Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Epson EcoTank ET-2650

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Epson Multifunktionsskrivare (152)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.77)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  14 dagar sedan
  Tycker man får rengöra ofta och flera gånger för att få den skriva ut bra utskrifter.
  Vet inte om det är så med alla skrivare? Men jag tycker inte att jag skrivit ut så mycket.
  Och nu sitter jag o gör rent för andra gången.

  funderar köpa laser eller led skrivare istället.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Helt klart prisvärd och bra skrivare men stor bläcktank som inte heller kostar massor att fylla på.

  Som alltid när det gäller bläck på vanligt papper så blir inte bilder/färger lika bra som på en färglaser från kopieringsbutiken.

  Men denna skrivare gör inte dåligs utskrifter (som bläckskrivare gjorde för 5 år sedan) utan materialet den producerar är bra.

  Jag köpte den med 500 kr cash-back, så den var nästan gratis. :-)
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Har använt den i snart ett år och skrivit ut ungefär 400 sidor. Nivån på bläcket har knappt rört sig, så det är väldigt billiga utskrifter. Används mest till barnen som skriver ut bilder, mandala och saker de vill färglägga. Utskriftskvaliten uppfyller deras krav.

  Däremot så har jag behövt rengöra bläckhuvudet eftersom det inbyggda rengöringsprogrammet inte kunde klara av det (körde det nog 10 gånger). Kan ju bero på att vi inte använder skrivaren så ofta. Hittade en guide på youtube hur man rengör bläckhuvudet som jag följde: https://www.youtube.com/watch?v=xDQAHqA-ssE istället för ammoniak använde jag vanlig 12% ättiksprit (kanske hade funkat lika bra med vatten).

  Hade tänkt att använda den med google cloud print, men det har funkat lite skakigt och använder oftast alternativet airprint istället (på min mac). Skanningsfunktionen har jag använt för att skriva ut en kopia, men inte orkat ta reda på hur man ska göra ifall jag istället vill spara skanningen som exempelvis pdf.

  Användarvänligheten kunde alltså vara bättre, men sett till kostnaden för utskrifter är den nog svårt att slå.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Så här långt gör den vad den ska. Lite seg uppstart och den saknar pappersmagasin. Men känns bra att inte lägga upp 6-700 spänn för patroner varannan månad.
 • Ganska bra
  9 mån sedan
  Köpte denna för att slippa lägga så mycket pengar på patroner. Var inne på en Laser skrivare men kom fram till att denna var billigare per sida.
  Första exemplaret dog skärmen på under uppstart, men fick ut en ny utan större problem.

  Funkar bra att skriva ut vanlig text med, klarar dock inte dubbelsidiga utskrifter, det är det jag saknar mest också.
  Har testat några bilder på vanligt papper men dom har inte blivit särskilt bra, bleka färger och ränder. Men har inte testat på riktigt papper eller med andra inställningar.

  Den tar väldigt lång tid på sig att starta och köra igång en utskrift. Ett par minuter från att man tryckt på ON. Den är uppkopplad på WIFI så den måste koppla upp sig osv.
  Scanning är bäst att hantera via dator, då man inte kan scanna nästa sida via skrivaren mm.

  Summa: Bra om du vill skriva ut mycket text billigt. Mindre bra i användarvänlighet.
  Komihåg att pappers magasinet pekar uppåt på baksidan
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En bra multi-drivrutin. ET-2650 har rymliga bläckbehållare där du kan till och med bläck. Med epsons egna bläck var detta en smärtfri och inte sorglig upplevelse. Skrivaren är relativt tyst, användarhandboken är enkel. Den skriver ut fina bilder med god kvalitet och upplösning. Dessutom är det enkelt att ansluta till WIFI, och du kan skriva ut från mobil och surfplatta.
  Saknar automatisk dubbelsidig utskrift. Och tråden kunde ha varit lite längre.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har använt detta i ca 1 månad nu. Mycket glad att den här har bläcktankar (stora) som är mycket billigare att fylla på en måste köpa bläckpatroner. Bra utskrifter på bilder som dokument, snabbt det är också speciellt på dokument, kanske betyder det att det tar lite tid på bilder när jag använder extra kvalitet.
  Enkel och bra instruktion om installation.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket nöjd med kvaliteten på utskrifterna, och Ecotanken är lysande! Om du skriver ut fotoutskrifter, finns det lite bläck. Det blir dyrt på lång sikt, men Epson har gjort det billigare!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En enkel multifunktionsskrivare med stora bläcktankar för att skriva ut större utskriftsstorlekar. Bäst för dem som behöver skriva ut stora mängder text och möjligen enkla bilder.

  ET-2650 är lätt att installera via WiFi (används WPS-funktion) och upp till Windows 10 och Android-mobiler. Man kan skriva ut och skanna (Bilderna läggs automatiskt till bildmappen utan något meddelande efter att man har skrivit ut skanning, inte helt intuitiv där) via WiFi. Tyvärr har jag inte hittat ett alternativ att väcka skrivaren över WiFi.

  Själva bläcket är lätt att fylla, bara akta dig för en liten röra, och man kan lätt se på sidan hur mycket bläck kvarstår. Jag skulle vilja se att man hade möjlighet att få en låda för papperet. Utskrifterna är okej, och skrivaren stör inte någonting speciellt, men det är inte tyst heller.

  Kvaliteten är bra, speciellt när den är hög. Medium fungerar bra för provutskrift och större skrivning medan man bör undvika låg. Fotoutskrifter är av god kvalitet, även om en dedikerad fotoskrivare fortfarande skulle vara lite bättre.

  Sammantaget är det en bra skrivare, men priset drar något ner. Skulle rekommendera detta till de som behöver skriva ut större mängder relativt ofta. För vanlig hemanvändning kan vanliga bläckpatronskrivare vara bättre.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En multi-driver som är lätt att installera och skriver direkt från telefonen om du vill. Även inked, som måste tömmas, fungerar skrivaren bra. Jag skrev bilder som behöll god kvalitet.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En bra skrivare för hemmabruk och lite mer. Mycket lätt att använda och installera. Skriver ut snabba fina utskrifter där jämna bilder / foton blir ok på vanligt papper. Bra möjligheter att skriva från PC, Mobile och direkt från e-post där skrivaren har sin egen adress. Mobil app och applikationer är mycket lätta att använda. De små nackdelarna är att nätsladden är placerad i mitten av baksidan och svår att nå om du inte viker ut pappersstödet och att bläckpatronerna bara trycks in. De hade känt sig säkrare med skruv- eller bajonettrännan.
  Ett bra val.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har letat efter en ny skrivare med WIFI och möjligheten att skriva ut från tablet / mobil. Med Epson Ecotank ET-2750 är det möjligt, och samtidigt är det en mycket billigare färglösning än vanliga bläckpatroner. Fungerar topp så långt, skriver snabbt och snyggt.