Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

ASRock X370 Taichi

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla ASRock Moderkort (207)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Easy to overclock the CPU with stable VRM. However it did eat 4 RAM sticks on different occasions with on slot 3+4. So it seems to be a faulty in manufacturing, which is a random event. However, reading online there seems to be many problems with RAM modules on the Taichi, so I'm not the only one.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Solid styrelse till ett bra pris. Jag borde säga att den jag har har måste vara RMAd på grund av bullrig VRM (startade efter BIOS-uppdateringen), men det förringar inte pris / prestandaförhållandet på det här kortet, eller hur bra det är trots det felet. Du får 16-fas-VRM med pipade kylflänsar, för mig stödde 3200Mhz-minne ut ur lådan, ser mycket bättre ut i köttet än vad det gör i bilderna (den yin-yang-designen gjorde mig tveksam men det är verkligen diskret när du förstår det dina händer).

  Fantastiska funktioner hittar du bara på de övre ändbrädorna som MSI Gaming Titanium eller Crosshair VI - det här kortet är konstruerat för överklockning till en prispunkt på cirka $ 70- $ 100 billigare än Crosshair VI. 16-fas VRM, två M.2-slitsar (får inte ens det på Crosshair VI), POST-koddiod, CMOS-knapp på bakpanelen (inte på Gaming K7). Väskor med USB 3.0 och 3.1 portar. Om du var tvungen att välja mellan MSI Gaming Carbon och den här, vinner den ena handen - inte konstigt att det finns brist på dem. VRM-kylning är utmärkt, speciellt vid höga spänningar. Inuti fallet fick den rapporterade temperaturen inte högre än 55c @ 1,425v.

  Dåliga poäng: ASRock-programvaran är hemsk. Både A-Tuning och ASRock RGB är benägna att krascha. Fläktkontrollen är konstig och moderkortet rapporterar inte faktiskt CPU-diodstemperaturen (det rapporterar en CPU-temperatur, men jag är inte säker på vad det är), så du måste gissa på vilken tid dina fans ska sparka in. A- Tuning är inte tillräckligt stabil för att förlita sig på detta, så du måste göra det via moderkortet.

  Den primära M.2 / U.2-luckan är för nära CPU: n. Den ligger precis ovanför den primära PCI-E x16 och precis under CPU-uttaget. Så även på ett anpassat loop-system blir en NVMe-enhet, som ger mycket värme, ännu varmare. Det här är med att fansen blåser där och en CPU-temperatur på mindre än 40c. Jag tycker att det är hetare än det borde vara, så om du har en SATA M.2 som inte kräver NVMe-kortplatsen, är det bättre att sätta den i den andra M.2-luckan.

  Och du får inte mycket i lådan, tilläggsvis. Vilket är bra. Men jämfört med Crosshair VI är det ganska gles.