Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Spore (PC)

 Lägg i lista  Jämför
The Sims-skaparen Will Wrights nästa stora projekt är minst sagt ambitiöst. Man börjar spela en encellig organism som sedan utvecklas och växer. I slutet av spelet ska spelvärlden utspela sig online med en hel galax med olika spores som nu utvecklats till avancerade varelser. Will Wright själv säger att spelet är inspirerat av hans favoritspel Pac-Man, Populous, Diablo och Civilization med en stor dos klassisk science fiction. Stäng
The Sims-skaparen Will Wrights nästa stora projekt är minst sagt ambitiöst. Man börjar spela en encellig organism som sedan utvecklas och växer. I slutet av spelet ska spelvärlden... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.07)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Världens bästa spel! Super kul! Jag och min bror spelade detta hela tiden när vi var mindre! Sen köpte min vän det och vi tre spelade så otroligt mycket! Detta är ett måste för alla som vill skapa saker! Alla skriver att spelet är dåligt eftersom man bara kan installera det 3 gånger, men varför vill man installera det mer än 1 gång om man inte gillade det?
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Någ mitt favorit spel någonsin älskar det
 • Ganska bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Så dålig var den inte, blev dock besviken på många av faserna för att de var för enkla att klara av, men å andra sidan så är det lagom nivå för tjejen (som nästan aldrig spelar datorspel annars) så man kanske offrade komplexitet för lägre tröskelnivå så att fler än bara hardcore-gamers kan spela den (för att inte nämna att spelet trots det är 6 GB stor). Jag har valt att se det här spelet mer som en glimt om vad som i framtiden komma skall, om än en aning dyrköpt sådan.

  Jag visste inte om att den endast tillät 3 (5 sedan nyligen) aktiveringar då jag bara har den på två datorer, men händer det något så att man behöver aktivera om den och man fått slut på aktiveringar, så är det bara att cracka den. Det är dock ganska sorgligt att man alltid ska behöva lita på cracker-communityn för att få använda sina inköpta produkter som man själv vill; lite som att behöva lita på biltjuvars hjälpvillighet för att kunna köra sin bil när man vill.

  Sänker betyget på den från 7 till 4 för att EA ännu inte fixat DRM-problemet på ett acceptabelt sätt. Höjer till 6 igen. Gillar Aktivering och avaktivering av nycklar, men hårdvarukrascher kan göra att man blir av med sina nycklar ändå. Om man hade kunnat avaktivera online hade det blivit en 8.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Sämre än vad man förväntade sig av det här spelet. Men efter man har spelat ett tag så är det ytterst underhållande att se sin ras utvecklas och senare sitt imperium utvidgas. Ett stort minus att man bara kan installera spelet tre gånger jag personligen har ingen kvar på grund av att min gamla dator krascha. Jag har läst att Electronic Arts kommer att bevilja ytterligare installerar från fall till fall (on a case-by-case basis) men hur vet jag inte ricktigt.
 • Dålig
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Inte vad jag trodde verkade mycket bättre i previews och att man bara får installera 3 ggr suger!
 • Usel
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Värdelöst att det endast går att installera 3 gånger! Att ett så stort företag som EA håller på med begränsande kopieringsskydd som förstör för deras kunder är skandal. Gjorde misstaget att KÖPA spelet... ångrar att jag stödjde detta.
 • Ganska bra
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  enformigt, kul i typ en och en halv timmme
 • Ganska bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Tyckte dom två första faserna var roligast men sedan blev det bara enformigt och tråkigt. Man ville ju spela för att skapa en varelse och liknande. Lite tunt var det också på dom flesta ställerna men men, det var ju onekligen att vänta. Kort livslängd men värt att slänga kanske 200 kr för att mysa med ett tag. Har man inte spelat creature creator så kan man tillbringa en timme eller tre med den också. Rekomenderar till icke gamers, då spelet är för tunt för nån med tidigare erfarenheter av t.ex. RTS eller Rollspel.
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Jag säger bara en sak, EA's DRM!! (SecuROM). Att den dessutom installerar en tjänst som kan stänga ner andra applikationer som alcohol 120% och Nero ser jag som rent datorintrång i form av virus. Bojkotta alla sådan spel så att leverantörerna förstår att vi inte köper sånt oavsett hur bra de är.
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Helt OK spel men måste ju sänka spelet totallt för deras fasoner som Sony hade för sig för ett tag sedan och det blev ju en väldigt dyr historia för sony hoppas EA får pynta ut mer pengar....

  bedrövligt EA, skäms på Er
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Spelet är inte helt värdelöst (något kort kanske), men EA's DRM som begränsar antalet installationer och segar ner datorn genom att sätta sig i windows kerneln är idiotiskt. Ångrar mitt köp eftersom jag inte kan använda produkten mer (har fler datorer och användare i huset).
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  VARNING!!!!

  Detta spels "kopieringsskydd" installerar filer på din dator som övervakar din dators aktiviteter och din CD/DVDs aktiviteter, detta medför att dessa blir slöare! (Dessutom görs detta i hemlighet, OCH dom försvinner inte när du avinstallerar spelet) I vissa fall har tillochmed datorer slutat fungera (för referens läs http://en.wikipedia.org/wiki/SecuROM under "controversy".

  DESSUTOM: så kan det bara som sagt enbart installeras 5 ggr, visst, du kanske bara har 1 dator? hoppas och böna och be att det aldrig blir problem med den då... eller att du behöver avinstallerar spelet när du behöver mer plats. För JAJAMENSAN det tar upp en till av dina 5 ggr! Så det gäller ÄVEN för dom som inte är hardcore gamers som det utryktes neranför!

  Köp INTE om du vill ha en fungerande dator, och vill kunna spela spelet även efter några data-krasher....
 • Ganska dålig
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Absolut överpris för ett spel som mer liknas vid ett program.
  Det här är som ett program där du skapar en varelse och sedan kan du se hur den ser ut när den gör olika saker. Kan vara skitkul efter första skapelsen men sen tröttnar man.
  Det här kan jämföras med Audiosurf och är definitivt ett $10-spel.

  Att man har begränsade ominstallationer ger det ett extra minus.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Hej där det här inte ett spel riktat till de flesta läsarna här, dvs hardcore gamers! Det här är som Sim City, Sims mfl. EA produktioer ett spel för oss som inte spelar varje kväll och när vi spelar kanske vi är flera, både barn och vuxna som kollar och är med och bestämmer. Vi kanske inte har 5 datorer hemma och DRM märks aldrig. För er som känner igen er i det här livet är det här ett roligt tidsfördriv med kul grafik och lätt inlärningskurva. barnen älskar att designa figurer och fordon och att sen vara med och påverka vad man skall göra i spelet. Alltså jag tror det är fel att bara lyssna på singelkillar med kanske andra kvalitetsreferenser än dina när du som familjefar eller familjemor funderar på ditt nästa spel. Varför inte full pott; jag hade installationsproblem (hängning) på en helt nyuppsatt Vistadator.
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Ett helt okej spel rent spel mässigt så är det mycket som saknas känns nästan som ett expansion pack kommer snart för spelet har väldigt mycket som kan göra den bättre.
  men idén är väldigt bra och det funkar i några dagar och internet systemet med att ladda ner spore är hur bra som helst !
  Sen kommer DRM Jag vet inte riktigt vad de tänkte på tror dock det är för att man kan spela SPORE utan skiva
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Såg fram mot spelet i flera år. Kommer inte köpa det förrän EA plockar bort allt vad securom, rootkits och annan illvillig kod heter från det. (Förmodligen aldrig mao.)
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  400 kronor för att få låna spelet litegrann .... varning för för alla EA spel och deras DRM ...
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Totalt värdelöst!!!
  Kanske kunde vara värt det om man kunde installera spelet fler gå¨nger än tre, löjlig spärr. Finns folk vars hårddiskar går sönder, eller som får virus, som gör att du måste ominstallera, sen finns det de som har begränsat utrymme på hårddisk och nä rde tröttar på spelet ett tag avinstallerar det tills de vill spela det igen. nädu.
  EAs begränsning suger, därför får spelet sämsta tänkbara betyg
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Spelet kan endas installeras 3 gånger, vad är det för skräp?!? När jag har betalat för spelet ska jag kunna använda min kopia som jag vill, nej det här är botten nästan så man önska att man hade laddat ner det istället..
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  endast kan installera spelet tre gånger. När dessa installationer är "förbrukade" går det helt enkelt inte att spela längre.
 • Ganska dålig
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  det är kul när man får göra sin gubbe och sen vara ut i vattnet och leka men vad är meningen sen med spelet?
  inte värt att lägga sina pengar på!
 • Usel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Det roliga är att göra gubbarna, men vad är då meningen med spelet?
 • Knappt godkänd
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Ganska bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Inte så kul som jag hade hoppats på men ändå helt okej. Jag spelade på normal och då gick det väldigt fort att spela genom varje fas av spelet. I början är det skoj att få utforma sina varelser, byggnade och fordon men man tröttnar också på det ganska fort. Som någon annan skrev så är det väl egentligen bara rymdfasen som ger en liten utmaning och bredd på spelet. Det blir nog ett spel jag spelar en eller två gånger och sen hamnar det på hyllan...
 • Acceptabel
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Ett demo.
  Jag är iofs kräsen, men jag fick en mycket distinkt känsla av att jag satt och spelade ett demo snarare än ett riktigt spel.
  Varför?
  Det verkade finnas potential i varje del av spelet, men varje del av spelet saknade variation.
  Enda undantaget var rymd-delen, som var varierad, men bara var tråkig rakt igenom.

  Eller, snarare, förväntar du dig att ha lite småskoj i några timmar och sen lägga spelet på hyllan för att aldrig spela det igen, alternativt om du tycker att det är intressant att designa varelser med ett ganska fattigt system som inom den ganska fattiga ramen är flexibelt som tusan, eller om du vill leka arkitekt, då är det här spelet något för dig.

  Är du som jag och bill bli utmanad och gräva ned dig i ett spel som är värt att spela om gång på gång, då är det här spelet inget för dig.

  Så, ett mediokert betyg till ett mediokert spel.
  Om jag hade betygsatt själva designmotorn så hade den fått 7, men den är lustigt nog inte en speciellt stor del av spelet.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Har just spelat ingenom hela spelet, helt underbart!