Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Chord Electronics Hugo 2

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 mån sedan
  En liten grym dac och hörlursförstärkaren. Den leverera mycket detaljer, upplösning och 3d soundstage som många dyrare dacar inte lyckats med. Ljudet är detaljerad men inte vass som många andra dacar, ett egenskap som få i prisklassen klara av. Ljudkaraktären är neutral med en gnutta värme vilket gör musiken mer behaglig men ändå inte kan kallas för varm klang, skuöle klassa den neutral referens klass.

  Även om dacen är huvudstjärna så är hörlursdelen minst lika bra. Den levera mycket kraft, och klara det meata high-end lurar. Använder den med min planar Abyss lurar och Sony z1r, vilka kombo. Gillar att den drivs med batteri och jag flytta mig runt i huset och trädgården utan att behöva sitta på fåtöljen hela tiden. Gott och inställningar och filter som påverka ljudet efter tycke o smak.

  Gillar storleken och olika finesser, vem säger man behöver en hi-end stationär rigg för att leverera ljud i top klass?? Hugo 2 storleken gör jobbet lätt, rekommenderas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Detaljerad återgivning. Tajt och stram samt detaljerad basåtergivning. Bra balans i ljudbilden. En riktigt bra hörlursförstärkare/Dac som är värd sitt pris.