Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Braun Series 3 Shave&Style 3000BT

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Braun Hårklippare & hårtrimmers (45)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Braun 3000BT ​(svart) var helt klart över förväntan, eftersom jag har känslig hud. Jag brukar vanligtvis enbart raka mig med hyvel och gel utan alkohol i eftersom jag lätt får irriterad hud.

  Nu kommer jag alltid fortsätta raka mig med denna Braun 3000BT p.g.a bra resultat.
  Det som är extra positivt är det rörliga skärhuvudet.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Tar bra i ansiktet, lite sämre på halsen.
  Annars skär den bra och skönt
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gillar denna produkt då det finns flera olika trim möjligheter men saknar att det inte finns en näshårstrimmer till apparaten. Gillar att den även är vattentät vilket gör den lätt att rengöra under kranen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den första trimmern jag ägt som klarar av 2mm på en gång utan att man behöver dra över skägget flera gånger. Nyps inte heller vilket är jätteskönt. Bra och bekvämt handttag också. Kan varmt rekommendera.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Great and easy to use, does the job.
  The trim function is the best. The clean shave is not that good. It has a hard time to follow the skin.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Very easy to use and good precision with hair and beards.
  Good kvalite and battery time, can warmly recommend this product.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Betydligt bättre än mina 10 år gamla Braun, tystare och rakar bra. Men det blir aldrig lika bra som med hyvel.Jag gillar tillbehören för trimning med möjlighet att ställa in olika djup samt att den ej behöver laddas så ofta.
  Bra rakapparat.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt ok rakapparat men jag föredrar de lite dyrare modellerna med rengöring/laddnings station som gör allt så mycket enklare. Men för att ta med sig på resor och annat är denna perfekt det är ju trots allt en Braun de bästa rakapparater som kan köpas för pengar
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Känns bra i handen och maskinen känns robust och pigg. Det stora problemet med min förra rakapparat var batteriet och den här är riktigt bra på så sätt. Har inte behövt ladda den alls än faktiskt. Lätt att byta klipparna och att hålla ren. Den ger också en skön rakning utan irritation. Ett problem drar ner betyget. Jag gillar att ha fem millimeters stubb men trimmern funkar inte klockrent. Man får gnugga och gnugga för att komma åt alla skäggstrån och få det jämnt och då tar det onödigt lång tid.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  This product is amazing ! . Having the pleasure to purschase this for a month ago. Combine the cut on your head and facial hair. Steady grip in your hand. Perfectly placed on the skin, but to access the lying hair, you have to press a little more. Vibrate a little more then i was accustomed. But not an issue ! .The best machine I've had in a long time. Holds well before you need to load. Different sizes of rocking devices are a plus as I vary the length of the head. I highly recommend this product. 10/10 . Then you'll shave both your head and face, so this product is wonderful! .
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag tycker om att hålla skägget kring 3 millimeter så jag monterade denna variant. Rakapparaten laddade sig snabbt och jag kunde kvickt sätta igång. Det är lätt att få skarpa kanter men tyvärr missar rakapparaten många hårstrån. Man måste föra den fram och tillbaka flera gånger för att få ett tillfredställande resultat.
  Jag tycker ändå att rakapparaten är värd sitt pris och jag kommer definitivt fortsätta att använda den.

  Plus
  + Billig
  + Snabb att ladda
  + Batteritid (än så länge)

  Minus
  - Ljudnivån
  - Missar hårstrån
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter att ha fått hem maskinen var jag väldigt nyfiken att prova den, tyvärr så höll den på att hamna ibland elektroniksoporna direkt.
  Jag har länge sökt en ersättare till min gamla trojänare som batteriet slutat ta laddning i, denna verkar ha bra batteri men den kan inte bekämpa skäggväxten alls. Lite längre eller "2-dagars" stubb spelar inte någon roll, rakningen uteblir näst intill helt och hållet så nu blir det att gå tillbaka till hyvel vilket är det enda som jag hitintills hittat som fungerar.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Maskinen har en Ok kvalitet. Veldig fordel at man kan barbere óg trimme skjegget med samme maskin. Helt Ok kvalitet på trimme og barber funksjonen. Fordel at man enkelt kan velge mellom forskjellige lengder. Generelt sett absolutt fornøyd en maskin til denne prisen.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enkel att använda, många olika kammar som tillbehör. Effektiv. Enkel rengöring.
  Helst inte för lång skäggstubb då det river lite väl bra.

  Rakar mig mest med safetyrazor, inget som slår det, men har denna med mig på mina olika affärsresor runt om i landet. Då funkar den perfekt.
  Enda lilla negativa är att jag tycker den är lite "plastig" och känns lite billig. Vilket den trots allt är.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Funkar bra och resultatet blir bra när man väl får bort de hårstrån den missar. Det tar några vändor, lite mer än andra apparater jag använt. Gillar att det är enkelt att byta funktion och rengöra och den laddar snabbt.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Känns bra i handen och har bra batteritid. Däremot lämnar den hårstrån efter sig trots att man kört fram och tillbaka ett flertal gånger. Behöver alltid raka med hyvel efter för att få bort allt skägg. Har även en tendens att rycka då och då. Jag kommer leta efter annat alternativ då denna inte passar mitt behov.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra produkt för förstagångsanvändare såväl som någon som vill komplettera sin rakutrustning med en andramaskin som klarar lite polisonger och skäggstubb till exempel.

  För mig som normalt sett använder en rakapparat med tre roterande huvuden var det också bra att ha denna valmöjlighet med rak klippning, speciellt intill polisongerna där det med den andra inte blir lika fin kant.

  Trots att denna maskin är ganska liten och i det billigare segmentet blev jag positivt överraskad av styrkan - den känns kraftig nog även för att komplettera hårklippandet av barnen där man kan köra finliret i nacken med denna.

  Uppskattar 3-i-1 konceptet Braun har med denna maskin - för mig kompletterar det bra till resten av hår och skäggverkstaden.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Very impressed with my purchase, the addition of the storage bag was very good too. I can see the improvement over my previous model
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Maskinen fungerar väl till både långt och mindre långt skägg. För mig är den toppen jag har har odlat skägg. De områden som ska rakas funkar bra och de områden där jag behöver timmas har jag bra utrustning för.

  Det enda negativa är att det inte är med någon bra förvarning, jag har den fortfarande i kartongen.

  Men jag kan rekommendera produkten
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första intrycket
  Då har man äntligen fått Braun Series 3 Shave&Style 3000BT 3-in-1 hem och fått prova den för första gången. Den gamla lade av och där räckte inte batteriet mer än två minuter på slutet(ej en Braun) så den hamnade i soporna direkt jag beställde denna. Dock så fick jag vänta någon vecka extra så den hade något att bita i när den väl dök upp. Men gud vad bra det blev. Bra åtkommlighet runt mustachen och bra längder från 7mm ner till 0. Får se hur nästa rakning blir utförd nu när man vill prova forma lite olika stilar och testa vad som fungerar bra ...första intrycket var mycket positivt iaf
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  The first impression I got was good, it looks nice and feels like a shaver with good quality. Unfortunately it isn’t. I like a bit of stubb and have therefore only used the trimmer part. I have tried it both when my beard only needed a little trim and when it was a bit longer. But both times my patients when out and I switched to my old trimmer. It feels like it doesn’t take. After 5-10 minutes and barely any result, the only option was to switch.
  Maybe the other option witch gives a smooth shave is better, but since I don’t want that I haven’t tried it. I will continue use my old one. This one will gather dust in my drawe.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har alltid kört rakapparater av märjet Philips men nu kommer det bara bli Braun hädanefter
  En riktigt bra maskin med bra utbytbara delar.
  Trimmer delen är väldigt simig och tar väldigt bra samt väldigt lätt att göra rent.
  Rakapparatdelen tar väldigt bra och är ockdå lätt att göra rent.
  En väldigt bra rakapparat med bra trimmer