Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bosch PPW3300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bosch Personvågar (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Kan inte ge denna våg annat betyg än "Dålig". För mig kan den diffa på 0,5 kg, men den gör det på ett lite speciellt sätt. Jag kan kliva upp på den tre gånger, där vågen flyttats några centimeter på golvet mellan varje gång och den visar samma vikt. Det kan man ju tro är bra och att vågen kompenserar för lite skiftande underlag. Men flyttar jag vågen en tredje gång så kan det diffa med flera hg, sen kan den visa den vikten flera gånger i rad, oberoende av hur man ställer sig.

  Det jag skrev ovan är den uppfattning jag fått när jag använt den, men för att få lite kött på benen så gjorde jag ett litet test.

  Till min hjälp har jag tre vattenflaskor, där två väger 5 hg och en väger 2 hg, uppmätt med mekanisk hushållsvåg. Jag har vågen på samma ställe och försöker stå på samma sätt varje gång.

  Vägning 1, bara jag: 96,9 kg
  Vägning 2, bara jag: 96,9 kg
  Vägning 3, jag + 0,2: 96,9 kg
  Vägning 4, jag + 0,7: 97,8 kg
  Vägning 5, jag + 0,5: 97,2 kg
  Vägning 6, jag + 1,0: 97,8 kg
  Vägning 7, jag + 1,2: 97,8 kg
  Vägning 8, jag + 0,2: 97,0 kg
  Vägning 9, bara jag: 97,0 kg

  Inte för att detta test är särskilt vetenskapligt, men det visar ganska tydligt att när förändringen är liten så tar den föregående värde. Jag har ingen aning om hur länge den sparar dessa värden, men faktum är att denna vågen kommer visa samma värde om man väger sig flera gånger även om det diffar en del.

  Att vågen visar samma värde vid flera mätningar ska väl visa på en noggrannhet och att det inte spelar så stor roll hur du står på den osv. Det lurar säkert många och jag tycker det är uselt av Bosch!
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Riktigt dålig. Om man flyttar den och ställer den två meter bort på samma golv så diffar resultatet flera kg när man väger sig igen. Fullständigt opålitlig. Snygg men väger alltså fel...
 • Ganska dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Som alla andra minns den här vågen också. Måste öka eller minska belastningen med mellan ett halvt och ett kilo för att få utslag.
  Köpte den p.g.a. att jag trodde den var bättre än den gamla jag hade, men det verkar inte vara någon märkbar skillnad. Får se när jag haft den ett tag.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  De flesta vågar kan diffa 2 kg beroende på hur man står på den. Vissa vågar till och med kommer ihåg den sista vägningen för att sedan visa exakt samma vikt igen när du ställer dig på den för att inte avslöja den egentliga felmarginalen.
  Detta avslöjades enkelt genom att ställa sig på den vågen: 88,0kg.
  Hålla i en fylld 1,5L petflaska med vatten och ställa sig igen: 88,0Kg!

  Bosch PPW3300 däremot har bara en felmarginal på högst +-0,1kg.
  Så 10/10. Det är en enkel,snygg våg som klarar det den är tänkt för med bravur!