Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch SMV68MD02E

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Diskmaskiner (269)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Haft min i ungefär ett halvår och är supernöjd! Att luckan öppnas automatiskt efter att diskprogrammet är klart är för mig en killer feature med denna maskin. Det gör att jag kan starta maskinen på kvällen innan jag går och lägger mig och på morgonen är allt torrt (förutom om det stått vatten i en pöl ovanpå undersidan av en bunke eller liknande). Jag har därför aldrig använt timerfunktionen för att försöka planera för när jag kan vara i närheten och öppna luckan när diskmaskinen är klar, som jag gjorde med min förra diskmaskin.

  Att den projicerar diskprogrammets återstående tid på golvet är en trevlig funktion.

  Den är lätt att packa och det är lätt att höja/sänka mittenhyllan för att anpassa den efter vad man diskar för tillfället. Det som är svårast att få rent är större redskap på överhyllan, om de har intorkade rester. Annars diskar den väl.

  Instruktionerna för att montera luckfronten är inte bra. Tanken är att man ska tejpa fast instruktionsarket på fronten så att den hamnar på önskat avstånd *under* maskinens lucka och därefter borra efter dess markeringar. Det är kanske lämpligt i moderna kök där luckorna på underskåpen nästan tar i diskbänken. I 90-talskök som har en synlig list mellan underskåpens luckor och diskbänk (ovansidan på underskåpen) behöver däremot fronten sticka upp några millimeter *ovanför* luckan för att dölja hela diskmaskinen. Då fungerar inte anvisad metod. Jag valde istället att tejpa fast fronten på luckan precis där jag ville ha den med de medföljande fästkuddarna, skruva loss avsedda skruvar från luckans insida, markera genom hålen var borrhålen skulle vara, sätta tillbaka skruvarna, lossa fronten, borra efter markeringarna och till sist sätta tillbaka och skruva fast fronten. Tid tog det, men det blev bra.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helnöjd. Den är verkligen tyst. Fastnar väldigt lite rester i, har inte behövt rengöra mycket heller. Blir rent och torrt och om du väljer självtorkningsprogrammen. Självöppnande också super så det torkar efter disken har gått klart. Enda negativa skulle väl i sådana fall vara att den är lite väl enkel att råka gå emot så den öppnas när man står emot diskbänken med maskinen under då den tryckaktiveras och öppnas då.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt nöjd med detta köp. Maskinen diskar rent. Den rymmer mycket disk och de olika delarna är väl anpassade efter de glas, muggar och tallrikar som vi har (hyfsat standard). Och den är knäpp tyst, vilket är helt fantastiskt. Märker den knappt när jag är i samma rum.