Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Flymo Hover Turbo 400

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Flymo Gräsklippare (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  skräp flyger inte över gräset som utlovas. när vi ringer tillverkaren skrattar han och säger nej den flyger inte. vid minsta droppe på gräset så får du ett stort motstånd. inget för dig som inte styrketränar eller är av äldre modell.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Trasig efter ett fåtal klippningar... Gräsmattan är väl bara 150 kvm. Plastskruven som höll fast handtaget lossnade någonstans i gräsmattan. Svår att hitta då den är svart. Ny reservdel måste beställas från England.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gick sönder efter ett år. Liten gräsmatta. Nej tack.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag har hand om gräsklippningen utanför vårt hyreshus, vars klippyta består fram för allt av en brant sluttande slänt. Det är tungt arbete att röja med trimmer, samtidigt som det är svårt att hantera en vanlig bensindriven gräsklippare - man har fullt upp med att göra sitt bästa för att inte halka i slänten - och att på det styra en tung gräsklippare blir för mycket.

  Jag gjorde därför slag i saken och köpte en "svävare". Tack vare att det är ganska små klippytor det handlar om så räcker det med en kabelansluten eldriven gräsklippare.

  Jag köpte min från Amazon.co.uk (England). Detta går alldeles utmärkt att göra, jag sparade flera hundralappar och det enda man behöver fixa är ett klippa kabeln och sätta på en ny kontakt (EU-anpassad) som köptes på Clas Ohlson för några tior. Monteringen av maskinen var enkel, två muttrar och några plastfästen var allt som behövdes innan den var startklar!

  Det första som slog mig när jag började klippa var att det inte är så mycket "Fly" i Flymo som jag hade väntat mig - den svävade inte så som jag hade tänkt på förhand. Den är dock lätthanterad, den glider trots allt omkring på ytan och är enkel att styra åt alla håll (jag "svingar" den gärna sidleds i slänten). Den är dessutom relativt tyst, jag behövde inga öronproppar.

  Motorstyrkan är bra, den klarar det mesta och har ett automatiskt stopp som stänger av motorn om man kör in i något för hårt som sten eller kvistar - den funktionen fungerar bra och skyddar kniven.

  Den klipper lite för kort för min smak även på högsta läget, gräsmattan blir brun och har svårt att återhämta sig, men detta blir förhoppningsvis bättre över tid.

  Ett utmärkt alternativ till den som inte har så stora klippytor och inte störs allt för mycket av strömsladden!