Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia (3DS)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fire emblem Echoes. Tja , vad ska man säga? Jag blev intresserad av spelet när jag spelade Fire emblem heroes till mobilen och fick Ryoma tyckte han var skit nice så då började min karriär inom Fire Emblem Serien (Ser fram emot Fire emblem warriors). både Awakening och Fates har varit väldigt roliga för mig. Men nu till Echoes det jag gillade väldigt mycket var Dungeonsen och Combaten och mest av allt hur man fick olika "skills/arts" från vissa vapen. Storyn För mig personligen var inte direkt bra? Men jag gillar iallfall full voice acting :) (tyvär no Jap voice :( ) Det jag dock inte vet hur jag ska förklara är hur 3ds inte har direkt den bästa prestandan men ändå i detta spel så kändes det ändå rätt så modernt att spela. Detta är iallfall Slutsatsen för mig

  +:
  Dungeons
  Arts/skills
  Full voice acting
  -:
  Storyn
  tvingad att spela Celica delen (jag tyckte hennes resonemang i storyn var riktigt cringy så tyvär.)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Måste säga att denna vara riktigt jäkla bra, speciellt Storyn. Slutade med att jag sträck spelade spelet in på sena nätter och lyckades spela igenom den igår kväll.
  Kan varmt rekommendera spelet och speciellt om du spelet någon av dom andra Fire Emblem spelen. Spelet är något svårare än tidigare Fire Emblem spel då det läger större vikt på strategi.
  Det är större skillnad mellan olika enheter. En archer som gjort en class change kan skjuta 5 rutor och därigenom t.ex. skjuta folk utanför deras danger area.
  Ibland är marken man går på skadlig vilket gör att starka flygande enheter kan vara mycket värda på sådana banor. Om du är svagare än fienden kan det även vara värt att slåss inifrån en skog för få bättre skydd från terrängen.
  Spelade spelet på Normal mode vilket nog överlag är ett bra sätt att uppleva Fire Emblem spelen på då du faktiskt kan göra lite misstag och sånt.
  Men detta spel har faktiskt gjort mig sugen på att köra en andra play through på classic mode där enheter faktiskt dör för gott. Dels har du en magi som tillåter att du vrider tillbaks tiden i spelet. Det verkar även finnas ett sätt att återuppliva utvalda enheter på så skulle säga att så länge du grindar en smula och håller enheterna starka överlag så bör man kunna ta sig igenom spelet även på detta sätt (som ett sorts hard mode).