Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lifx Color LED Generation 3 1100lm 9000K E27 11W (Dimbar)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lifx Ljuskällor (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  lampan är bra, har stark ljus och många nyanser, men appen är katastrofalt och ologiskt, speciell om du har flera ljus kopplade till olika konto (alla ha en lampa i var sitt rum) och om du vill styra från en mobil alla ljus då, även om du skulle ha tillgång till ljus för alla är kopplade på samma nätverk ibland syns inte alla i appen, ibland vissa syns men reagerar inte, läs mer om appen på Google butik. så om du vill vara ofta irriterad av idiotisk app köp den
 • Bra
  10 mån sedan
  Lamporna i sig är bra. De ger bra ljus, betydligt bättre än de LED lampor jag använde innan. Det finns många kul funktioner med scener och teman och färgåtergivningen är bra.

  Setup är i princip enkel, men dessvärre i praktiken inte alls så enkel. Det som är problemet med dessa lampor är deras uppkoppling till nätet. För att sätta igång en lampa ska man ansluta den till sitt WiFi nät, men det tog väldigt många försök för de flesta av de 6 lampor jag har. Ett par av dem trodde jag var trasiga innan jag äntligen (efter runt 10 försök) fick dem anslutna.

  De har också problem att stanna kvar i nätverket. En av dem tappar uppkopplingen 1-2 gånger om dagen (de tär den jag använder minst dock). Ett par andra försvinner då och då. De kommer tillbaks om man stänger av pch på strömmen på väggklontakten men det ska ju inte behövas.

  Jag har en Philips Hue lampa (Hue Go) som aldrig har problem med nätverket.

  Det får mig att snarare rekommendera att ni köper Philips Hue trots att de kräver en brygga och trots att färgåtergivning och ljus är bättre på Lifx och trots att det finns fler effekter i Lifx appen. Det viktigaste är ju att lampan fungerar när man vill det och att man inte alltför ofta får som svar "Har förlorat kontakten med Hall lampan"
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Färgerna är fantastiska! Men trist att den inte har bättre varmvit spektrum. 2500k upplevs mycket kallare än tex Ikeas Trådfri eller INNR e27 vid samma temperatur. Dock kan denna dimma ner otroligt lågt vilket alla smarta led-lampor borde kunna! Men eftersom den varmvita ser ut som skit så vill man inte ha den som mysbelysning ändå vilket är lite synd.

  Uppdatering:
  Lampan gick dog helt plötsligt efter nästan tre år men fick den utbytt, Den nya lampan har mycket bättre vita LEDs. Dock fortfarande inte speciellt varmt men det ser mycket bättre ut.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Klart och fint ljus med tydliga färgnyanser. Äger Hue, ikea-s och zipato men Lifx är klart bättre. Appen är däremot rörig och inte lika bra. Kopplade ihop de istället med en nyinköpt smarta hem controller (animus heart) och har funkat jättebra tillsammans med andra sensorer/lampor.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den bästa smrata lampan som finns! Smiskar Hue alla dagar i veckan.
  Behöver ingen hub och man kan ändå programmera och skapa tidsbaserade regler för dom.
  Starkare än Hue som är motsvarande 60W, denna är 75W.

  Hue är sämre på allt i jämförelse med LIFX.
  Jag tycker framförallt att ljusstyrkan i LIFX (75W) lamporna är en fördel, tillsammans med att man slipper en brygga som bara kan 1 sak. Då har jag hellre en raspberry pi med Home Assistant som kan allt.
  Som svar till Xertium:
  Du har uppenbarligen 0 koll på hur Lifx protokoll fungerar. Dom skapar ett meshsystem mellan varandra och den närmsta lampan kommunicerar till AP/router. Det är likt zigbee (som går på samma frekvens som wifi) men genom wifi. Fyi har jag 16 Lifx enheter och det låter bara som att du försöker motivera din investering i ett sämre system. Jag har nämligen 4-5 datorer, NAS, mediaspelare, tv, raspberry pi’s, iPads, iPhones, etc. etc. Det är helt enkelt inga problem med enheterna. Jag vet wifi’s där jag haft över 100 användare samtidigt. Så det stämmer inte.
  För övrigt har inte någon lampa hängt sig på 1,5 år. Den stabiliteten duger för mig.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte 3 på webbhallen (399kr/st) under black friday. Måste säga att jag är förvånad över hur ljust och fint det blir med de här ljusen. Hela vardagsrummet blir ljust. Trodde aldrig att de kunde lysa upp så starkt och stort.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Toppenprodukt. Producerar klara och tydliga färger oavsett val. Lätt att länka ihop med tex IFTTT. Klart bättre än HUE när det gäller färgåtergivning och styrka. Appen är smart och överskådlig, få buggar eller oönskade beteenden. Jag har fyra LIFX lampor som fungerar med endast något enstaka undantag utan avbrott eller oönskade beteenden.

  En "stor" (haha) nackdel kan dock vara dess ringa storlek, går knappast in i alla lampor så kolla upp detta i förväg. Gissar på att storleken är som den är då varje lampa har sin egen minidator inbyggd för att slippa ha en bridgeliknande modul som Philips. Detta är både bra och dåligt då du har färre manicker men samtidigt får din mobil agera bridge vilket ökar belastningen och batterfiörbrukningen på denna vid tunga ljusprogram (ex konstant färgskiftning).
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klart bättre än Hue när det kommer till färgåtergivning samt ljusstyrka. Men med generation 3 hos Philips hue är det inte så stor skillnad mellan färgerna längre. Kan också vara värt att nämna att eftersom alla lifx lamporna har sina egna mottagare samt sändare så blir det enorma problem just med mottagningen på dom. Dom tappar mottagningen om du har tänkt att ha en mer komplett lösning. För många enheter på samma nät gör sånt. Därför är Hue mer driftsäkert eftersom det skapar ett nät och inte 1-30 baserat på hur många lampor man använder.
  Ska man ha en eller två stycken lampor är lifx klart bättre men ska du ha flera så blir det bara problem med omstarter etc och då är hue helt överlägset.
  Var det inte smarta lösningar vi var ute efter?