Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus ROG Gladius II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Möss & pekdon (36)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.94)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Testat denna under Dreamhack och är en riktigt trevlig gamingmus med bra respons.

  Mycket alternativ för färger för den kräsne.
  Scroll ljul med steg vilket jag föredrar framför steglöst.
  Även knapp för byte mellan DPI inställningar.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft både Gladius och Gladius II, Jag föredrar orginalet.

  Vad som är annorlunda mellan de två mösen kommer här:
  + Gladius II har en stört skön RGB, om man har hela i vit ser det riktigt bra ut. Älskar "ringen" längs med kanten.
  - Gladius II har en max Hz på 1000 och har problem i vissa spel i just 1000 hz.
  Ett spel med detta problem är The Division och hade inte detta problem i 2000hz med orginalet Gladius. Musrörelsen blir "hackig".

  - Gladius II har en extra knapp på sidan och DPI knappen har inte längre någon lampa som visar vilket läge den ligger i.

  Orignalet har gjort några saker bättre än den nya, den stödjer 2000hz och jag märker skillnaden. tyvärr är RGBn på den nya tillräckligt bra för att jag ska fortsätta använda tvåan. Ovanför DPI-switchen på orginalet så sitter det en liten lampa som lyser i läge 2 och är av i läge 1, vilket gör att man vet vilket läge man har på. Att de tog bort den lampan kan jag inte förstå.

  Båda har utbytbara Mus 1 & 2 switchar, men den som är förinstallerad funkar riktigt bra för mig. Båda passar mina "större" händer för palm-grip. Hittills har tvåan överlevt bättre mot mitt handsvett, och den är skön att hålla i.

  Jag rekommenderar att prova Gladius II Origin iställlet, om RGB är viktigt. Är RGB inte viktigt eller om man har rött tema så hade jag kört på med orginalet Gladius.Jag kör tyvärr med vit tema.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Riktigt trevlig mus med bra respons. Härligt plus att den går att köra synkad via Asus aura med tex claymore tangentbord.

  Gillar även den gummerade ytan vilket ger ett bra grepp även vid stressade situationer i FPS spel.

  Utbytbara brytare i knapparna gör att den kommer hålla länge.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sjukt bra mus !
  Instämmer med alla andra. Köp!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Asus ROG Gladius II - Ännu bättre än föregångaren, Gladius!

  För mig var Gladius, den bästa musen någonsin. Efter att ha kommit ifrån Razer, Steelseries, Cooler Master och Corsair så passar denna mig personligen extremt bra. Det jag saknade från Gladius fins nu hos Gladius II. Fler knappar, Aura RGB och med bättre sensoregenskaper än föregångaren. Även ett nytt, grövre scroll-hjul vilket uppskattas.

  Jag har en hand av storlek M, och den passar mig perfekt. Alla knappar är enkelt åtkomliga. Generöst nog ingår det en hel del saker i kartongen!

  En påse i ett hållbart material när du ska transportera musen.
  Omron Switchar (50 miljoner klick)
  Kablar med olika längder och olika material
  Musfötter
  Klistermärken.

  Jag spelar alla sorters genrer av spel med Gladius II. Den räcker faktiskt till för allt! Dock om man spelar ett MMORPG eller av liknande slag, så kanske man skulle vilja önska sig ett par fler knappar.

  Gladius II är en riktigt gedigen och mångfaldig gaming mus. Den får givetvis 10/10 ifrån mig!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt schysst mus!
  Den kommer med 3 knappar på vänster sida av musen som enkelt går att skräddarsy.
  En av dessa knappar brukar jag kalla (och andra) för "sniperknapp". Den är som standard satt på att minska musens dpi så att man mer bekvämt siktar in på huvuden.

  Jag skulle rekommendera att spela FPS (First person shooter) spel med denna mus, mest baserat på antal knappar.

  Dess färginställningar är också något att beundra, själv är jag ingen RGB fanatiker, jag äger inte någon PC som lyser i regnbågens alla färger, men denna mus kan.
  Några olika effekter och i princip vilken färg du vill ha kan du ställa in.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag älskar denna spel mus!
  Den sitter bekvämt i min hand, känns liksom naturligt vilket jag älskar. Den behöver inget extrent program för att funka , utan det är bara att koppla in och köra, vilket jag älskar. Är som liksom många andra för lat för att gå igenom ett häfte med information om musen jag tänkt använda. Istället har man exakt två sidor med information på vad som är vad, ingen onödig fyllnads text utan bara ren fakta.
  Jag personligen trodde aldrig jag skulle gilla något som blinkar och har för sig, men dom fina regnbågsfärgerna är inte distraherande utan flyter på mjukt utan att störa

  PS: Den funkar super med ASUS ROG Sheath musmattan.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det bästa med denna mus är att den passar perfekt i min hand och att den inte känns särskilt hård i handflatan. Lätt att manövrera i både wow och cs! Tycker även att musen är väldigt "classy" och diggar även att den har med RGB så att jag nu har något att matcha mitt tangentbord med! ;)

  Med andra ord är denna musen den bästa jag haft då jag haft en rad olika möss sen jag började med PC och rekomenderar den starkt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bytte från Razer till denna inför Dreamhack Summer 2017. Har testat den i alla omöjliga spel under hela eventet och jag älskar den! Ligger galet skönt i handen och prestandan är super. Snyggt utseende som går i regnbågens färger och en clean look i övrigt.
  Det enda jag stör mig på nu är mitt gröna tangentbord som inte matchar musen längre, men det är lätt åtgärdat ;)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tyngre mus men ligger bra i handen, känslig mot minsta rörelse speciellt i kombo med Sheath musmatta Kunde inte be om bättre prestanda! Gripstyles om den såsom palm och claw funkar utmärkt
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skön mus som passar perfekt till handen, Lite tyngre än de möss jag är vana med men lätt att anpassa sig. Älskar designen med chroma färgerna, verkligen en snygg och skön mus till att uppgradera sin setup med. Fungerar perfekt med ASUS ROG Sheath musmattan och även bra till att ta med sig på LAN då man kan koppla ut sladden ifall man vill göra det mer praktiskt. Verkligen en bra produkt med kvalité i! :)
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jätteskön mus, fungerar jättebra! Jag älskar även dess lysande effekt (regnbåge) :)
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  generellt skön mus och väldigt responsiv,dock så fungerar inte programvaran med någon annan produkt av ett annat märke. Dvs, razer synapse och ROG Armory fungerar inte när de båda är installerade på samms system
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skaffade den från Webhallen.se och jag kan säga redan nu att jag är jättenöjd med dess prestanda, ergonomi och framförallt bekvämlighet.

  -Musen passar bra i min hand och andra gripstyles om den såsom palm och claw funkar utmärkt. Jag velade mellan många andra möss pga mina stora händer, men denna passar utmärkt.

  -Ergonomin är najs med alla knappar och texturen runt om ring/lill-fingret och tummen. DPI knapparna funkar riktigt bra när det kommer till FPS spel. Många har sagt att det är för lätt att råka trycka in "sniperknappen" om tummen men jag håller inte med. Det varierar helt på din gripstyle och handstorlek (min är 19 cm från långfinger till slutet av handflatan).

  Prestanda är awesome och passar egentligen till alla sorters spel. Riktig cool också med alla kolla färger den har!

  Hittills 10/10 av mig!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Riktigt skön, påminner en del om razers Deathadder i formen fast jag tycker denna är snyggare och skönare gummi på sidorna.
  Gillar att man får med två olika brytare att prova även om jag gillar dem som sitter i som standard bäst. (Dem som följer med är lättare/mjukare.).
  Prestanda och belysningen funkar som det ska.
  Antar att den nya tumknappen som inte fanns på vanliga Gladius är till för främst FPS spel, inget jag använder men gick bra att deaktivera den.
  Skulle önska att mjukvaran var lite enklare men när man väl sparat inställningarna sparas dem i musen så inge större problem.
  Kul inställning att man kan välja Presets för sensorn beroende på vilken Musmatta man har.
  Väldigt nöjd.