Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Husqvarna 115iL

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Husqvarna Grästrimmrar & röjsågar (52)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Såg grannarna "trimma" gräs med deras plastmaskiner från typ gardena, va nån plastig blågrön ranglig maskin som lät väldigt tröttare efter dom peta in ett nyladdat "batteri" tänkte jag att jag aldrig skulle köpa sån sk*t.
  Testade en husqvarna 536 med "proffsbatteri" och blev heeelt sjukt förtjust i maskinen.
  Gick hem och skrapade ihop ett gäng riksdaler och drog till husqvarna återförsäljaren.
  Kom dit, sa att jag ville ha bra skit, trimma gräs, gärna en husky av bättre stål. Vad gör säljarn?! Säljer på mig en billigare maskin. En 115 modell...
  hopp, laddat å klart med två öl, batteriet full-laddat, ut å trimma.
  Jävlarrrr vilken maskin?! Va?! 2 bananer med batteri å laddare?? Drog vår tomtkant på 1000 kvm, en större slänt + en mindre på 10kvm + Runt huset?! :) sikken maskin!
  Grymt förvånad, köp om du ska dra dina slänter din klippare inte kommer åt. Plus! Batteridrift = käringen klarar av jobbet!
  Provade modellen 136 å den lät som en sketen gardena trimmer. 115 verkar uppdaterad och låter mycket bra nr du drar igång den. REKOMMENDERAS med 2.0A batteri för dig som har en vanlig kåk och tomt på ca 1000kvm, om inte, ta en pilsner mellan laddningen
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  15 dagar sedan
  Robust, stark, bra batteri etc. Tyvärr katastrofal ergonomi! Pga att det övre handtaget är helt rakt är man tvungen att vinkla handen. Efter 5-10 minuter är man helt slut i handen.
 • Perfekt
  25 dagar sedan
  Robust, stark och bra batteritid. Hållbar och kvalitativ tråd. Lite tung men det beror snarare på att den är så tåligt byggd. Klarar högt gräs och tufft arbete samtidigt som den fungerar fint till finlir. Känns väl värd de extra kronorna!
 • Knappt godkänd
  28 dagar sedan
  Även minsta batteriet håller väldigt länge på eco-läget men tyvärr vibrerar den mycket kraftigt, så pass att händerna fortsätter skaka långt efter att man kört klart. Så har det aldrig känts med någon annan maskin, inte ens bensindrivna. Till och med utan någon trissa vibrerar maskinen.
  För kortare gräskanter och liknande fungerar det bra, men ska man klippa länge bör man köpa röjsågsvarianten istället. Den kan man häkta upp i en sele vilket inte går med den här.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Helt grym, hade en Bosch innan och det är som natt och dag.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Ja, det är denna du ska köpa. Värd pengarna. Säljs ofta i kit med häcksax.
 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Bra för att trimma kanter och dom där delarna av trädgården som inte får den kärlek som behövs. För kanter och gräs som inte är av ängskaraktär så duger denna perfekt. inga problem att mata av kanterna på tomten som är cirka 1600 kvm gräs med tillhörande rabattkanter.

  Problemet blir när jag ger mig i kast med delarna som är av ängskaraktär. Då orkar den ca 10-15 kvm ren äng. Sen tröttnar den med det medföljande batteriet.

  Nästa problem blir att ladda batteriet. Då batteriet fått jobba hårt så blir det lite varmt, inte väldigt varmt utan ljummet handvarmt. Det gillar inte laddaren som protesterar med att ladda batteriet då det är ljummet. så det får ligga och kallna i ca 20 minuter innan man kan ladda det igen. Inget problem vid lättare användning men vid tungjobb som äng så blir avkylningstiden lite irriterande.

  Annars bara super nöjd och riktigt gött att slippa dra i snöret till den sura tvåtaktaren.

  8 av 10 pga det tråkiga batteriet och laddaren som är lite känslig av sig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk trimmer.
  - Tappar lite varv om man trycker på för hårt mot högt gräs
  - Tung och lite jobbig att använda, saknar en sele

  + Kantrimmar min 800kvm trädgård 2ggr på en laddning utan problem
  + Snöret håller god kvalitet (till skillnad från många el-trimmers...)
  + Ger gott intryck i kvalitet och bygge
 • Perfekt
  1 år sedan
  Baseras på blott en runda iofs, men jag är imponerad! Klarade en halvtimmes hårt jobb i ängslik vegetation på en laddning. Inte superergonomisk men heller ingen katastrof. Låter förstås inte mycket. En betydligt mer tillfredsställande upplevelse än att gå med min Bosch 18v. Och tråd är att föredra framför de där små "svärden".

  Verkar som att den medföljande laddaren klarar att ladda till 100% på ungefär en timme.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastisk trimmer! Gör jobbet utan problem och drar igenom taggtrådsbuskar. Köpte även en häcksax från Husqvarna utan batteri och delar med denna.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag var så otroligt less på min bosch batteridrivna trimmer och Ryobi sladdtrimmer. Hade väldigt svårt att välja mellan denna och en Husqvarna 129c bensindriven. Vi har en del sly och vanliga gräskanter att ta hand om. Valde tillslut denna batteridrivna. Väldigt nöjd med valet. Den hanterar grova växter på ett väldigt bra sätt. Och fick tidigare trimmers att likna leksaker.

  Visst den grejade inte allt i en laddning men den känns väldigt kraftfull och lätthanterad. Man har även tänkt på de små detaljerna. Tex hur batteriet fjädrar ur maskinen vid knapptryck.
  Det enda negativa jag kan komma på är vikten. Det känns lite i underarmen efter 30min användning.

  Ett kap för 2300kr
 • Perfekt
  2 år sedan
  Omg, jag hade en eldriven gardenia tidigare som började bli klen. Denna är helt fantastisk och skärm som smör i gräset. Tjockare tuvor och tunna grenar jobbar den sig också igenom. Jag kan köra runt hela min tomt på 1000kvm utan att laddningen tar slut. Enda nackdelen, den är ganska tung, jag fick träningsvärk.. Men jag ser fram emot större biceps som en bieffekt.😀
  Denna bevisar att batteridrivna maskiner fortfarande klarar jobbet utan problem.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fantstisk maskin. Hade tidigare en Black&Decker batteridriven och den klarade inte ens nästan hela trädgården på en laddning. Inte heller orkade med svårare partier oavsett laddning. Denna fixar allt. Hatten av Husqvarna, riktig kvalité
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Köpte denna i förrgår. Helnöjd. trimmar gräset som om det vore luft och tar även lite tjockare ogräs utan större problem. Körde runt hela min tomt på 1500kvm på en laddning och märkte inga tendenser till att den var på väg att sakta ner. Har man ännu större tomt så finns det kraftfullare batterier att köpa dessutom.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Instämmer med de övriga. Enkel, lätt men ändå nog kraftfull för en villatomt. Kör med BLI200.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Jag köpte den här och häcksaxen sommaren 2017. Otroligt nöjd över mitt inköp, den är tyst, lätt och smidig. Ingen bensin, ingen olja, ingen sladd.

  Beställde motorsågen och deras gräsklippare med drift häromdagen, skall bli spännande att se hur de fungerar med batteri.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ville ha en rejäl trimmer utan bensin.
  Fasen vilken maskin!
  Trimmade hela rabatten, på allt möjligt.
  Detta är en riktigt bra kvalitetsmaskin!
  Lägg till några hundra och köp denna!

  Bra med inställningar så att även små/korta personer kan handha den.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tröttnade på min gamla bensindrivna Stigatrimmer som ersattes med denna. Som natt och dag, helt plötsligt blev det kul att trimma igen. Har ca 1500 kvm tomt med en hel del naturtomt, den räckte till nästan allt på en laddning! Tyst, effektiv och bekväm. Kan inte annat än att rekommendera denna maskin!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det här var sommarens bästa köp! Rent, tyst, kraftfull!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt imponerad av denna maskin än så länge. Jag var lite skeptisk till att ersätta min gamla arbetshäst till trimmer med en elmaskin, men den visade sig leverera. Man skall vara medveten om att man måste arbeta på ett annat sätt än om man har en bensindriven trimmer då det inte bara är att tanka och köra vidare, men så fort man ser till att batteriet är fullt när man skall börja kommer men rätt långt på en laddning.

  Maskinen känns överraskande kraftfull men känslan är att den inte är lika snabb i reaktionerna när man trycker på gasknappen som en bensinmaskin.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket nöjd!