Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arozzi Arena Gaming Desk

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arozzi Skrivbord (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  + Stabil och snygg gamingskrivbord.
  + Instruktionerna var ganska enkla att följa, mycket bättre än andra möbler man monterat genom åren.
  + Gillar den heltäckande musmattan.
  + Smidigt med de tre hålen för kablar.

  - Tyvärr är nätet under bordet mer eller mindre helt värdelös i normal utförande. Så fort man lägger något i den hänger den och allt bara glider av. Fick göra en egen speciallösning för att alla kablar och dylikt skulle stanna kvar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt jäkla bra faktiskt. Köpte på rea för 2222kr.
  Det blir ca 650kr dyrare än Ikeas motsvarighet (som jag också äger). Med motsvarighet menar jag inte gamingskrivbord utan vanligt skrivbord. Men ram under och ben är typ kopior. Ikeas har också nät under för kablaget.

  Skrivbordet skickas i 2st kartonger. Ett med två stycken ben i och ramen (den som sätts ihop med benen och bildar den ram UNDER skrivbordet som håller upp skivorna).

  I kartong nr 2 får man 3st skivor som trycks ihop för att slutligen skrivas ihop med ramen. Själva skrivbordsytan består alltså utav 3st mdf-skivor man trycker ihop och sedan skruvar fast i ramen. Jag var väldigt skeptisk till hållbarheten med 3st skivor. Tänkte det kommer ju svikta med en tung dator ovanpå. Men icke. Hur stabilt och stumt som helst.

  Slutligen när man monterat ihop allt så lägger man musmattan lös ovanpå skrivbordsytan. Passformen är inte helt exakt men jag siktade på att ha överslag där man är mest dvs fram på bordet. Allt för att skydda skivan. Man kan tydligen köpa nya musmattor att lägga ovanpå för runt 500kr om dessa blir slitna osv.

  + Musmattan över hela bordet är skönt att vila handlederna på och ger en enormt yta att köra runt musen på.
  + Snyggt (högst personlligt. Har det med svarta ben och röd/svart musmatta ovanpå).
  + Stabilt. Helt jäkla stumt. Försöker man ricka på skrivbordet så är det bara min 40" Philips 4k skärm med skitfot som rör sig..
  + Kabelhanteringen. Riktigt skönt att kunna dra ner kablarna precis bakom skärm och dator och slippa se möget. Har även dragit ner kablarna från mus och tangentbord där skärmens kablage går ner. Sedan har jag dragit upp kablarna (mus/tangentbord) där datorns kablar går ner. Supersnyggt och smidigt.

  - Riktigt korkad placering utav nätet som ska hålla kablar osv på plats. Till skillnad från Ikeas skrivbord med nät under så har man här alltså ett nät som fästs på vars en sida om ena kanten på själva ramen undertill. Hade man tänkt till hade man haft nät under HELA ramen, precis som Ikea gjort. Det här känns inte helt genomtänkt. Känns som man kan ha sönder nätet om man lägger in för mycket i nätet pga detta. Har 2st sådana här skrivbord nu och ena datorn har 2st skärmar. Därför behövde jag en grendosa som jag lagt i nätet under. Knappt det gick att få till faktiskt. På bilder osv stoltserar man ex med 3 skärmar som sitter på fästen i vardera hål, men hur det skulle funka med nätet i praktiken vet jag inte. Då får man trolla lite tror jag.

  Summa så är detta ett skitbra gamingskrivbord som gör att man inte behöver ha trådlösa prylar för att ha snyggt på skrivbordet. Både dottern och sonen är supernöjda. Kommer faktiskt skaffa ett tredje. När priset går ner runt 2300kr igen..

  Inte för att jag spelar så mycket nuförtiden (läs typ aldrig) utan mest blocket, prisjakt och tradera för min del. Men jag vill ha det så stilrent som jag fick till det med barnens datorer.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  I've had this table for roughly 3 months now and I'm very pleased. The fabric is very comfortable and looks great. Some people have mentioned online that it gets very dirty. I would say this is quite true but it is super easy to clean since the fabric is water resistance. Just take a wet cloth and wipe it down.