Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus Prime X370-Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Moderkort (338)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Fungerar väldigt, väldigt bra för Ryzen 3 series, glöm gamla reviews för Ryzen 1 series, mycket prisvärt om du planerar köra en Ryzen 3 series CPU. Du kommer få ungefär lika bra benchmarks som folk med svindyra moderkort, i vissa fall kanske t.o.m. bättre, detta är en gömd diamant. Tänk dock på att bios måste vara uppdaterat för att det ska lira med en Ryzen 3 series CPU, fråga butiken.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Rullar på hur bra som helst som htpc/server 24/7.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  # Uppdatering efter ca 2 mån. Senaste BIOS gjorde livet för mycket lättare vad gäller minneshastigheter. (4x16GB i 2666 inte längre ett problem) Inget anmärkningsvärt har uppstått i övrigt. Betyget står sig.

  --
  Inga problem med några funktioner på moderkortet och det har det mesta man kan önska. Moderkortet kom med den första versionen av UEFI och har uppdaterat till varje nästkommande utan krångel. (man uppdaterar förståss inte UEFI/BIOS med inställningar som man inte vet är stabila, då kan vad som helst hända)

  Svårigheter med att få ut det mesta av minnet är brett över hela plattformen bland annat eftersom den är så ny. Den som bygger ett Ryzen system idag och vill kunna köra med särskilt snabba minne bör noga kolla upp så att minnet finns med i officiella kompatibilitetslistor hos moderkortstillverkaren, samt gärna även se efter hos minnestillverkaren att minnet är särskilt designat för att stödja höga hastigheter med Ryzen.

  Över lag heller inget problem att köra med "standard 2133" -minnen, det är mest för spelmaskiner med riktigt kraftiga grafikkort som det gör någon direkt nytta med högre minneshastigheter.

  Noterbart för den inte helt insatte är att utgångarna för bildskärmar på moderkortet bara fungerar ihop med en processor som har inbyggd grafik, vilket inte Ryzen serien har.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mest funktioner för pengarna när jag köpte det. Lite märklig placering av fan-headers och USB 3.0 kontakt vilket kan försvåra en snygg kabeldragning. Annars ser det bra ut med ett kvalitativt ljudkort och Intel NIC.
  Mina största klagomål på kortet rör det för tillfället extremt buggiga BIOSet (0604). Exempel på lite mer djupgående tekniska problem jag har:
  Jag kan inte ändra LLC för då krashar den i Windows oavsett nivå, vcore hoppar upp och ner ganska mycket under belastning, jag kan ej överklocka stabilt med någonting annat än vcore på AUTO.
  Sedan så kan inte RAM-minnena köras i specificerad hastighet. Får nöja mig med 2666MHz på mina 3000MHz minnen. Detta är dock ingenting unikt för detta kort utan gäller de flesta Ryzen moderkort. Överlag väldigt besvärtligt att överklocka med detta kort. Jag kör den tillsammans med en Ryzen 1600.

  Jag valde dock ett ASUS kort för att även om de brukar vara buggiga i början så brukar de vara väldigt duktiga på att patcha och öka prestanda under lång tid med nya BIOS versioner. Tids nog så löser de nog alla problemen. Men just nu får det inte mer än 6 stjärnor av mig.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Underbar ombord, mycket bra värde och stora komponenter. Rock solid stabilitet. Behöver bara Asus att släppa BIOS-uppdateringar, som av detta tidiga datum.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Min Did not.