Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AMD Ryzen 7 1700 3,0GHz Socket AM4 Box

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AMD Processorer (294)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.93)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är mycket nöjd. Klarar alla de senaste spelen med bra flyt och är väldigt effektiv i flertrådade scenarier också. Den medföljande Wraith-kylaren klarar av ungefär 3.85Ghz utan problem, och det är väldigt lätt att klocka upp processorn till 1800X-prestanda vilket gör den extremt prisvärd.

  AMD är på allvar tillbaks i prestandasefmentet vilket känns fantastiskt kul. Jag kan varmt rekommendera den här processorn för alla, oavsett hur man använder sin dator.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Prisvärd!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köp, köp, köp, köp, köp, köp, köp och köp!
  Super mkt processorkraft i förhållande till priset!
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 år sedan
  En riktigt octa core under 2K... Köp för i hel****.

  Nej men grymt bra körde laptop förut och då en i5 7300hq vilket denna bara dammar bort.
  Kör enbart lol så märker ingen jätte skillnad där men men men i Adobe Premiere PRO ohojoj.

  Kan redigera i nästan full upplösning vilket är 4K för mig det enda som bromsar mig är att jag bara har en sticka ddr4 8gb och ett sletet 7970 i burken men cpun är grymt effektiv.

  Köp
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Märkbar skillnad mot min Ryzen 1500x. Bättre flyt i Battlefield 1, särskilt i multiplayer läge när mycket händer på skärmen. +20fps med ultra inställningar.

  Klockad till 3.8ghz hur enkelt som helst. Medföljande kylare räcker för detta, med min Kraken x62 (1050rpm konstant) sitter den på 28c, 47c i spel.

  Jämn prestanda (vid 3.8ghz) gentemot 2600x (se Youtube, upplösning i spel 1440p), särskilt vid belastade scener i spel där den till och överträffar denna i jämn FPS. Mer framtidssäker än 2600 och 2600x med 8 kärnor 16 trådar.

  Cinebench R15: 1695 poäng (3.8ghz, Flare X DDR4 3200mhz CL14, B350F Strix, Kraken x62 @1050rpm

  Uppdatering 181109:
  Klockad till 4.0ghz med 1.34v, LLC medium.

  Cinebench R15: 1780 poäng

  Nöjd!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Perfekt
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den omedelbara reaktionen efter byte från 6700k var att man faktiskt märker nedbytet i enkeltrådig prestanda ganska tydligt vid vanligt datoranvändande, bildredigering osv. Spelar knappt så där har jag ingen åsikt. Köpte den främst för produktivitet (beräkning) och där har den fungerat bra och varit priseffektiv med sina åtta kärnor. Inga klagomål där.

  Saker som med tiden gått mig på nerverna är att jag aldrig riktigt kommit undan blåskärmar och mystiska omstarter. Har kört Crosshair VI, uppdaterat BIOS när det varit möjligt och använt kompatibla minnen men ändå har den gnagande känslan av oro aldrig släppt och någon gång i veckan / varannan vecka kraschar burken på nytt. Har nu provkört grundinställningar en tid med samma beteende, så det hänger inte på någon dålig överklockning.

  Tyvärr är en ofrivillig omstart vid fel tillfälle förlorade pengar med mitt personliga användningsområde så jag tackar AMD för den här gången och ser till att aldrig mer köpa en så ung plattform.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Best processor I've ever had - overclocked to 3.9Ghz. It is cheap - performs like a beast and will last for a long time.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bytte från en i7 7700k som inte var värd använda pga värme problem.

  Aldrig tidigare varit så nöjd med ett datorbygge som med Ryzen och då har jag haft det mesta tidigare.

  Helt underbar processor som presterar i top , var även lätt att klocka till 3.7Ghz med medföljande kylare och fortfarande vara tyst och inte i närheten av temperaturen på i7:an.
  Laddade ner guild wars 2 till min ssd och spelade från ssdn och hade 1080p@60fps twitch stream igång igår utan lagg, detta klarade inte min i7:a av utan att spelet Diablo 3 "hackade" till väldigt ofta.

  Kan inte annat än rekommendera denna!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jäkligt nöjd med prestandan " right out of the box" Testa att klocka lite för skojs skull, fungerade fint att få upp den en bit till, men kör den i original-hastighet, nu det räcker gott.
  Har en Noctua NH-D15 som kylare sedan tidigare så kör med den (lite onödigt stor)
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bytte min i7-7700k och skaffa denna prollen istället. Tyvärr ångrar jag bytet.

  Ja visst den har bra benchmark poäng jämförelse med 7700k, men ärligt talat så känns 1700 prollen sämre överlag. Jag håller på med en del bildredigering och andra program som utnyttjar alla kärnor. Men jämförelse med 7700k i praktiken, så är det ingen skillnad känner jag.

  Jag har även provat mig fram med tre olika moderkort, för att hitta något bra. Men de suger tycker jag. Biostiden för att starta kan ta upp till en minut, men oftast runt 30 sek. Jämför detta med intel, från att trycka på strömbrytaren till att öppna webbläsaren gick under 20 sekunder.

  Nu till överklockning :)
  Min rullar på 3.9 ghz med en spänning 1.34 V. För att få upp sen till 4 ghz krävdes en spänning på över 1.45 v.
  Men jävlar vad sval processorn är. Kör med den feta noctua nh-d15 kylaren iof. Med min spänning, går den aldrig 60 grader, och runt 30 idle.

  Edit: sedan funkar ju inte xmp profiler med de tre moderkorteten jag provde. Och ändra manuellt verkar inte heller funka. Kommer väl komma bios uppdateringar som löser detta i framtiden
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Excellent. Köpt mestadels för att redigera efter efterverkan, lagerkylare är bättre än någon annan lager cpu kylare där ute. Hittills har det hanterat min redigeringsprogramvara mycket bra. Är väldigt nöjd med prestanda runt :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Handel slag och håller jämna steg med 6900k för ett vansinnigt överkomligt pris! Kul att se AMD vara konkurrenskraftig igen. CPU marknaden ganska stillastående under nästan ett decennium, men nu är det kul igen!

  Aldrig säga ja till en monopolmarknad. Om du njuta av priset på 6900k?