Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Atoll IN300

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Atoll Stereoförstärkare (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktig spelmaskin! Bytte upp från Atoll IN200SE i samband med att jag gjorde ett litet kliv upp i högtalarklass (Focal Electra 1028BE) trots att jag var väldigt nöjd med hur den så pass relativt billiga IN200 spelade dem med bravur och övertygelse. Jag kände att det förmodligen fanns mer att hämta hur högtalarna! Så valet på förstärkare var inte svårt och väl hemma och inspelad så låter det väldigt trevligt nu!

  Basen är fastare och mer kontrollerad, diskanten är mindre vass och den ökade effekten håller järngrepp om elementen. Allt låter mer neutralt och värmen som fanns i 200an är kvar, men här finns även mer luft och finess. De dynamiska kontrasterna i musiken blottas på ett naturtroget sätt! Jag känner igen mycket av ljudet från 200an, men allt känns så mycket mer avslappnat och vuxet, men med ett jävla klipp när det ska till!:)

  Bra och välutrustad DAC sitter inbyggt och även om jag ser det lite onödigt så finns även en BT anslutning tillgänglig. Det som saknas är egentligen WiFi och streamingfunktioner, men då jag kör med en NUC samt Heos Link kopplat till den så har jag inget behov av en inbyggd.

  Men sett till ljud och utseende, ja då är den klockren!