otillräckligt, vilket gör att batteriet går platt efter ett par dagar, även när skärmen är av och tabletten är orörd. Jag hoppas att en framtida mjukvaruuppdatering åtgärdar detta.

  Överlag, Galaxy Tab S3 kommer starkt rekommenderat av mig!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  På unboxing min Galaxy Tab S3 var jag mycket imponerad av förpackningen och första intryck av enheten. Detta är min första tablett och även min första Samsung-produkt i mobilenheten. Byggkvaliteten och designen verkar vara toppklass. Det ser ut som om det skulle vara väldigt enkelt att skrapa eller skada så jag är lite förvånad över ett fall eller åtminstone en skyddsfilm ingår inte.

  Efter att ha laddat tabletten initialt, verkar det relativt enkelt att installera. Jag är säker på att det skulle vara en vind för någon som redan använder Samsung-produkter men tog lite mer tid och ansträngning för mig eftersom jag inte hade ett Samsung-konto eller någon erfarenhet av Android.

  Skärmen är utmärkt, väldigt vibrerande och kristallskarp. Enheten är inte för tung men är så tunn och allt glas det känns lite osäkert ibland, jag är säker på att ett fall skulle åtgärda detta. Tabletten är utmärkt för att titta på filmer eller visar antingen med hörlurar eller inbyggda högtalare som är överraskande kraftfulla för en så tunn enhet.

  Den medföljande pennan är en användbar funktion speciellt för ritning och målning. Med detta sagt tycker jag att jag saknar ett fysiskt tangentbord för webbläsning och e-post. Jag är inte säker på hur mycket användningen av tabletten kommer att få när jag befinner mig själv att gå tillbaka till min bärbara dator och använda min smartphone annars.

  Jag tror att Galaxy Tab S3 är en lysande tablett, även om jag inte har någon erfarenhet från andra att jämföra den med. Jag skulle definitivt rekommendera det för någon på marknaden för en tablett.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har haft min Samsung Galaxy Tab S3 i några veckor nu, och i början kämpade jag med att hitta något att göra med det. Men när jag har spenderat mer tid med det, tycker jag att det är extremt användbart.

  Skärmen är fantastisk, jag tycker att läsa böcker, serier och titta på videor på det är en glädje!

  S-Penen är underbar, och jag har börjat använda den för att ta anteckningar på jobbet.

  Batterilivslängden är också imponerande, jag kan enkelt gå några dagar utan att ladda den.

  Riktigt snygg tablett, om det är lite dyrt
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det finns många recensioner där ute, de flesta fokuserar på den specifika tekniken i den här fantastiska enheten. Så bestämde jag mig för att titta på det ur rent praktisk synvinkel.

  Den första frågan jag frågade var om jag ens behöver en tablett? Numera är telefoner kraftfulla (och stora) tillräckligt för att hantera allt som behövs. Tabletterna skurde emellertid sin egen nieche på följande sätt:

  1) Tangentbordet är AWESOME! Enheten blir en helt annan produkt med den, så att du enkelt kan använda den som en bärbar bärbar dator. Till skillnad från andra tangentbord, ansluter den via stiften och inte via Bluetooth så det är mycket lyhörd. Det fungerar så elegant och dubblerar som ett fall också. Plus, Office-paketet på det är ett perfekt tillskott

  2) S-penna - Ok det här är inte bra för alla, men för mig är det väldigt användbart. Den största användningen har varit med Adobe Illustrator Sketch-appen, så att du kan rita in vektorer - vilket helt enkelt är fantastiskt! Pennan fungerar osynligt över appar och är ett användbart sätt att göra snabba anteckningar när det behövs.

  3) Skärmen och ljudet - min andra primära användning var för video. Tabletten erbjuder en större skärm för att titta på saker och om du får några trådlösa hörlurar, kan du använda den bekvämt på löpbandet på gymmet. Detta har varit en uppenbarelse!

  Det finns mycket mer att säga, men det här är bara min topp 3. Älskar verkligen produkten och är glad att ha testat den.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Absolut strålande tablett från Samsung. 9,7 "AMOLED-skärm och jag kan titta på HD 4k-filmer. Batterilivslängden är fantastisk. Snabbladdaren laddar tabletten inom ett par om timmar. Högtalare på 4 hörn ger bra ljud. Designen om tabletten är snygg och glasfinishen gör det ser bra ut. Kamerakvaliteten är lysande och bilderna är bra. Spela in videoklipp är rent med ljudfångst är klart. Spen är en bonus och det gör livet enkelt att spela in minuter när du är i ett möte. Älska den här tabletten för priset och funktionerna Utökningsbar lagring upp till 256gb med microSD vilket är utmärkt. Mycket imponerad och skulle definitivt rekommendera. Lätt vikt och dess SAMSUNG ... Ledare inom innovation.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Absolut älskar tabletten, känns och ser bra ut, väldigt snabba och pålitliga inga problem alls, kanske skulle kunna göra med S-penna som slår in i tabletten
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag ger sällan något 5 stjärnor med tanke på att jag har höga förväntningar, särskilt på elektronisk bra, men det förtjänar det. Jag var väldigt imponerad av Samsung Galaxy Tab S3 så snart jag tog bort den från lådan, väntade jag faktiskt tills mitt fall och skärmskydd kom fram eftersom jag inte ville riskera att skada det. Laddning tar mycket lite tid och batteriet varar mycket längre än väntat från en sådan stor tablett. Kvaliteten på kameran är bra (bara inte lika bra som ipad, bara) det var lätt att ställa in ett spelarkonto och ladda ner alla appar som jag vanligtvis behöver. Samsung Galaxy Tab 3 är en perfekt storlek för att passa i min väska, jag tar den till uni och min skolplacering istället för min bärbara dator, som jag aldrig kunde göra med min andra tablett eftersom skärmen inte var tillräckligt stor. Bildkvaliteten är otroligt och färgerna popar verkligen som hjälper när du använder ritningsapparna. S-pennan som följer med är bra, även om jag skulle rekommendera att köpa Staedtler-pennan helt enkelt för enkel användning.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att ha tagit emot tabellen S3 var jag upphetsad, men snart började den försvinna. Du inser snabbt att det här är en större Galaxy S7, den har ett glas tillbaka, fingeravtryckssensor inbyggd i hemknappen och en AMOLED-skärm (mer om det senare). Saken med denna tablett har jag verkligen inte fått sitt syfte i livet.

  Som en produktivitetsenhet är skärmen för liten och den kommer inte med i ett tangentbord, eftersom en multimediaenhet skärmen är för liten och bildförhållandet är udda, det mest irriterande med det är skärmen och i synnerhet över mättnad av det. Allt ser alltför varmt och gult ut.
  Jag pitted detta mot min tvååriga Z4 Tablet, som förresten är den bästa Android-tablett du kan köpa, och jag befann mig väldigt besviken. Xperia har en skarp 16: 9 skärm och färgerna gillar livet, det är vattentätt och otroligt lätt. Det känns inte som att det skulle splittra sig i tusen bitar om du släpper det, vilket är vad jag säkert skulle hända med baksidan av denna Samsung.
  Den här triumfen är S-Penen som är oerhört bra, det är bara synd att de inte gjorde resten av paketet komplimang.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den enda sak du märker, eftersom du tar Samsung Galaxy Tab S3 ur sin låda är att det är en premiumprodukt. Byggkvaliteten är fantastisk (vågar jag säga fenomen) och tabletten känns bra i händerna - fantastiskt tunn (endast 6 mm tunn) och med glaset tillbaka, riktigt slät och "silkesigt" för att hålla. Den enda negativa aspekten av glaset är att det är en fingeravtrycksmagnet.

  Galaxy Tab S3 kan jämföras med en iPad-pro med hänsyn till kraften i maskinvaran och mångsidighetsprogrammet (man kan hävda att Android är mer mångsidig än begränsningarna i IOS). Med S Penna är Galaxy Tab S3 ett produktiv kraftverk och har många kraftfulla funktioner. Det är värt att titta på de olika videon som finns tillgängliga på internet och visa hur du använder S Pen till full kapacitet. S Penna har några bra funktioner - du kan peka på ord och få omedelbara översättningar till eller från vilket språk som helst, kopiera och klistra in text och bilder från webbsidor och / eller någon app, liksom de typiska konstnärliga funktionerna, plus många fler funktioner .
  Staedtler gör en digital penna för exklusiv användning på Samsung-tabletter och det är ett praktiskt riktigt bra tillbehör att äga.

  9,7-tums AMOLED-högupplösningsskärmen är HDR (hög dynamiskt område), trots att HDR-innehållet ursprungligen var begränsat. Den goda nyheten är att du nu kan få HDR-innehåll via Amazon Prime Video app, liksom Netflix (premium-konto krävs).

  Galaxy Tab S3 drivs av en Snapdragon 820-chipset (quad-core) med 4 GB RAM. Tabletten har 32 GB internt lager, men som användare är 23,1 GB endast tillgänglig. Det finns en micro SD-plats, så att du kan expandera lagringen om det behövs.
  Galaxy Tab S3 har USB-C (3.1) har snabb laddning och har ett 6000mAh batteri. Enligt min mening saknar Tab S3 lite batterivis - det känns som en tidigare iPad-användare, att iPadsna varar längre per laddning än Galaxy Tab S3, men det varar en dag med stor användning.
  Ett tangentbord är tillgängligt för tabletten (för en extra £ 119!) Men man tror att det skulle kunna ingå i tabletten, med tanke på att premiumpriset beordras.

  Sammanfattningsvis är det en bra bit om kit - det är den bästa Android-tabellen på marknaden ... men på £ 600 är det en dyr tablett, men vilken skärm! Titta på något HDR-innehåll och du kommer att konverteras, och med S Pen, är en bra tablett för företag och dina konstnärliga krav.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag var glada att prova Galaxy Tablet som den senaste Android-surfplattan som jag köpte och använde för flera år sedan och kan inte betraktas som nuvarande teknik! Mina första observationer är mycket positiva.
  Den mest slående delen av denna enhet är skärmen. Skärmen är skarp som en pinne, färgerna är levande, kontrasten är utmärkt ... Jag kan inte fel det! I kombination med inbyggnaden av högtalare (totalt 4) har vi en fantastisk plattform för medieunderhållning. Jag kan ganska bekvämt titta på en film på den här enheten och glöm ganska snabbt att jag tittar på en tablett.
  Den andra funktionen som jag var imponerad av var den medföljande penna som är överraskande lyhörd och ett nöje att använda. Mitt grepp här är att det inte finns någon uppenbar plats att lagra pennan. Det hade varit trevligt att kunna ta bort det i enlighet med designen av Galaxy Note-serien. Jag kan se mig själv förlora den här enheten vid något tillfälle och glömma att det någonsin existerat när jag återvänder till de gamla, beprövade fingrarna.
  Så helt och hållet ett positivt första intryck ser jag fram emot att prova Staedtler penna som jag borde få snart och släppa ut min konstnärliga sida. Det kommer att bli intressant att se hur Samsung Galaxy S3-tabellen går som en ritningsenhet. Under de närmaste dagarna och veckorna kommer jag också att kunna formulera en åsikt om responsen, hastigheten och mjukvarans gränssnitt - hittills inga problem med det här, men jag kommer att reservera dom!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Varje gång en ny tablett släpps är den gemensamma återkommande frågan "kommer den att ersätta en bärbar dator?". Svaret är givetvis beroende av vad du gör med din bärbara dator och vilka rekreations- och produktivitetsuppgifter som behövs för att replikera.

  På min arbetslinje är jag på väg både nationellt och internationellt varje vecka och min handbagage innehåller regelbundet

  2 bärbara datorer (företag och personliga)
  1 tablett
  2 smarta telefoner (företag och personliga)

  Jag har gråtit för en enhet för att konsolidera den listan ner. Jag kan ha hittat det.
  När Samsung Galaxy Tab S3 släpptes avfärdade jag det ursprungligen. Det var enligt min mening vid den tiden övervärderade. Efter att ha spenderat 3 veckor med Tablet tror jag att jag var delvis fel. Jag tror fortfarande att det är dyrt, men bara för att det är en konkurrensutsatt marknad och jag tror att det kommer att finnas andra som jag som förbiser vad som är en enastående bit av kit på grund av dess prispunkt.

  Nu finns det inget som unboxing en ny bit av tech och i många fall tenderar det att vara toppen av spänning och nyheten släcks snart. Med S3, det är inte fallet, det är en enhet som fortsätter att överraska när du upptäcker och upplever funktionerna.
  Det första du slår dig är de rena linjerna och de skarpa hörnen. Vägning på 429g det är oerhört bekvämt i handen och jag har spenderat många timmar på ett plan som håller det medan du läser e-böcker. Nästa överraskning är skärmens tydlighet. Jag förväntade mig att det var bra men det överträffade dessa förväntningar. Den vanliga enheten bekräftades på ena sidan, jag ville se vad bildskärmen kunde göra. Jag laddade några högspel, fick Netflix installerat och tittade på lite HDR-innehåll på YouTube. Wow, helt enkelt wow, det blåste mig bort och sedan kom nästa överraskning ... ljudet.

  Tablethögtalare verkar alltid vara en övervakning och sluta tinny och brist på djup, men 4x AKG-högtalarna ger ett ljud som i många fall kommer att förflytta dina hörlurar till skåpet.

  Nästa överraskning var S-Pen. Jag har aldrig måttat behöva använda en, men nu vet jag inte hur jag överlevde utan det. S3 har blivit en mobil vit kartong och dess noggrannhet, feedback och svarstider är felfria. Som en öppen universitetsstudent blir detta mitt nya anteckningsverktyg av val när studier fortsätter nästa månad.

  Så ersätter det någon av mina bärbara datorer? Ja, det gör verkligen det för att övertyga mig om att lämna min personliga bärbara dator hemma, och som BYOD fortsätter och appar förbättras kunde jag se det ersätta min företags laptop.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Översikt
  Imponerande taktil, vilket ger avancerade prestanda inslagna i en elegant, trendig och lugnande, dyrbar paket. Samsung Galaxy Tab S3 har de flesta baserna täckta för den bildmedvetna Android-användaren och innehåller även S-Pen-stylus i lådan.
  Pros
  Responsive performance med tillstånd av Qualcomm Snapdragon 820-processorn
  Ultra High Definition AMOLED-skärm ger en levande bild (bra för fotografer älskare)
  Ljudkvalitet för en enhet för tablettformat, med tillstånd av systemet med fyra högtalare
  Utökningsbart minne (upp till 256 GB)
  Bra batterilivslängd, varar i några dagar vid medellång användning
  9,7 tums storlek ger bra skärmutrymme samtidigt som den är bekväm i handen
  Samsung S-Pen ger ett korrekt svar för att stödja kreativitet, och att vara passiv, behöver inte laddas
  Fem ersättningspenna tips i lådan som på grund av den fina nibstorleken (0.7mm), är lätt skadade
  "Screen-off memo" via S-Pen som ger snabb åtkomst till notering, en välsignelse för inspelning av mötesnoteringar
  Anslutningsalternativ som kompletterar andra Samsung-produkter (TV, telefoner etc.)
  Allglasdesign ser robust och attraktiv ut
  Modern USB-C-anslutning för laddning
  Standard 3,5 mm hörlursuttag för de som föredrar en trådbunden upplevelse
  Magnetiskt grepp på S-Penna på baksidan av tabletten för tillfällig lagring
  Medföljande MS Office-applikationspaket (inklusive OneNote)
  Nackdelar
  RRP på högsidan (tangentbordet till extra kostnad)
  Nuvarande OEM-tangentbordshölje har designfel när det inte finns en bakre kameraplats
  Inte en riktig bärbar dator ersättning
  Genomsnittlig kamera fram och bak (inte en brytare för mig som en SLR-användare)
  All-glass design är en magnet för grubby fingermärken
  Ingen permanent plats för S-Penna (acceptabelt på grund av smal chassi)
  Brist på vattentät verkar vara en försummelse som användare av Galaxy S7 Edge-telefonen
  Ingen trådlös laddningsfunktion
  Brist på NFC-anslutning
  Sammanfattning och betyg
  En attraktiv proposition som en Android-Tablet, Galaxy Tab S3 är en bra allround med intressanta möten hämtade av några överraskande utelämnanden.
  Även om för många tillhandahållande av tangentbordet som en valfri extra kanske inte är ett problem, är jag säker på att det säkert kommer att inverka på det uppfattade värdet av denna tablett. Denna enhet sitter fast överst på marknaden och vid skrivningstid kan sköldpadda ut ytterligare £ 120 för tangentbordet vara en avbrottsbrytare för de föredragna tangentbordsbaserade inmatningarna.
  Jag rekommenderar ett fall / omslag som fingeravtryck och märken blir ett problem både på framsidan och baksidan.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  När jag först hörde talas om denna tablett var jag lite skeptisk eftersom jag alltid varit en användare av ett konkurrentmärke.

  Men medan jag äger en annan tablett ligger det i mitt skåp de senaste månaderna. Det största problemet är vikt. Det här är Samsung Tablet som står i stor utsträckning i jämförelse eftersom det är ultralätt och jag har inte ens märkt att den bär det runt.

  Att vara Blogger förutom att ha ett heltidsjobb betyder för mig att jag måste kunna snabbt reagera på medievärldens ständigt växande natur för att skriva nytt innehåll på språng som passar vad som händer. Detta har dock alltid varit ett problem för mig eftersom min gamla tablett och bärbara dator har visat sig vara för tung eller inte lättillgänglig / användbar för den här uppgiften. Hur hittar du utrymmet på packade tåg för att snabbt skriva något på ett tangentbord? Jo sanningen är att du inte ...

  Detta är en annan stor nytta för Samsung-tabletten, eftersom den är tillräckligt liten för att inte påverka andra människors utrymme men tillräckligt stor för att få jobbet gjort. För att inte nämna att pennan gör att man skriver en historia på språnget så mycket lättare än vad jag tidigare använt som det känns som att skriva på en korrekt anteckningsblock utan att behöva överföra den till en bärbar dator hemma genom att skriva om allt.

  Dessutom är fotoredigering en annan huvudprioritet för mina Blogging-företag, och tack vare de skarpa färgerna och det lättanvända gränssnittet på den här tabletten har det förbättrats betydligt den tid jag har spenderat på den här uppgiften.

  Mitt övergripande betyg för tabletten är 5 stjärnor, eftersom det överstiger mina förväntningar, är lätt, lätt att använda med innovativt gränssnittsalternativ tack vare penna och för att inte tala om från en prispunkt står det bra ut mot konkurrenterna.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna tablett har en fantastisk skärm, ett riktigt märkbart steg i kvalitet och ljusstyrka från en äldre tablett som jag använde.

  Tabletten känns väldigt trevligt att hålla och känns som en premiumprodukt. Batterilivslängden är utmärkt och är mycket bättre än någon annan tablett som jag äger.

  Tillägget av en USB C laddare är en större bonus än vad jag förväntade mig och trots att jag aldrig förstod det har det framhävt hur irriterande det var att fortsätta att vända den tidigare Micro USB-laddaren runt för att få den att gå på rätt sätt.

  Samsung-mjukvaran är mycket bättre från tidigare Samsung-tabletter med alternativ för att ta bort vissa installerade programvaror för bloatware.

  Överallt lätt den bästa tabletten jag har använt och även om det är dyrt, tror jag att det är värt vartenda öre, rekommenderas!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag är ny på Samsung och Android-enheter och jag kan verkligen säga att jag konverteras av denna underbara tablett. Det är allt jag har missat med andra tabletttyper och har så många toppfunktioner och ser utmärkt ut.
  OLED-skärmen är perfekt och ljus, titta på onlinevideoer med HDR-videon har varit bra, tillsammans med 4 hörnhögtalare gör detta till en sann multimedieplattform. Det höll mina pojkar underhöll att titta på videor från London till Cornwall i bilen i timmar.
  Jag har tagit detta till jobbet, och som lärare har jag använt det med planering och inom undervisning och det har blivit på plats. Jag kunde ställa in min dagbok, e-post och skrivare i skolan inom några minuter. Jag kunde sedan ansluta till skolans VPN och servrar för att komma åt mina filer var som helst som jag aldrig har kunnat göra med andra märken. Detta har ensam gjort Galaxy Tab s3 perfekt för mig och jobbar speciellt över en split webbplats eller hemma.
  SPEN är en bra funktion, jag är inte en stor konstnär men jag tycker om att träna min konst och jag har använt den för att kommentera några dokument s och kartor på jobbet som har varit väldigt praktiskt och så snabbt.
  Totalt sett en bra liten tablett. Design och manafactoring är mint. För mig låter Os ner det eftersom jag inte kan tycka om Android. Om du är en fan av android kan jag inte se en bättre tablett där ute.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Att ta Samsumg S3-tabletten ur förpackningen för första gången var min första reaktion den imponerande byggkvaliteten, den glansiga glasytan och det känns överraskande lätt för en tablett av denna storlek. Men den mest imponerande funktionen är en gång du har ström på surfplattan - skärmen är fantastisk. Skarpa färger i alla regnbågens skuggar och otroligt svart, så mörkt. Kontrast mellan färger är lätt det bästa jag har sett på en tablett eller telefonskärm.

  I bruk är S3 mycket lyhörd och videouppspelning är utmärkt. Att ha fyra högtalare ger bra ljud från alla håll, med en fin ton. Tabletten går länge på en enda laddning, och med en USB C-port passar kabeln antingen uppåt när den laddas.

  Den medföljande S-penna är en glädje att använda - den behöver inte laddas och när den hålls nära skärmen visas en liten cirkel och även en meny som möjliggör anpassningsbart urval av användbara kontroller, inklusive notering och skärmförstoring. Med hjälp av S-penna med notetaking-funktionen, eller ett nedladdat färgprogram, kommer penna verkligen i sig, rör sig sömlöst från en pensel till penna, till bläck. Användning av olika mängder tryck genererar olika märken på skärmen, precis som med en riktig duk. Jag ser verkligen fram emot att skapa lite konst på denna tablett.

  Totalt sett en mycket fin tablett med bäst i klassskärmen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  I den här översynen tar vi en titt på vad som är - utan tvekan - den allra bästa Android-tabellen där ute idag. Från den ljusa och skarpa HDR-packningsskärmen till den medföljande S-Penen har denna tablett en hel del unika egenskaper som inte kan hittas någon annanstans.

  Först av, låt oss fokusera på känslan i handen. Denna tablett känns otroligt välgjord, med mjuka glasytor på framsidan och baksidan och tunna metallpartier. Från den smarta känslan i handen är det uppenbart att Samsung ser ut att konkurrera med några av de bästa enheterna där ute.

  Låt oss sedan adressera den skärmen - en av de första sakerna som verkligen hakar oss. Med HDR-stöd och 264 pixlar per tum är innehållsförbrukningen en vind. Tecken ser levande ut, färgerna är rika och levande, och svarta är bland de bästa vi någonsin har sett. Med Amazon, Netflix och YouTube som börjar lägga till HDR-stöd till sina mobilappar ser det ut som om vi kommer att se mycket mer dynamiskt innehåll i framtiden, och vi är glada att se Samsung investera i tekniken så tidigt .

  Tabletten är också imponerande prestationsvis. Inuti slår en Snapdragon 820 och 4 GB RAM till och med till och med krävande spel, samtidigt som den fortfarande är tillräckligt effektiv för att leverera över 10 timmars skärmtid under normala förhållanden.

  S-Penna är en annan utseendet på tabletten. Att kunna anteckna dokument med lätthet, samt att skriva anteckningar och rita är ett användbart tillägg. Det är uppenbart att inkluderingen är så mycket mer än en vanlig stylus.

  Tabletten verkar också bra för produktivitet. Samsung erbjuder ett tangentbordskåpa som inte kräver parning eller laddning, såväl som en LTE-modell för personer som vill förbli anslutna på resande fot.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har haft turen att få chansen att prova Galaxy Tab S3 för att granska och ha verkligen haft upplevelsen, inklusive den inledande unboxing av tabletten från sin snygga Premium Look Box.
  Jag har nu använt tabletten i ungefär 4 veckor och känner att jag har haft en bra chans att fullt ut prova de flesta funktionerna och njuta av att titta på dem alla på den fantastiska AMOLED-skärmen. Den sista tabellen jag hade var Kindle Fire HD och det kom inte någonstans nära Galaxy Tab S3 när det gäller prestanda, design eller tillgängliga funktioner.

  En av de funktioner som jag verkligen älskar är S-penna - det har varit väldigt användbart för att ta anteckningar när man är i möten på jobbet, vilket gör att man skriver upp mötesminuter på surfplattan så mycket snabbare och lättare. Det har också höjts intresse från andra kollegor!

  Det har inte bara handlat om arbete, men jag älskar den skarpa skärmkvaliteten och de fantastiska ljudhögtalarna när du tittar på de senaste versionerna på Netflix i HD och när du spelar spel på surfplattan när du slappar hemma.
  Jag har köpt ett nytt fall för att hålla det från att få några repor och också som ett ställe att placera S-Pen som utan ett fall skulle det vara lite av smärta att bära det här separat. I det fallet är Galaxy Tab S3 mycket bärbar och därför lätt att ta ut och om i min handväska :-)

  Jag skulle verkligen rekommendera denna tablett till andra som letar efter en topplinjeprodukt, men det kommer till en ganska hög RRP.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  så snart du slår på surfplattan kan du se skärmens fantastiska kvalitet. upplösningen är fantastisk. ljudkvaliteten är också fantastisk kör Spotify på sin högsta kvalitet är väldigt mycket bra.

  Pennan är bra, jag får döttrarna för att ge det ett bra test den här helgen, pennan är densamma och känns bara annorlunda i handen vid första användningen.

  Jag köpte ett omslag och det är min enda första gripe, tablettkåpan är en extra £ 100 ... till det pris som jag tror att det skulle vara med. Bristen på standard mini USB-anslutning är förbryllande, varför ändra något som fungerar någon annanstans?

  övergripande bra hittills!

  John
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tab S3 är förmodligen en av de bästa tabletterna som tillverkas av Samsung, den levereras med en förbättrad penna som är fantastisk att använda. Det är bra att göra anvisningsanvisningar på Google Maps, dra bilder och använda det för att hjälpa till att surfa på webben. Play Butik har massor av Spel och Apps att använda.

  Jag tycker om att använda Tablet för att titta på Netflix och Youtube, eftersom skärmens kvalitet är fantastisk med bra ljud från högtalarna. så totalt sett har mitt intryck med tabletten hittills varit bra.

  Det är dock lite besviken att du måste köpa ett tangentbord separat men det är inte ett stort problem eftersom tangentbordet på surfplattan är bra och lätt att använda.

  Totalt sett är det en bra tablett till ett bra pris för vad du får. Det är lätt att använda och att behålla.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Som en ivrig användare av Android och Chrome OS-enheter var jag upphetsad över Samsung Galaxy Tab S3 och jag har inte blivit besviken. Jag håller en tablett för tillfällig surfning, videoövervakning och gjutning. Jag var också intresserad av att prova det så att jag kunde se om jag kunde använda den på mitt jobb - för notering och fjärråtkomst.

  Första intrycket var utmärkt, ouppfyllning av väl genomtänkt förpackning för att hitta en mycket tunn, svelte och diskret design - det enda jag önskar att de skulle släppa är Samsung-logotypen från framsidan som de har på de senaste telefonerna. Skärmen är ett konstverk - skarpt, detaljerat med ögonpoppande färgreproduktion - det här är en liten sats som du kommer att glädjas åt hela dagen!

  Med tanke på specifikationerna har denna tablett bättre CPU- och RAM-specifikationer än min ganska nyliga Android-telefon - och prestanda stöder detta i spader - det blåser absolut telefonen bort under starttider och applikationsöppning. Inte en flimmer av tvekan, och det är glatt att multitaska och låta dig vända mellan applikationer där de hålls öppna - exakt var du lämnade dem - riktigt imponerande saker.

  Ljudet från AKG quad-högtalarna är punchigt och högkvalitativt, jag brukar inte titta på mycket video på mina tabletter, men det här är kick-röv för den uppgiften.

  Som fan av Samsungs Notes-serie av telefoner - var jag väldigt glad att se den välbekanta S Pen som ingår i detta - och samtidigt som jag inte är någon artist om du var så är du säker på att du skulle älska responsen och kunna visa sig fantastiskt jobb. Den medföljande pennan passar inte in i tabletten själv (förmodligen eftersom tabletten är för tunn för den) men den har ett användbart klipp på det så att du kan hålla det säkert.

  Jag försökte också Staedtler Pen med tabletten - en glädje att använda och alla som såg det inte kunde tro det var inte en traditionell penna eftersom det ser ut som en! Mycket retro, väldigt coolt!

  Men par det med ett Bluetooth-tangentbord och mus kan du verkligen använda den här tabletten mycket mer än att bara surfa på nätet och direktuppspela dina favoritprogram - utan problem jag använde den för att köra VMWare Horizon och ansluta till en Windows 7 Virtual Machine och allt fungerade perfekt. Så bra tänker jag nu att jag inte behöver en bärbar dator!

  Jag tänkte ursprungligen att jag skulle behöva markera enheten för priset, men på reflektion överträffade de absolut alla mina förväntningar så jag verkligen inte kan. I stället skulle jag säga att om du vill ha en väldigt bra, snygg och riktigt användbar tablett - då måste det vara en stark konkurrent!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fliken S3 innehåller den förbättrade S-pennan i lådan. Den här förbättrade pennan ser ut som en längre, lite fetare version av pennan med Samsung Chromebook Pro. Den har en gummi med en .7 mm spets och en singel sidoknapp som också fungerar som en snabb suddgummi som gör att du kan växla mer fritt mellan penna ingång och rader negation. S Penens supertunna spets kan stödja upp till 4,096 nivåer av tryckkänslighet. Den pekskärpa, gummiaktiga känslan av pennan gör det lätt att hålla. Förmodligen är det bästa med S Pen att det inte tar några batterier, vilket innebär att du aldrig behöver ladda den.

  Inuti är fyrhögtalare inställda av AKG, vilket känner av tablettens orientering för att ge bästa ljudet. Högtalarprogrammet anpassar hur ljudet kommer ut av dessa högtalare beroende på hur du håller tabletten. Det finns en hörbar skillnad när du växlar från stående till liggande läge medan du lyssnar på musikbaserat innehåll, till exempel en musikvideo: allt förstärks något när du är i liggande läge med starkare vokal och uttalade bakgrundsinstrument som normalt inte är mer än svaga ekon. Men när man tittar på något mer dialogbaserat, som en Netflix-show, är skillnaden mindre uppenbar.

  Om du trycker på S-pennens sidoknapp eller svävar över pekskärmens display kommer du att få fram pennens meny. Du kan redigera genvägarna i den här menyn genom att ändra Air Command-inställningarna, och du kan lägga till en genväg för de flesta appar. En av de mest imponerande Air Command är Translate. Om du vill översätta ett ord från ett språk till ett annat, sväng bara spetsen på S-penna över det ordet och översättet visar dig motsvarande på ett annat språk. Jag föreställer mig att den här funktionen skulle vara ovärderlig om du gjorde en språkklass.

  Det här är en mycket högkvalitativ tablett, men jag tycker att den största nackdelen är att du måste köpa tangentbordsväskan separat vilket ger dig ytterligare 120 kr utöver vad du redan har betalat för tabletten.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Om Samsung Galaxy Tab S3
  Denna tablett är faktiskt mycket som en av Samsungs telefoner, bara större, mycket större. Den har en OLED-skärm, innehåller en S-Pen, och har en metall- och glaskropp. Det finns bara en version 32 GB inbyggd lagring med Qualcomm Snapdragon 820 fyrkärnig processor, 4 GB RAM, 9,7 tums Super AMOLED HDR-skärm (2048 x 1536), WiFi och Bluetooth 4,2, USB-C-port för laddning och data, fingeravtrycksläsare och Android 7.0

  Vad jag gillade
  S-Penna i lådan, expanderbart lagringsutrymme är standard och jag måste sätta denna front och mitt: Samsungs Tab har Apple slagen på ett par sätt. Inte bara är Tab S3 samma pris som 9,7-tums iPad Pro, det innehåller också Samsungs utmärkta S-Pen med tabletten utan extra kostnad.

  Vad som är bättre är att Samsung låter dig lägga till ytterligare lagring med ett microSD-kort, vilket är något som Apple aldrig erbjudit. Så, om 32 GB börjar känna trånga, behöver du inte kasta ut din surfplatta och köpa en ny. Du behöver bara lägga till ett billigt chip av flashlagring till Galaxy Tab S3s dolda kortplats.

  Samsung Galaxy Tab S3 Amoled Display och högtalare
  Den fantastiska AMOLED-skärmen och fyrhögtalarna gör Tab S3 till en fantastisk filminspelningsenhet.

  Fyra högtalare som packar en överraskande stans det uppfyllde mina förväntningar på en sådan liten tablett och verkligen kan fylla ett rum bra.

  Vad jag inte gillar
  Samsungs version av Android. Om du är van vid Samsung Galaxy-serien och har aldrig använt något annat så kommer det att vara bra för dig, men om du har använt någon annan version av Googles Android OS ser du skillnader, stora skillnader! Samsung behöver verkligen ta bort dem OS och sluta uppblåsa det med sin smak av veckan apps och egna versioner av Apps som erbjuds idag i ett bättre format och mer strömlinjeformat av Google.

  Domen
  En fantastisk Android-tablett. Medan Samsung har decked den här tabletten ut med sina senaste funktioner tror jag att Tab S3 kämpar för att konkurrera med liknande som iPad Pro och Surface-enheterna. Problemet kommer fortfarande ner till programvara, appar och pris. För dig kommer det att komma ner till vad du planerar att använda Tab S3 att göra. Om du bara vill ha en kraftverks Netflix och medieautomat för flygplanet? Det är grymt. Men när det gäller att få jobb gjort, träffar Samsung mycket av samma väggar som Apple.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Introduktion
  Denna översyn baseras på två veckor av daglig användning av tabletten.
  Jag har varit väldigt fascinerad över Tab S3, Samsungs största förspel i premium-änden av tablettmarknaden, med den uppenbara huvudkonkurrenten som iPad Pro (samma 9,7-tumsskärmen) och i mindre utsträckning den åldrande Goole Pixel C.
  Jag var angelägen om att se hur denna tabell jämför med de andra i min samling som innehåller en "gammal" (men fortfarande fungerande) Nexus 7, min Ipad Mini 4 (används främst för notering i Evernote på jobbet) och ett par Lenovo Tab 3s, och i motsatta änden av prisspektrumet, en Amazon Fire 7.
  I jämförelse med dessa andra är Samsung Tab S3 den högsta specifikationen, största skärmanordningen, och också att nämna den dyraste (motsvarar 12 Amazon Fire 7s!), Men är min första erfarenhet av en tablett med en penna. Att säga att förväntningarna var höga skulle verkligen vara ett rättvist uttalande
  Det är också den första Samsung-enheten jag har haft intensiv tid med, eftersom den kortfattat berodde på en Samsung Galaxy 7-kant i två veckor förra året innan den återlämnades på grund av en hårdvaruproblem.

  Introduktion.
  Unboxing-upplevelsen började med att öppna den väldesignade och högkvalitativa förpackningen, som i linje med vad som kan förväntas av en premium-enhet.
  När du plockar upp tabletten för första gången kan du inte hjälpa till utan bli imponerad, med den ursprungliga standout-funktionen (och överlägset den mest imponerande delen av enheten som helhet) är skärmen.

  Tab S3 är en underbar designad och konstruerad tablett. Från och med den stora 9,7 "super AMOLED-skärmen är fram och bak alla glas inbyggda i en smidig kantmetallram som är välkonstruerad utan flex eller ger. Trots att den är stor storlek, vägde den mindre än förväntat, med massan jämnt fördelad, plus det var överraskande tunn på endast 6 mm. Detta gör det överraskande enkelt och bekvämt att hålla med ena handen medan du tittar på innehåll och interagerar. Den svarta versionen jag fick är av en modern, stilren design, som liknar den hos Galaxy S7 (icke-kant) telefonen, med acceptabla storlekar.
  När du stämmer på är det snabbt uppenbart att AMOLED-skärmen är enhetens stand-out-stjärna. Typiskt för Samsungs vanliga form med sina AMOLED-paneler, erbjuder panelen mycket rika, livfulla ögonblicksfärger, vilket gör att skärmen på den andra AMOLED-enheten jag äger (en Google Pixel) ser ut tvättad och dämpad i jämförelse. Skärmen har enastående betraktningsvinklar och förmågan att uppnå en mycket hög ljusstyrka, vilket betyder att jag enkelt kunde läsa text även när man tittar på enheten i direkt solsken ut i min trädgård en eftermiddag, vilket jag inte kan göra på någon av mina andra enheter.

  Mycket har gjorts av HDR-kapaciteten hos panelen, även om det inte verkar som att göra det bra, och besviken, när Netflix meddelade HDR-stöd för flera Samsung-enheter nyligen, var inte Tab S3 inkluderad. Inte desto mindre gör panelen att titta på ett vanligt videoinnehåll en glädje, och det har blivit min gå till enheten för mediaförbrukning. Jag har hittat mig på TV-serier och filmklipp bara för att förundras över skärmens livskraft, vilket ger bilder till liv.
  En annan anmärkningsvärd funktion är högtalarna, av vilka det finns fyra placerade runt chassikanten, vilket smart låter ljudet flyttas till rätt läge när du ändrar tablettens riktning - en snygg och imponerande funktion. Högtalarna är imponerande höga och basrika och överlägsen de på de andra tabletterna och telefonerna jag äger,
  Runda sidan har vi en plats för ett micro SD-kort för att utöka 32 gb ombord, en stor fördel jämfört med iPad och Google-tablettlinjer, samt en alltmer sällsynt hörlursuttag (ja!). Det finns främre och bakre monterade kameror, vars specifikationer är mycket högre än de lackluster som finns på de flesta andra tabletter och även om de inte är ett primärt bekymmer för mig själv, var det åtminstone bra att veta att de är tillgängliga om det behövs.
  På ryggradssidan finns en serie pogo-pinnar som gör det möjligt för tavlan att ansluta till Tab S3s valfria tangentbordshölje. På över £ 100 pund representerar de officiella tangentbordssatserna betydande utlägg över kostnaden för enheten, men ligger i linje med kostnaderna för de valfria fallen till iPad Pro och andra tabletter. Medan jag senare kan investera i det snygga, men ändå väldigt kostsamma (£ 50) officiella Samsung-flipväska, använder jag under tiden ett billigt generiskt fall, vars magneter kan väcka tabletten när du öppnar och sover när du stänger, vilket sparar ett potentiellt obehaglig räckvidd till den övre hörnet strömknappen, funktionalitet jag visste inte tabletten hade, vilket var en trevlig och användbar bonus.
  Jag skulle älska för Samsung att använda dessa pogo-pinnar för att möjliggöra enklare laddning genom användning av en dockningsstation som liknar vad de gjorde för Tab S2-föregångaren.

  Dessutom finns en uppdatering till dags dato USB-C, plus en frontmonterad fingeravtrycksläsare. Personligen fann jag fingeravtrycksläsaren problematisk och tar ofta försök att få en match, vilket är i stark kontrast till fingeravtryckssensorn på min pixel som har 95% träfffrekvens. Kanske har detta att göra med sensorn på fliken S3 som en tunn remsa i motsats till den stora cirkulära sensorn på min Pixel-telefon, som lätt kan åtfölja mina feta fingrar.
  Internt packar enheten en mycket generös 4 GB ram, med en Qualcomm Snapdragon 820-processor, som finns i de flesta av de 2016 flaggskeppsmodulen. En senare processor skulle ha varit trevligt, men jag förväntar mig att lanseringen av tabletten före tillgången på den senaste generationen Qualcomms chips hade något att göra med detta. Trots dessa friska specifikationer hittade jag prestanda i en förbryllande mix. Intressant är att medan tabletten vanligen blåses igenom intensiv användning, som att växla mellan ett stort antal appar öppna samtidigt eller använda funktionen sida vid sida, skulle den ibland sjunka något vid andra tillfällen när du bara navigerar när några appar i minnet. Jag misstänker att problemet är mer att göra med vissa delar av Samsungs programtillägg i stället för begränsningar i den bakomliggande tekniken, eftersom min Google Pixel-telefon (som har liknande ännu sämre specifikationer för den här tabletten) inte drabbas av detta problem. Jag är optimistisk att detta kommer att lösas av framtida mjukvaruuppdateringar.
  Nästa har vi pennpenna: Tabben S3, har en speciell pekskärmskompatibel skärm som kan känna och spela in ingång med stor känslighet så att en användare kan dra och skriva på skärmen med stor trovärdighet, som liknar funktionaliteten i Notebook-serien eller iPad Pro. Tabletten levereras med en stor 'S-Pen' i grunden en större version av pennan som levereras med Samsung Note-telefonserien, men den här versionen är mycket tjockare och därmed mycket malm bekväm att hålla. Whist som ursprungligen var skeptisk till användbarheten, visade sig S-Pen vara en standout-funktion för mig, som ursprungligen blev standard sätt att knacka på och interagera med skärmen (så mycket enklare och mer exakt än mina feta fingrar), men det exakta trycket känslighet och lyhördhet innebar att pennan blev ett av de viktigaste verktygen för att min anteckning tog aktiviteter i antingen den inbyggda Samsung Notes-appen eller min vanliga applikation Evernote. Det faktum att pennan är batterifri och väljarknappen faktiskt ger en användbar uppsättning definierbara genvägar gjorde det väldigt mycket uppskattat och jag anser mig själv vara en konverterare och mer än bara en gimmick. Den enda nackdelen är att jag önskar att det var ett enkelt sätt att docka pennan med tabletten och jag slutade köpa ett billigt generiskt fall med en hemlagad slinga på den under hela denna översyn.

  programvara
  Tabletten levereras med Android 7.0 förinstallerad. Med min Google Pixel-telefon som redan kör den senaste Android 8.0 blev jag förstörd att tabletten inte åtminstone kör Android 7.1, men som Samsung tycks vara på 7,0 för alla sina flaggskeppsenheter, kunde jag förlåta det. Jag var mer besviken över att den inte har det senaste av de månatliga Android-säkerhetsuppdateringarna (tabletten är satt med juni 2017 release = 3 månader bakom) som jag tyckte är mindre förlåtlig för ett flaggskeppsapparat från ett företag som pratar om att ta Android säkerhetsuppdateringar seriöst. Tabletten förväntas få minst en stor OS-uppdatering till 8.0 om inte en annan far tillsammans.
  Annars blev jag positivt överraskad med resten av OS-programvaran. Min tidigare erfarenhet av Samsungs tillvägagångssätt till Android har varit lackluster och uppenbarat sig över överlappning av appar, inställningar, tillägg etc. som har överkomplicerat och dränerat resurserna på vänner äldre Samsung Galaxy S-serien. Här på Tab S3 var det glädjande att se att Samsung hade varit relativt konservativ med de allra flesta av de förinstallerade Samsung-appsna, och ändringar i standardkonfigurationen av Android 7 var faktiskt användbara och tillfogade upplevelsen. Det finns också en serie med Microsoft-program som medföljer. I synnerhet gillade jag de olika effektiva batterisparfunktionerna (vanliga på Galaxy Phone-serien) och en prestandatuner med ett klick. Den inbyggda multi-tasking sida vid sida uppskattades särskilt och var faktiskt användbar för att kunna dra nytta av den stora fastigheten när du använder tabletten för att fungera, eller när du tittar på video när du hämtar på mina vanliga webbplatser.
  Batterilivslängden var bra och matchade de citerade 12 timmarna med vanlig bläddring och mediekonsumtion. Standby batterilivslängd var ungefär lika bra (eller dåligt) som de flesta andra enheter dränerar en 4-6% över natten. Verkligen kan ingenting konkurrera med iPadsna för deras otroligt låga minimala standby-dränering. Den medföljande höghastighetsladdaren med hög kapacitet kunde återställa 6000m mAh-batteriet förvånansvärt snabbt, och laddning av Tab S3 måste snabbare än någon av mina andra tabletter med sina medföljande laddare.

  Sammanfatta
  Baserat på mina senaste två veckor av att använda Galaxy Tab S3 tabletten, har jag funnit att det är en högspecifik, välgjord tablett, med bäst i klassskärmen och högtalarupplevelse, och en överraskande användbar Pen.
  Enligt min åsikt är detta den bästa Android-tabellen tillgänglig just nu, speciellt för mediekonsumtion. Det är dyrt, men jag tror på undantagsskärmen och högtalarna ensam, premiumen över tabletter är berättigad.

  Fördelar:
  Fantastisk skärm och högtalare i ett robust högkvalitativt chassi.
  Medföljande S-Pen öppnar ett helt nytt paradigm av interaktion och produktivitet. Mer än bara en gimmick.
  Utökningsbar lagring
  För mediekonsumtion är det här att slå.

  Nackdelar:
  Ibland lag och stammar.
  Kostnad för enheten och tillbehörslådan.
  Otillförlitlig fingeravtryckssensor.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag kommer inte att ljuga, när jag först såg denna tablett var mina första tankar "Här går vi igen en annan tablett". Till min förvåning hittills har denna tablett levererat bortom mina förväntningar. Samsung S3 ger oklanderlig grafik, ett brett utbud av appar, batterilivslängden är fenomenal och den laddas väldigt snabbt. Jag är så chockad över hur bra det här är. Fantastisk ljudkvalitet som gör det bra att titta på mina favoritvideoproducenter och strömma barnfilmer för min 22 månader gamla att titta på i bilen. Storleken på skärmen är idealisk att använda i bilen för barnen att underlätta långväga resor och också för att läsa. Det är mycket lätt att bära runt, så det skulle inte vara något problem om du vill använda för arbete på kontoret, skolan eller universitetet. Jag sköt några bilder på tabletten och kvaliteten på dessa fotografier var fantastisk, definitivt slår vår nuvarande tablett. Jag rekommenderar starkt till alla, kontorsarbetare, lärare, studenter, föräldrar osv .... någon skulle verkligen dra nytta av att använda denna tablett. För studenter, kontorsarbetare och lärare rekommenderar jag starkt S-penna. S-penna gör det väldigt enkelt att ta anteckningar och dra ritningar på tabletten. Sammanfattningsvis är Samsung S3s övergripande prestanda bara lysande.