Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Creative Outlier Sports

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Creative Hörlurar (30)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.59)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har nu använt dessa hörlurar varje dag i ett halvt år och är ganska nöjd. Ljudet är riktigt bra och ljud utifrån dämpas helt ok. Väldigt bekväma att ha på sig och de största vingarna håller de på plats. Det är 3 olika storlekar på pluggen samt vingarna och gillar man inte vingarna finns det en vinglös lösning. Den midnattsblåa färgen är lika snygg som svart och kontrollknapparna och LED-indikatorn är tydliga.

  Batteritiden är fantastisk och de är enkla och snabba att ladda genom den korta USB-sladden. Mottagning och räckvidden är bra men tyvärr blir ljudet hackigt när vissa saker är mellan telefonen och lurarna. Förövrigt hade önskat att den blinkande dioden var lite mer diskret, den platta sladden mellan lurarna ytterligare mjuk och (ett extra batteri som) motvikt på andra sidan.

  + Bra ljud
  + Bra batteritid
  + Bekväma
  + Snygga
  + 3 par plugg/vingar
  + Förvaringsdosa

  - Mottagning
  - Sitter inte bra nog
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har använt dem till vardags när jag åker tåg eller går promenader. Även vid träning, löpträning 5-10km.

  Har fungerat mycket bra. Den lilla klämman som följer med gör att de inte fladdrar omkring och är ivägen. Enkelt att gömma undan mobilen och byta låt via headsetet. Fungerar även bra att ta telefonsamtal via micen.

  Efter 3 månaders användning började de hänga sig:

  https://www.youtube.com/watch?v=M4L2qnSa2Cs

  https://www.youtube.com/watch?v=ba1bCoAT-58

  Men som sagt, under tiden de fungerade så fungerade de också väldigt bra!

  Edit:
  Har nu haft dem i 1.5 år. Har haft 2st och båda gått sönder efter att jag haft dem på mig i regn. Men jag kommer fortsätta använda ett 3:e par. De har lång batteritid och bra ljud. Dock undvika regn den här gången!
 • Bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra träningshörlurar som fyller sin funktion. Hörlurarnas goda passform innebär att dessa inte kommer falla ur i första taget. Lurarna släpper inte genom mycket ljud från omgivningen, vilket är bra i de flesta sammanhang. För cykling är dessa dock inte de bästa ur trafiksäkerhetssynvinkel.

  Under tiden jag använt lurarna har batteritiden varit tillfredsställande. Oklart om man faktiskt får ut 11 timmar, men det är nog inte så långt från sanningen. Anslutningen till telefonen har anmärkts på i andra recensioner, men är inte något jag haft några påträngande problem med. Visst, det kan klicka till lite i hörlurarna om telefonen är i bakfickan (varpå signalerna behöver färdas genom mig), men det är något jag kan ha överseende med.

  Ljudet är helt okej. Basen är någonstans emellan att vara lagom till något i överkant (i recensioner om avsaknad av bas kan det berott på att hörlurarna inte satt i ordentligt, varpå man förlorar en stor del av ljudbilden). Resten av ljudbilden uppfattar jag som relativt oklar, något grötig. Men i beaktande av pris och funktion som sporthörlurar, så är det inget jag har några större problem med. Dessa är inte till för finlyssnande.

  ++ Passform
  + Batteritid
  + Välisolerade
  + Vattentålighet
  + Snygga
  + Pris (köpte för 399 kr på CDON)
  ~ Basljud
  - Grötig ljudbild
  - Inte 100% stabil anslutning, men den är godtagbar
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Efter 1,5 år av uppskattningsvis 2 timmar om dagen i genomsnitt = 1000+ timmar har nu min högra hörlur blivit kanske 50% tystare. Timpriset blir alltså helt okej även om jag skulle önska att de höll längre. Nu verkar ju dessutom modellen fasas ut så jag tror jag kommer leta nån annan ersättare. Men de är fortfarande prisvärda.

  + Mycket bra på att stänga ute ljud från omgivningen.
  + Bra batteritid.
  + Bra ljudkvalité tycker jag, men är ingen audiofil.

  - Halvdålig kontakt med telefonen ibland.
  - Slutade funka efter "bara" drygt 1000 timmar.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ljudet är inte top notch men med tanke på priset 650 kr och allt annat som är bara positivt kan jag inte ge dessa mindre än en 9.5 så jag avrundar uppåt och ger en 10!

  Ljud: 7/10
  Utseende: 7/10
  Vikt: 10/10
  Byggkvalite: 8/10
  Svettålig: 10/10
  Batteri: 10/10 - 10 timmar på riktigt
  Pris: 10/10 - 650kr
  Räckvidd : 10/10 - På jobbet kan jag lämna mobilen i kontoret och gå 1 trappa ner och 3 kontor bort men ändå är kopplingen kvar

  Det följer dessutom med en fin väska för att ha de i och laddkabeln som följer med! Jag kan inte förstå hur Creative bestämde priset på de här, för de är ALLDELES för billiga med tanke på vad man får!
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har använt dessa hörlurar i ett par månader nu och kan inte i nuläget rekommendera dem.
  Dessa fungerar inte bra med Android-mobiler.
  1. Om du inte lyssnar på någon musik eller annat så stängs kopplingen mellan din telefon och hörlurarna av inom 15-30 sekunder. Du måste aktivt sätta på hörlurarna varje gång du måste använda dem. Den tappar alltså kontakten efter 15-30 sekunders inaktivitet. Så att använda dem som headset går inte.
  2. Volymen sänks automatiskt efter varje gång de stängs av.
  3. man kan inte styra mobilens volym , utan det är enbart hörlurarna som man ändrar. Detta gör att volymnivån begränsas ganska kraftigt.
  4. Batteriet håller inte länge, trots att hörlurarna stänger av bluetooth-kopplingen till telefonen automatiskt inom 15-30 sekunder.
  5. Hörlurarna blinkar ganska med ett ganska agressivt blått ljus när du har den på, oavsett om de är kopplade mot mobil eller ej. Om de är kopplade mot mobil blinkar dem mer frenetiskt. Om man befinner sig i ett mörkt rum, exempelvis i sängen och vilar så störs man ganska rejält av dessa.
  6. Om du har en mössa på dig som täcker hörlurarna skapas ett obehagligt och obekvämt tryck mot öronen.
 • Usel
  2 år sedan
  Jag var ganska nöjd med dessa lurar men nu har de lagt av så jag får tyvärr dra ner på betyget. Plus: bra ljud mycket bas, sitter bra i örat. Enkel ladda och batteriet varar länge. Lätta ta med överallt. Minus: är inte så tåliga. Jag har användt mina till gymträning och nu har de lagt av.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  + Ljudkvalitén är bra
  + Priset är ok
  - Sitter dåligt i mina öron, svårt att få dom i rätt position, åker ofta ur
  - Knapparna funkar inte som väntat, dubbeltryck byter inte låt utan ringer senast uppringda
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Perfekta träningslurar! Lätta och smidiga, med gedigen och tålig sladd mellan. Bra passform med proppar som sitter stabilt under löpturen. Tål även regn och svett utan problem. Bluetoothmottagningen är bra och krånglar aldrig. Pålitligaste bluetoothlurarna jag ägt och med bra ljud sett till prisklassen.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra ljud för sin storlek. De har apt-x codec. De har väldigt bra batteritid. Det hävdas 11h, jag har testat en full dag på jobbet och det har gått utmärkt. Räckvidd är bra, jag har andra BT grejer med bättre räckvidd. Men har inte upplevt några problem så länge jag haft telefonen på mig. Rekommenderas.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering 2018-01-14:

  Efter byte till iPhone 8 har jag mycket bättre mottagning. Det hjälper nog med en större mobil så att antennen är större rent fysiskt. : - )

  Ursprungligt omdöme:

  Nja, perfekta är de då inte. Har upprepade anslutningsproblem med min iPhone SE. När man vrider huvudet så att sladden åker lite i sidled brukar det bli ett kort glapp i ljudet, för att sedan komma tillbaka. Detta händer när jag har mobilen i fickan. Lägger man den på ett bord eller liknande så verkar det bli bättre då din kropp inte skuggar radiosignalerna.

  Ljudet är bra och inte obekvämt eller nåt sånt.

  De sitter helt okej, blir svårt att hitta några in-ear som sitter fast helt och hållet när man svettas, det blir halt helt enkelt.

  Batteritiden har varit bra, men jag tror inte de kan rapportera batterinivån noggrannare än på 20%. Så de hoppar mellan 100, 80, 60, 40 och 20 procent enligt batteri-widgeten i iPhone. Detta gör att jag inte vågar ha med dem till gymmet om nivån är 40 eller sämre, eftersom det är svårt att uppskatta tiden det tar att förbruka en viss mängd batteriprocent.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra passform men ljudet för musik är under all kritik, ingen bas i närheten. Ganska missnöjd med det här köpet.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  + okej ljud
  + Prisvärd ( 499kr )
  - extremt dålig räckvidd, lägger man handen på den eller sätter sig i en gymmaskin så hackar ljudet till och från när den ligger i fickan.

  = Räckvidd är en deal break, retur på en annars bra produkt
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  +
  Ok i passform med möjligheter för olika storlekar.
  Bra batteritid och tål väta.

  -
  Otroligt dåligt ljud. Vet inte om jag har fått måndagsexemplar? Jmf med mins tidigare Bose soundsport är det ett skämt. Plus att volymen är oerhört låg. Har iPhone 7 och har nästan högsta volym vid normallyssning.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte produkten i juli och så hunnit använda den i ca 2 månader. Ljudet och batteritiden är OK. Dock får jag störningar när jag har mobilen i bakfickan och lyssnar på musik. kanske kan det bero flera samtidiga BT-kopplingar i mobilen. Men störande helt klart.

  Det som jag stör mig mest på är att headseten fångar in allt ljud i omgivningen, så det blir mycket brus i bakgrunden, så illa att personen i andra ändan inte kan höra vad jag säger. (Detta har aldrig hänt med ett trådat headset i liknande miljöer). Har hört det många gånger när jag pratar med folk, tänker reklamera den.

  + Batteritid
  + Ljud
  + Pris

  - Sitter inte fast ordentlig runt halsen
  - Headset
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Håller precis vad som utlovas på förpackning och i beskrivningar.
  Jag använder mina först och främst på gymmet eller vid klättring och är väldigt nöjd!
  Baserar mitt betyg på ett pris på 555 kr.

  + De sitter fantastiskt bra i öronen och kan bäras under längre tid utan att bli obekväma.
  + Gedigen byggkvalité!
  + Batteritiden på nästan dubbla mot närmaste likvärdiga alternativ!
  + Fantastiskt lyxigt förvaringsfodral för detta pris.
  + Flertalet tillbehör för att passa olika öron.

  ~ Ljudet är okej för den här pengen och i dess påtänkta användningsområde.

  – Färgvalen, varför finns det inte ett svart/grått alternativ?

  Klagomålen nedan finner iallafall jag irrelevanta då det framgår tydligt i både beskrivning samt de bilder som går att se att det går en sladd mellan snäckorna. Den sladden ska dessutom nämnas att den är av det tåligare slaget och känns som att den sitter ordentligt i både snäckor och kontroll. Den är dessutom något jag ser som en fördel då det för min del minskar risk att jag råkar tappa ena snäckan när jag handskas med dem.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har länge letat efter headset som funkar vid löpning och gym. Samt tål vatten till ett acceptabelt pris. Har sedan tidigare Sony SBH-80 som funkar bra vid löpning men hopplösa i gymmet då de ramlar ner på ryggen så fort man lutar sig bakåt.
  Valde efter mycket om och men dessa från Creative. Tyvärr så föll betyget rejält när det gäller ljudet. Ingen som helst klarhet i ljudet jämfört med Sony SBH-80. Basen var väl ok. Plus i kanten för att de satt riktigt bra fast i öronen samt nackklipsen för kabeln som följde med. Däremot så är kabeln åt det hårdare laget, så den faller inte snyggt ner längs med halsen. Istället sticker den ut åt alla möjliga håll vilket ser ganska lustigt ut.
  Stort plus för förvaringsfodralet, alla extra storlekar av pluggar och byglars om medföljde.
  Tyvärr så är ljudet dock så pass dåligt, så det blir inte mer än acceptabel 5 av 10.
  555kr på Komplett.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket ljud och batteritid för pengarna. Har inte haft några problem alls med bluetooth-anslutning (iPhone 6S). Kan utan problem gå till andra sidan lägenheten ca 20 m bort och ändå få stabil signal. Lurarna sitter mycket bekvämt och har aldrig ens varit nära att åka ur under träning.

  Ljudet är väl inte det bästa jag hört men klart över förväntan i denna prisklass. Rekommenderas!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är mer än nöjd med mina, riktigt bra ljud, smidiga, prisvärda.
  Har ett par Sony SBH 70 också sedan tidigare som har använts vid träning men dessa är klart mycket bättre.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Pretty good product quality for the price. They fit perfectly and don't move even if you shake your head(I replaced my earplugs and tips to the small size). The sound profile is ideal for doing some physical activity( has more bass).
  Would definitely recommend as a good buy.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har suttit å letat å letat efter ett par lurar som har bra batteritid å inte är för klumpiga, å sprang på dessa i mitt letande. Ett par riktigt prisvärda lurar, kan inte annat än att rekommendera dessa.